- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.941
cok tesekkur ederım canım ama evlendıgımızden berı yok oyle seyler ustumzue basımıza ıdareten aldık uc bes parca
onlarla donduruyoruz valla carkı gecım cok zor :S yanı bı tane cantam var bı tane mont bı derı ceket
kızları okuyorumda genede alıyorlar yanı bız almıyormuyuz alamıyormuyuz baska mesele :2::2:
ne demek canım sen bizim arkadaşımızsın
eşinle 2 günlüğüne uladağ yapın
kartepe abant vs
kısss bende çok istiyorummmmmmgelsin bebişlerrrrrr
canım eğer leke geldiyse hamile olabilme ihtimalin var
sen bi kan tahlili yaptır canım al 1 satliğine izin git için rarah eder hem
ama bu arda varse eğer bebiş sakınn ama sakınn istememzlik yama sakın nasıl bakacaz hazır değilim gibi düşünme
mevlam onun bereketiyle gönderir sizeee
hem böyle düşünürsen eğer bebek hisseder ve düşer işte bu daha çok acıtır canını :26:
yaşayandan biliyorum
evet geçim derdi zor canım ne yazık ki, ama doğal güzelliğin var çul çaputda giysen bu belli ve benim en sevdiğim şey katkısız güzel olmak :)
Kokoşluk sizin oraların geninde var düğünleriniz de kızların hepsi birbirinden süslü oluyor, takılarınız fln çok hoş
acıkcası gebeyse ve kahve lekesı varsa ıyıye ısaret degıldır hep boyle duyduk
bencede dr gıtmelı :S
günaydın canım günaydın kızlar benimde bu sabah hayat enerjim yok gibi ağlamak istiyorum psikolojim çok bozuk moralsizim. hala bi hareket yok çook az kahverengimsi bişiy geldi ama o kadar daha da bişey yok heveslenmiştim oysaki. rsmen bunalıma girdim yatağa girip yorganı başıma çekip uyumak istiyorum
sehır degıstırmektenmı bahsedıyorsun o kadar kafana taktınmı
ben tasınana kadar korkarım evde temızlık yapmam :)
ne demek canım sen bizim arkadaşımızsın
eşinle 2 günlüğüne uladağ yapın
kartepe abant vs
kısss bende çok istiyorummmmmmgelsin bebişlerrrrrr
canım eğer leke geldiyse hamile olabilme ihtimalin var
sen bi kan tahlili yaptır canım al 1 satliğine izin git için rarah eder hem
ama bu arda varse eğer bebiş sakınn ama sakınn istememzlik yama sakın nasıl bakacaz hazır değilim gibi düşünme
mevlam onun bereketiyle gönderir sizeee
hem böyle düşünürsen eğer bebek hisseder ve düşer işte bu daha çok acıtır canını :26:
yaşayandan biliyorum
Hihi :) benim yaptığımı kim söyledi :)
Bende çooook hemde eşiminde içi gidiyor arkadaşlarımızın bebeklerine yavrum kıyamam geçende hamile arkadaşım geldi eşiyle diyor ki eşini kıskandım :) tamam dedim bende yapçam sana :)
günaydın canım günaydın kızlar benimde bu sabah hayat enerjim yok gibi ağlamak istiyorum psikolojim çok bozuk moralsizim. hala bi hareket yok çook az kahverengimsi bişiy geldi ama o kadar daha da bişey yok heveslenmiştim oysaki. rsmen bunalıma girdim yatağa girip yorganı başıma çekip uyumak istiyorum
ben aylık kutlamaları sevmiyorum ama bugün nedense özel olsun istiyorum aklımda bişeyde yok ama 7 ay olması beni mutlu ediyor..bendeee ama kocamda olsun yanımdaaaaa
ne temizliğii ben bugün elimi bişeyi sürmek istemiyorummmmmm
zaten 7 ay olmuşşşşş hala inanamıyorummmmm
canım baktım çok güzell maşalahh meslek ne güzelim
izin alıp eve git istersen biraz dinlen uykuda iyi gelir canım..çok sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için...sanki bütün enerjim tükenmiş herşey bana batıyor çok mutsuzum canım acıyor bilmiyorum yaa anlamıyorum... buna bağlı çok şiddetli baş ağrıları oluşuyor midem bulanıyor...
