- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.921
ne bilim olur olmaz herşeyden fazlasıyla rahatsız oluyorum işte sinir bozucu birşey sanırım depresyona giriyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor anneminbile yüzünü göresim yok o denli sanki biri bana bişi dese hemen onu bozacam sinirlenecm diye korkuyorum kimseyle konuşmuyorum patlamaya hazır volkan gbi
canım bende sen bi doktora gitne bilim olur olmaz herşeyden fazlasıyla rahatsız oluyorum işte sinir bozucu birşey sanırım depresyona giriyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor anneminbile yüzünü göresim yok o denli sanki biri bana bişi dese hemen onu bozacam sinirlenecm diye korkuyorum kimseyle konuşmuyorum patlamaya hazır volkan gbi
Canım migren falan olmasın baş ağrısı ve mide bulantısı yapar. Bir de hamilelik testi yaptın mı
ne bilim olur olmaz herşeyden fazlasıyla rahatsız oluyorum işte sinir bozucu birşey sanırım depresyona giriyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor anneminbile yüzünü göresim yok o denli sanki biri bana bişi dese hemen onu bozacam sinirlenecm diye korkuyorum kimseyle konuşmuyorum patlamaya hazır volkan gbi
gözdem seni ekledim facede kabul et huuuu
bu arada ne güzel ciciler yapmışsın canım çook tatklılar ellerine sağlık
mmousse reglı oldumu
esınle aranda sorun varmı
almak ısteyıp alamadıgın bısey oldumu ?
neden boyle hıssedıyorsunkı durup dururken
psikologa gıtmeyı dusunuyormusun pekı
canım bende sen bi doktora git
canım şuan regl ama öncesinde test yaptım bişi çıkmadı
Canım bence mutlaka git psikoloğa kendini yıpratma böyle bekleyerek
zaten oyuncak ayıyla yatmandan bellı gzdm sende ıstıyorsun
ben erken oldum normalde bız senle aynıoluyoduk 23 gunde oldum bu ay
boyanabılır duvar kagıdına ıhtıyacım var
bırde yatak baslgıının arkasına sade desenlıb rı duvar kagıdına hıc yaptıran varmı
ilgilendiğiniz için çok çok teşekkürler canlarım inşallah birkaç güne toparlanırım haftasonuda iyi gelir inş. şehir dışına gidesim var of offfff
mmousse reglı oldumu
Valla ya doğru diyorsun içgüdüsel olabilirOoof of şu taşınma işi netleşse hemen yapıcam tabi Allah kısmet ederse diyeyim
günaydın canım günaydın kızlar benimde bu sabah hayat enerjim yok gibi ağlamak istiyorum psikolojim çok bozuk moralsizim. hala bi hareket yok çook az kahverengimsi bişiy geldi ama o kadar daha da bişey yok heveslenmiştim oysaki. rsmen bunalıma girdim yatağa girip yorganı başıma çekip uyumak istiyorum
günaydın canım günaydın kızlar benimde bu sabah hayat enerjim yok gibi ağlamak istiyorum psikolojim çok bozuk moralsizim. hala bi hareket yok çook az kahverengimsi bişiy geldi ama o kadar daha da bişey yok heveslenmiştim oysaki. rsmen bunalıma girdim yatağa girip yorganı başıma çekip uyumak istiyorum
Canım ne dicektim sana unutmadan yazayım :) Ben senin göçmen olduğunu tahmin etmiştim resimlerinden, bi topicte yazını gördüm göçmenmişsin :)
afferin dedim kendime doğru tahmin.:) Benimde göçmen arkadaşlarım vardı, cana yakın, güzel ve bakımlı oluyorlar, kıyafet aksesuar takı çok seviyorlar.:)
Sende güzel hatunsun maşallah..
ne demek canım sen bizim arkadaşımızsınilgilendiğiniz için çok çok teşekkürler canlarım inşallah birkaç güne toparlanırım haftasonuda iyi gelir inş. şehir dışına gidesim var of offfff
kısss bende çok istiyorummmmmmValla ya doğru diyorsun içgüdüsel olabilirOoof of şu taşınma işi netleşse hemen yapıcam tabi Allah kısmet ederse diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?