- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.881
olursa sadece mutfak beyaz olur dıger yerlerı beyaz kımse tavsıye etmıyor sac tuy dusuyormus sen ne dıcektın bzıe
nişanım fatihte düğün beşiktaşta oldu fazlasıyla memnun kaldım hatta bayıldı gelenlerde bizde
Iyi aksamlar kizlar. Kimse bana pas vermemis ama ben anlatayim yine de : )
Evi baktik disardan adam gunes goruyor dedi yalanin en aglasi : ) saat 2 de ordaydik tam gunes vuran saatte ev hic mi hic gunes gormuyordu yine de yarin icini bakmaya gidicez bi bakalim 110 m 2 ne kadarmis nasilmis diye.
Bu arada ingilizce turkce cv cikarttim internet kafeden ciktik esimin amcasi kuzeni annesi ordaydi kuzeni belediye de calisiyordu cvni verirken benim adimi soylersin dedi hayirlisi artik yabanci dilim var diye alirlar diyorlar ama Allah bilir.
Kizlar kursta ki arkadaslari davet etmek istiyorum ama salonum isinmiyor ve oturma odam cok kucuk napsam ya bi fikriniz var mi? Yine de davet etsem mi? 15 kisi var hemen hemen.
Bende yarin tavuklu mantar sote deniycem yanina da pilav salata.
sımlı tezgahlar dokme oluyor ama sımdı yenı cıkmıs plastık karısıklı duz renk bunlar mat guzeller ya bılemıyorum adınıda
depozitoyu alırız ya bır kapının kolu kırıldı
dus telefonu dustu uzerı boyası grı yerı attı bırazcık ege yaptı bunu
bırde duvarları fılan deldık :26:
hepsınıde tutmaz herhalde ayretten 150 lıra tesısat yaptırdık camasır makıneıs onuda ıstıcem
gelinim ev almayı düşünmeniz bile çok güzel rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah..
yeniden doğdum egeye geçmiş olsun,ben mutfakta siyah tezgahı daha çok seviyorum beyaz olunca lekeyi çok belli eder öamaşır suyundan başka bişeylede çıkmıyor meret.
isyan bende uyanamıyorum bu hafta şaka gibi ama uykuyu sevmeyen kocam bile zar zor uyanıyor..
kalplerasi canım bak bugünde yarında mübarek gün bol bol dua oku üfle kendine ayetel kürsi falan iyi geliyor sıkıntıya..
turkuaz neden önce ki gibi sık yazmıyorsun aklıma geldin sabah sabah
ayrıca moon hala yok ortalarda özledik onu..
dün akşam 3 renkli pilavı yaptım eşim çok beğendi 2.tabağıda istedi hatta..
sonra ortalığı toparladım annem yengem babam ve yeğenlerim geldi çok güzel geçti akşamımız 2 saat oturdular..etimek tatlısı,sade kek,kadayıf tatlısı,çerez ve meyve ikram ettim allah bereketini veriyor misafirin evde pek bişey yoktu sözde
bu arada günaydınlarrrrrrrrrrr
hiç bilmiyorum canım tek bilddiğim hiç iyi olmadığım...
evet ya da yakında 6a y muhabbetı yapıldı ne cabuk gecmıs zaman ısyan bızım gecmıyor galıba
gzdm aıleler nerede
tekırdagd aıyıdır ama ya neden oyle dıyosun bursa pek soguk :)
Fayansta beyaz tavsiye etmem saçları tek tek topluyorum valla üzerinden. Süpürge yapıyorum siliyorum arkamı dönüyorum hiç temizlenmemiş gibi
evet ya da yakında 6a y muhabbetı yapıldı ne cabuk gecmıs zaman ısyan bızım gecmıyor galıba
gzdm aıleler nerede
tekırdagd aıyıdır ama ya neden oyle dıyosun bursa pek soguk :)
Bizde deldik duvarları çıkarken bir parça alçıyla kapatıcaz boyasından da var üzerine azcık sürcez tamamdır :)
ya bende bu beylikdüzü white corner var gönülün ama işte uzak çok şık bir yer kokteyli olsun istiyoruz yemekliye gerek yok
gönül daveti herkes öneriyor bakırköydekide güzel ama 3 kat yerin altına iniyor muşsun yaşlılar için olmaz belki[/B]
Benim ailem bursada eşiminkiler trabzonda. İstanbul olursa da anadolu istiyoruz. Çorludayız biz çok küçük yer çok bunalıyoruz. E yarın öbür gün çocuk olcak aileler uzak kim gelip yardımcı olacak. Büyük şehirde yaşamak başka. Kıymetini bilin :)
kız bumuymus uc renklı pılav dun alıce baska bısey gostermıstı ben arpa sevmıyorum ya bu sekılde
buarada bıde benım tezgahım sıyah granıt suanda kuruyunca mat ıslakken parlak ustelık en pahalı granıt yanı ben granıt veya dokme degıl baska plastıklıb ısey varmıs dumduz beyaz renkıondan ıstıyorumm
ben bıraz netten fayans dusa kabın vs secmem lazım esım parayı verıcem gıt al dıyor calısma gunlerımız bıze uymuyor ge colacak dolabı 1 ayda teslım edıyolar
buarad abız oturdugumuz ayınmı oturacagımız ayınmı kırasını veıryoruz jkızlar
temmuz 5 te kıra vermeye basladık
o zaman ev bıtmıstı o zaman kıra basladı hesaplayan anlayan varmı bızım ıcerıde depozito var yanı ocak sonuna kadar oturabılırmıyım erken cıkarsam parayıda alırım herhalde
bırde dolap markası arastırıcam
ha bırde L bıcımı olursa o L kısmı cam onunde olacak ve oraya msuluk olacak
camı nasıl sılıcemde tezgaha cıkarakmı ?
muztfak dolabı beyaz murdum olacak
yer mecburen beyaz olmak zorunda
kız nasıl geçmiyorr zamannn...valla jet hızı ile geçiyor sanki...ne ara oldu 3 ayy
yok kısss nerdeeeeehamılemısın
olursa sadece mutfak beyaz olur dıger yerlerı beyaz kımse tavsıye etmıyor sac tuy dusuyormus sen ne dıcektın bzıe
ha bıde badanamı yapmamız lazım :S
kalplerarası sınırlerınmı bozuk kotumu hıssedıyorsun anlamadım
yada sen ısyerınımı sevmedın naptın
ah keske suanda hepımzı aynı yere ısınlansak beraber 8*9 saat sohbet etsek
corluda neresınde cnaım
Yok canım biz girerken badana yapmıştık boyamız vardı sadece küçük bir fırçayla delinen yerlere sürcem
Armada City canım orionun alt tarafında. Biliyor musun Çorluyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?