- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.901
evet bılıyorum onun tam karısındamı koyler varya eskı esım oralıydı oradan bılıyorum
kuzum aynıyız seninleeeene oldu kısss
yoksa çizelgeni mi kastediyosun
hıhhh benim kine bak bide
wowwww 7 ay olmuş...sanki daha 1 hafta önce 6 aydıı
owner bak sen dılınden anladın bende dedım gebe herhalde haber verecek
7 ay ya masallahhhh bızımde 3 ay olacak
Kızlar bu arada kendi yaptığım elişlerimle dışarıya açılmaya karar verdimnereye açılacaksam dünya markası olmayı planlıyorum
Bakmak isterseniz facebooktan Pembe Köpük Tasarım sayfam. Pembe Köpük de arkadaşlık ekleyebilirsiniz.
Nette aratırsanızda bloğumu görebilirsiniz. Hem buranın dışında da konuşmuş oluruz. Hemde belki bana fikir verirsiniz
Benim ailem bursada eşiminkiler trabzonda. İstanbul olursa da anadolu istiyoruz. Çorludayız biz çok küçük yer çok bunalıyoruz. E yarın öbür gün çocuk olcak aileler uzak kim gelip yardımcı olacak. Büyük şehirde yaşamak başka. Kıymetini bilin :)
Bakırköy gönül davete biz dans eğitimi için gittik salon tam kına mekanı 1 kat aşağı iniyorsun karanlık fakat dediğim gibi kına için uygun bir salon 200*250 kişi arasında büyük bir salon değil
blog sayfana baktım süperr eline sağlık canım,
mesleğin neydi senin ?
aaaa bende çorluda okudum üniversiteyii ahhhh eski günlerim aklıma geldi vallahi
ben çoook severim çorluyu 4 senem geçti orada
çoook gzel günler yaşadımmm keşke şimdi yine o günlere dönebilsem:26::26:
çorlunun neresindesizni siz
çok sıkıcı Allahımmm...evime gidip yatağımda pineklemek, sonrada temizliğimi yapmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84::84::99::99::99::99::117::117::117:
evet canım öyle imiş beşiktaş güzelmiş valla BAKIYORUM BEN ÖYLESİNE NASIL YAPACAZ BİLMİYORUMÖ
YEMEKLİ DÜŞÜNMÜYORUM KOKTEYL OLABİLİR ŞIK BİR YERDE
DUA EDİN VALLA KIZLARRRRRRRRRRR
çok sıkıcı Allahımmm...evime gidip yatağımda pineklemek, sonrada temizliğimi yapmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84::84::99::99::99::99::117::117::117:
bendeee ama kocamda olsun yanımdaaaaaçok sıkıcı Allahımmm...evime gidip yatağımda pineklemek, sonrada temizliğimi yapmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84::84::99::99::99::99::117::117::117:
Çok teşekkür ederim canım yeni yeni bişeyleri eklemeye başladım işte. Umarım zamanla daha iyi olur. Çevre Mühendisiyim canım ama böyle şeylerle çocukluğumdan beri uğraşmayı çok seviyorum.
Galiba konuşmuştuk canım. Orionun alta tarafında armada city deyiz. Gel beklerim her zmaan. Eski günlerini de yad ederiz. Bende okurken çok seviyordum ama yaşaması zor aileden herkesten uzak olunca sıkılıyor insan. Malum yapacak çok şey yok.
bendeee ama kocamda olsun yanımdaaaaa
ne temizliğii ben bugün elimi bişeyi sürmek istemiyorummmmmm
zaten 7 ay olmuşşşşş hala inanamıyorummmmm
canım baktım çok güzell maşalahh meslek ne güzelim
ha bıde badanamı yapmamız lazım :S
kalplerarası sınırlerınmı bozuk kotumu hıssedıyorsun anlamadım
yada sen ısyerınımı sevmedın naptın
ah keske suanda hepımzı aynı yere ısınlansak beraber 8*9 saat sohbet etsek
kalplerarası arada bende de oluyor hatta çok iyiyken bir anda darlanıyorum psikoloğa da gittim ama nedendir bilinmez esiyor böyle
o zaman mecbur canım. Benimkiler beyaz ve çok parlak belki biraz daha mat olsa daha iyi olurdu
Valla bende 3 ayı geçirdim hem çok çabuk geçiyor hem de daha uzun zmaandır evliymişim gibi hissediyorum :)
bendeee ama kocamda olsun yanımdaaaaa
ne temizliğii ben bugün elimi bişeyi sürmek istemiyorummmmmm
zaten 7 ay olmuşşşşş hala inanamıyorummmmm
canım baktım çok güzell maşalahh meslek ne güzelim
bende baktım gzdm cok guzel
pofudukların karısında gozuken oyuncaklarda cok manıdarr yanııı
çok sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için...sanki bütün enerjim tükenmiş herşey bana batıyor çok mutsuzum canım acıyor bilmiyorum yaa anlamıyorum... buna bağlı çok şiddetli baş ağrıları oluşuyor midem bulanıyor...
çok sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için...sanki bütün enerjim tükenmiş herşey bana batıyor çok mutsuzum canım acıyor bilmiyorum yaa anlamıyorum... buna bağlı çok şiddetli baş ağrıları oluşuyor midem bulanıyor...
canım bende de aynı şeyler oluyordu ama bana doktor aşırı bağlanma problemin var dedi. Ailemi başkalrını o kadar çok düşünüyorum ki biri mutsuz olduğunda ben ondan daha fazla mutsuz oluyorum. Bence sende git psikoloğa. Belki evlilik sonrası depresyonu falan olmuştur
canım kıyamam sanaa bence bi doktora görün
rabbim inşş sıkıntılarını giderir
senı rahatsız edecek bıseyler varmı etrafında kalplerarası
kızlar benim bu mide bulantılarım gitmediii:26::26::26::26:
şuanda nasıl bulanıyo anlatamam çok fenayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?