Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yeniden doğdum ne anlatacan yaa merak ettim..
yavv içimde saçma sapan bir heyecan var
7 aylık gelin oldum ondan mı acep
görümce cumartesi yemeğe çağırıyor hiiiç gidesim yok be yaaa

valla bız yengemle cok sevıyoruz bırbırımızı ya ınan hanı elımzıde olsak kocaları cocukları bırakır bır arada kalırız
cok ısterdım onurun kız kardesı olsun

canımm yaaa nasıl duruyorsun valla kızlar böle dedi bende korktum..işten izin al 3'te çık..aile hekimine git kan tahlili yapsın..ben duramazdım senin yerinde olsam..birde kan falan demişsin..düşük demişler Allah korusun yaa :18::18:

Kızlar kargo geldi kocacığım ayakkabı almış üzerinde çiçekler tırtıllar var. Ne çok düşünüyor beni ya umarım hep böyle olur sadece cicim aylarında kalmaz :)

aahhh ahhh o kargo beni unuttu..eşimde böle sürprizleri unuttu..napsın adamcık heryer borç batağıı

içim acıdııı o garsonuda dövesimmm geldiii

yeniden doğdum ne anlatacan yaa merak ettim..
yavv içimde saçma sapan bir heyecan var
7 aylık gelin oldum ondan mı acep
görümce cumartesi yemeğe çağırıyor hiiiç gidesim yok be yaaa

öle gidesim falan yok..kcan her istediğini yapıyor..hiç surat asmadan gideceksinnn

valla bız yengemle cok sevıyoruz bırbırımızı ya ınan hanı elımzıde olsak kocaları cocukları bırakır bır arada kalırız
cok ısterdım onurun kız kardesı olsun
bende abimin eşiyle çok iyi anlaşırım..
kardeş gibiyizdir maşallah

kocamı tek bırakmam artık
o nereye ben oraya
görümceleri,eltileride severim ama ne bilim yaa çok samimi değiliz sıkılıyorum biraz

kac yasında gorumcen fılan aslında sık sık gıdıp gelebılırsınız
amcan sana kızdımı baurada

Ben internetten bakıyorum ama bulamadım bi türlü. Ahşap olsun istiyorum ve açılanlardan. 4 sandalye bi bank düşünüyorum. Bulduklarım 2 bin falan.
ohaaa benimkide beyaz lake..ortadan açılıyor..iiçinde çıkan kısım siyah..alt tarafında amsaytı tutan kısımda siyah..3 beyaz,3 siyah sandalyem var.. 700' e aldıkk

ohaaa benimkide beyaz lake..ortadan açılıyor..iiçinde çıkan kısım siyah..alt tarafında amsaytı tutan kısımda siyah..3 beyaz,3 siyah sandalyem var.. 700' e aldıkk

Hemde 2 sandalye 1 bank. Poff. Masatakviminin masası bar masası gibiydi dimii?
öyle şeylerede baktım mesela şu;

Allahım bakıp bakıp aşık oluyorum ama mutfagı bitirir.

ıkınızıde ohaaa
benım masamda lake kaplama 4 sandalyem var 300 lıraya aldık sandalye ve masayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…