Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar gunaydın
yenıdendoğdum boşver uzulme artık yukarıda ALLAH var bılıyor çektıklerını. yanına-yanlarına bırakmasın ınş. beter olsunlar.
bu arada kızlar ev bakmıştıkya merak edenınız olmadımı evı tuttuk gıbı bırşey ama kredi çekicez mecburuz para yok. kredının ustune bı kredı daha

canımm neden yanlış anlayayımki..doğru sölüosunn..doğum günleri kalabalık kutlanılır..ben buradada paylaşmıştım..hata bir ara iki aileyide çağıracaktım..ama aradaki soğukluk devreye girer doğrum günü mahvolur diye düşündüm..
kayınvalidemin maksadı yanında olmak gerçektense ben haksızım belki ama onun istediği bu değil...eğer gerçekten oğlunun doğum gününü aklına getirseydi bana birkaç gün önceden yada bir gün önceden isyan bişi yapacakmıyız diye sorardı..akşama birkaç saat kala değil...üstelik emivarkki ile akşama ne yapıyoruz..pastayı neden yaptın çıkışta alırdık..benim derdim oğlunun yanında olmaması değilll..onun artık niyetinin farklı olduğunu düşünüyorumm

mmmose akşam ne olursa olsun ben oturup konuşacağım...sonuç nereye varırsa varsınnn

cok kötü oldum gözlerim doldu mutluluğu çok hakkediysun yeniden doğdum kaçyaşında evlendin eşin kaç yaşındaydı çoko kücük evlenmişsin sanırım ama cok kötü oldum ya allah yuvanda mutlu mesut etsin

hadi hayırlısı olsun kuzumm inş...foto eklersin yerleşince değilmii :44::44:

VE ben eskıden yasadıgım herseyın etkısıyle su cocuk muhabbetıevlendıkten sonra bebek aldırdık bız :S
o kadar pısmanımkı
zamanı gerı alamıyorum neden egeden baska cocukmu ıstemıyorum ben ıstıyorum
neden o cocugu dogurmadım guvenemedımmı degıl
sadece cok korktum oyle kotu seyler yasadımkı bunları gerıde bırakmak mumkun degıl
o bebege esımle bende kıydık
sımdı cok pısmanım ama neye yarar

kuzum sen artık herşeyin en iyisini hal ediyorsun...inş mutluğum hep daim olur birtanem
bu bebek aldırma olayı eski eşinle ayrılmak üzere ikenmi olduu

bak benimde erkek kardeşim var, henüz bekar, annemde kaynana olacak bende görümce,
ortada gelin yok da şuan:) ben iyi görümce olmayabilirim annemde iyi kaynana olmayabilir, karşı taraf da bize sevmeyebilir
elektirk almaz kimyamız tutmaz hepsi olabilir, ama biz erkek ailesi olarak üzerimize düşeni yapmalıyız, annem benim için ne düşünüyorsa gelinede öyle bakmalı.
Herkesin evladının sevgisi farklıdır tabi, ama adet töre adalet aynıdır, işine çıkarına geldiği gibi değişmez.!!!!!

Ben bunu kaldıramıyorum işte, benim ailem kız evlendirimediler resmen erkek evlada yapılanı hatta fazlasını yaptılar.
Karşı taraf hep hep çıkarına göre davrandı.

Rabbim gelinine yapanın kızınada çektirsin, onunda hayallerin yıkılsın başka bişey demiyorum.

canım peygamber efendimiz hüsnüzanda bulunun demiş kv menfi yaklaşmış bile olsa güzel bakmaya çalışırsak yaptıklarımızdan keyif alırız bizler 3 aile arasında köprü oluyoruz eşimizle kurduğumuz yuva kendi ailemiz ve eşimizin ailesi arasında inşallah zamanla hepimiz bu dengeyi kurabiliriz kendimizi eşimizi ve ailelerimizi daha fazla yıpratmadan...

yenıdendoğdum anlamadım ne zaman bebek aldırdın yenı evliliğinde değil dimi...
isyancım tum konuyu okuyamadım ama sanırım doğum gununu tek başına kutlamışsınız oh ıyı etmışsın aslında bende yaşgunlerınde ailecek olmayı severım ama madem oyle işte boyle hesabı sevmezsem kaynanamı asla onu davet etmem çok bekler

hayırlı olsun canım ne kadara tutunuz güle güle oturun kredi cok mu keske girmeseydiniz herhalde

hayırlı olsun ne kadara aldınız canım nerede vs ......

