Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bunlardageçerim poğça,patates salatası,kısır,makarna salatası,kereviz salatası,kek aklıma bunlar geldi tabi hepsini yapma sana uygun olanları seç tabiiki ya bende evlensemde kocama yemekler yapsam aşk mutfağımızda inşallah çok zevkli görünüyor

bende bu ara yoğurtlu havuç salatasına sardım...

Malzemeler :
Yarım kg havuç.
Yarım kg yoğurt.
1-2 diş sarımsak.
Çok az sıvı yağ.
Çok az zeytinyağ.
Tuz.

Havuçlarımızı yıkayalım, soyacak yardımı ile güzelce tıraşlıyalım, rendeleyelim. Tavamıza çok az sıvı yağ koyalım, havuçlarımızı ekleyelim ve tuzumuzuda serpelim güzelce orta hararetli ocakda kavuralım. Kavrulan havuçlarımızı soğuması için kenarda bekletelim.
Sarımsaklarımızı soyalım ve tuz ekleyip ezelim. Büyükce bir kapaklı kaseye sarımsaklarımızı, yoğurdumuzu koyalım ve güzelce karıştıralım. ( Pürüzsüz bir karışım olmalı ) bu karışıma ılık haldeki kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyelim ve yavaşca çok hırpalamadan yoğurdumuzla, havucumuzu karıştıralım. Bu aşamada tadına bakalım tuz ayarını, yoğurdun kıvamını konturol edelim. Tadı, kıvamı yerindeyse servis tabağımıza yerleştirelim.
Üzerine sızma zeytinyağ gezdirelim. İstediğimiz şekilde süsleyelim. ( maydanoz, dereotu, taze nane, pulbiber ) kullanabiliriz.

alıntıdır...

sağolasın cnm benim..

bende halley tatlısı, kıymalı börek, tahinli kurabiye ve patates salatası yapayım diye düşündüm nasıl olur acaba yetermii

evet bunu biliyorum ben süper oluyor kısss cnm çekti şimdi azcık yapcam kendime valla

havucun kendi özü çıkana kadar kavuruyorum ben çok güzel oluyor

sağolasın cnm benim..

bende halley tatlısı, kıymalı börek, tahinli kurabiye ve patates salatası yapayım diye düşündüm nasıl olur acaba yetermii

bence menün gayet güzel canım daha ne olsun,yap valla havuç yoğurtlaması bende çok severek yerim aynen kavurunca kendi özünde süper oluyor dediğin gibi ımhh yapta ye canım afiyet olsun...

Son düzenleme:
bunlardageçerim afiyet olsun canım bende anı defteri modellerine bakayım biraz yavaştan çıksın aradan son ana bırakmayayım bazı şeyleri o sıkışıklıkta unutulur...
isyanım hoşgeldin canım öpüyorum seni bende azcık nette bişeyler bakacağım görüşmek üzere...

iyi akşamlar canlar...

isyan ne yapıyosun kız git kocana yemek yap cadı ne işin var burda

19:00'da bemim yemeğim yenmiş oluyor kuzucummmm...maşallah bana çok hamarat hatunummm

eve geldim...eşim kardeşi ile geldi..kayınvaidm bir yere gitmiş..kardeşi yalnız olunca bize geldi..bem hemen mutfağa girdim saat 17:30'da...pirinç pilavı-köfte-salata-ayran yaptımm...evde lavaş vardı..tabaklara onu koydum alt tarata ısırtıp üstünede servislikleri koydumm..eşimin krdeşi bayıldıı sonra bulaşıkları kaldırdım mutfağı topladım hemen browniye koyuldum..yatım frına verdim saat 18:55'tii..kekikde 19:45'de yedikkk harika olduuu

ohh afiyet olsunn ........

bende eve 18:30 gibi geldim... hemencik şehriye çorbası yaptım ( kocam çok sevmem şehriye çorbası diyodu valla 2 tabak yedi nerdeyse mismis ) sonra dolaptan taze fasulye çıkardım dondurucudan onuda yaptımm mis oldu.....
kocişimle annesi bi akrabalarının cenazesine başı sağolsuna gitti ben gitmek istemedim.. birazdanda kocama ayva tatlısı yaptım bakalım gelince sevecekmi güzel oldu ama süpriz yaptımm....... şimdi onlar yokken bakayım dedim ama size sizde yoksunuz........