geçmiş olsun kuzum bikaç gündür bende de var yaa mide bulantısıkızlar benim bu mide bulantılarım gitmediii:26::26::26::26:
şuanda nasıl bulanıyo anlatamam çok fenayımm
ya hele ben hele bennnnnnn deli oluyorummmm 2 hafta önce kuzenim doğum yaptıı bir oluşu olduu
1 ay sonrada başka bi kuzenim doğum yapacakkkk
gelde deli olmaaaaaa
'allahım gönllümüzden geçeni ver yarabbimmmmm' die dua ediyorumm
bebek istiyorummmm
ama benim kocam gelgitli yaaaa deli oluyorum onada bi tamam diyo bi bekleyeyim diyoo
bende bananee ben istiyorum dedimmmm
inşşşş inşşşşşş
dün yine yumurtalıklarım sancılandı neredeyse ağlayacaktım kist kaybolmadı diye bir şüphe düştü içimeya hele ben hele bennnnnnn deli oluyorummmm 2 hafta önce kuzenim doğum yaptıı bir oluşu olduu
gelde deli olmaaaaaa
bebek istiyorummmm
ama benim kocam gelgitli yaaaa deli oluyorum onada bi tamam diyo bi bekleyeyim diyoo
inşşşş inşşşşşş
bende okuyacam diyorum ama hep unutuyorumGOOD SEN BAYA BAYA BEBEK DÜŞNÜYORUSN KUZUM
O ZAMAN BAK NE YAP BİLİYOR MUSUN 40 GÜN MERYEM SÜRESİNİ OKU VE DUA ET
ÇOOOOK BÜYÜK BİR SÜRE MERYEM ANNEMİZİN HAYATINI ANLATIYOR
BAK GÖR BİİZNİLLAH BEBEK OLUR TEZ ZAMANDA
BEN ÇEVREMDEKİLEREDE SÖYLÜYORUM HEPP
biri abant mı,uludağ mı dedi
Valla bende istiyorum gitmekkkk ama nerdeeeeeee
nişanlıma dün diyorum günü birlik olsada gidelim değişiklik olsun
grupanyada çok güzel fırsatlar oluyor
insan alır bir derki aşkım sana sürpriz yaptım gidiyoruz diye
Ama nerdeeeeeeeeee
ben aylık kutlamaları sevmiyorum ama bugün nedense özel olsun istiyorum aklımda bişeyde yok ama 7 ay olması beni mutlu ediyor..
zaman su gibi akıp gidiyor..ne ara 7 aylık evli oldum onuda bilmiyorum..
izin alıp eve git istersen biraz dinlen uykuda iyi gelir canım..
geçmiş olsun kuzum bikaç gündür bende de var yaa mide bulantısı
midemizi mi üşütüyoruz nee anlamadım ki...
dün gece tuhaf rüyalar gördüm..
uyurken bile birbirine sataşan tek çift bizizdir herhalde
kocam yüzünden defalarca koltukta uyudum ben yaa
dün gecede öyle oldu yatağa gelmiyor o gelmeyince bende yalnız gidip uyumuyorum..
koltuğa kıvrınıp yatıyorum sonradan oda gelip yanıma yatıyor
mis gibi yatağımız dururken koltukta sabahlıyoruz
ayy okurum okumazmıyımm hiçççGOOD SEN BAYA BAYA BEBEK DÜŞNÜYORUSN KUZUM
O ZAMAN BAK NE YAP BİLİYOR MUSUN 40 GÜN MERYEM SÜRESİNİ OKU VE DUA ET
ÇOOOOK BÜYÜK BİR SÜRE MERYEM ANNEMİZİN HAYATINI ANLATIYOR
BAK GÖR BİİZNİLLAH BEBEK OLUR TEZ ZAMANDA
BEN ÇEVREMDEKİLEREDE SÖYLÜYORUM HEPP
dün yine yumurtalıklarım sancılandı neredeyse ağlayacaktım kist kaybolmadı diye bir şüphe düştü içime
ben o kadar da uğraşıyorum ama nedense umudum yok bu aydan da
bende okuyacam diyorum ama hep unutuyorum
ya hele ben hele bennnnnnn deli oluyorummmm 2 hafta önce kuzenim doğum yaptıı bir oluşu olduu
gelde deli olmaaaaaa
bebek istiyorummmm
inşşşş inşşşşşş
ben aylık kutlamaları sevmiyorum ama bugün nedense özel olsun istiyorum aklımda bişeyde yok ama 7 ay olması beni mutlu ediyor..
