Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
owner bak sen dılınden anladın bende dedım gebe herhalde haber verecek

7 ay ya masallahhhh bızımde 3 ay olacak

nişanım fatihte düğün beşiktaşta oldu fazlasıyla memnun kaldım hatta bayıldı gelenlerde bizde

ya bende bu beylikdüzü white corner var gönülün ama işte uzak çok şık bir yer kokteyli olsun istiyoruz yemekliye gerek yok
gönül daveti herkes öneriyor bakırköydekide güzel ama 3 kat yerin altına iniyor muşsun yaşlılar için olmaz belki

canım ben dün sana yazdım ama demekki görmedin
hatta haber ver dedim ev ile ilgili gelişmeleri
aman canım sakın kuzey cephe almayın ısınamassınız vallahi
güney cepheden şaşmayın derim ben birde acele etmeyin sakin sakin bakın

evet ya da yakında 6a y muhabbetı yapıldı ne cabuk gecmıs zaman ısyan bızım gecmıyor galıba

gzdm aıleler nerede

tekırdagd aıyıdır ama ya neden oyle dıyosun bursa pek soguk :)

Bizde deldik duvarları çıkarken bir parça alçıyla kapatıcaz boyasından da var üzerine azcık sürcez tamamdır :)

ohhh kuzummm ne güzell..akşamın baya güzel geçmiişşş oilavında güzel görünüyorr

hiç bilmiyorum canım tek bilddiğim hiç iyi olmadığım...

canım sürekli dua okuuu:26::26::26:

herkese hayırlı sabahlar hatunlarrr

kalplerasi canım depresyonda falan mısın?acaba oku bol bol kendine
arada olur biz bayanlara böyle haller

evet ya da yakında 6a y muhabbetı yapıldı ne cabuk gecmıs zaman ısyan bızım gecmıyor galıba

gzdm aıleler nerede

tekırdagd aıyıdır ama ya neden oyle dıyosun bursa pek soguk :)

Benim ailem bursada eşiminkiler trabzonda. İstanbul olursa da anadolu istiyoruz. Çorludayız biz çok küçük yer çok bunalıyoruz. E yarın öbür gün çocuk olcak aileler uzak kim gelip yardımcı olacak. Büyük şehirde yaşamak başka. Kıymetini bilin :)

Bizde deldik duvarları çıkarken bir parça alçıyla kapatıcaz boyasından da var üzerine azcık sürcez tamamdır :)

ha bıde badanamı yapmamız lazım :S

kalplerarası sınırlerınmı bozuk kotumu hıssedıyorsun anlamadım
yada sen ısyerınımı sevmedın naptın

ah keske suanda hepımzı aynı yere ısınlansak beraber 8*9 saat sohbet etsek

Bakırköy gönül davete biz dans eğitimi için gittik salon tam kına mekanı 1 kat aşağı iniyorsun karanlık fakat dediğim gibi kına için uygun bir salon 200*250 kişi arasında büyük bir salon değil

corluda neresınde cnaım

günaydın kızlar,

Canım, mesela biz önce kira veriyoruz sonra oturuyoruz en baştan bu şekilde anlaşmıştık.

kalplerarası arada bende de oluyor hatta çok iyiyken bir anda darlanıyorum psikoloğa da gittim ama nedendir bilinmez esiyor böyle

muztfak dolabı beyaz murdum olacak
yer mecburen beyaz olmak zorunda

o zaman mecbur canım. Benimkiler beyaz ve çok parlak belki biraz daha mat olsa daha iyi olurdu

kız nasıl geçmiyorr zamannn...valla jet hızı ile geçiyor sanki...ne ara oldu 3 ayy

Valla bende 3 ayı geçirdim hem çok çabuk geçiyor hem de daha uzun zmaandır evliymişim gibi hissediyorum :)

Yok canım biz girerken badana yapmıştık boyamız vardı sadece küçük bir fırçayla delinen yerlere sürcem

corluda neresınde cnaım

Armada City canım orionun alt tarafında. Biliyor musun Çorluyu

ben bıraz arastırma yapayım kızlar opuyorummmm :)
suanda ben oturdugum evın fayansları cok begenıyorum onlarad yaoptırmak ıstıyorum hos daha ev sahıbıne haber vermedık
belkı ocak 10 tasınmıs oluruz

Yok canım biz girerken badana yapmıştık boyamız vardı sadece küçük bir fırçayla delinen yerlere sürcem

Armada City canım orionun alt tarafında. Biliyor musun Çorluyu

evet bılıyorum onun tam karısındamı koyler varya eskı esım oralıydı oradan bılıyorum

Kızlar bu arada kendi yaptığım elişlerimle dışarıya açılmaya karar verdim nereye açılacaksam dünya markası olmayı planlıyorum

Bakmak isterseniz facebooktan Pembe Köpük Tasarım sayfam. Pembe Köpük de arkadaşlık ekleyebilirsiniz.

Nette aratırsanızda bloğumu görebilirsiniz. Hem buranın dışında da konuşmuş oluruz. Hemde belki bana fikir verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…