Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canımmm Rabbim istedi ise olur ve hayırlıdır..
bak benim iş yerimde arkadaşım evlendi..3 yalık evli iken burun ameliyatı olacaktı..hamilelik şüphesi falan yoktu..adet sadece 2 gün geciknişti..doktor yinede test yapalım dedi..kan testi yaptılar hamile çıkmadı..ameliyata girdi..anesteziyi aldı..sonra ameliyat geçti 10 gün geçti..adeti gelmeyince gittik eczaneden test aldık..yaptı testi1 aylık hamile çıktı..yanii amliyat olduğund yaklaşık 20 günlük hamileydi..çok korktuk bebek sakat falan olur diye..ama şükür bişey olmadı..hamile olduğunu öğrendiğinden 2 ay sonrada eşi ile ayrıldılar..bebeğine tutundu..şimdi oğlu ile mutlu..herşeyde bir hayır vardır canım..o bebek anetezi işe düşmedi ise, bir sakatlık kalmadı ise Rabbim demekki bu bebeğin bir hayrı olduğu için gönderdi..şimdi kocası çocuk için birleşelim diyor..belkide yuvanın kurtulması bu çocğua bağlı..hayırlısıne dileyelim ve lütfen artık üzülmeee

bu tarz masaların rahat olmadıgını dusunuyorum ben annem babam geldıgınde salonda degılmutfakta yıyoruz
rahat edemeyız sonucta hem ılerıde cocuklarınızda olacak

ayy kuzum hadiii..inş bebiş yoktur..yada hayırlısı olsun diyelim..bebiş varsada ne olur çok üzülmeee

sağl desteğin için kuzum doğru söylüyosun rabbim neylerse güzel eyler boynumu eğicem öyle bişey varsa tabi. şu anda şok ve ne olduğunu bilmediğim için tedirginlik içindeyim. belki hamileyim gerçekten ve bunu kesin öğrendiğimd ebelki farklı şeyler hissedicm bilmiyorum şu anda konduramıyorum kendime. eşiminde buna hazır olmadığını bildiğim için buna da üzülüyorum içinizi kararttım bugün kusura bakmayın ama çok buhranlardayım öptüm sizleri

kuzummm ne kusuru yaaa..benim başıma gelse bende senin başını yerim merak etme
biraz rahatla belki çok kasıldığın içinde sabah o kanama meydana gelmiştir..sıkıntı streste regl olmaya engeldir unutma kuzum..c.tesi sonucu alır almaz bize yaz ama

[sıze=3]kardanmdam bu arada senin evini hiç görmedik kuzuuuuu resim yok mu hiç yaaa
gözdem seninde öyle görmedik koymadın değil mi sende[/sıze]

Eksiklerimi hallediyim eklicem canım.

Benimki de köşe değil tek bir tarafı var canım isteğe göre yapıyorlar

2 modelini begendim ben, kumaş renklerini değiştiriyolar mı?

Şimdi biz seni teselli ediyomuşuz gibi geliyo ama öyle değil ne hissediyosan aynılarını hissettim okadar iyi anlıyorumki, teselli edildikçe inandım hamile olduguma.. Ama hiç stresine değmicek.

bulamadım ama istediğimden napıyım.

canım sinir olma muhatapta olma
neden kıskanırlar ki anlamam.evli mi o kişide peki.senin kıskanması çin bir sebepi olmalı

Eki Görüntüle 570044

bunu göstercektim kuzum bak nasıl ben pek beğendim rengi

Evli canım hatta akrabasıyla evli yani eşi de akrabamız. Bilemiyorum var bi kıskançlık ben hiç ihtimal vermedim ki bunlar bu sebepten diye, uyarıyolar beni..
Bu ailede genelde akraba içi evlilikler bende geldim herkesle kaynaştım falan o heralde derdi. Görümcem bile anlamış çocuk sen düşün. Ben de yemeğe almayı düşünüyodum ama kalsın mesafeli olmak istiyorum artık.

Evet canım değiştiriyorlar ama sanırım kendilerinde olan kumaşlardan seçiliyor

yaaaa laciverteeee bayıldımmmm...ilk defa görüyorum..geniş mutfağın olacak süperrr yaaaa...beyaz ve lacivertttt

Çok memnunum canım tam köşe yaptırmadığında fiyatı da düşüyor. Yanlış hatırlamıyorsam 800 TL civarıydı

Evet canım değiştiriyorlar ama sanırım kendilerinde olan kumaşlardan seçiliyor

Çok iyi ozamannn.
Ben eşimi kandırıyımde gidip bakalım modokoda varmış magazası.

ahhh ahhh kendi evim olsaa babama en güzel dolapları yaptırırımmmmm :26::26::26::26:

bunca borcun içinde ettiğim hayale bakkk

mausem canım yazamadım ne demek başınızı şişirdim ya burda dertlerimizi anlatacağız ki birbirimize destek olalım.
Rabbimin her işi hikmetlidir bundada bir hikmet var ise sağlıklı hayırlı bir şekilde gelir
nasip değil ise zaten olmaz sen sıktıkça sters oluyorsun haklısında
rabbim çok büyük maddi anlamda bir bakarsın bebeğinizin bereketi yeterde artar bile
manevi olarak zaten hiç düşünme çevremde herkes aynı şeyi söylüyor
bebeğimden öncekş hayatım ve sonraki hayatım diye
ablam,arkadaşlarım hep aynısını söylüyorlar bambaşka bir duygu diye
sen allaha tevekkül et gerisini düşünme

ahhh ahhh kendi evim olsaa babama en güzel dolapları yaptırırımmmmm :26::26::26::26:

bunca borcun içinde ettiğim hayale bakkk

Öyle deme kuzum ya hayale edeceksin ki bir gün sahip olabilesin bende ne yapacak olsam kendi evimiz olsun da yaparım diyorum. Bir odama raf takmam lazım neler planladım kafamda diyorum evden çıkarken sorun olur duvar delmeyelim. Mesela salonda bir duvarıma taş yaptırmak istiyorum. Ama illa ki bir gün kendi evime yaptıracağım

Bunca borcun içinde ettiğim hayale bakkk

niye canım öyle diyorsun ya
ali ağaoğlu amcam ne demiş tarih hayal edenleri yazıyor muydu siliyor muydu
Amann neyse bizimde hakkımız masumane hayal kurmak
sen benim hayalleri bilsen demekki bu kız deli dersin
umut garibin ekmek kapısı demişler
bide hayallerimizle yaşıyoruz ne yapalım

kac yasında gorumcen fılan aslında sık sık gıdıp gelebılırsınız
amcan sana kızdımı baurada
4 görümcem var 3 ü benden büyük en küçüğü üniversite okuyor..
yani iyiler ama çokta rahat değilim yanlarında bizim aramızda çok mesafe var kızlar..
annem dün ''böylesi daha iyi yanında olsalardı da herşeyine müdahale ederlerdi.'' dedi..

amcam bişey demedi canım
deseydi bende cevabımı verecektim ama hazırlamıştım kendimi

mouse sonucu merakla bekliyorum
hakkında hayırlısı neyse o olsun üzme bu kadar kendini
öyle kafanızı şişirdim falanda yok hanımefendi biz burda 2012 gelincikleri olarak herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta..

ben evle ilgili hayal bile kurmuyorum valaha
bi tek hayal kurduğum borcumuz bitmiş ben evimin kadını çocuğumun anası olmuşum

o söz 'tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar'dı galiba
kız sen çok alemsin haa
her yazdığın yorumda güldürüyon bizi helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…