GÜNAYDIN hEPİNİZEEEE
carsamba haftayı yarılıyoruz ınsallahh

dun aksam kv aradı
onun mutfak dolabı(nısan mayıs ayında sıfır daıre satın alarak tasınmıstı) grı tezgahıda grı granıt
sen dedı bembeyaz tezgah yaptırıyormussun
bende ıstıyorum dedı baban bugun onurla gıttıgınde sormuslar dedı
1500 lıraymıs
sen oyle yaptırıyormusun ya dedı
bende yaptırıyorum

gıttı bızım gıden para
aksam esıme soyledım guldu ya dedı babam sordu ama dedı neden dıye sormadım dedı
ne dusunsem bılemedım yanı

dun bende nohut
patates kızartması ve sosıs yaptım
esımın ıstegı uzerıne
bu aksam kv gıdıcez herhalde :S
bız dun erkenden uyuduk valla esım cok yorulmus dun lamınatcıya goturdu benı kendısı hemen ustaların basına dondu
ben sectım falan fılan öyle ıste

günaydın hanımlarrrr istanbull çok soğukkk:18::18::18::18:
eşim artık çok çok erken gidiyoo
canım kocacım uykulu gözlerle nasıl baktı bana sonra bi kondurdu gitti
bende 1 saat uyumuşumm
dün gece rüyamda bunlarda gecerimi gördümm
meğersem kendiside dün akşam topicdeymiş

hoş buldum canım
iyiyim teşekkürler sen nasılsın
iyim canımm özlettin kendinii
kıslar gene kaynatmışınız yavvv bebk denemeleri, ev sahibi olmak istemeler ev tadilatları falan her telden. vakit bulmuşken hemen gireyim dedim

canımmmm dün akşam rüyamda seni gördümmmm pek hatırlayamıyorum ama:26:

yenidendogdum kıss kayınvalideninde tezgahını sizmi ödiceksiniz anlamadım:44:

bu benımde favorımdır
ee tabı bız odemıs olucaz verıdıgımız paralarla dımı ama borc olarak aldılarya kp bu ay 11 bın lıra maas almıs :S

buugn elbıse gıymsıtım yazlık uzerınede bluz
ama kocam kızacak dıye cıkardım :)
tayt uzerıne bluz gıydım 2 adette kulotlu corap var rahatsı etmesı ayrı meselee :)

bugun guzelım ama hava cok soguk bogazım agrıyor

bu benımde favorımdır

ee tabı bız odemıs olucaz verıdıgımız paralarla dımı ama borc olarak aldılarya kp bu ay 11 bın lıra maas almıs :S
11 bin mii bu maaşımı maşallah allah bereket versin inşş
ama anlayamadığım bu kadar maaş alıyor nasıl sizden borç istiyolar
ve tezgahıda siz alıyosunuz
günaydın güzel gelinlerr

günaydın canımm

yaa kızlarr benim o kadar çok eksiğim çıktıki sinir oluyorumm
eşarp almam lazım püfff

Son düzenleme:
günaydın bayanlarrrrr
bende dün akşam ıspanak yaptım harika oldu. yanına da muzlu tavuk göğsü yaptım eşim bayıldı bayıldı
isynım bu arada dünden beri eşim dalga geçiyo benle. telde dedim ya ben kk dan mmousee diye dündne beri kk dan mmousee diyo gülüyo dalga geçiyo yaaa

kuzum bunun içine tavuk haşlayıp tiftikleyerek koy varyaa bayılırsınız ben öyle yapıyorum bu arada 21 aralık falan boşver düşünme böyle şeyleri

canım dün reklamlarda gördüm graniser marka seramik firması reklamını izlesene banyoya falan koydukları seramiklere bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…