- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.041
kızların burda yazdıklarını okudum internettende baktım resmen oturdum ağladım stresten. rabbim hayırlısını versin eşimde sesimi duyunca çok üzüldü ama şu anda elimden başka bişey gelmiyo. işten izin al gezelim hava al biraz istersen dr gidelim dedi ama istemedim.
kızlar dua edin bişey olmasın rabbim herkese istediği zaman versin
O BİLE FAZLA CANIMM 1.500 TL MUTFAN MASASI SONUÇTA
YİEDE SEN BİLİRSİN CANIM
http://www.ikincielim.com/iel_Resim/396694.jpg
CANIM BUNDAN BAR ŞEKLİNDE YANİ YÜKSEK
SANDALYELERİDE SİYAH
HEM UYGUN HEMDE KULLANIŞLI BEN ACIRIM 2BİN FELAN VERMEYE NE GEREK VAR YANİ
ayy kuzum hadiii..inş bebiş yoktur..yada hayırlısı olsun diyelim..bebiş varsada ne olur çok üzülmeee
canımmm Rabbim istedi ise olur ve hayırlıdır..
bak benim iş yerimde arkadaşım evlendi..3 yalık evli iken burun ameliyatı olacaktı..hamilelik şüphesi falan yoktu..adet sadece 2 gün geciknişti..doktor yinede test yapalım dedi..kan testi yaptılar hamile çıkmadı..ameliyata girdi..anesteziyi aldı..sonra ameliyat geçti 10 gün geçti..adeti gelmeyince gittik eczaneden test aldık..yaptı testi1 aylık hamile çıktı..yanii amliyat olduğund yaklaşık 20 günlük hamileydi..çok korktuk bebek sakat falan olur diye..ama şükür bişey olmadı..hamile olduğunu öğrendiğinden 2 ay sonrada eşi ile ayrıldılar..bebeğine tutundu..şimdi oğlu ile mutlu..herşeyde bir hayır vardır canım..o bebek anetezi işe düşmedi ise, bir sakatlık kalmadı ise Rabbim demekki bu bebeğin bir hayrı olduğu için gönderdi..şimdi kocası çocuk için birleşelim diyor..belkide yuvanın kurtulması bu çocğua bağlı..hayırlısıne dileyelim ve lütfen artık üzülmeee
sağl desteğin için kuzum doğru söylüyosun rabbim neylerse güzel eyler boynumu eğicem öyle bişey varsa tabi. şu anda şok ve ne olduğunu bilmediğim için tedirginlik içindeyim. belki hamileyim gerçekten ve bunu kesin öğrendiğimd ebelki farklı şeyler hissedicm bilmiyorum şu anda konduramıyorum kendime. eşiminde buna hazır olmadığını bildiğim için buna da üzülüyorumiçinizi kararttım bugün kusura bakmayın ama çok buhranlardayım öptüm sizleri
[sıze=3]kardanmdam bu arada senin evini hiç görmedik kuzuuuuu resim yok mu hiç yaaa
gözdem seninde öyle görmedik koymadın değil mi sende[/sıze]
Benimki de köşe değil tek bir tarafı var canım isteğe göre yapıyorlar
kızların burda yazdıklarını okudum internettende baktım resmen oturdum ağladım stresten. rabbim hayırlısını versin eşimde sesimi duyunca çok üzüldü ama şu anda elimden başka bişey gelmiyo. işten izin al gezelim hava al biraz istersen dr gidelim dedi ama istemedim.
kızlar dua edin bişey olmasın rabbim herkese istediği zaman versin
O BİLE FAZLA CANIMM 1.500 TL MUTFAN MASASI SONUÇTA
YİEDE SEN BİLİRSİN CANIM
http://www.ikincielim.com/iel_Resim/396694.jpg
CANIM BUNDAN BAR ŞEKLİNDE YANİ YÜKSEK
SANDALYELERİDE SİYAH
HEM UYGUN HEMDE KULLANIŞLI BEN ACIRIM 2BİN FELAN VERMEYE NE GEREK VAR YANİ
canım sinir olma muhatapta olma
neden kıskanırlar ki anlamam.evli mi o kişide peki.senin kıskanması çin bir sebepi olmalı
Eki Görüntüle 570044
bunu göstercektim kuzum bak nasıl ben pek beğendim rengi
Bakıyorum şimdi kuzum.
Ay çok cici bi masa gördüm, nasıl memnun musun kalitesinden sen?
Sevdim tasarımları..
Teşekkür ederiiiim.
Eksiklerimi hallediyim eklicem canım.
2 modelini begendim ben, kumaş renklerini değiştiriyolar mı?
Şimdi biz seni teselli ediyomuşuz gibi geliyo ama öyle değil ne hissediyosan aynılarını hissettim okadar iyi anlıyorumki, teselli edildikçe inandım hamile olduguma.. Ama hiç stresine değmicek.
Çok memnunum canım tam köşe yaptırmadığında fiyatı da düşüyor. Yanlış hatırlamıyorsam 800 TL civarıydı
Evet canım değiştiriyorlar ama sanırım kendilerinde olan kumaşlardan seçiliyor
Çok iyi ozamannn.
Ben eşimi kandırıyımde gidip bakalım modokoda varmış magazası.
ahhh ahhh kendi evim olsaa babama en güzel dolapları yaptırırımmmmm:26::26::26::26:
bunca borcun içinde ettiğim hayale bakkk
ahhh ahhh kendi evim olsaa babama en güzel dolapları yaptırırımmmmm:26::26::26::26:
Bunca borcun içinde ettiğim hayale bakkk
4 görümcem var 3 ü benden büyük en küçüğü üniversite okuyor..kac yasında gorumcen fılan aslında sık sık gıdıp gelebılırsınız
amcan sana kızdımı baurada
o söz 'tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar'dı galiba
niye canım öyle diyorsun ya
ali ağaoğlu amcam ne demiş tarih hayal edenleri yazıyor muydu siliyor muydu
Amann neyse bizimde hakkımız masumane hayal kurmak
sen benim hayalleri bilsen demekki bu kız deli dersin
umut garibin ekmek kapısı demişler
bide hayallerimizle yaşıyoruz ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?