- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.801
bende makarna yapıcamm..dünden kalan haşlanmış pataes var onları püre haline getirip baharatlarla biraz yapda kavurcam harika oluyor..bakalım eşim sevecekmiiiikisi yeter..
ikimizinde anası geliyo kuzum gerçi benim ki kesin değil ama çay çerez az olmaz mı tatlım?bende patlıcan yemeği yapıcam bu akşam bakalım becerebilicekmiyim çayada annemler gelicek çerez çay tamamdır
kalplerasi canım yazdında ben mi görmedim yoksa yazmadın mı hiç*
huuu hanımmm orda mısın?
buradayım balım aralarda geçmişi okuyorum ancak :) bugün biraz gerginim nedenini pek bilemesemde herkesle kavga edesim var o yüsden forumda susmayı terch ettim ...
ikimizinde anası geliyo kuzum gerçi benim ki kesin değil ama çay çerez az olmaz mı tatlım?
bişeyler daha hazırlasan yanına..
bıx bu aksam dısarıda yerız mutfak dolabına gıdıyoruz hayırlısıyla ınslalah
bende patlıcan yemeği yapıcam bu akşam bakalım becerebilicekmiyim çayada annemler gelicek çerez çay tamamdır
canım hayırdır ya özel değilse anlatırsan iyi gelir belki
birde sen bizlede kavga et yeter ki biz çekeriz..
kuzum snein hazırlıklar ne alemde bu arada
yazışamadık bayadır
herşey yolunda değil mi?
bilmiyorum canım burnumda sanki herşeyden sinir olma gıcık kapma potansiyeline sahbim çok farklı herşey batıyor nedenini anlayamadım
kızlar slm cok hastayım üstünüze sağlık ondan giremedim nete işe öğleden sonra geldim cok hastayım kızlar grip oldum sinir oldum amaaaaaa :2::2::2::2:
canım ev hediyesi gibi bişi olabilirya kızlar yılbaşı çekilişi yaptık burda ve bana müdürüm çıktı. bayan kendisi 40 lı yaşlarda ama spor genç görünümlü kadındır. sizce ben ona ne hediye alsam şimdi yaaa tutuştummm :18::18::18:
bence söylemeniz lazım enazından 15 gün önceden söylenmelibugun on balkona katlamalı cam sıpiarişi verdı esım seffaf olacak 1300 tutmus fıyatı 3-4 gun ıcınde gelecekmıs
bugun dolap sıparişi verıcez bakalım1-2 ay ıcınde gecıcez ıcıne belkıde 1 ay ıcınde daha ev sahıbımıze soylemedık
buarada bızoturdugumuz eve badana yapmamız lazımmı ?
camasır makıne tesısatı yoktu bız cektırdık 150 lıra kıradanda dusmedık
500 lırada depozito var
bedavamı otursak parayımı alsak aynı hesabma cıkıcak bılemedım
patlcan yemeğini nasıl yapacan canım bende yapacamda cesaret edemiyom
hoşgeldin canım seninle tanışıyoruz biz bi ara şu gebelikle ilgili topiklerden birindenmerhaba kızlar nasılsınızzz siz benı tanbımıyosunuz ama ben sizin yazısmalaraınızı arad takip ediyorumm :) çokta hosuma gdıyoo burda herkesın bırbırne olan tavrıı benide alınnn aranızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?