- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.021
korkma canım herşeyin hayırlısını isteya kızlar beni iyice korkuttunuz sabahtan beri benimde aklıma o geldi gebelikte bebek rahme otururken böyle lekelenme oluyo diye okumuştum ama düşük falan dediniz ben iyice koptum yaaarabbim hayırlısını versin tabiki ama hiç hazırlıklı değilim manevi olarak
inş canım öyledir yaa bugün 9. gün artık bir gün daha beklicem ctesi dr gidicem nasipse o zaman öğrenicem ne olduğunu
hoşgeldiniz aramıza:2:hepinize merhaba arkadaşlar
topiğinizi ilk defa gördüm çok hoşuma gitti çok şirin olmuş dile getirmeden geçemedimhepinize tatlı sohpetler
canım ben ıkeadan aldım bar şeklinde benimkide çokda güzel duruyoo 4 sandalye ve masa 350 yada 400 tl ayy unuttum neyseYa ben hala istediğim gibi mutfak masası bulamadım. Siz nerden aldınııız?:44:
iş yerinde sağlıkçı arkadaşa gebelik testi söyledik öğleden sonra getirir yaparım
ya ben hala istediğim gibi mutfak masası bulamadım. Siz nerden aldınııız?:44:
Bizede pahalı geldi canım. Hangisinden aldın sen link versene bi bakıyıım.canım ben ıkeadan aldım bar şeklinde benimkide çokda güzel duruyoo 4 sandalye ve masa 350 yada 400 tl ayy unuttum neyseöyle iştee
kıs 2bin tl mutfak masasımı kısss sen şaşırdınmı o kadar pahalı olurmu hiççmutfak sonuçta ne gerek var alaa alaa
Ya ben hala istediğim gibi mutfak masası bulamadım. Siz nerden aldınııız?:44:
canım maskoda bir yer var harika mutfak masaları var
maskoda ismide nydi unuttum yavvv aaa valla aklımda idi şimdi tühh aklıma
Tissot muydu terios muydu neydi ama 1500-2000 arası dahada çıkabiliyor bir bak sitersen
tissot saat markası kız.
Max 1500 verebilirim sanırım.
gözdem sen netten mi aldın masanı ve memnun musun peki
ben bunların aynısını işte maskoda sordum bana 2000-2500 arası fiyat verdiler
ben bayıldım bu beyaz masalı olanlara 1250 tl kargo dahil diyor
aklımda olsun valla ilerde lazım olunca
Starda haydar dümen var.İzliyim azcık.
köşe istemiyorum canım uymaz benim mutfaga.
ayy kuzum hadiii..inş bebiş yoktur..yada hayırlısı olsun diyelim..bebiş varsada ne olur çok üzülmeee
biliyorum canım tissotu nişanlıma nişanda aldım babam taktı hediye olarak
aklıma en yakın o geldi akşam bakıcam geçerken
ama bak bu gözdemin verdiği link varya incelersen benim dediğim markadakilerde böyle satıyor
ama 2500 +- diyorlar
Netten aldım canım demonte gönderiyorlar kendin monte ediyorsun. Anasayfasında iletişim nosu vardır ararsın var mı ellerinde sorarsın. Ne zaman gönderceklerini de öğrenirsin. Kumaşlar sökülüp yıkanabiliyor. Çok rahat ve çok güzel görünüyor. Çok memnunum yani
[sıze=3]kardanmdam bu arada senin evini hiç görmedik kuzuuuuu resim yok mu hiç yaaa
gözdem seninde öyle görmedik koymadın değil mi sende[/sıze]
[sıze=3]kardanmdam bu arada senin evini hiç görmedik kuzuuuuu resim yok mu hiç yaaa
Kızlar çıldırıciiim. Görümcem geldi biraz önce onunla konuşuyodum ama yok yine rahat edemedim yazmazsam ölücemm.
Eşimin kuzeni beni deli gibi kısanıyo ya saçmalıga bakar mısınız?
Kızı ayda yılda bi görüyorum, çok hoşuma giden bi kızdı ama beni deli etmeye başladı.:26:
Kuran okuttum ya ben geçen hafta buda pazar günü okutucakmış. Kayınvalidem bana nişanlıyen elbise almıştı benim kuranıma gelirken üzerine onu giymiş, ben ne giysem 1 ay geçmeden onda görüyorum. Bi gün oturuyoruz nikahımda beyaz elbiseli kimseyi istemiyorum dedim ne yaptı dersiniz?
Herşeyini bana göre belirliyo sanki. Sadece pazar günü evde eşim gitmek istemiyorum ama gidicem mecburen. Annemlere gideriz diye düşünmüştüm.
çok sinirliyim.
Herkes herşeyi anlatma ona diyip duruyo. Ben bu zamana kadar hiç böyle düşünmedim onun hakkında ama abartmaya başladı.
Bizede pahalı geldi canım. Hangisinden aldın sen link versene bi bakıyıım.
O BİLE FAZLA CANIMM 1.500 TL MUTFAN MASASI SONUÇTATissot saat markası kız.
max 1500 verebilirim sanırım.
kızlar çıldırıciiim. Görümcem geldi biraz önce onunla konuşuyodum ama yok yine rahat edemedim yazmazsam ölücemm.
Eşimin kuzeni beni deli gibi kısanıyo ya saçmalıga bakar mısınız?
Kızı ayda yılda bi görüyorum, çok hoşuma giden bi kızdı ama beni deli etmeye başladı.:26:
Kuran okuttum ya ben geçen hafta buda pazar günü okutucakmış. Kayınvalidem bana nişanlıyen elbise almıştı benim kuranıma gelirken üzerine onu giymiş, ben ne giysem 1 ay geçmeden onda görüyorum. Bi gün oturuyoruz nikahımda beyaz elbiseli kimseyi istemiyorum dedim ne yaptı dersiniz?
Herşeyini bana göre belirliyo sanki. Sadece pazar günü evde eşim gitmek istemiyorum ama gidicem mecburen. Annemlere gideriz diye düşünmüştüm.
çok sinirliyim.
Herkes herşeyi anlatma ona diyip duruyo. Ben bu zamana kadar hiç böyle düşünmedim onun hakkında ama abartmaya başladı.
bizede pahalı geldi canım. Hangisinden aldın sen link versene bi bakıyıım.
elıfnam ne o goremıyorum benım face yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?