Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
işte büyükler boşa demiyor hayırlı ailenin hayırlı evladını alcaksın.
bir ark evlendi. görseniz kv kıs ne seviyorsa onu pişirip her hafta bunları yemeğe alıyor. misafir gelse evinde yemek yapıyor ana yemeği filan ona yardım ediyor. çalışıyorsun yoruluyorsun diye. tabbi kocasıda Allah ım bozmasın çok iyi. adaletli ve çok mantıklı. ben kocasına bile bu boşanma aşamasında akıl danıştım hep. böyle yaptı ben böyle yapim mi edimmi diye.
hayırlı aile evliliği desteklediği için, yürütmek daha kolay oluyor.

aynen canım, sadece hayırlı eş değil, hayırlı ailede çook çook önemli.
Allah bugünümüzü artamasın da.
Maddi boyutunuda geçtik artık manevi olarak da kıymet bilseler.

ben napıyım kızlar yaa nasıl tepkli vericemi şaşırmış durumdayım. ah ağzıma sylücek çok şey geliyoda sonra benm ailemle arasını açar diye tedirginim

aynen canım, sadece hayırlı eş değil, hayırlı ailede çook çook önemli.
Allah bugünümüzü artamasın da.
Maddi boyutunuda geçtik artık manevi olarak da kıymet bilseler.

ben valla evime birşey alınsını geçtim, yeterki köstek olmayıp anlayışlı destekçi davransınları beklerim.
şimdi evlensem gene herşeyi kendim alırım. onada ailen alsın demem. ama ailesine karşı korumuyorsa da git onlarla yaşayı en başta derim.

Haklısın kuzum, ,
Varya kendini değersiz ve enayi yerine koyulduğunu hissetmek o kadar kötü ki,
Parasını eşyasını geçtimde, sonuçta kendimize güvendiğimiz için evlendik ailelere değil..

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Eğri oturup dogru konusmak gerekırse aynı seyı ben yasasaydım esımın verecegı tepkıyı bılıyorum , aynen onuda dahıl etseydın der (demeyedebılır) ama suratına telefon kapanma mevzusuna kayıtsız kalmaz bosver fılan derdı dıye dusunuyorum[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ısyan ne yapacak ısyan taktık yapmayacak hep buradan kabedıyoruz hep bı orterek yumusatarak planlı programlı adamlara gıdıyoruz sonra her ne olursa olsun beklenen tepkı gorulmuyor kalıyorsun oyle[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ısyanın dayısına gıtmedıgını hepımız okuduk aynıs ey benım basıma gelse kendımı ve aılemı kucuk dusurmus olurdu esım :S [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ee bılemıyorum cok manyak bı durum bu [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mouuse gene yapabılecek bıseyı varsa ısyan sen ne yapacaksın su durumda zaten soylemısın yanı su durumdan bu durum demenı gerektırcek bı durum olusmamsı gerekıyor esın hafızasınımı kaybettı ! hayır ıllada hatırlatmak zorunda kalıyoruz[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]akıl veremıyorum ısyan sana

peki ney yapayım ben şimdi canım..evet eşim dayıma gitmedi..o ara küstüm ettim ama bişey değişmedi..ona geldimi en küçük ley saygısızlık ama bana geldimi annesi teli yüzüme kapatsa sorun değil..ne yapayım kavgamı edeyim..bu haksızlığa nasıl dur diyeyim..neler yaşadağımız az buşuk biliyorsun..nişanlı iken annesi bana küçük bişey sölese beni teselli ederdi..banada onun yatıkları koymazdı fazla ama şimdi durum öle değil...ne yapayım ben neee
[/FONT]

Son düzenleme:
ben napıyım kızlar yaa nasıl tepkli vericemi şaşırmış durumdayım. ah ağzıma sylücek çok şey geliyoda sonra benm ailemle arasını açar diye tedirginim

aynı şeyden bende tedirginim...aslında ağzımı açarım çok şey sölerim..bundan sonrada annesine bile gitmem...ama o da benim aileme tepki alırsa suçsuz oldukları halde..içinden çıkılmaz bir duruma girer...bende akıl istiyorummm...

çok aco ama köprüden geçene kadar mı

[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada kendıme 260 lıralık bı ıc camasarı yapmak uzereyım Allah bı delı cesaretı verede alayım[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]ha bırde 100 lırayada normal gunluk gıysı ıstıyorum bıde[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]100 lıralık market alısverısı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]egeye yıl basında oyuncak falan fılan 1 lıray aıhtıyacım var ne yapsam :S

[FONT=comic sans ms, sans-serif]benim eşim bana bi kere hafif alkol almıstı eve gelınce dedıkı ben dedı aılemı ılk kez senınle evlenmek ıcın karsıma aldım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]devamında bıseyler daha dıyecektı muhtemelen cunku baya mucadele ettı ama ben tam olarak bılmıyoruma cıkcası evlendıkten sonrada duymak ıstemem[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hemen kalktım dedimki ; ağla istersen birde.. ben senden bişeyi saklamadım sendende hiçbişey yapmanı istemedim[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]aileni ikna edemeseydin seninle evlenmezdim , dedim[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hiçbir tartısma olmadı onunde arkasında , ama bana o günlere anlatmaya kalktı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bıcak gibi kestim attım dinlermiyim delimiyim aslaaa.......[/FONT]
[/FONT]

konusma akşam eve giidnce yemeini hazırla koy ye yemeğini kaldır muhatap bile olma işini yap gec gitt tavrını koy ben kızdığım zaman öle yaparımmm yemeğini kyarım yer sonra iş yapmaya giderm baktı ben kızgınım iş yapıyosam ucundan tutar gecen çamaşır serıyodum baktı kızgıım ben yavaştan yavastan barışır yani neymiş yüz vermeyeceksn

Herkese günaydın....

