Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canım bence mutlaka git psikoloğa kendini yıpratma böyle bekleyerek

canım bende sen bi doktora git
Canım migren falan olmasın baş ağrısı ve mide bulantısı yapar. Bir de hamilelik testi yaptın mı

canım şuan regl ama öncesinde test yaptım bişi çıkmadı

esınle aranda sorun varmı
almak ısteyıp alamadıgın bısey oldumu ?
neden boyle hıssedıyorsunkı durup dururken

psikologa gıtmeyı dusunuyormusun pekı

ben erken oldum normalde bız senle aynıoluyoduk 23 gunde oldum bu ay
boyanabılır duvar kagıdına ıhtıyacım var
bırde yatak baslgıının arkasına sade desenlıb rı duvar kagıdına hıc yaptıran varmı

esınle aranda sorun varmı
almak ısteyıp alamadıgın bısey oldumu ?
neden boyle hıssedıyorsunkı durup dururken

psikologa gıtmeyı dusunuyormusun pekı

canım bende sen bi doktora git

canım şuan regl ama öncesinde test yaptım bişi çıkmadı

Canım bence mutlaka git psikoloğa kendini yıpratma böyle bekleyerek

ilgilendiğiniz için çok çok teşekkürler canlarım inşallah birkaç güne toparlanırım haftasonuda iyi gelir inş. şehir dışına gidesim var of offfff

Canım ne dicektim sana unutmadan yazayım :) Ben senin göçmen olduğunu tahmin etmiştim resimlerinden, bi topicte yazını gördüm göçmenmişsin :)
afferin dedim kendime doğru tahmin.:) Benimde göçmen arkadaşlarım vardı, cana yakın, güzel ve bakımlı oluyorlar, kıyafet aksesuar takı çok seviyorlar.:)
Sende güzel hatunsun maşallah..

ilgilendiğiniz için çok çok teşekkürler canlarım inşallah birkaç güne toparlanırım haftasonuda iyi gelir inş. şehir dışına gidesim var of offfff

Arada bazen böyle oluyor insan, havalarında etkisi var tabi, güzel şeyler düşün sevdiğin yemekleri ye iyi geliyor, bizzat test edildi :)

mmousse reglı oldumu

günaydın canım günaydın kızlar benimde bu sabah hayat enerjim yok gibi ağlamak istiyorum psikolojim çok bozuk moralsizim. hala bi hareket yok çook az kahverengimsi bişiy geldi ama o kadar daha da bişey yok heveslenmiştim oysaki. rsmen bunalıma girdim yatağa girip yorganı başıma çekip uyumak istiyorum

Valla ya doğru diyorsun içgüdüsel olabilir Ooof of şu taşınma işi netleşse hemen yapıcam tabi Allah kısmet ederse diyeyim

sehır degıstırmektenmı bahsedıyorsun o kadar kafana taktınmı
ben tasınana kadar korkarım evde temızlık yapmam :)

Allah aratmasın ama hepimize istediğimiz, hazır olduğumuz zaman nasip etsin.

canım normalde 10 gun gecıkmen olduysa teste cıkardı
ama bu lekenmeler acıkcası hamıle oldugunu dusunduruyor
ama dr gıtmen lazım yanı bu ıyı bıseyde degıl

cok tesekkur ederım canım ama evlendıgımızden berı yok oyle seyler ustumzue basımıza ıdareten aldık uc bes parca
onlarla donduruyoruz valla carkı gecım cok zor :S yanı bı tane cantam var bı tane mont bı derı ceket
kızları okuyorumda genede alıyorlar yanı bız almıyormuyuz alamıyormuyuz baska mesele :2::2:

ne demek canım sen bizim arkadaşımızsın
eşinle 2 günlüğüne uladağ yapın
kartepe abant vs
Valla ya doğru diyorsun içgüdüsel olabilir Ooof of şu taşınma işi netleşse hemen yapıcam tabi Allah kısmet ederse diyeyim
kısss bende çok istiyorummmmmm gelsin bebişlerrrrrr

canım eğer leke geldiyse hamile olabilme ihtimalin var
sen bi kan tahlili yaptır canım al 1 satliğine izin git için rarah eder hem
ama bu arda varse eğer bebiş sakınn ama sakınn istememzlik yama sakın nasıl bakacaz hazır değilim gibi düşünme
mevlam onun bereketiyle gönderir sizeee
hem böyle düşünürsen eğer bebek hisseder ve düşer işte bu daha çok acıtır canını :26:
yaşayandan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…