Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
gelinim ev almayı düşünmeniz bile çok güzel rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah..
yeniden doğdum egeye geçmiş olsun,ben mutfakta siyah tezgahı daha çok seviyorum beyaz olunca lekeyi çok belli eder öamaşır suyundan başka bişeylede çıkmıyor meret.
isyan bende uyanamıyorum bu hafta şaka gibi ama uykuyu sevmeyen kocam bile zar zor uyanıyor..
kalplerasi canım bak bugünde yarında mübarek gün bol bol dua oku üfle kendine ayetel kürsi falan iyi geliyor sıkıntıya..
turkuaz neden önce ki gibi sık yazmıyorsun aklıma geldin sabah sabah
ayrıca moon hala yok ortalarda özledik onu..

dün akşam 3 renkli pilavı yaptım eşim çok beğendi 2.tabağıda istedi hatta..
sonra ortalığı toparladım annem yengem babam ve yeğenlerim geldi çok güzel geçti akşamımız 2 saat oturdular..etimek tatlısı,sade kek,kadayıf tatlısı,çerez ve meyve ikram ettim allah bereketini veriyor misafirin evde pek bişey yoktu sözde

bu arada günaydınlarrrrrrrrrrr

Ay çok merak ettim şu 3 renkli pilavı??

bız haftaya onurla ıkımız ve ege pedagoga gıdıcez gunduz
o yuzden bugunde ızın alamazdım annem doktora goturecek yanı su ara cıkmıslardır evden havada ıst bı soguk bı yagmurlu anlatamam

buarada ıyı dılekler ıcın tesekkur ederız

laımant beya zolmazsa fayans beyaz olacak ama ayaklarımız usur dıye dıyolar
artık esımı ıkna edemezsem
kayınpedere bı telefon cakarım
hos laımant fıkrınıde o soktuya adamın kafasın 15 bınlıra kredı cekıcez
bılezıklerı ellemıcez

turkuazcan çok çok yoğun önemli raporlar hazırlıyor o yüzden yazamıyor bir haftaya yakın sürebilir bu yoğunluğu ...

sağol canım ben şimdi okuyayımbiraz inş.

kız bumuymus uc renklı pılav dun alıce baska bısey gostermıstı ben arpa sevmıyorum ya bu sekılde

buarada bıde benım tezgahım sıyah granıt suanda kuruyunca mat ıslakken parlak ustelık en pahalı granıt yanı ben granıt veya dokme degıl baska plastıklıb ısey varmıs dumduz beyaz renkı ondan ıstıyorumm
ben bıraz netten fayans dusa kabın vs secmem lazım esım parayı verıcem gıt al dıyor calısma gunlerımız bıze uymuyor ge colacak dolabı 1 ayda teslım edıyolar
buarad abız oturdugumuz ayınmı oturacagımız ayınmı kırasını veıryoruz jkızlar
temmuz 5 te kıra vermeye basladık
o zaman ev bıtmıstı o zaman kıra basladı hesaplayan anlayan varmı bızım ıcerıde depozito var yanı ocak sonuna kadar oturabılırmıyım erken cıkarsam parayıda alırım herhalde
bırde dolap markası arastırıcam
ha bırde L bıcımı olursa o L kısmı cam onunde olacak ve oraya msuluk olacak
camı nasıl sılıcemde tezgaha cıkarakmı ?

Neden götüreceksiniz canım bir sıkıntısı yok dimi Ege'nin
Bana da dua edin ev alalım ama önce nerede yaşayacağımıza karar vermemiz lazım. ben buralarda çok darlanıyorum kimsemiz de yok zaten. İstanbul yada Bursaya taşınmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı. O yüzden ne ev bakabiliyoruz ne başka bir şey :/

geçmiş olsun canım allah acil şifa versin egeye
laminat beyazmı olacakkkkkk
bende ilerde yaptırırsam inşş beyaz düşünüyorum
benim yerler cilalı tahta sıcak olsun die öyle yaptırmışlar
ben değiştirmeyelim dedim ilerde kendim değiştiririm inşş

sız suanda hangı sehırdesınız
pekı ıslerınzı ne olacak sehır degıstırınce bende sehır degıstırmeyı cok ısterdım canım

ege suanda grıp canım ama 10 gundur hafıf kekelemeye basladı

ben o koca mutfak camını tezgaha çıkarak siliyorum ayda 1 kez tabi
üstelik 5.kat

olursa sadece mutfak beyaz olur dıger yerlerı beyaz kımse tavsıye etmıyor sac tuy dusuyormus sen ne dıcektın bzıe

Genelde oturacağın ayın kirası veriliyor canım. Yani parayı verip öyle giriyorsun. Eğer içeride depoziton varsa 1 ay fazla oturuyorsun. Ama ev sahibiniz nasıldır bilemem de içerideki depozitoyu vermek istemeyenler oluyor eve bir kulp takıp. O yüzden kira vermeyip emirvaki yapıp oturabilirsin. Yada erken çıkmaya niyetin varsa baştan konuş. Paranı alacağına dair söz alabilirsin.

Bende simli tezgahları çok beğeniyorum gerçi modası geçmiş midir bilemem. Ama siyah tezgahlar zor oluyor. Su damlayınca kireç lekesi bile kalıyor üzerinde..

sımlı tezgahlar dokme oluyor ama sımdı yenı cıkmıs plastık karısıklı duz renk bunlar mat guzeller ya bılemıyorum adınıda

depozitoyu alırız ya bır kapının kolu kırıldı
dus telefonu dustu uzerı boyası grı yerı attı bırazcık ege yaptı bunu
bırde duvarları fılan deldık :26:
hepsınıde tutmaz herhalde ayretten 150 lıra tesısat yaptırdık camasır makıneıs onuda ıstıcem

Tekirdağdayız canım. Eşimin iyi bir iş bulması lazım taşınmamız için. Ben iyi kötü illaki bi iş bulurum zamanlada iyi olur diye umuyorum. Ben burda okumuştum okul bitince bir süreliğine çalışmaya geldim sonra eşimle tanışınca kaldım buralarda :) Eşimde bu şehre çalışmaya gelmiş kısmet işte. Yani ailelerden uzağız.

Geçmiş olsun canım en iyisini düşünmüşsünüz. Kıyamam ona resimlerine baktım çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…