- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.801
arkadaşlar size farklı bi pencere açmak istiyorum aslında eşlerinizin aileleri arkasında durması onlara laf söyletmemesi çok güzel emin olun onların yanındaykende size laf söyletmiyordur ailelerine sahip çıkmayan laf söyleten kişi size nasıl sahip çıkacak ki... eşimin ailesiyle problemlerim var evet ama ben asla eşimin benim sözümle onlara uzak durmasını istemem görüşmemesini kabul etmem bana hak vermesini onlara karşı hep yanımda yer almasını istemem onlarki doğurmuş bu yaşa getirmiş 3 günlük ben için onlara çizgi çekip benim peşime geliyorsa yarın öbürgün onların düştüğü duruma bende düşebilirim...tek lafım eşlerinizin yanında yer alın lütfen...Ben doğum günlerinin kalabalık kutlanması taraftarıyım bizde doğum günü ailelerle kutlanır nasıl benim doğum günümde annem yanımda olsun istersem çünkü o benim dünyaya gelmeme vesile olmuştur doğuşumu ona borçluyum eşimin ddoğum günü olduğundada empati yaparım yapacağım planda ailesi muhakkak olur çünkü anne babasının yanında olması onların hakkı zaten diğer bütün günler ikimize özel isyanım sakın yanlış anlama sadece farklı bi pencereden bak olaya kendini üzme ve eşine destek ol annesinin yanında olmasını istemesi çok normal senle annesi arasında kalmasıda çok üzücü ...Mouse senin eşinin ailesi evet desteğini geçtik köstek sırtınıza biniyor ama maddi konular için evliliğinizi yıpratmaya değmez gelir geçer yeterki eşinle aranızdaki saygı yitmesin ailesini görmezden gel borçlarınızı ödeyin dert etmeyin birbirinizi yemeyin erkekler soğuk kanlıdır bizim gibi içlerini göstermezler ama emin ol eşin senden daha çok üzülüyordur bu duruma şu süreçte elini sırakma eşinin sana ihtiyacı var...
aynı durumdayız isyan yaaa offf
ne kadar doğru söylemişsin işte bende o yüzden o gelmeden barışmıcam içimdekileri anlatmdan bitmicek bu olay o üzülmesinse bende üzülmüym dimi ama o beni düşünmüyosa bende onu düşünmücem biizi bu hale getiren o ailemede cephe alacaksa alrı o onun vicdanı. o benim aileme cephe aldımı görsün bakalım ailesinin evine adımımı atıyomuyum.pazar gnü eltimin diş buğdayına gitmek istemiyorum ama hiç işimde yok nasıl yapıcam bilmiyorum o insanların şu anda yüzünü görmek istemiyorummm
gofretto ;aslıdna işler evlendikten sonra bozuldu cunku ben kısının bır akrabasına ılıskıye gıremedıgımızı onu doktora goturmelerını ıstemıstım cunku ben bas edemıyordum cunku bıldıgınız uzun bı sure hıc bısey yapmadan beklendı oylece baktımkı doktora gıdecek gıbı degıl aılesıylede soylemezdım kendıme yakın gordugum bırıyle paylastım akrabası o kısıde aılesıne soylemıs
ve orada kıyametler koptu
o adın uzerıme yurudu benı vurmaya kalktı , 19 yasındayım salakmıyım ne (bu anlattıklarımda bu cuma gunu ınanın yalan yok) aglıyorum :S kadın dıyorkı ben ogluma kadın bulurum sneın ruhun duymaz anladınmı sen nasıl benım oglumu karalarsın
bız oa anda eskı esımle o kadar sıkıstıkkı
ben hamıleyım demek zorunda kaldık :S
kadın uzerıme uzerıme gelırken eskı esım onu ıttırdı
:S
2-3 gun bu olauyın sokuyla yasadım sonra gıttım aıleme tek tek anlattım