Ve herkesin Cuma'sı mübarek olsun.....

İsyan cnm, öncelikle doğum günü akşamının güzel geçmesine sevindim.

KV yaptıklarına diyecek bişi yok, tek diyeceğim Rabbim içine hidayet versin inş.

Turkuazım herzamanki gibi doğruları söylüyorsun. İsyanım Turkuazın yazdıkalrına kulak ver cnm inş. herşey yoluna girer inş.

Bu arada, heryer kış kıyamet buralar günlük güneşlik

Son düzenleme:

kızım çok akıllsın vallahi kriz çözme tekniklerine bayılıyorum.
Baştan konuşmsun devamını dinleyip kendinmi üzceksin Allahım yaa

denedim onuda denemedim değil ama gelmiyo yanıma anlamıyo her seferinde kavga etmemek için susuyo sonrada bişey olmamış gibi davranıyo bende öyle yapıyordum ama artık yeter bende insanım sus sus nereye kadar. bu zamana kadar huzutumuzu tek ailesi bozdu onun haricinde ikili ilişkilerimizde hiç problem olmadı. ama o hala ailesi tarafında sen haklısın demedi 1 kere. 2 kere ayrılıktan döndük ramazan günü oruçlu oruçlu sinir krizine girdim ben çok korktu ama yine ailesine laf söylemedi ayrılalım dedim ses çıkarmadı anladınmı. o yüzden elilm ayağım bağlı.
öyle güzl bi ilişkimiz varki sırf bu insnlar yüzünden bu ilişkiden olucam diye korkuyorum ama belli ki korkmuyo

[FONT=comic sans ms, sans-serif]güzelim benim esimde ailesine beni cok savunmus ben bilmiyorum cok savunmus cok ugrasmıs bunu ben kp duydum onuda yazıcam sımdı [/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]ama evlendıkten sonra bence benı bu kadar savunmaz yanı hıc o duruma gelmedık ama aılesı hakkında konusturmaz ben konusmam zaten dun annemde kaldım[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dediki eskiden ben hiç ailesiylede anlasamıyorudm onları semvıyordum sevılmıyordum ve karsılıklı bunu hıc saklamıyordk 3 senede 3 kere aılesı anca evımıze gelmıstır :S bunlara dedı ters bakarsan , laf soylersen bişeyler ımaa edersen(mesela babamlar bıraz yardıme deceklermıs halıları fılan alırız amaonlar yapmıyorlarsa ve bunları onlara payalsırsan) sen benim cocugumsun ege gıbı dedı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]inanki kocan bakmam duyayım dedi anlıyayım seni döverim dedi[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bir kere ters bakman arayı bozmaya yetecek dedi sakın o ınsanlara yuz cevırme sana ne yaparlarsa yapsınlar yapmıyolarsada yapmasınlar [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]evlenene kadar o korumalar buarada eşim ailesine bir kere karsı gelmemiş bunu ben defalarca arkadaslarından dınledım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gunlerce haber vermeden eve gelmedıgı olmus dunya borc yapmıslar[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]asırı alkol ve kadın ayagı varmıs zor cekmısler o seylerden yanı benım ıcın ılk , ama o zamana kadar bi cok kez üzmüş zaten onları ama sımdı sorsan bir benim için karsısına almıs ; ben bu yzuden dınleyemem boyle masalları [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ailene cehpe almasın cok ıyı dusunmen lazım konusacaklarını[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bunuda foruma kopyala gofrettoya cevapta var ıcınde[/FONT]

erkekler bizim gibi düşünmüyorlar canım, sorunları çözmeden üstünü kapatmak daha büyük krizlere neden oluyor.
Bizde eşimle tartışamıyoruz evimiz oldukça sakin, ama içimizdekileri bi patlasa gürültüsü ne kadar çıkar bilemiyorum :S

şimdi görüyorum bizler çok taviz vermişiz..o zaman bu olanlarda susmayacaktık..gerekirse ayrılacaktıkkk..onlar gelirlerse geleceklerdi..şimdi ne düşünüyorlar onca şey oldu ayrılmadılar..artık evlendik hiçbişi olmazz

anladım canım seni,
birşey sormak istiyorum ama istersen cevap verme, ex eşinle ailelerin aracılığıyla evlendiniz ve çocukda eşinin yüzünden olmuyordu, kendilerini geri çekmelerini seni istememelerini anlayamadım, ama onlar destek olsaydı bu adamın iç yüzünü göremeyecektin belkide, iyiki köstek olmuşlar diyesim geliyor kusura bakma arkadaşım.
Annende çok haklı düşüncelerinde.

Masal dinleme zamanı geçmiş artık, en iyisi yüz göz olmamak en kötü aile olsa bile asla laf söylettirmez kimse.
Karşı tarafıda kendi ailemizin bizi gördüğü gibi görmesini bekleyemeyiz,
Mutluluğu formulü beklentiyi en aza indirmek sanırım, ama enayi yerine konulmayıda sindiremiyoruz ya bazen sorun orda işte

isyan çok üzülüyorum çok şu anda içimde fırtınalar kopuyo bu kadarmı hakkım yok diyorum yediremiyorum kendime ve şuanda inan yüzünü görmek istemiyorum. ben ki bu zamana kadar bütün ilişkilerimde pire için yorgan yakmış ben bunlara katlandım o insanlara sustum aileme bile yansıtıp arkalarından konuşmadım. ama mükafatım buymuş diyorum ve kahroluyrum. elim ayağım titriyo takma deyip geçiştiremiyorum. bu kadarlık nazım hakkım ykmuş ne denilebilir ki

Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın (2012) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…