Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende makarna yapıcamm..dünden kalan haşlanmış pataes var onları püre haline getirip baharatlarla biraz yapda kavurcam harika oluyor..bakalım eşim sevecekmiii ikisi yeter..

bende patlıcan yemeği yapıcam bu akşam bakalım becerebilicekmiyim çayada annemler gelicek çerez çay tamamdır

ikimizinde anası geliyo kuzum gerçi benim ki kesin değil ama çay çerez az olmaz mı tatlım?
bişeyler daha hazırlasan yanına..

yok canım yaa neden az olsun ailem onlar benim yabancı değiller ki Allah ne verdiyse yani. bisküvi kek falanda var onlarıda eklerim böreğim vardı dünden kalan bayatlamadıysa onuda koyarım oldu bitti

bıx bu aksam dısarıda yerız mutfak dolabına gıdıyoruz hayırlısıyla ınslalah

7 aydır evliyiz bikaç kez dışarda yedik tatil hariç bizim öyle bir lüksümüz yok yenidendoğdum yaa
üzülüyorum hep masraf olur diye kısıyoruz herşeyden sinemaya gitmiyoruz yemeğe gitmiyoruzz
ooofff offff hayat çok acımasız
eşimde diyor seni şöyle alıp gönlünce gezdiremiyorum yaa yazıklar olsun bana diyor..bende moral veriyorum sağlık olsun o günlerde gelecek diyorum

kuzum snein hazırlıklar ne alemde bu arada
yazışamadık bayadır
herşey yolunda değil mi?

bugun on balkona katlamalı cam sıpiarişi verdı esım seffaf olacak 1300 tutmus fıyatı 3-4 gun ıcınde gelecekmıs
bugun dolap sıparişi verıcez bakalım 1-2 ay ıcınde gecıcez ıcıne belkıde 1 ay ıcınde daha ev sahıbımıze soylemedık

buarada bızoturdugumuz eve badana yapmamız lazımmı ?

camasır makıne tesısatı yoktu bız cektırdık 150 lıra kıradanda dusmedık
500 lırada depozito var
bedavamı otursak parayımı alsak aynı hesabma cıkıcak bılemedım

bilmiyorum canım burnumda sanki herşeyden sinir olma gıcık kapma potansiyeline sahbim çok farklı herşey batıyor nedenini anlayamadım

çak birine kurtul kuzummm sinir minis kalmaz

ownerr yaa bizde de borç çok ama hayatın kaçmasınada izin vermiyoruz yaa..ayda 1-2 kez dışarda yiyoruzz

yenidendoğdummm ohh miss gibi dışarda yemekk

mmouse ohh kuzum annenler geliyormuşş bencede bir çerez bisküvi yeter..annem bana onu bile koydurtmaz..utanmasa çayı bile evden demleyip getirecek

hadi şekerler iyi akşamlarrr

kızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:

canım ev hediyesi gibi bişi olabilir
çokda pahalı olasın bütcene göre bişi al kuzum en önemlisi
bence söylemeniz lazım enazından 15 gün önceden söylenmeli

bende depozitonu al canım
şuanda oturduğunuz evemi diyosun canım:44:
çıkmadan söyle yaptıklarını ona göree kiradan düş kuzum

merhaba kızlar nasılsınızzz siz benı tanbımıyosunuz ama ben sizin yazısmalaraınızı arad takip ediyorumm :) çokta hosuma gdıyoo burda herkesın bırbırne olan tavrıı benide alınnn aranızaaaa

patlcan yemeğini nasıl yapacan canım bende yapacamda cesaret edemiyom

Ben patlıcan oturtma yaparken kıymayı kavuruyorum diğer yanda patlıcanı fırınlıyorum çok yaglı olmasın diye sonra daha büyük bi tencerenin dibine patlıcanları dizip kıymayı döküyorum bazen salçalı yağ-su karışımı yapıp üzerine gezdiriyorum. (2. kez ısıttıgımda.)
Altını kapatmadan üzerine biraz maydanoz. Miss.

Karnıyarık yaparkende aynı şekilde ayrı ayrı yapıyorum ama kıymayı biraz çiğ bırakıp fırınlayınca daha güzel oluyo.
Dahada kolay oluyo.

merhaba kızlar nasılsınızzz siz benı tanbımıyosunuz ama ben sizin yazısmalaraınızı arad takip ediyorumm :) çokta hosuma gdıyoo burda herkesın bırbırne olan tavrıı benide alınnn aranızaaaa
hoşgeldin canım seninle tanışıyoruz biz bi ara şu gebelikle ilgili topiklerden birinden
neyse sen ne zaman evlenmiştin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…