- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.781
speedy 2 tane çizelgen var ya senin o hayırlısı dediğin çizelgen neyin nesi 4 ayı gösteriyo merak ettimben krem şanti yiyemiyorum. ama misafir falan gelirse denemek lazım
köpük köpükkkkkkkkkkkkk bende severimmmmm pudingi çok sevyorummmmmmmmmmmm bideeeeeeeeeee
speedy 2 tane çizelgen var ya senin o hayırlısı dediğin çizelgen neyin nesi 4 ayı gösteriyo merak ettim
kızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:
kızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:
canım çok geçmiş olsun
herkes hsta ya havadan sanırım birde havalar oynak kadın gibi
birgün güneşli birgün buz gibi dengemiz şaşırdı vallahi
benim şu an üst beden yanıyor parmak uçlarım resmen buzzzz
ahh kuzum kıyamamm...bende 2 gündür çok fenaydım bugün iyiyim...bol bol sıcak bişiler iç
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendinekızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
anacuğumu akşam çaya davet ettim ettim de ne hazırlicam çayın yanına bişeycik yok evimizde:18:
bimden cubuklardan alıp yanına hemen kek çırpabilirsin canım:44::44:
bimde ne çubuğu var yaa ben hiç görmedim
bim benim evin biraz aşasında akşam vakti gidemem oraya arabadan inip içeri bile korkarak giriyorum karanlık diye
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
anacuğumu akşam çaya davet ettim ettim de ne hazırlicam çayın yanına bişeycik yok evimizde:18:
hmm anladım benim evin altında da market var iyi bir market hemde bi çok şey var..hatta dün akşam ev yapımı domates patlıcan karışımı bir turşu gördüm şaşkın bi şekilde bakınca adam isterseniz tadına bakın dedi..almim dedimya böle kuru pasta gibi cubuklar var canım uygun ve güzel oluyo bim benim evin altında inceliyorum hep:44::44:
bakkal yada dibinde market varsa puding ve petibör bisküvi al..pudingli büsküvi yap..az soğuyunca buzluğa at..1 saat dursa yeter
bende makarna yapıcamm..dünden kalan haşlanmış pataes var onları püre haline getirip baharatlarla biraz yapda kavurcam harika oluyor..bakalım eşim sevecekmiiiikisi yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?