Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aynenn canımm...dün geceden beri bende bunu düşünüyorummm...annen sesinis yüksellti teli yüzüme kapattı diyorum duymazlıktan geliyor..beni suçluyor içinde eminin..ama kavga etmemek için bişi demiyor..şu anda o kadar kötüyümkü bende..açıkça bana bişi sölese ben tutamıcakmışım gibi geliyor kendimi..
şimdi ağzıma geleni sölesem biliyorum o da benim aileme cephe alacak..eminim bundan..son 1 aydır annesi bir melek oldu...

valla sabah isyanın dayısına gitmeyişi aklıma ilk gelen şeydi yazmada yangına körükle gitmesin diye. genede sakinlik diyorum.
yaşadım evlilik gördüm her bi haltı.
hatalarım;
gerekli gereksi yere alttan almak. (gerektiğinde alıp, gerekmediğinde almayıp arkamı dönüp yataydım- dinsizin hakkından imansız gelir yapydım kıymetli olurdum)
ağladım üzüldüğümde (salağım ben ne kadar güçlüyüm ona niye ağlıyim, çokmu ağlayasım geldi gider hem duş alır hem ağlar çıkıncada cuk yatarım)
ailesi ile ilgili ona hatırlatma yaptım hep hatırlattım. (nişanlıyken o kendi hatırlardı oysaki- hatırlatma yapmak yerine gerektiğinde tepki koymadım, ay kocam üzülmesin ay yazık ailesini seçemiyor. hayır kocam üzülsün ki beni üzmemeyi öğrensin)
o küstü ya ben gittim yatağa getirdim.( getirmeyecek soğuttun beni kendiden diyip dönüp cuk arkamı yatacaktım )
yani özetlen süreci yönetemeyip, aman yuvama bişi olmasın aman ailem duymasın dediğim için , aha sonuç ortada.)
önemsenmiyorsanız önemsetmeyi bilceksiniz.... heee adam adam değildir zaten onu çözmek de pek mümkün değildir.

kısacası dinsizin hakkından imansız gelir, iyilikle anlamayana azıcıkda madolyanın öbür yüzünü göstermek gerek..
ha bu arada sürekli alttan almalarım büyük patlama ile son buldu. ben bile şaşırdım öfkeme biriktirdiklerime ve kontrol edemedim kendimi, onu yüz ifadesi aklıma gelince şimdi gülüyorum ama halimi onun yüzünü görünce daha vhim olduğunu anlamıştım. sonrada zaten aman koptu kopan dedim, boşanmak istiyorum dedim dedim dedim ve boşandı.
asla kendiniz doldurup doldurup içinizde de herşeyi biriktirmeyin ona anlatmıyorsanız muhakka bir şekilde akıttın dıları. ben ne anlattım ne söyledim. en yakın ark bile hala herşeyi bilmezler....

aynen tatlım, tavizlerin sonu işte

bende yakınımda kimseye anlatmam kimse bilmez..birtek bura ile paylaşıyorum işte
akşam görücez bakalım bişi dicekmi..annesi dolduruşa getirdimi
az önce aradı gayet iyiydi

arkadaşlar size farklı bi pencere açmak istiyorum aslında eşlerinizin aileleri arkasında durması onlara laf söyletmemesi çok güzel emin olun onların yanındaykende size laf söyletmiyordur ailelerine sahip çıkmayan laf söyleten kişi size nasıl sahip çıkacak ki... eşimin ailesiyle problemlerim var evet ama ben asla eşimin benim sözümle onlara uzak durmasını istemem görüşmemesini kabul etmem bana hak vermesini onlara karşı hep yanımda yer almasını istemem onlarki doğurmuş bu yaşa getirmiş 3 günlük ben için onlara çizgi çekip benim peşime geliyorsa yarın öbürgün onların düştüğü duruma bende düşebilirim...tek lafım eşlerinizin yanında yer alın lütfen...Ben doğum günlerinin kalabalık kutlanması taraftarıyım bizde doğum günü ailelerle kutlanır nasıl benim doğum günümde annem yanımda olsun istersem çünkü o benim dünyaya gelmeme vesile olmuştur doğuşumu ona borçluyum eşimin ddoğum günü olduğundada empati yaparım yapacağım planda ailesi muhakkak olur çünkü anne babasının yanında olması onların hakkı zaten diğer bütün günler ikimize özel isyanım sakın yanlış anlama sadece farklı bi pencereden bak olaya kendini üzme ve eşine destek ol annesinin yanında olmasını istemesi çok normal senle annesi arasında kalmasıda çok üzücü ...Mouse senin eşinin ailesi evet desteğini geçtik köstek sırtınıza biniyor ama maddi konular için evliliğinizi yıpratmaya değmez gelir geçer yeterki eşinle aranızdaki saygı yitmesin ailesini görmezden gel borçlarınızı ödeyin dert etmeyin birbirinizi yemeyin erkekler soğuk kanlıdır bizim gibi içlerini göstermezler ama emin ol eşin senden daha çok üzülüyordur bu duruma şu süreçte elini sırakma eşinin sana ihtiyacı var...