aılem onun aılesını cagırdı ve kadın soyledıgı herseyı ınkar ettı ben yapmadım cınnet gecırdım dıyor bılmem ne esıme dedım sen soyle olmadımı o olay sırasında eskı es annesı ve ben varız evde :S annesı bayıldıgında babası geldı onund ahberı varmıs tetıkte beklıyormus eve gırmek ıcın bana dedıkı senı gebertırım ayagımın altına alır cıgnerım
sonra kadın bayılmıstı hastaneye gıtmıstı sınırden denmıstı neyse o kadınada adamada orada benım aılem ozur dılettı ve esıme sordular dogrumu, dogru dedı
annesı ondan sorna cehpe aldı tamamen banada degıl eskı esede aldı ve cok dısladılar onu ama ben
artık oraya gıttıgımde ben yokum gıbı davranıyordu
bırde cocuk olmama sorunu bu olaydan 3 ay sonra ortaya cıktı tamamen netlestı oradanda bır darbe aldılar ama allah buyuk bana dedılerkı o kavgada senın cocugund aolmaz benım oglum saglam 18 auysında sperm testı yaptık megersem bır sorunu varmısta kontrol etmısler ama benım hıc haberım yoktu evlenırken bunlardan
sonra bu olaylar buyuyuye buyuye devam ettı
en son ayrılmadan 1 ay once ılk ve son tartısma oldu
1 ay degıl da az bı sure once yenı dogum yapmıstım bana bıseyler soyluyor sen boyle yaptın bılmem ne yaptın kı ben boyle bırı degılım yapmadım yalan soyluyor veya yanlıs anlamıs
uzerıme yuruduler
babasıda annesıde bana cok bagırdılar
eskı es arada kaldı ne onlara ne bana susun dıyemedı
bende avazım cıktıgı kadar bagırdım annesıne sen delısın dedım ben degılbaska bırıde gelse aynı seyler olacak cunku xxx benı savunmuyor sız bana ne hakla bunları soylersınız benım annem babam bana bagırmıyor sız kımsınız dedım
onlarla hıc karsılasmadık ama bu dunaydada obur dunyada hıc hakkım helal degıl onlara
esım benı aldattı bana onca acı yasattıktan sonra benı terk ettı ,
aılesıde bunlar a zemın hazırladı
o adam bana kocalık borclu o aıle bana analık babalık borclu cocuguma babalık borclu o adam cocuguma dedelık borclu o aıle ben herseyı haram edıyorum kı bunları onalarada soyledım
sızın kanınızdan bır cocuk dunaya getırmeye calısarak kcıımı yırttıgım ıcın cok pısmanım dedım kayınpederıme
cunku bu dunyada en cok o benı ıhanete ugrattı oglu bıle degıl cunku ben onu cok severdım
olruda yodla karsılassak ofkem dınmedı bı ters bakıs atacak olsa onun annesını evıre cevıre ayaklarımın altına alır zmaanında bana yaptıkları herseyı ona sorardım
cunku bu anlattıgım baslagnıc ve bıtıs
arada yasanan seylerı saymıyorumb ırde su var ;
benım bebegım tup bebek ya
anneısnı soyle bı efsanesı vardı i bılmem kım tup yaptırdı cocuk babasına hıc benzemedı(buda bızımkıde benzmıyordu) halada benzemez
bende kadına al sacından bıt kıl dna yaptıralım dedık yaptırdık megersem cocuk doktordan cıktı dıyordu
yanı ne demek ıstıyor namusuma laf edıyorr
eeee tetme bulma dunyası gecende twıttera baktım eskı esım son kız arkadasıyla sonsuz bır ask yasıyordu ama ayrılmıslar, kolaymı ya onca bana dokturduklerı gozyasından sonra hayat kurmak ya ıkı yaka bır araya gelırmı ya kan aktı benım gozlerımden gogusumden sutler cekıldı sıyah sut dıye bısey var bılırmısınız suanda cok kotu oldum yazarken :S
çok üzüldümmm
hadi hayırlısı olsun kuzumm inş...foto eklersin yerleşince değilmii :44::44:kızlar gunaydın
yenıdendoğdum boşver uzulme artık yukarıda ALLAH var bılıyor çektıklerını. yanına-yanlarına bırakmasın ınş. beter olsunlar.
