- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.741
akşam ki menüm:
3 renkli pilav
tavuk sote
bol yeşillikli salata
bu akşama özel tatlıda yapmak istiyorum ama bulamadım bişey..
c.tesi görümcecik yemeğe davet etti pazarda misafirim var hemde yemeğe:)))
akşama ne yemeğiniz var bakalım ?
Bizim evde yemek yok akşam aylık alışveriş için markete gideceğiz artık eve dönünce kolay bişeyler hazırlarız.kuzey güney günüm bugün
[ı]efliş gel kız götüreyim senide bakalım benimkide götürcekmi beni herşey moneye bakıyor düğünden sonra para kalacakmı bakalım[/ı]
etimek tatlısı yap ownerciğim hem hafif oluyor ay canım çekti
hakikaten canım ya topiğin adı değişsin bencede dediğin gibi
eminönünden almıştım bende nişan kutularımı sadece süslemesini kendim tasarlamıştım yine öyle yaparım sanırım aslında şu lokum konulan küçük gümüş kaplar hoşuma gidiyor ama 150 kişi bayağ masraflı olur dimi o lokumluklar kına organizasyonu ile görüştüm canım 1000 tl yede 1.500 tl yede organizasyon yapan firmalar var ama bizimkilere fazla yüklenmek istemiyorum nişanda çoook masraf yaptılar zaten nişanlımla konuşayım diyorum organizasyonu o ayarlasa bende mekanı ayarlasameminönüne bir bakayım ben en iyisi birşeyler oluşturayım kafamda
akşama ne yemeğiniz var bakalım ?
Bizim evde yemek yok akşam aylık alışveriş için markete gideceğiz artık eve dönünce kolay bişeyler hazırlarız.kuzey güney günüm bugün
bu kıza hastayım yane kadar doğal konuşuyorsun canım ya bayılırım böyle doğal insanlara bizim evde yemek yok bu akşam demiş koptum ya yanlış anlama samimiyetine güldüm
Bende de annemin yaptıgı menemen konservesi vardı bide bulgur pilavı yapıcam akşam bizimde aylık alışverişimiz veee Kuzey'im(iz) var.
elifnam canım herşey çok güzel geçti fotoları ekleyeceğim ama biraz zaman alacak :)
Onunda şerbetini yapmak zor geliyor yaaaetimek tatlısı yap ownerciğim hem hafif oluyor ay canım çekti
arpa şehriyeyle yapılıyor çok kolay vede lezzetli canımne demek o uc renklı pılav :26:
benim dediğim bu değil ama bunu ilk defa gördüm ben
kuuz ne diyosun sen ya 10000 gelir miiiiiiiiiiiii maşşallah kaç ay yetyetr bizeeeeee etimek ben yaptım gelin davettteeee çok güzel olmuşşşşşşşşşş
valla yalan söyleyip evde padişah sofrası hazırlıyormuş görünmek isterdim ama zor iş anacım
akşama bir çorba yeterde artar bile
hımmm afiyet olsun..
domatesli bulgur pilavı yap güzel olur severim ben
bu arada fazla yaptığınız yemeklerinizi konserveye koyun sonra açın ve yiyin aklınızda olsun
Benim yemekler artıyo hep aklıma gelmemiştiii. Teşekkür ederizz
Onunda şerbetini yapmak zor geliyor yaaa
anacım şerbetinde hiçbişeycikyok ki 2 bardak şekeri kahvelrengi olana kadar ocakta karıştır sonra 2 su bardağısuyu koy kaynasın iyice taş gibi olck ama merak etme kaynayınca değişiyo sonra sıcak sıcak etimeğe dök sonra üstüne muz dilimledim ben sonra krem şanti koydum dolanba attımmm durdukça daha güzel oluyo sevdim bu tatlısıyı çok basitmişşş
üleeee bişey dedim olay oldu ben nişanlımın kazancını bilmiyorum canım inan bana sormuyorumda dediğim gibi hacizlerden,icralardan ve davalardan para kazanıyor Kendi işi olduğu için canım hani eğer bende çalışsam 2.500 falan alsam diye laf attım ortaya ama avukat bir bayan arkadaşımın aylık kazancı 6 bin tl di ben ona göre hesap yaptım nişanlımın aylık kazancını daha sormadım soramamda sanırım:26:ama bende çalışsam rahat geçiniriz zaten kendi kazandığım kendime gider nişanlım öyle demişti...
[ı]eflişim bende bu adam eve hakkında önce saçma sapan yorumlar okumuştum her çiftin bir meleği falan var diyeAma o sadece otelde balayı çiftlerini karşılıyormuş odalarına götürüyormuş eksikleri ihtiyaçları soruyormuş sabah-öğle-akşam yemeği için odadan alıp balayı sofrasına götürüyormuş cart curtmuş yani öyle meleğe can kurban o zaman nişanlımda bizi çarliye çevirmesinde dediydi
[/ı]
Alice'm geçen gün evim şahanede nişlerin içlerini ayna yaptı bayıldım çok hoş olduuu. Aklıma dire sen geldin.
önce kaynat iyice kavanoza koy ters çevir soğuduktan sonra dolaba koy 1 gün beklemesi ideal
Afiyet olsun eşim her gün işe yemek götürdüğü için iyi oluyor benimkilerde bittiler yapmam lazım yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?