[FONT=comic sans ms, sans-serif]kocayı gecıyorumda[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]o bunu yapan ınsanlar ne ayakya :S[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ne ayak yanı hangı kafayla yaoıyorsun ben varya bak annem esıme telefon kapatsa ben annemıde babamıda abımıde arayıp ne yapıuyorsunuz dıye hesap sorarıms ornda sıkar bıraz :S aynı seyıde beklerım ha aılesne bagırmasın cunku erkek aılelerı altın bızımkıler cakma :S ıslerı buyutur bu aramak ama salakta degılız hanı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mouuse cevap vermedı nekadar perdeler ve esının aıleısnın durumu hıcmı yok :S[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gofretto dun yengeme dedımkı yemekten sonra bulusalım kahve ıcelım bız kar oynamayaa cıkıcaz(sende gel demedı) tamam o zaman dedım gel demedıgını fark ettım ancak sorun etmedım zaten cagırsada o sogukta gıtmezdım bız egeyle epey oyun oynadık dun sıcacık evde fatura korkusu olmadan ama annem bu ara cok kızgın yengeme bakalım kac sene sonra kavga etmesınlerde,

allah korusun aman kavga falan etmesinlerrr..üzülürümmm
benim ailem öle bişi yapmaz ama yapmış olsalar bende sen gibi davranırdımm fakat adamlar bizi koruyamıyor işte [/FONT]

aynı durumdayız isyan yaaa offf

ne kadar doğru söylemişsin işte bende o yüzden o gelmeden barışmıcam içimdekileri anlatmdan bitmicek bu olay o üzülmesinse bende üzülmüym dimi ama o beni düşünmüyosa bende onu düşünmücem biizi bu hale getiren o ailemede cephe alacaksa alrı o onun vicdanı. o benim aileme cephe aldımı görsün bakalım ailesinin evine adımımı atıyomuyum. pazar gnü eltimin diş buğdayına gitmek istemiyorum ama hiç işimde yok nasıl yapıcam bilmiyorum o insanların şu anda yüzünü görmek istemiyorummm

canım yazdım ama görmedin sanırım. perdeler 1200 tl. ve ilk sipariş verirken 120 sini ben verdim 100 100 10 ay ödücekti altı üstü insan ölse borç bulur kadının emekli maaşı var bi şekilde verirde çocuğundan istemez. ve tek kuruş para ödememişker benim ödeediğim paranın üstüne şeytan diyo ara söyle anne aradılar beni napıyım şimdi diye ahh ama insanız biz işte

açtığın pencerede haklısın canım, ama çoğu erkek ailesine laf söyletmezken, ailesinin yanında eşini ezebiliyor.
Her durumda ailesi haklı diye düşünüyıor.
Senin gibi düşünmeye çalışıyorum, hatalı davranış kime aitse sahibini ikaz etmeli eş aile ayrımı yapmadan.
Ama iyi niyet anlayış tek taraflı olunca evlilik değil enayilik oluyor ne yazık ki

"kız tarafı çakma erkek tarafı altın" gerçekten öyle
ama takı takmaya gelince kız tarafı altın oluyor :)

eşini eziyorsa o ayrı....Ama hepimiz evlilik sürecindeki sıkıntılarımızdan dolayı çok dolduk hatta taştık şimdi toparlanamıyoruz azıcık özeleştiri diyorum bende dahil herkese...sakin olmalıyız empati yapmalıyız yoksa bu süreçleri atlatamayız hem kendimizi yiyoruz hem eşimizi ve burada birbirimizi desteklercesine yorumlarla belkide hata ediyoruz kendi yanlışımızın farkına varmamıza mani oluyor bu durum...