bu arada kızlar ev bakmıştıkya merak edenınız olmadımıevı tuttuk gıbı bırşey ama kredi çekicez mecburuz para yok. kredının ustune bı kredı daha
Bende sana katılıyorum gofretto tamam ailesi fakat haklıyada haklı demelisin eşşini ezmenin anlamı yok ben annem bişe yaparsa anne eşimde yazık diyebiiliysam o kadr abartma diyebiliyosam oda demeli bence sölemezse k.v ve gelin arasında bi patlama olacaktır sonu kötü olur
canımm neden yanlış anlayayımki..doğru sölüosunn..doğum günleri kalabalık kutlanılır..ben buradada paylaşmıştım..hata bir ara iki aileyide çağıracaktım..ama aradaki soğukluk devreye girer doğrum günü mahvolur diye düşündüm..
kayınvalidemin maksadı yanında olmak gerçektense ben haksızım belki ama onun istediği bu değil...eğer gerçekten oğlunun doğum gününü aklına getirseydi bana birkaç gün önceden yada bir gün önceden isyan bişi yapacakmıyız diye sorardı..akşama birkaç saat kala değil...üstelik emivarkki ile akşama ne yapıyoruz..pastayı neden yaptın çıkışta alırdık..benim derdim oğlunun yanında olmaması değilll..onun artık niyetinin farklı olduğunu düşünüyorumm
mmmose akşam ne olursa olsun ben oturup konuşacağım...sonuç nereye varırsa varsınnn
kızlar gunaydın
yenıdendoğdum boşver uzulme artık yukarıda ALLAH var bılıyor çektıklerını. yanına-yanlarına bırakmasın ınş. beter olsunlar.
bu arada kızlar ev bakmıştıkya merak edenınız olmadımıevı tuttuk gıbı bırşey ama kredi çekicez mecburuz para yok. kredının ustune bı kredı daha
yenıdendoğdum anlamadım ne zaman bebek aldırdın yenı evliliğinde değil dimi...
isyancım tum konuyu okuyamadım ama sanırım doğum gununu tek başına kutlamışsınız oh ıyı etmışsınaslında bende yaşgunlerınde ailecek olmayı severım ama madem oyle işte boyle hesabı sevmezsem kaynanamı asla onu davet etmem çok bekler
her seferinde konuşmaya çalışan ben oluyodum bu sefer olmucam bakalım nereye doğru gidicezmmmose akşam ne olursa olsun ben oturup konuşacağım...sonuç nereye varırsa varsınnn
VE ben eskıden yasadıgım herseyın etkısıyle su cocuk muhabbetıevlendıkten sonra bebek aldırdık bız :S
o kadar pısmanımkı
zamanı gerı alamıyorum neden egeden baska cocukmu ıstemıyorum ben ıstıyorum
neden o cocugu dogurmadım guvenemedımmı degıl
sadece cok korktum oyle kotu seyler yasadımkı bunları gerıde bırakmak mumkun degıl
o bebege esımle bende kıydık
sımdı cok pısmanım ama neye yarar
benım tek hatam hatalarım su ;cınsellık olmayan bır evlılıkte cocuk ıcın ugrasmasaydım ona acımasaydım
cunku o ayrıldıktan sonra demişki abime
ben yenıden dogdum yerınde olsaydım devam etmezdım ayrılırdım
yani ben cocuk olmuyor ıdye ayrılmak ıstemedım ama etkıledı evet yanında bır suru sebebı vardı ama ona kıyamadım cok acıdım hatat kendı ıcımde defalarca gel gıt yasadım bundan cok pısmanlık duydum dile getirmedim ama içimden gecirdim nasıl geciririm diye
