Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hemn tanıtıyımmmm evet ownercım senı tanıyorummm
1 yıl 3 aylık evlıyımmm özel bi bankanın genel mudurlugunde calsıyorumm 23 yasındayımmm :)) başkada aklıma birsey gelmedii :)

Kızlar bu arada ben yemek tariflerini printscreenle ekran görüntüsü alarak saklıyorum. neye benzediğine bakıp yapıyorum.
Geçen yabancı siteden çeviri yaptım kendimce o ara bulmuştum yemek tariflerini.

buarada tum bu telas arasında egenın konusmada tkaılması devam edıyor
artık pedagoga goturmek sart
ama gelın gorunkı o kadar bulmak zorkı hastanelerde pedagog yok :S
nasıl ıs bu anlamadım ya
konusma terapistimı pedagogmu nereden bılıcem ben
4-5 numara aldım hepsını arıcam bakalım

bloglarını takp ederken aklımda kalmış bakabilirsin istersen

Uzman pedagog Nilçin Doyran Bengisu

hemn tanıtıyımmmm evet ownercım senı tanıyorummm
1 yıl 3 aylık evlıyımmm özel bi bankanın genel mudurlugunde calsıyorumm 23 yasındayımmm :)) başkada aklıma birsey gelmedii :)
ooo sen evleneli epey olmuş kıdemlisin desene küçük gelinnnn
ne oldu senin durum canım bebek çalışmaları devam ediyor mu?

Kaç aylık ki canım? :44:

ediyo canımmm etmezmı artık dusnuyorumm bebek olsun ıstıyorum baklaım hayırlısııı artıkk :) sen ne yaptın?
bende bazı sorunlardan dolayı bide kistim vardı onun için ilaç kullanıyordum işte 2 ay ara verdim bebek çalışmalarına
şimdi yeniden hortladım bakıcaz artık bu ayda ümidim yok ama rabbim bilir
hayırlısıyla hamile kalabiliriz inşallah canım

patlcan yemeğini nasıl yapacan canım bende yapacamda cesaret edemiyom
canım patlıcanları alacalı soyup tuzlu suda bekleticem o arada soğan kıymayı kavururum tabi patlıcanlar küp küp olacak kavrulduktan sonra kıyma ve soğan patlıcanı içine atıyorum suyunu tuzunu atıyorum pişince kapıyorum altını o kadar
mmouse kış geliyor..şal falan alsan onun tarzındaaa makbule geçebilir..

evet canım olabilir. bide benim müdür puzzle manyağı böyle 1000 parçalık falan yapıyo. kendi fotosundan öyle bişey yaptırabilirim diye aklıma geldi

evet ya çok hızlı geçiyor zaman, herşey dün gibi ama ancak 1 yıl geçince eve evliliğe alışılıyormuş ilk dönemler zordu

ben hiç zorlanmadım nı evımızı 1bucuk ay oncesınden tutmustuk herseyıı eşimle ıkımız yaptık temızlıgı yerlestırmesını flannn otyuzden galıba evıme cok cabk alıstım bennn:)

inşşş cnaım hayırlısı nezmnsa ozmn olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…