- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.761
canım senin içni zor oluyordur eşinin yemek götürmesi işe
ne iş yapiyor eşin peki?
oluyor canım genelde her gün dışarda oluyoruz eve gidince mecbur ertesi güne yemek yapıyorum
bankacı eşim aslında kart veriyorlar ama dışardan yemek istemiyor. o kartla da her ay market alışverişimizi yapıyoruz
oluyor canım genelde her gün dışarda oluyoruz eve gidince mecbur ertesi güne yemek yapıyorum
Bankacı eşim aslında kart veriyorlar ama dışardan yemek istemiyor. O kartla da her ay market alışverişimizi yapıyoruz
mantıklı yani market alışverişi yapmak bende koyuyorum eşime yemek ama yemek parası veröyorlar sabah erken kalkıp hazırlıyorum
ooo iyi imiş canım bence
market alışverişi aradan çıkmış oluyor
valla evlilikte market baya bir külfet gibi duruyor
herşeyden kısarsın ama mutfak zor yani
dışardada herügn yemek yenmes insanın içi kurur yaaavvv
mantıklı yani market alışverişi yapmak bende koyuyorum eşime yemek ama yemek parası veröyorlar sabah erken kalkıp hazırlıyorum
ooo iyi imiş canım bence
market alışverişi aradan çıkmış oluyor
valla evlilikte market baya bir külfet gibi duruyor
herşeyden kısarsın ama mutfak zor yani
dışardada herügn yemek yenmes insanın içi kurur yaaavvv
bu kıza hastayım yane kadar doğal konuşuyorsun canım ya bayılırım böyle doğal insanlara bizim evde yemek yok bu akşam demiş koptum ya yanlış anlama samimiyetine güldüm
iyi o zaman kuzum çeyiz tamamdır enazından o sıkıntıdan kurtuldunevet canım kına malzemelerimi alır kendim yaparım sanırım..çeyizimde ufak tefek eksiklerim var beyaz eşyalarım tamam sadece buzdolabı ve tw yok,tost mak,ve el blendırı almam lazım he bırde bır kac tane daha nevresım o kadar canım ...
bizde göçmeniz canım babam tarafından bizdede yemek ziyafetleri olur ama kayınvalidem daha çok kahve içmeye gelirkahveyle aşk yaşıyorda resmen
yok canım çok şükür diyelim fazla parada gözüm olmadı olmazda allaha şükür baba evimdede sıkıntı çekmedim allah herkese geçinebileceği kadar para versin fazlası zarar zaten...
gerçektende zor saçı makyaşı ayakkabısı felan allah yardımcın olsunbalayı için mayısda evlenirsek ön balayı 3 günlüğüne adam eve ye gidelim diyor nişanlım ocakta'da maldivlere gerçek balayına gidelim dedi bakalım kısmet canım nişanlım benden rahat tabi giyeceği tek şey penguen gibi takım elbise ve traş bizim işimiz bitermi gelinlik bindallı kınada karşılama elbisesi ohoooooooooo
bende durum öyle oldu galiba
aynen bende bugün öyleyim
çok yoğundu..bugünde annesini hastaneye kontrole götürdümooon nerde ya görükmyooooooooooooooo:2::2::2::2::2::2::2:
citl anlamadım kıss nası yapıyon şerbeti önce şekerimi kavuruyosun
kesinlikle etmek tatlısı bekledikçe daha lezzetli oluyor..
bu arada benim kilolar aldı başını gidiyor
ama eşim beni böylede beğeniyor
biraz dikkatli davranmaya başladım bu hafta
etimek tatlısı
1,)etimekleri diz borcama
2)2 su bardağı şekri kahverengi olana dek kavur ocakta sonra
3)2 su bardağı suyu koy şerbetin üstüne taş gibi olcak şeker merak etme kaynayınca a kadar bekle
4)5 dk kaynat sonra sıcak sıcak dök şerbeti etimeklere
5)serbeti döktükten sonra soğuyacak sonra üstüne muz dilimle
6)en sonra krem şantiyi dök üstüne iyice dolaba koy soğusun
afiyet olsunn
ikinizin tarifiden güzel ama speedycim senin ki bana zahmetli gelir muhalebi yap falanMalzemeler
12 adet tuzsuz etimek
şerbeti için:
1,5 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Muhallebisi için:
1 litre süt
1 bardak şeker
1 paket vanilya
1 bütün bizim yağ
1 bardak un
Hazırlanışı
2 su bardağı sıcak su ile 1,5 su bardağı şekeri minik bir tencereye alarak kaynattım. Kaynamaya başladıktan 5-6 dk. sonra altını kapatarak. Şerbeti 10 dk kadar beklettim. Bu arada da genişçe bir borcama 12 tane etimeği güzelce sıraladım. Kepçe yardımı ile şerbeti etimeklerin her yerine gelecek şekilde dağıttım. Etimekler ıslanırken hemen muhallebiyi hazırlamaya başladım.
Yağ ile şekeri karıştırdım sonra diğer tüm malzemeleri ekledim tavuk göğsü kıvamına gelince mikserden çektim üzerine döktüm.
Bende böyle yapıyorum
ikinizin tarifiden güzel ama speedycim senin ki bana zahmetli gelir muhalebi yap falan
citlcim ve ben pratik kadınız işin kolayını severiz
ikinizin tarifiden güzel ama speedycim senin ki bana zahmetli gelir muhalebi yap falan
citlcim ve ben pratik kadınız işin kolayını severiz
muhallebiyle uğraşmıyorum yaaaa bennn krem şantili yapıyorumsadeceeeeeeecuma sarma sarıcmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben krem şanti yiyemiyorum. ama misafir falan gelirse denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?