- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.001
yeniden doğdum ne anlatacan yaa merak ettim..
yavv içimde saçma sapan bir heyecan var
7 aylık gelin oldum ondan mı acep
görümce cumartesi yemeğe çağırıyor hiiiç gidesim yok be yaaa
valla bız yengemle cok sevıyoruz bırbırımızı ya ınan hanı elımzıde olsak kocaları cocukları bırakır bır arada kalırız
cok ısterdım onurun kız kardesı olsun
ya kızlar beni iyice korkuttunuz sabahtan beri benimde aklıma o geldi gebelikte bebek rahme otururken böyle lekelenme oluyo diye okumuştum ama düşük falan dediniz ben iyice koptum yaaarabbim hayırlısını versin tabiki ama hiç hazırlıklı değilim manevi olarak
inş canım öyledir yaa bugün 9. gün artık bir gün daha beklicem ctesi dr gidicem nasipse o zaman öğrenicem ne olduğunu
Kızlar kargo geldi kocacığım ayakkabı almış üzerinde çiçekler tırtıllar var. Ne çok düşünüyor beni ya umarım hep böyle olur sadece cicim aylarında kalmaz :)
bız dun dolap fılan baktık neyse cok acıktık boyle bı kebabcı gorduk gırdık neyse ustunuze afıyet ıkımızde adana durum soyledık bırde ayran
sonra arka masaya mafya kılıklı bı adam
cok acayıp gorunumlı bı kadın geldı esofmanla kadın ama sacı fılan makyajı dugunluk gıbı
bırde bulasıkcı kadın oldugunu tahmın ettıgım bı kadınla 12-13 yasında bı erkek cocuk geldı
cocuk yan masaya oturdu
annesı o gelen kısılerın yanında arkadası galıba kızın kzı cunku cok ıı koustu sonra hanı boyle servıs yapan degılde sipariş alan dallamalar olurya mayfa gıbı o adam cocuga gelıp gıdıp ayaklarını topla dedı ben yemıstım allahtan cocuk garıban gıbı
usuyodu bıde esofman var ama yırtık pırtık degıl
sonra annesı topla dedı cocuk agzını oynattı ama konusamıyor yanı sesı cıkmıyor ılk kez gordum
hasta oldugunu sanmıyorum o mayfa kılıklı adam ona caymı vereyım meyve suyumu dedı
cocuk adamın suratın bakmalıkı bısey dedıgını anlasın meyve suyu dedı oyle anladım adam cay getırdı cocuk adam onu tersledıkce cok uzuldu gııbıme geldı
annesıde cocugu alıp arkaya gectı
o kadarmı ıcım ezıldı
7 bın lıraya dolap bakıyorum
oturdum durum yıyorum kı bu evlendımızden berı dısarıda yedımgımız 3 ay boyunac 6 yemek fılandır gercekten
ote yandan elımde tuttugum kurusuna bakmadıgım egeye aldıgım su oyuncak vardı http://image5.sahibinden.com/photos/44/18/14/106441814duc.jpg için Google Görsel Sonuçları
7 parca 27 mılyon
hayat ne kadar garıp degılmı :S
boyle seyler gorunce o anda butun yasama sevıncımı kaybedıyorum :S bakın bugunde normal hayatıma devam edıyorum :S
yeniden doğdum ne anlatacan yaa merak ettim..
yavv içimde saçma sapan bir heyecan var
7 aylık gelin oldum ondan mı acep
görümce cumartesi yemeğe çağırıyor hiiiç gidesim yok be yaaa
Ya ben hala istediğim gibi mutfak masası bulamadım. Siz nerden aldınııız?:44:
Ya ben hala istediğim gibi mutfak masası bulamadım. Siz nerden aldınııız?:44:
bende abimin eşiyle çok iyi anlaşırım..valla bız yengemle cok sevıyoruz bırbırımızı ya ınan hanı elımzıde olsak kocaları cocukları bırakır bır arada kalırız
cok ısterdım onurun kız kardesı olsun
kocamı tek bırakmam artıkcanımm yaaa nasıl duruyorsun valla kızlar böle dedi bende korktum..işten izin al 3'te çık..aile hekimine git kan tahlili yapsın..ben duramazdım senin yerinde olsam..birde kan falan demişsin..düşük demişler Allah korusun yaa :18::18:
aahhh ahhh o kargo beni unuttu..eşimde böle sürprizleri unuttu..napsın adamcık heryer borç batağıı
içim acıdıııo garsonuda dövesimmm geldiii
öle gidesim falan yok..kcan her istediğini yapıyor..hiç surat asmadan gideceksinnn
bende abimin eşiyle çok iyi anlaşırım..
kardeş gibiyizdir maşallah
kocamı tek bırakmam artık
o nereye ben oraya
görümceleri,eltileride severim ama ne bilim yaa çok samimi değiliz sıkılıyorum biraz
ben mobilyacılardan aldımmmortadan açılabilen..6 sanydalyeli
ben eyupten masacılardan aldım
ohaaa benimkide beyaz lake..ortadan açılıyor..iiçinde çıkan kısım siyah..alt tarafında amsaytı tutan kısımda siyah..3 beyaz,3 siyah sandalyem var.. 700' e aldıkkBen internetten bakıyorum ama bulamadım bi türlü. Ahşap olsun istiyorum ve açılanlardan. 4 sandalye bi bank düşünüyorum. Bulduklarım 2 bin falan.
ohaaa benimkide beyaz lake..ortadan açılıyor..iiçinde çıkan kısım siyah..alt tarafında amsaytı tutan kısımda siyah..3 beyaz,3 siyah sandalyem var.. 700' e aldıkk
ohaaa benimkide beyaz lake..ortadan açılıyor..iiçinde çıkan kısım siyah..alt tarafında amsaytı tutan kısımda siyah..3 beyaz,3 siyah sandalyem var.. 700' e aldıkk
ıkınızıde ohaaa
benım masamda lake kaplama 4 sandalyem var 300 lıraya aldık sandalye ve masayı
Hemde 2 sandalye 1 bank. Poff. Masatakviminin masası bar masası gibiydi dimii?
öyle şeylerede baktım mesela şu;
Eki Görüntüle 569977
Allahım bakıp bakıp aşık oluyorum ama mutfagı bitirir.
mouuse ıs oalcagına varır oyle dusun
ama yerınde olsam ınan 1 gun duramazdım
kan testı yaptırırdım :S
iş yerinde sağlıkçı arkadaşa gebelik testi söyledik öğleden sonra getirir yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?