Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
akşam ki menüm:
3 renkli pilav
tavuk sote
bol yeşillikli salata
bu akşama özel tatlıda yapmak istiyorum ama bulamadım bişey..

c.tesi görümcecik yemeğe davet etti pazarda misafirim var hemde yemeğe:)))

ne demek o uc renklı pılav :26:

akşama ne yemeğiniz var bakalım ?

Bizim evde yemek yok akşam aylık alışveriş için markete gideceğiz artık eve dönünce kolay bişeyler hazırlarız. kuzey güney günüm bugün

bu kıza hastayım ya ne kadar doğal konuşuyorsun canım ya bayılırım böyle doğal insanlara bizim evde yemek yok bu akşam demişkoptum ya yanlış anlama samimiyetine güldüm

[ı]efliş gel kız götüreyim senide bakalım benimkide götürcekmi beni herşey moneye bakıyor düğünden sonra para kalacakmı bakalım[/ı]

kuzum sorma biz sözlü iken balayı için dubrovnik düşündük önce
ama sıonra baktık masraflar çok olacak vazgeçtik
şimdi hiçbirşey diyemiyıoruz açıkçası ne olur diye

adam&eve adem ve havva oteline arkadşaım gitti balayına çoooook memnun kalmuış
diyoki resmen aşk oteli heryer cam mış ve hergün odalara balayı çiftleri için süslüyorlarmış
memnun kalmıştı kız baya anlatmıştı sende düşünebilirisn o zaman

Canım ben onu düşündüm ama minicik olanlar 3 lira orta boy 5. Benim kınamda 300 kişiden fazla gelen vardı. Ben de aileme yüklenmek istemedim. Lavantadan hediyelikler yaptım herkeste görüyorum şimdi çok hoşuma gidiyo.
Eminönünde ne fikirler geliyo gördükçeee. Ben eminönünü aşındırmıştım gidegele.

akşama ne yemeğiniz var bakalım ?

Bizim evde yemek yok akşam aylık alışveriş için markete gideceğiz artık eve dönünce kolay bişeyler hazırlarız. kuzey güney günüm bugün

Bende de annemin yaptıgı menemen konservesi vardı bide bulgur pilavı yapıcam akşam bizimde aylık alışverişimiz veee Kuzey'im(iz) var.

bu kıza hastayım ya ne kadar doğal konuşuyorsun canım ya bayılırım böyle doğal insanlara bizim evde yemek yok bu akşam demişkoptum ya yanlış anlama samimiyetine güldüm

valla yalan söyleyip evde padişah sofrası hazırlıyormuş görünmek isterdim ama zor iş anacım
akşama bir çorba yeterde artar bile

Bende de annemin yaptıgı menemen konservesi vardı bide bulgur pilavı yapıcam akşam bizimde aylık alışverişimiz veee Kuzey'im(iz) var.

hımmm afiyet olsun..
domatesli bulgur pilavı yap güzel olur severim ben

bu arada fazla yaptığınız yemeklerinizi konserveye koyun sonra açın ve yiyin aklınızda olsun

elifnam canım herşey çok güzel geçti fotoları ekleyeceğim ama biraz zaman alacak :)

canım maaşallah ya çok seviniyorum böyle güzel geçti denince
çünkü hep genelde sorunlar oluyor
maaşallah allahım nazarlardan saklasın inşaallah
resimleride hemen yüklersen sevinirizzzzzzzzzz

kuuz ne diyosun sen ya 10000 gelir miiiiiiiiiiiii maşşallah kaç ay yetyetr bizeeeeee etimek ben yaptım gelin davettteeee çok güzel olmuşşşşşşşşşş

üleeee bişey dedim olay oldu ben nişanlımın kazancını bilmiyorum canım inan bana sormuyorumda dediğim gibi hacizlerden,icralardan ve davalardan para kazanıyor kendi işi olduğu için canım hani eğer bende çalışsam 2.500 falan alsam diye laf attım ortayaama avukat bir bayan arkadaşımın aylık kazancı 6 bin tl di ben ona göre hesap yaptım nişanlımın aylık kazancını daha sormadım soramamda sanırım:26:ama bende çalışsam rahat geçiniriz zaten kendi kazandığım kendime gider nişanlım öyle demişti...

eflişim bende bu adam eve hakkında önce saçma sapan yorumlar okumuştum her çiftin bir meleği falan var diye ama o sadece otelde balayı çiftlerini karşılıyormuş odalarına götürüyormuş eksikleri ihtiyaçları soruyormuş sabah-öğle-akşam yemeği için odadan alıp balayı sofrasına götürüyormuş cart curtmuş yani öyle meleğe can kurban o zaman nişanlımda bizi çarliye çevirmesinde dediydi

Benim yemekler artıyo hep aklıma gelmemiştiii. Teşekkür ederizz

o melek muhabbetini bende duydum ama arkadaşım öyle birşey yok dedi
belki dediğin gibi kapıda karşılarlar odaya bırakırlar tamam
yoksa yolarım valla balayı falan dinlemem
ben oraya gidicem fıstık gibi kızlar ohhh misssss bana sorun ama erkek için göz banyosu resmen

Alice'm geçen gün evim şahanede nişlerin içlerini ayna yaptı bayıldım çok hoş olduuu. Aklıma dire sen geldin.

evet evet gördüm canım bizim eve niş yapılmadı canım ben duvarı kazıyorlar sanıyordum niş için meğer ekleme yapılıyormuş oda alanı daraltır diye vazgeçtik çok hoş duruyor evet canım ya...
tanesi 3 tl ise pahalı oluyor bencede canım en iyisi alıp kendimiz yapmak alt tarafı kına malzemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…