Kendi adıma, zaten empati duygum fazla geliştiğinden dolayı bu hallere düştüm.
Beni düşünmeyenleri enayi yerine koyanlara zamanında tepki vermediğim için.

isyanın yaptığı yanlışı söyliyim bana göre,
evli iken ilk doğum günü. ve s........... yarışı yapmaktan çekinmeyen bir kv var ortada.
buna önlem alarak bir gün evvel doğum gününde kutalama yapacaktı (ilk yıl olduğu için süreci iyi gözlemlemek adına, mesela benim ailem doğum vs bilmez yani. kutlucam gelin dersem geli gibi... ) ayrıca 1 gün önce kutalamak bence daha şaşırtırdı günü olmadığı için hazırlanırdı rahatça..

doğum gününde de dolayısıyla isteyen gelir de, pat diye zıp diye hop diye. kv aradığında evde kutlarız buyrun gelin der olayı yönetirdi.

ama teli kapatan kadına ne yapardım eşim tepki vermeseydi bilemiyorum şuan. çok fena da yapabilirimdim
ama evine gitmeyerek tepkimi çokda güzel koyar karşıma alırdım herhal diye düşündüm.
haaa kocamda ailemle kötü mü olcak bu yüzden olsun düşsüz gözlerinden sonra tırmansın. napim evlilik bu bazen batar bazen çıkar oturana kadar. ailem duymasın diye de çok parçalayamam kendimi ama aileme kendim taşımam. kocamda taşırsa taşı taşı canım korkma, yerlere düşersin gözlerinden derim

Kendi adıma, zaten empati duygum fazla geliştiğinden dolayı bu hallere düştüm.
Beni düşünmeyenleri enayi yerine koyanlara zamanında tepki vermediğim için.

arada çok ince bir çizgi var be canım işte dediğin gibi o dengeyi kuramadığında da enayi yerine konabiliyorsun ne diim ki :S

gofretto ;aslıdna işler evlendikten sonra bozuldu cunku ben kısının bır akrabasına ılıskıye gıremedıgımızı onu doktora goturmelerını ıstemıstım cunku ben bas edemıyordum cunku bıldıgınız uzun bı sure hıc bısey yapmadan beklendı oylece baktımkı doktora gıdecek gıbı degıl aılesıylede soylemezdım kendıme yakın gordugum bırıyle paylastım akrabası o kısıde aılesıne soylemıs
ve orada kıyametler koptu
o adın uzerıme yurudu benı vurmaya kalktı , 19 yasındayım salakmıyım ne (bu anlattıklarımda bu cuma gunu ınanın yalan yok) aglıyorum :S kadın dıyorkı ben ogluma kadın bulurum sneın ruhun duymaz anladınmı sen nasıl benım oglumu karalarsın
bız oa anda eskı esımle o kadar sıkıstıkkı
ben hamıleyım demek zorunda kaldık :S
kadın uzerıme uzerıme gelırken eskı esım onu ıttırdı
:S
2-3 gun bu olauyın sokuyla yasadım sonra gıttım aıleme tek tek anlattım
aılem onun aılesını cagırdı ve kadın soyledıgı herseyı ınkar ettı ben yapmadım cınnet gecırdım dıyor bılmem ne esıme dedım sen soyle olmadımı o olay sırasında eskı es annesı ve ben varız evde :S annesı bayıldıgında babası geldı onund ahberı varmıs tetıkte beklıyormus eve gırmek ıcın bana dedıkı senı gebertırım ayagımın altına alır cıgnerım

sonra kadın bayılmıstı hastaneye gıtmıstı sınırden denmıstı neyse o kadınada adamada orada benım aılem ozur dılettı ve esıme sordular dogrumu, dogru dedı
annesı ondan sorna cehpe aldı tamamen banada degıl eskı esede aldı ve cok dısladılar onu ama ben

artık oraya gıttıgımde ben yokum gıbı davranıyordu

bırde cocuk olmama sorunu bu olaydan 3 ay sonra ortaya cıktı tamamen netlestı oradanda bır darbe aldılar ama allah buyuk bana dedılerkı o kavgada senın cocugund aolmaz benım oglum saglam 18 auysında sperm testı yaptık megersem bır sorunu varmısta kontrol etmısler ama benım hıc haberım yoktu evlenırken bunlardan

