Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Eki Görüntüle 569922
Sevgiliyken bunu almıştı eşim çiçek böcük diyince aklıma bu geldiii. Şimdi giymemi istemiyo ama.
Güle güle giy canım. umarım eşin hep böyle düşünceli olur.

Aynı marka canım görselini bulamadım bi tarafta tırtıl bi ayakta kelebek var. Seninkide çok güzelmiş

yanındayken de bence
valla benım esım anlamaz anlamaz yanı yada yanlıs anlar

Anlamaz anlamaz sen dene canı ne anlamak istiyorsa öyle anlasın

hıc kacmam valla

Yaa keşke bende kaçmasam

Benim eşim kesin yanlış anlar.

Yaaa ben de öyleyim. Utanıyorum buraya yazmaya ama

Bende of napıcaz böyle ne olacak bilmiyorum. Seninde mi ağrılı oluyor

Maalesef evet bide ilk geceden kalma korkularım var. o gecem çok kötüydü. Eşimde bende agladık.
Şimdi eşim o yüzden çok üstüme gelmemeye çalışıyo ama onuda anlıyorum.
Farklı bi acı hissediyorum. :26:
doktora gittim ama muayene etmesi gerekiyomuş ben utandım istemedim, gidicem tekrar. Olmazki hep böyle...

ağla kuzucum ağlamayana meme yok vallahi yaşayarak öğrendim ama ağlamayı öğrenemedim bir türlü :)
kp ye borçmu verdiniz siz ? olmadı araba alırken isterseniz

Kredinizi için hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin

Kp e mi verdiniz canım altın

Hayırlı, bereketli olsun canım krediniz.
BEN BU AYAKKABILARI begenmıyorum ama
Okula giderken çok rahattı valla.
Bide sevdicek alınca çok güzel geliyo göze.
Ben begenmesemde begenmedim demiyorum eşime karşı.
Bi kere yaptıgı programı begenmemiştim artık hep ben yapmak zorunda kalıyorum programı vs.

Son düzenleme:
Kp e mi verdiniz canım altın
10 altın verdık borc olarak canım
bu ay 10 lıra maas ladı kendısının ısı cok ıyı soyleyemıcem sımdı buarada mesaı fılan yaptı verebılır dıye dusundum ustelık tadılaaty basladık
ne bılım
sımdı onlar bızım ceyreklerın gıttıgınıde bılmıyor cok yanı para durumunu bılmıyolar bana sorarlarsa kredı cektıkmı demem lazım yoksa ne demem lazım

okul ayakkabısı gıbı zaten normal gunde ben gıyemem snakı belkıde hıc gıymedıgımdendır bılmıyorum

Bizim hemen olmadı zaten. Bizdede ağrı oluyor bu kez o da etkileniyor acıyor mu diye düşünürken. Bende utanıyorum ama doktora gidicem. Vajinismus değilim ama acıyacak mı diye düşünürken tadını çıkaramıyorum. Bu kez olmasa da olura getiriyorum hep.

BEN BU AYAKKABILARI begenmıyorum ama

Ben çok severim renkli desenli parlak şeyleri falan :) Hatta İtalya'ya giderken de babet almıştık kurbağa kalpler falan olan üzerinde just married yazan. Bende isimlerimizi yazmıştım üzerine

Eşinin istemesi lazım canım ama benim eşim gibi isteyemeyen biriyse kredi çektiğinizden bahsedebilirsin. Ama kp nasıldır anlayıp verir mi açık açık söylemen mi lazım bilemedim

Eşinin istemesi lazım canım ama benim eşim gibi isteyemeyen biriyse kredi çektiğinizden bahsedebilirsin. Ama kp nasıldır anlayıp verir mi açık açık söylemen mi lazım bilemedim

esım ıstemez asla
bende ıma edersem esımkızar
ama belkı kredı cektıgımızı agzımdan kacırabılırım esım yokken

Bizimde hemen olmadı, ilaç vs. :26: Eşim çok anlayışlı çıktı Allah'a şükür..
İlk başta hep acı hissediyorum ben. Ağrı hissedicem diye düşünmekten değil yani benim.

esım ıstemez asla
bende ıma edersem esımkızar
ama belkı kredı cektıgımızı agzımdan kacırabılırım esım yokken

Kesinlikle kaçır

Bizimde hemen olmadı, ilaç vs. :26: Eşim çok anlayışlı çıktı Allah'a şükür..
İlk başta hep acı hissediyorum ben. Ağrı hissedicem diye düşünmekten değil yani benim.

Benimde aynı canım hatta hiç üstüme de gelmiyor ama benimde aynı acıyor sonra o da etkileniyor :S Of nasıl olacak bu işler bilemiyorum. Tecrübelilerden yardımmmmmmm

bız dun dolap fılan baktık neyse cok acıktık boyle bı kebabcı gorduk gırdık neyse ustunuze afıyet ıkımızde adana durum soyledık bırde ayran
sonra arka masaya mafya kılıklı bı adam
cok acayıp gorunumlı bı kadın geldı esofmanla kadın ama sacı fılan makyajı dugunluk gıbı
bırde bulasıkcı kadın oldugunu tahmın ettıgım bı kadınla 12-13 yasında bı erkek cocuk geldı
cocuk yan masaya oturdu
annesı o gelen kısılerın yanında arkadası galıba kızın kzı cunku cok ıı koustu sonra hanı boyle servıs yapan degılde sipariş alan dallamalar olurya mayfa gıbı o adam cocuga gelıp gıdıp ayaklarını topla dedı ben yemıstım allahtan cocuk garıban gıbı
usuyodu bıde esofman var ama yırtık pırtık degıl

sonra annesı topla dedı cocuk agzını oynattı ama konusamıyor yanı sesı cıkmıyor ılk kez gordum
hasta oldugunu sanmıyorum o mayfa kılıklı adam ona caymı vereyım meyve suyumu dedı
cocuk adamın suratın bakmalıkı bısey dedıgını anlasın meyve suyu dedı oyle anladım adam cay getırdı cocuk adam onu tersledıkce cok uzuldu gııbıme geldı
annesıde cocugu alıp arkaya gectı

o kadarmı ıcım ezıldı
7 bın lıraya dolap bakıyorum
oturdum durum yıyorum kı bu evlendımızden berı dısarıda yedımgımız 3 ay boyunac 6 yemek fılandır gercekten

ote yandan elımde tuttugum kurusuna bakmadıgım egeye aldıgım su oyuncak vardı http://image5.sahibinden.com/photos/44/18/14/106441814duc.jpg için Google Görsel Sonuçları
7 parca 27 mılyon

hayat ne kadar garıp degılmı :S

boyle seyler gorunce o anda butun yasama sevıncımı kaybedıyorum :S bakın bugunde normal hayatıma devam edıyorum :S

Son düzenleyen: Moderatör:
yeniden doğdum ne anlatacan yaa merak ettim..
yavv içimde saçma sapan bir heyecan var
7 aylık gelin oldum ondan mı acep
görümce cumartesi yemeğe çağırıyor hiiiç gidesim yok be yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…