Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anam ya hep tatlılar,kurabiyeler susun bir bacım yavv
işteyiz dimi ama aaaaaaaaaaaaa hehehe
olmuyor böle valla şu an aklımdan neler geçiyor
pasta,kavala kurabiyesi,emily,badem ezmeli çörek,etimek tatlısı,kek,istiyorummmmm hepciğininden işte anacımmmmmmmm

köpük köpükkkkkkkkkkkkk bende severimmmmm pudingi çok sevyorummmmmmmmmmmm bideeeeeeeeeee

damakta yağ gibi tat bıraktığı için sevmiyorum ayrıca ciddi bir kalorisi var krem şantiyi ancak yazın buzluktan çıkartıp hafif katı şekilde meyve ile severim mis gibi oluyır

speedy 2 tane çizelgen var ya senin o hayırlısı dediğin çizelgen neyin nesi 4 ayı gösteriyo merak ettim

eşimin işi ile ilgili canım sınava girecek 4 ay sonra diğeri düğün zaten

kızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:

kızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:

canım çok geçmiş olsun
herkes hsta ya havadan sanırım birde havalar oynak kadın gibi
birgün güneşli birgün buz gibi dengemiz şaşırdı vallahi
benim şu an üst beden yanıyor parmak uçlarım resmen buzzzz

saol canm benim sanada geçmiş olsun ya sormaya bide kayınvaldeme kızgınım cok siinirliyim bi ısıtıcı verecek kaç hafta gecti kış bitecek hala vermedi bizde bütcemizi ona göre ayarladık 15 ni beklemem lazım vercem demeseydi bari

akşama yemeğim yokkk :44::44::44:

kayınvalideme gidecektikk guyaaa
öğlen eşim aradı gidelimmi diye tamam dedim..aramış annesini galiba sadece mesaj attı eşim gitmiyoruz aşkım diye..kesin bir sorun var yine mesaj attı çünkü yoksa manisi falan olsa arar annemin işi varmış yada şöle böle derdi..bakalım yine ne sorun çıkardı
geçen haftada aradık gelelim diye ben annemde kalıyorum dedi..oraya davet etseydi giderdik..bizde gitmedik davet etmeyince bu 2 oldu

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
anacuğumu akşam çaya davet ettim ettim de ne hazırlicam çayın yanına bişeycik yok evimizde:18:

bakkal yada dibinde market varsa puding ve petibör bisküvi al..pudingli büsküvi yap..az soğuyunca buzluğa at..1 saat dursa yeter

ya böle kuru pasta gibi cubuklar var canım uygun ve güzel oluyo bim benim evin altında inceliyorum hep:44::44:
hmm anladım benim evin altında da market var iyi bir market hemde bi çok şey var..hatta dün akşam ev yapımı domates patlıcan karışımı bir turşu gördüm şaşkın bi şekilde bakınca adam isterseniz tadına bakın dedi..almim dedim
buldum yaa evin orda ki pastaneden ayarlarım bişeyler bide etimek tatlısı yaparım tamamdır bugün tembelim uğraşasım yok hiç bişeyle

bende makarna yapıcamm..dünden kalan haşlanmış pataes var onları püre haline getirip baharatlarla biraz yapda kavurcam harika oluyor..bakalım eşim sevecekmiii ikisi yeter..

ya kızlar yılbaşı çekilişi yaptık burda ve bana müdürüm çıktı. bayan kendisi 40 lı yaşlarda ama spor genç görünümlü kadındır. sizce ben ona ne hediye alsam şimdi yaaa tutuştummm :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…