- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.841
Iyi aksamlar kizlar. Kimse bana pas vermemis ama ben anlatayim yine de : )
Evi baktik disardan adam gunes goruyor dedi yalanin en aglasi : ) saat 2 de ordaydik tam gunes vuran saatte ev hic mi hic gunes gormuyordu yine de yarin icini bakmaya gidicez bi bakalim 110 m 2 ne kadarmis nasilmis diye.
Bu arada ingilizce turkce cv cikarttim internet kafeden ciktik esimin amcasi kuzeni annesi ordaydi kuzeni belediye de calisiyordu cvni verirken benim adimi soylersin dedi hayirlisi artik yabanci dilim var diye alirlar diyorlar ama Allah bilir.
Kizlar kursta ki arkadaslari davet etmek istiyorum ama salonum isinmiyor ve oturma odam cok kucuk napsam ya bi fikriniz var mi? Yine de davet etsem mi? 15 kisi var hemen hemen.
Bende yarin tavuklu mantar sote deniycem yanina da pilav salata.
saat 2 de nasıl güneş almaz o ev ya madem çok güneş görüyor canım iyice araştırın ev alırken binanın yaşını,depreme dayanıklımı falan filan bunları hep sorun...
misafir ağırlamak istiyorsun sanırım canım ufo yokmu hani şu ısıtıcılardan kayınvalidende falan varsa ödünç alabilirsin sen davet et canım ısınmak buna engel değil canım amaç hoş sohbet olsun,inşallah cv onaylanır canım tez zamanda işe girersin...
Dimi yani. Esime telefonda bide ustune basa basa "yazin sabahtan aksama kadar gunes goruyor" diyor. Guvenmedik resmen yalan yani. Ev konusu bayago bi canimizi sIkIyor bu aralar canim.
Bende dusundum ufo var mi acaba onlarda diye ama sormam lazim iyo fikir. Oylede canim inan ki cok soguk cunku peteklerde sorun var.
Amin cnm insaAllah. Bende senin yorumunu gordum. Aynrn katiliyorum calismali yada farkli bir sey yapmalisin.Bende suan kursa gitmeseydim psikolojim bozulurdu.
Malum yurt disindan geldim. Halen daha geceleri agladigim gunduzleri dalip gittigim kisacasi cok ozledigim anlar oluyor.
Sen nasilsin canim?? Nasil gidiyor hayat??
evet canım bencede ev işi için acele etmeyin canım inşallah tez vakitte güzel bir ev bulursunuz...
kayınvalidende illaki vardır canım ne varsa onlarda vardır zaten böyle araç gereçkatalitik soba bulsan bile yeter bence vardır canım...çalışmak lazım canım ya öteki türlü neydim ne oldum oluyor insan başka şehire geldiğinde üzülme canım yeterki allahım ailelerimize uzaktada olsalar sağlık sıhhat uzun ömürler versin değilmi ...nasıl olsun canım ya bende bildiğin gibi evlilik hazırlığı ve ev tadilatıyla uğraşıyoruz işte canım aynen devam yani
Hic sorma canim ya : )) ilerde bizde oyle olucaz heralde : ))
Canim simdi zahmetli islerle ugrasiyorsun ama dugunden sonra Allahin izniyle bir omur sefaasini sureceksin.
Bende o yuzden is aramaya basladim ki iki maasla daha cok birikim yapalim. Esimin maasi cok iyi elhamdulillah ama yine de ona yardim etmek arti kendimi gelistirmek bi nevi "ise yarar" hiss etmek istiyorum.
Kuran kursu hem ogrenmem acisindan yani kendimi gelistirme bakimindan hemde cevre edinebilmem acisindan cok iyi oldu. InsaAllah devam eder bu bir sekilde.
Coluk cocuga karisinca kendime vakit ayirabilecegimi sanmiyorum o yuzden simdi biseyler yapmak istiyorum.
Herseyden onemlisi saglik hakikaten. Ama bazen cok agir geliyor 23 sene an be an bir ve beraber yasadigin insanlar simdi onca km uzakta doguo buyudugun o topraklar artik hakiki gurbet olmus... zor ama esimin destegiyle basaricam insaAllah.
Sen nereye gelin gideceksin canim nasipse?
selam şekerler
bugün yakıt tafuralarından konuşmuşsunuz
bizimde merkezi sistem doğal gazlı site şuan 92 daire kullanıyomuş ısınmayı
daire başı 5 ay için 1.750 lira peşin istediler gerekirse ek ücret istenicekmiş
zaten bi aidat ödeniyor bide 1.750 teyi duyunca çok şaşırdık
daha ortada gelen bi fatura bile yok neye göre kime göre isteniyor bu para bide peşin
anlamadık sitede herkes çok sinirlenmiş bide ısınma saatlerini yazmışlar
saçma sapan zaman aralıklarında sanırım bu kış çok zorlanıcak ısınma konusunda
toplantı yok bi şey yok anlayamadık burdaki zihniyeti çok sinir
kıyamam ya evet canım haklısın,en iyisini yapmışsın kendine çevre edinmişsin dostuklarınız daim olur inşallah,yanında eşin varsa herşeyi başarırsın canım bu arada sen beni tanımadın ben tuti canım kullanıcı adımı değiştirdim heheh adana'ya gelin gidicem canım
bu işi araştırın canım ya ben böyle şeylerden tedirgin olurum başkalarını zengin etmeyin gerekirse doğalgaz operatörü getirin siteye o hesaplasın daire başı ücreti bana çok fazla geldi 1.750 bu ısınma derdide ayrı bir dert
Alice tuti senmiydin canim : ) ya biliyorduysamda unutmusum kusuruma bakma emi.
