- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.981
Eki Görüntüle 569922
Sevgiliyken bunu almıştı eşim çiçek böcük diyince aklıma bu geldiii.Şimdi giymemi istemiyo ama.
Güle güle giy canım. umarım eşin hep böyle düşünceli olur.
yanındayken de bence
valla benım esım anlamaz anlamaz yanı yada yanlıs anlar
hıc kacmam valla
Benim eşim kesin yanlış anlar.
Yaaa ben de öyleyim. Utanıyorum buraya yazmaya ama
Aynı marka canım görselini bulamadım bi tarafta tırtıl bi ayakta kelebek var. Seninkide çok güzelmiş
Anlamaz anlamaz sen dene canı ne anlamak istiyorsa öyle anlasın
Yaa keşke bende kaçmasam
Bende of napıcaz böyle ne olacak bilmiyorum. Seninde mi ağrılı oluyor
o zaman bu aksam hepımız deneyelım :)
gofretto evet yaaa :) hbugun kredı cektı esım hemenc ıkmıs 15 bın lıra 24 ay odemelı ıste
aylık bıze kac para kalıyor bı heaplıyım bıde 2 bılezıgımı bozucam galıba egenın doktoru bır seansı 150 lıra bırde halıp erde fılan acıkta kalacak halımız yok
babamlarda araba alırsanız 10 bın lıra verıcez dedıler
buarad ao benım altınlar gerı donmuyor ya kp bısey demedı azıcık aglanmakmı gerek:26:
o zaman bu aksam hepımız deneyelım :)
gofretto evet yaaa :) hbugun kredı cektı esım hemenc ıkmıs 15 bın lıra 24 ay odemelı ıste
aylık bıze kac para kalıyor bı heaplıyım bıde 2 bılezıgımı bozucam galıba egenın doktoru bır seansı 150 lıra bırde halıp erde fılan acıkta kalacak halımız yok
babamlarda araba alırsanız 10 bın lıra verıcez dedıler
buarad ao benım altınlar gerı donmuyor ya kp bısey demedı azıcık aglanmakmı gerek:26:
Okula giderken çok rahattı valla.BEN BU AYAKKABILARI begenmıyorum ama
10 altın verdık borc olarak canımKp e mi verdiniz canım altın
Okula giderken çok rahattı valla.
Bide sevdicek alınca çok güzel geliyo göze.
Ben begenmesemde begenmedim demiyorum eşime karşı.
Bi kere yaptıgı programı begenmemiştim artık hep ben yapmak zorunda kalıyorum programı vs.
Maalesef evet bide ilk geceden kalma korkularım var. o gecem çok kötüydü. Eşimde bende agladık.
Şimdi eşim o yüzden çok üstüme gelmemeye çalışıyo ama onuda anlıyorum.
Farklı bi acı hissediyorum. :26:
doktora gittim ama muayene etmesi gerekiyomuş ben utandım istemedim, gidicem tekrar.Olmazki hep böyle...
BEN BU AYAKKABILARI begenmıyorum ama
10 altın verdık borc olarak canım
bu ay 10 lıra maas ladı kendısının ısı cok ıyı soyleyemıcem sımdı buarada mesaı fılan yaptı verebılır dıye dusundum ustelık tadılaaty basladık
ne bılım
sımdı onlar bızım ceyreklerın gıttıgınıde bılmıyor cok yanı para durumunu bılmıyolar bana sorarlarsa kredı cektıkmı demem lazım yoksa ne demem lazım
okul ayakkabısı gıbı zaten normal gunde ben gıyemem snakı belkıde hıc gıymedıgımdendır bılmıyorum
Eşinin istemesi lazım canım ama benim eşim gibi isteyemeyen biriyse kredi çektiğinizden bahsedebilirsin. Ama kp nasıldır anlayıp verir mi açık açık söylemen mi lazım bilemedim
Bizim hemen olmadı zaten. Bizdede ağrı oluyor bu kez o da etkileniyor acıyor mu diye düşünürken. Bende utanıyorum ama doktora gidicem. Vajinismus değilim ama acıyacak mı diye düşünürken tadını çıkaramıyorum. Bu kez olmasa da olura getiriyorum hep.
Ben çok severim renkli desenli parlak şeyleri falan :) Hatta İtalya'ya giderken de babet almıştık kurbağa kalpler falan olan üzerinde just married yazan. Bende isimlerimizi yazmıştım üzerine
sıze bısey anlatcam suanda aglamak geldı ıcımden :S
esım ıstemez asla
bende ıma edersem esımkızar
ama belkı kredı cektıgımızı agzımdan kacırabılırım esım yokken
Bizimde hemen olmadı, ilaç vs. :26: Eşim çok anlayışlı çıktı Allah'a şükür..
İlk başta hep acı hissediyorum ben. Ağrı hissedicem diye düşünmekten değil yani benim.
sıze bısey anlatcam suanda aglamak geldı ıcımden :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?