Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
saat 10'dan beri iş yerinden kızlar toplandık dedikodu yaptıkk..çok güldümmm yahuuuu..mimiklerimmm acıyor artıkkk şimdi iş başııı dicem ama öğle arası olmuş bileee

Gidiyor gitmez mi öyle uyuya kalıyor işte. Allahtan çoğu gece uyanırım ben yatıyorum ay yavrum ya. Başımın üstünde taşısam yeridir bu adamı

yazık kızzz adama vahh garibimmmm

Valla yazık gerçi her akşamda böyle olmuyor da sırtımı saçımı okşamadan uyumuyoruz :)) Ben çok zor uyurum benden önce uyursa da sağa sola çok dönüyorum o yüzden o saçımı okşayınca hemencecik uyuyorum

Kızlar kargo geldi kocacığım ayakkabı almış üzerinde çiçekler tırtıllar var. Ne çok düşünüyor beni ya umarım hep böyle olur sadece cicim aylarında kalmaz :)

canım normalde 10 gun gecıkmen olduysa teste cıkardı
ama bu lekenmeler acıkcası hamıle oldugunu dusunduruyor
ama dr gıtmen lazım yanı bu ıyı bıseyde degıl

ya kızlar beni iyice korkuttunuz sabahtan beri benimde aklıma o geldi gebelikte bebek rahme otururken böyle lekelenme oluyo diye okumuştum ama düşük falan dediniz ben iyice koptum yaaa rabbim hayırlısını versin tabiki ama hiç hazırlıklı değilim manevi olarak
yaa kuzum iyice kastın sen kendini bu yüzdende regl olamıyorsunn biraz rahatla ve kendine gel..bence adet olacaksın onadan geldi o akıntı..hamile olmadığını düşünüyorumm

inş canım öyledir yaa bugün 9. gün artık bir gün daha beklicem ctesi dr gidicem nasipse o zaman öğrenicem ne olduğunu

kıss adama yazık boynu tutulacak allah muhafazaa
benim kocacımda çok severrr elimi gezdireytim hemen uyurr
sonra bende uyuyamıyorum dönüp duruken uyanıyoo bu seferde o beni uyuturr
aminnn canımmmm innşşşş
hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsunn cancazlarımmmm

Kızlar kargo geldi kocacığım ayakkabı almış üzerinde çiçekler tırtıllar var. Ne çok düşünüyor beni ya umarım hep böyle olur sadece cicim aylarında kalmaz :)

VALLA CANIMMM MAAŞALLAH DİYELİMDE NAZAR DEĞMESİN
O KARGO NEDENSE BANA HİÇ GELMİYOR YOLLARI MI ŞAŞIRDI Kİ ACEP:26::26:

eger nıyetım uyumaksa yastıga kafamı koyar koymaz uyurum
ama değilse uyumam asla

gzdm ne tatlısınnn :)
bende kocama bu aksam benı sevelımmı dıcem

:)) zaten öyle şirin söylediğim için dayanamıyor dene bak bide masum masum suç işlemiş çocuk gibi bakarsan tamamdır

Adamcağız haline şükrediyor bir ara tutturmuştum bana masaj yapalım mı diye her akşam her akşam İyice uykum gelene kadar yaptırıyordum Böyle uyutmaya razı :)

VALLA CANIMMM MAAŞALLAH DİYELİMDE NAZAR DEĞMESİN
O KARGO NEDENSE BANA HİÇ GELMİYOR YOLLARI MI ŞAŞIRDI Kİ ACEP:26::26:

Ne çok anlattım akşam gidince höyyyt diyormuş en sonunda aman Allah korusun.. Gelir kuzum ya o üstüme düştükçe ben iyice odunlaştım, bende bir hediye alayım dedim gittim pijama aldım. Ne romantiğim dimi Acaba sen mi düşünüyorsun her şeyi, Erkekler çok ilgi görünce her şey görev gibi üstüne kalıverir

Sevgiliyken bunu almıştı eşim çiçek böcük diyince aklıma bu geldiii. Şimdi giymemi istemiyo ama.
Güle güle giy canım. umarım eşin hep böyle düşünceli olur.

banada o kargo hıc gelmıyor ıonceden amrkafonı trendyol gelırdı artık oda yok :S

o zaman bu aksam hepımız deneyelım :)

gofretto evet yaaa :) hbugun kredı cektı esım hemenc ıkmıs 15 bın lıra 24 ay odemelı ıste
aylık bıze kac para kalıyor bı heaplıyım bıde 2 bılezıgımı bozucam galıba egenın doktoru bır seansı 150 lıra bırde halıp erde fılan acıkta kalacak halımız yok

babamlarda araba alırsanız 10 bın lıra verıcez dedıler
buarad ao benım altınlar gerı donmuyor ya kp bısey demedı azıcık aglanmakmı gerek :26:

hepinize merhaba arkadaşlar
topiğinizi ilk defa gördüm çok hoşuma gitti çok şirin olmuş dile getirmeden geçemedim hepinize tatlı sohpetler

mouuse ıs oalcagına varır oyle dusun
ama yerınde olsam ınan 1 gun duramazdım
kan testı yaptırırdım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…