Sheker canim bize de bgn fatura geldi 153 lira sok gecirdim. Desen ki evde isiniyoruz gam yemicem ama sirf iki oda yaniyo onlarda sicak degil ilik.
Kar gelince napicaz bilmiyorum...
günaydınn canım..öncelikle eşine çok geçmiş olsun..Herkese gunaydin arkadaslar. Hayirli sabahlar dilerim. Bugun yine hava yagmurlu ve bayagi soguk. Esimle ev bakmaya gidecektik tekrar ama oda hasta bu havada disari cikmamak en mantiklisi. Hepinize kolay gelsiiin : )
Günaydın kızlar
Nedendir bilmem zor bela uyanıyorum bu aralar. Hatta fabrikaya kadar uyuyorum, sonra da kendime gelemiyorum
Uff şimdi pijamalarımla sıcacık yatağımda yuvarlanmak vardı
uzerımde kopeklı pijemam ayagımda ıneklı corabımmm yataıkda bır don saga bır don solaaa ohhhhhhhhhhhhh
neysekı yarın son ıs gunu
mutfak dolabı baktık
ama kararsız kaldık buaarda L bıcımı mutfak 7 bın lıra tutuyor tezgah ara fayans ve dolap
esımde yerını ıllada laımnat ısıtyor bembeyaz lamınat olsun mutfak dıyor ayagımız usumesınd ıger odalar bembeyaz olmucak ama sırıtmazmı bılemedım
egeye doktor buldum
ayretten ege hasta oksuruyor
uzerımde kopeklı pijemam ayagımda ıneklı corabımmm yataıkda bır don saga bır don solaaa ohhhhhhhhhhhhh
neysekı yarın son ıs gunu
mutfak dolabı baktık
ama kararsız kaldık buaarda L bıcımı mutfak 7 bın lıra tutuyor tezgah ara fayans ve dolap
esımde yerını ıllada laımnat ısıtyor bembeyaz lamınat olsun mutfak dıyor ayagımız usumesınd ıger odalar bembeyaz olmucak ama sırıtmazmı bılemedım
egeye doktor buldum
ayretten ege hasta oksuruyor
günaydın bugün dündende beterim en iyisi kimseye bulaşmiimmm ben hepinizin günü güzel geçer inş.
bu arada yenidendoğdum tatlım sakın mutfağa beyaz laminant yapmayın sonra çok pişman olursun herşey görsellik değil. ....tatlım egeye rabbim şifa verir inş.
gelinim ev işi aceleye gelmez çok iyi araştırın evin kaç yıllık olduğu ve cephesi önemli allah eşine şifa versin çıkmayındışarı hava soğuk ülke genelinde
çok geçmiş olsunn teyzesinin kuzusunaaa
canım beyaz laminant bence mantıklı değil mutfakta
egeyş doktora götürünce bizede haber et
kuzum neler oluyor sana :18::18::18:
hoşgeldin aramızaaaamerhaba kızlar nasılsınızzz siz benı tanbımıyosunuz ama ben sizin yazısmalaraınızı arad takip ediyorumm :) çokta hosuma gdıyoo burda herkesın bırbırne olan tavrıı benide alınnn aranızaaaa
hayırlı olsun canım ama bende arkadaşları gibi düşünüyorum çok fazla acele etmeyinIyi aksamlar kizlar. Kimse bana pas vermemis ama ben anlatayim yine de : )
Evi baktik disardan adam gunes goruyor dedi yalanin en aglasi : ) saat 2 de ordaydik tam gunes vuran saatte ev hic mi hic gunes gormuyordu yine de yarin icini bakmaya gidicez bi bakalim 110 m 2 ne kadarmis nasilmis diye.
Bu arada ingilizce turkce cv cikarttim internet kafeden ciktik esimin amcasi kuzeni annesi ordaydi kuzeni belediye de calisiyordu cvni verirken benim adimi soylersin dedi hayirlisi artik yabanci dilim var diye alirlar diyorlar ama Allah bilir.
Kizlar kursta ki arkadaslari davet etmek istiyorum ama salonum isinmiyor ve oturma odam cok kucuk napsam ya bi fikriniz var mi? Yine de davet etsem mi? 15 kisi var hemen hemen.
Bende yarin tavuklu mantar sote deniycem yanina da pilav salata.
günaydın canımmmmgünaydın bugün dündende beterim en iyisi kimseye bulaşmiimmm ben hepinizin günü güzel geçer inş.
bu arada yenidendoğdum tatlım sakın mutfağa beyaz laminant yapmayın sonra çok pişman olursun herşey görsellik değil. ....tatlım egeye rabbim şifa verir inş.
gelinim ev işi aceleye gelmez çok iyi araştırın evin kaç yıllık olduğu ve cephesi önemli allah eşine şifa versin çıkmayındışarı hava soğuk ülke genelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?