zaman su gibi akıp gidiyor..ne ara 7 aylık evli oldum onuda bilmiyorum..
izin alıp eve git istersen biraz dinlen uykuda iyi gelir canım..
geçmiş olsun kuzum bikaç gündür bende de var yaa mide bulantısı
midemizi mi üşütüyoruz nee anlamadım ki...
dün gece tuhaf rüyalar gördüm..
uyurken bile birbirine sataşan tek çift bizizdir herhalde
kocam yüzünden defalarca koltukta uyudum ben yaa
dün gecede öyle oldu yatağa gelmiyor o gelmeyince bende yalnız gidip uyumuyorum..
koltuğa kıvrınıp yatıyorum sonradan oda gelip yanıma yatıyor
mis gibi yatağımız dururken koltukta sabahlıyoruz
Regl biteli 11 gün oldu canımyok kuzum siz değilsiniz bizde öyleyizz
eşim tv izliyo ee benimde çok uykum geliyoo oracıkta uyuyorum
sonra eşim uyandırıyo benim öyle gidiyoruz
ama bişkaç defa oracıkta uyumuşuzz
ayy okurum okumazmıyımm hiççç
canım böyle düşünme regl bittimi belkide yumurtalama dönemindesinnnn
inşallah en uygun zamanda hayırlısıyla olur kuzum ya bizde bekliyoruz işte
:) bizde de yazık kocama çin işkencesi yapıyorum her akşam. Yatıyorum önce beni sevelim mi diyorum başlıyor saçlarımı okşamaya. Sonra sırtımı kaşıyalım mı diyorum (çocukluğumda da hep böyle uyurdum) kaşıyor zavallım. Bide tembihliyorum ben uyumadn uyuma diye oturuyor yatağın içinde ben kucağına yatıyorum saçımla oynarken ben uyuyorum o da öylece otururken uyuya kalıyor. Gece uyanırsam yatırıyorum uyanmazsam zavallım sabaha kadar öyle. Ay çok fenayım ya şimdi yazarken anladım
yazık kızzz adama vahh garibimmmmİnşallah en uygun zamanda hayırlısıyla olur kuzum ya bizde bekliyoruz işte
:) Bizde de yazık kocama çin işkencesi yapıyorum her akşam. Yatıyorum önce beni sevelim mi diyorum başlıyor saçlarımı okşamaya. Sonra sırtımı kaşıyalım mı diyorum (çocukluğumda da hep böyle uyurdum) kaşıyor zavallım. Bide tembihliyorum ben uyumadn uyuma diye oturuyor yatağın içinde ben kucağına yatıyorum saçımla oynarken ben uyuyorum o da öylece otururken uyuya kalıyor. Gece uyanırsam yatırıyorum uyanmazsam zavallım sabaha kadar öyle. Ay çok fenayım ya şimdi yazarken anladım
İnşallah en uygun zamanda hayırlısıyla olur kuzum ya bizde bekliyoruz işte
:) Bizde de yazık kocama çin işkencesi yapıyorum her akşam. Yatıyorum önce beni sevelim mi diyorum başlıyor saçlarımı okşamaya. Sonra sırtımı kaşıyalım mı diyorum (çocukluğumda da hep böyle uyurdum) kaşıyor zavallım. Bide tembihliyorum ben uyumadn uyuma diye oturuyor yatağın içinde ben kucağına yatıyorum saçımla oynarken ben uyuyorum o da öylece otururken uyuya kalıyor. Gece uyanırsam yatırıyorum uyanmazsam zavallım sabaha kadar öyle. Ay çok fenayım ya şimdi yazarken anladım
gelde deli olmaaaaaa
bebek istiyorummmm
inşşşş inşşşşşş
biri abant mı,uludağ mı dedi
Valla bende istiyorum gitmekkkk ama nerdeeeeeee
nişanlıma dün diyorum günü birlik olsada gidelim değişiklik olsun
grupanyada çok güzel fırsatlar oluyor
insan alır bir derki aşkım sana sürpriz yaptım gidiyoruz diye
Ama nerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?