- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.861
bunlardageçerim poğça,patates salatası,kısır,makarna salatası,kereviz salatası,kek aklıma bunlar geldi tabi hepsini yapma sana uygun olanları seç tabiiki ya bende evlensemde kocama yemekler yapsam aşk mutfağımızda inşallah çok zevkli görünüyor
bende bu ara yoğurtlu havuç salatasına sardım...
Eki Görüntüle 574458
Malzemeler :
Yarım kg havuç.
Yarım kg yoğurt.
1-2 diş sarımsak.
Çok az sıvı yağ.
Çok az zeytinyağ.
Tuz.
Havuçlarımızı yıkayalım, soyacak yardımı ile güzelce tıraşlıyalım, rendeleyelim. Tavamıza çok az sıvı yağ koyalım, havuçlarımızı ekleyelim ve tuzumuzuda serpelim güzelce orta hararetli ocakda kavuralım. Kavrulan havuçlarımızı soğuması için kenarda bekletelim.
Sarımsaklarımızı soyalım ve tuz ekleyip ezelim. Büyükce bir kapaklı kaseye sarımsaklarımızı, yoğurdumuzu koyalım ve güzelce karıştıralım. ( Pürüzsüz bir karışım olmalı ) bu karışıma ılık haldeki kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyelim ve yavaşca çok hırpalamadan yoğurdumuzla, havucumuzu karıştıralım. Bu aşamada tadına bakalım tuz ayarını, yoğurdun kıvamını konturol edelim. Tadı, kıvamı yerindeyse servis tabağımıza yerleştirelim.
Üzerine sızma zeytinyağ gezdirelim. İstediğimiz şekilde süsleyelim. ( maydanoz, dereotu, taze nane, pulbiber ) kullanabiliriz.
alıntıdır...
sağolasın cnm benim..
bende halley tatlısı, kıymalı börek, tahinli kurabiye ve patates salatası yapayım diye düşündüm nasıl olur acaba yetermii
bence menün gayet güzel canım daha ne olsun,yap valla havuç yoğurtlaması bende çok severek yerim aynen kavurunca kendi özünde süper oluyor dediğin gibi ımhhyapta ye canım afiyet olsun...
isyan ne yapıyosun kız git kocana yemek yap cadı ne işin var burda
19:00'da bemim yemeğim yenmiş oluyor kuzucummmm...maşallah bana çok hamarat hatunummm
eve geldim...eşim kardeşi ile geldi..kayınvaidm bir yere gitmiş..kardeşi yalnız olunca bize geldi..bem hemen mutfağa girdim saat 17:30'da...pirinç pilavı-köfte-salata-ayran yaptımm...evde lavaş vardı..tabaklara onu koydum alt tarata ısırtıp üstünede servislikleri koydumm..eşimin krdeşi bayıldıısonra bulaşıkları kaldırdım mutfağı topladım hemen browniye koyuldum..yatım frına verdim saat 18:55'tii..kekikde 19:45'de yedikkk harika olduuu
iyim canımm özlettin kendiniihoş buldum canım
iyiyim teşekkürler sen nasılsın
kıslar gene kaynatmışınız yavvv bebk denemeleri, ev sahibi olmak istemeler ev tadilatları falan her telden. vakit bulmuşken hemen gireyim dedim
bu benımde favorımdırbende bu ara yoğurtlu havuç salatasına sardım...
Eki Görüntüle 574458
Malzemeler :
Yarım kg havuç.
Yarım kg yoğurt.
1-2 diş sarımsak.
Çok az sıvı yağ.
Çok az zeytinyağ.
Tuz.
Havuçlarımızı yıkayalım, soyacak yardımı ile güzelce tıraşlıyalım, rendeleyelim. Tavamıza çok az sıvı yağ koyalım, havuçlarımızı ekleyelim ve tuzumuzuda serpelim güzelce orta hararetli ocakda kavuralım. Kavrulan havuçlarımızı soğuması için kenarda bekletelim.
Sarımsaklarımızı soyalım ve tuz ekleyip ezelim. Büyükce bir kapaklı kaseye sarımsaklarımızı, yoğurdumuzu koyalım ve güzelce karıştıralım. ( Pürüzsüz bir karışım olmalı ) bu karışıma ılık haldeki kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyelim ve yavaşca çok hırpalamadan yoğurdumuzla, havucumuzu karıştıralım. Bu aşamada tadına bakalım tuz ayarını, yoğurdun kıvamını konturol edelim. Tadı, kıvamı yerindeyse servis tabağımıza yerleştirelim.
Üzerine sızma zeytinyağ gezdirelim. İstediğimiz şekilde süsleyelim. ( maydanoz, dereotu, taze nane, pulbiber ) kullanabiliriz.
alıntıdır...
ee tabı bız odemıs olucaz verıdıgımız paralarla dımı ama borc olarak aldılarya kp bu ay 11 bın lıra maas almıs :Sgünaydın hanımlarrrr istanbull çok soğukkk:18::18::18::18:
eşim artık çok çok erken gidiyoo
canım kocacım uykulu gözlerle nasıl baktı bana sonra bikondurdu gitti
bende 1 saat uyumuşumm
dün gece rüyamda bunlarda gecerimi gördümm
meğersem kendiside dün akşam topicdeymiş
iyim canımm özlettin kendinii
canımmmm dün akşam rüyamda seni gördümmmmpek hatırlayamıyorum ama:26:
yenidendogdum kıss kayınvalideninde tezgahını sizmi ödiceksiniz anlamadım:44:
11 bin miibu benımde favorımdır
ee tabı bız odemıs olucaz verıdıgımız paralarla dımı ama borc olarak aldılarya kp bu ay 11 bın lıra maas almıs :S
günaydın güzel gelinlerr
kuzum bunun içine tavuk haşlayıp tiftikleyerek koy varyaa bayılırsınız ben öyle yapıyorumbende bu ara yoğurtlu havuç salatasına sardım...
Eki Görüntüle 574458
Malzemeler :
Yarım kg havuç.
Yarım kg yoğurt.
1-2 diş sarımsak.
Çok az sıvı yağ.
Çok az zeytinyağ.
Tuz.
alıntıdır...
dun bende nohut
patates kızartması ve sosıs yaptım
esımın ıstegı uzerıne
bu aksam kv gıdıcez herhalde :S
bız dun erkenden uyuduk valla esım cok yorulmus dun lamınatcıya goturdu benı kendısı hemen ustaların basına dondu
ben sectım falan fılan öyle ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?