Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne oldu kısss
yoksa çizelgeni mi kastediyosun
hıhhh benim kine bak bide
kuzum aynıyız seninleeee
tebriklerrrrrrr o zaman bizeeee
yaa ben bişi anlamadım ne zaman 7 ay oldu yaaaaa
ben daha dün evlendimmmm
wowwww 7 ay olmuş...sanki daha 1 hafta önce 6 aydıı

owner bak sen dılınden anladın bende dedım gebe herhalde haber verecek

7 ay ya masallahhhh bızımde 3 ay olacak

saolunn kızlarrrrrr allahım kocişlerimizle hepimize nice seneler yaşamayı nasip etsin inşşşşşş

blog sayfana baktım süperr eline sağlık canım,
mesleğin neydi senin ?

aaaa bende çorluda okudum üniversiteyii ahhhh eski günlerim aklıma geldi vallahi
ben çoook severim çorluyu 4 senem geçti orada
çoook gzel günler yaşadımmm keşke şimdi yine o günlere dönebilsem:26::26:
çorlunun neresindesizni siz

evet canım öyle imiş beşiktaş güzelmiş valla BAKIYORUM BEN ÖYLESİNE NASIL YAPACAZ BİLMİYORUMÖ
YEMEKLİ DÜŞÜNMÜYORUM KOKTEYL OLABİLİR ŞIK BİR YERDE
DUA EDİN VALLA KIZLARRRRRRRRRRR

çok sıkıcı Allahımmm...evime gidip yatağımda pineklemek, sonrada temizliğimi yapmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84::84::99::99::99::99::117::117::117:

blog sayfana baktım süperr eline sağlık canım,
mesleğin neydi senin ?

Çok teşekkür ederim canım yeni yeni bişeyleri eklemeye başladım işte. Umarım zamanla daha iyi olur. Çevre Mühendisiyim canım ama böyle şeylerle çocukluğumdan beri uğraşmayı çok seviyorum.

Galiba konuşmuştuk canım. Orionun alta tarafında armada city deyiz. Gel beklerim her zmaan. Eski günlerini de yad ederiz. Bende okurken çok seviyordum ama yaşaması zor aileden herkesten uzak olunca sıkılıyor insan. Malum yapacak çok şey yok.

evet canım öyle imiş beşiktaş güzelmiş valla BAKIYORUM BEN ÖYLESİNE NASIL YAPACAZ BİLMİYORUMÖ
YEMEKLİ DÜŞÜNMÜYORUM KOKTEYL OLABİLİR ŞIK BİR YERDE
DUA EDİN VALLA KIZLARRRRRRRRRRR

bizimde kokteyl oldu canım. dondurma şerbet falan gönül davetleri kesinlikle gidip konseptini görerek konuş canım.
biz geçen sene 5,500 TL tuttuk ama tanıdık olduğu için 8000 den indirdiler. şuandaki fiyatını da hiç bilmiyorum hangi aya düşünüyorsunuz düğün mü birde ?

çok sıkıcı Allahımmm...evime gidip yatağımda pineklemek, sonrada temizliğimi yapmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84::84::99::99::99::99::117::117::117:

bunu bende istiyorum. ama bugün dayımdayız yarında teyzemde haftasonu da vestel ve internet için teknik servis gelecek ütü falan yapar öyle geçiştiririm

bendeee ama kocamda olsun yanımdaaaaa
ne temizliğii ben bugün elimi bişeyi sürmek istemiyorummmmmm
zaten 7 ay olmuşşşşş hala inanamıyorummmmm

canım baktım çok güzell maşalahh meslek ne güzelim

bende baktım gzdm cok guzel
pofudukların karısında gozuken oyuncaklarda cok manıdarr yanııı

çok sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için...sanki bütün enerjim tükenmiş herşey bana batıyor çok mutsuzum canım acıyor bilmiyorum yaa anlamıyorum... buna bağlı çok şiddetli baş ağrıları oluşuyor midem bulanıyor...

canım bende de aynı şeyler oluyordu ama bana doktor aşırı bağlanma problemin var dedi. Ailemi başkalrını o kadar çok düşünüyorum ki biri mutsuz olduğunda ben ondan daha fazla mutsuz oluyorum. Bence sende git psikoloğa. Belki evlilik sonrası depresyonu falan olmuştur

canım kıyamam sanaa bence bi doktora görün
rabbim inşş sıkıntılarını giderir

canım kıyamam sanaa bence bi doktora görün
rabbim inşş sıkıntılarını giderir

senı rahatsız edecek bıseyler varmı etrafında kalplerarası

ne bilim olur olmaz herşeyden fazlasıyla rahatsız oluyorum işte sinir bozucu birşey sanırım depresyona giriyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor anneminbile yüzünü göresim yok o denli sanki biri bana bişi dese hemen onu bozacam sinirlenecm diye korkuyorum kimseyle konuşmuyorum patlamaya hazır volkan gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…