sonra bu olaylar buyuyuye buyuye devam ettı
en son ayrılmadan 1 ay once ılk ve son tartısma oldu
1 ay degıl da az bı sure once yenı dogum yapmıstım bana bıseyler soyluyor sen boyle yaptın bılmem ne yaptın kı ben boyle bırı degılım yapmadım yalan soyluyor veya yanlıs anlamıs
uzerıme yuruduler
babasıda annesıde bana cok bagırdılar
eskı es arada kaldı ne onlara ne bana susun dıyemedı
bende avazım cıktıgı kadar bagırdım annesıne sen delısın dedım ben degılbaska bırıde gelse aynı seyler olacak cunku xxx benı savunmuyor sız bana ne hakla bunları soylersınız benım annem babam bana bagırmıyor sız kımsınız dedım

onlarla hıc karsılasmadık ama bu dunaydada obur dunyada hıc hakkım helal degıl onlara

esım benı aldattı bana onca acı yasattıktan sonra benı terk ettı ,

aılesıde bunlar a zemın hazırladı
o adam bana kocalık borclu o aıle bana analık babalık borclu cocuguma babalık borclu o adam cocuguma dedelık borclu o aıle ben herseyı haram edıyorum kı bunları onalarada soyledım
sızın kanınızdan bır cocuk dunaya getırmeye calısarak kcıımı yırttıgım ıcın cok pısmanım dedım kayınpederıme
cunku bu dunyada en cok o benı ıhanete ugrattı oglu bıle degıl cunku ben onu cok severdım

olruda yodla karsılassak ofkem dınmedı bı ters bakıs atacak olsa onun annesını evıre cevıre ayaklarımın altına alır zmaanında bana yaptıkları herseyı ona sorardım
cunku bu anlattıgım baslagnıc ve bıtıs
arada yasanan seylerı saymıyorumb ırde su var ;

benım bebegım tup bebek ya
anneısnı soyle bı efsanesı vardı i bılmem kım tup yaptırdı cocuk babasına hıc benzemedı(buda bızımkıde benzmıyordu) halada benzemez
bende kadına al sacından bıt kıl dna yaptıralım dedık yaptırdık megersem cocuk doktordan cıktı dıyordu
yanı ne demek ıstıyor namusuma laf edıyorr

eeee tetme bulma dunyası gecende twıttera baktım eskı esım son kız arkadasıyla sonsuz bır ask yasıyordu ama ayrılmıslar, kolaymı ya onca bana dokturduklerı gozyasından sonra hayat kurmak ya ıkı yaka bır araya gelırmı ya kan aktı benım gozlerımden gogusumden sutler cekıldı sıyah sut dıye bısey var bılırmısınız suanda cok kotu oldum yazarken :S

çok üzüldümmm

Bende sana katılıyorum gofretto tamam ailesi fakat haklıyada haklı demelisin eşşini ezmenin anlamı yok ben annem bişe yaparsa anne eşimde yazık diyebiiliysam o kadr abartma diyebiliyosam oda demeli bence sölemezse k.v ve gelin arasında bi patlama olacaktır sonu kötü olur

inşallah önünde çok mutlu huzurlu yıllar var canım üzülme rabbim sana çok güzel bir kapı açtı yuvanda huzur mutluluk verir inş.ağlama lütfen inan okurken bende kötü oldum ama geçmişte kalmış şükür...kimsenin yaptığı yanına kalmaz ilahi adalet...

yenidendogdum okurken çok kötü oldum. sen herşeyin güzelini hakediyosun arkadaşım üzme kendini düşünme artık bak rabbim sana ne güzel aile verdi sen onları sar sarmala mutluluğuna bak

çok çok özür dilerim canım keşke yazmasaydın çok kötü oldum
Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun.
Görecek günün varmış ama maşallah ödülün Ege gibi bi tosuncuk olmuş en büyük hediye sana.
Keşke hak eden ailenin çocuğu olsa evlatlar.
Olacağının önüne geçilmiyor ama çocuk için çok acele etmememli arkadaşlar.
Kendimiz bişeylerin savaşını hakkını savunurken yavrumuz da arada ezilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…