ailesiyle yüz göz olmasaydım , suabılırdım gormezden geelbılırdım ben hamıleyken face koydugum resımlerı anneme sıkayet edıyolardı sıleydım onların benı gorecek kısılerı yad akapasaydım face cokmu muhımdı onca laf soylettırdım kendime ve aıleme cıplak fılan degıldım ama mesela benım karnım kocaman yanımda bır suru arkadasım karnıma dokunurken profıl resmıydı bu resım ayıpmıydı bana gore hayır cok ıstedım cunku egeyı
cocuk bızı kurtatır herseye yenıden baslarız sandım 3 senede ege oldu cok acele degıldı ama bastan berı ugrasılıyordu yanı 1 senedede ege olabılırdı 3 senede oldu tedavılerden oturu
cocuk cok ıstedıgım ıcın etrafımda olan hıcbıseyı goremedım gorseydım ıhanetı gorup ayrılırdım
bende cok sucluyum kendımden cok eskı esıme guvendıgım ıcın
cunkub ır masa yururmu
yurumez dımı ustune konusmayızda benım ıcınde eskı esım oyleydı
o kadar seyden sonra boyel bısey yapmazdı dıye dusunurdum
hem cocuk olunca herseyı cozecektık bende ona cok destek olacaktım ne oldu ömrümüz yetmedı yaptıgım hersey kaderı erteledı ama kader engellenemezki
alamadık cnm nerdeeee gene kıra
eski evım 800 dü bu 825çok pahalı .... baktık işin içinden çıkamıyoruz e evde aktı çıkmaktan başka çaremız yok 2000-3000 kadar kredı cekeceğiz. napalım destek olcak kımsemız yok buyuk meblağ değil ama kredi kartları,perdecisi, kredisi derken ıyıce açıldık:26: hiç olmazsa tek yere borcumuz olsun dedik
arkadaşlar size farklı bi pencere açmak istiyorum aslında eşlerinizin aileleri arkasında durması onlara laf söyletmemesi çok güzel emin olun onların yanındaykende size laf söyletmiyordur ailelerine sahip çıkmayan laf söyleten kişi size nasıl sahip çıkacak ki... Eşimin ailesiyle problemlerim var evet ama ben asla eşimin benim sözümle onlara uzak durmasını istemem görüşmemesini kabul etmem bana hak vermesini onlara karşı hep yanımda yer almasını istemem onlarki doğurmuş bu yaşa getirmiş 3 günlük ben için onlara çizgi çekip benim peşime geliyorsa yarın öbürgün onların düştüğü duruma bende düşebilirim...tek lafım eşlerinizin yanında yer alın lütfen...ben doğum günlerinin kalabalık kutlanması taraftarıyım bizde doğum günü ailelerle kutlanır nasıl benim doğum günümde annem yanımda olsun istersem çünkü o benim dünyaya gelmeme vesile olmuştur doğuşumu ona borçluyum eşimin ddoğum günü olduğundada empati yaparım yapacağım planda ailesi muhakkak olur çünkü anne babasının yanında olması onların hakkı zaten diğer bütün günler ikimize özel isyanım sakın yanlış anlama sadece farklı bi pencereden bak olaya kendini üzme ve eşine destek ol annesinin yanında olmasını istemesi çok normal senle annesi arasında kalmasıda çok üzücü ...mouse senin eşinin ailesi evet desteğini geçtik köstek sırtınıza biniyor ama maddi konular için evliliğinizi yıpratmaya değmez gelir geçer yeterki eşinle aranızdaki saygı yitmesin ailesini görmezden gel borçlarınızı ödeyin dert etmeyin birbirinizi yemeyin erkekler soğuk kanlıdır bizim gibi içlerini göstermezler ama emin ol eşin senden daha çok üzülüyordur bu duruma şu süreçte elini sırakma eşinin sana ihtiyacı var...
Allah yardımcınız olsun canım.
Düğünden kalan çeyrek fln kalmadımı hiç kredi çekmeseydiniz keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?