benım tek hatam hatalarım su ;cınsellık olmayan bır evlılıkte cocuk ıcın ugrasmasaydım ona acımasaydım
cunku o ayrıldıktan sonra demişki abime
ben yenıden dogdum yerınde olsaydım devam etmezdım ayrılırdım

yani ben cocuk olmuyor ıdye ayrılmak ıstemedım ama etkıledı evet yanında bır suru sebebı vardı ama ona kıyamadım cok acıdım hatat kendı ıcımde defalarca gel gıt yasadım bundan cok pısmanlık duydum dile getirmedim ama içimden gecirdim nasıl geciririm diye

ailesiyle yüz göz olmasaydım , suabılırdım gormezden geelbılırdım ben hamıleyken face koydugum resımlerı anneme sıkayet edıyolardı sıleydım onların benı gorecek kısılerı yad akapasaydım face cokmu muhımdı onca laf soylettırdım kendime ve aıleme cıplak fılan degıldım ama mesela benım karnım kocaman yanımda bır suru arkadasım karnıma dokunurken profıl resmıydı bu resım ayıpmıydı bana gore hayır cok ıstedım cunku egeyı

cocuk bızı kurtatır herseye yenıden baslarız sandım 3 senede ege oldu cok acele degıldı ama bastan berı ugrasılıyordu yanı 1 senedede ege olabılırdı 3 senede oldu tedavılerden oturu

cocuk cok ıstedıgım ıcın etrafımda olan hıcbıseyı goremedım gorseydım ıhanetı gorup ayrılırdım
bende cok sucluyum kendımden cok eskı esıme guvendıgım ıcın

cunkub ır masa yururmu
yurumez dımı ustune konusmayızda benım ıcınde eskı esım oyleydı
o kadar seyden sonra boyel bısey yapmazdı dıye dusunurdum
hem cocuk olunca herseyı cozecektık bende ona cok destek olacaktım ne oldu ömrümüz yetmedı yaptıgım hersey kaderı erteledı ama kader engellenemezki

alamadık cnm nerdeeee gene kıra
eski evım 800 dü bu 825 çok pahalı .... baktık işin içinden çıkamıyoruz e evde aktı çıkmaktan başka çaremız yok 2000-3000 kadar kredı cekeceğiz. napalım destek olcak kımsemız yok buyuk meblağ değil ama kredi kartları,perdecisi, kredisi derken ıyıce açıldık:26: hiç olmazsa tek yere borcumuz olsun dedik

yenidendoğdummm nasıl yaaa...nasıl ne zaman bebek aldırdın...neden bizimle paylaşmaddınnn..kuzummm yaaa neden yaptınn

mmmose akşam ne olursa olsun ben oturup konuşacağım...sonuç nereye varırsa varsınnn
her seferinde konuşmaya çalışan ben oluyodum bu sefer olmucam bakalım nereye doğru gidicez

kuzum ne zaman aldrdınız bebek hiç haberimiz yok ilk evlendiğin zamanmı evlenmeden öncemi :26:

Acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna demiyorlar be kuzum.
Bunca şeyin altından kalkman tamamen iyi niyetin ve kendinle barışık olman, başkası olsa çok daha zor toparlanırdı.
Rabbim çıkmazda olan insanlara güç versin.
Tek taraflı olan herşey yarım kalıyor tamamlamadıkları için.
Çok çok mutlu ol sen emi :)

Allah yardımcınız olsun canım.
Düğünden kalan çeyrek fln kalmadımı hiç kredi çekmeseydiniz keşke

canım yazdıkların gerçekten farklı bir pencere sunuyor ama şu var ki sen ne kadar iyi niyetli olursan karşı taratfta bu niyeti çok güzel kullanmaya çalışabiliyor sırf evlilikte değil.iş,arkadaşıık hayatındada maaalesef böyle olmuş.
Senin dediğini olgunlaşmış,ileriyi görebilen bayanlar daha iyi yapabilirler ama bizim gibi toy,cahil,maddi sıkıntı çeken belli ölçüde bayanlarda zor gibi biraz
ama dediklerine katılıyorum inşaallah böyle davranabilecek bir karakterimiz olru zaman ile...

Allah yardımcınız olsun canım.
Düğünden kalan çeyrek fln kalmadımı hiç kredi çekmeseydiniz keşke

düğünden hiçbirşey kalmadı kredı borcuma gıttı sonra tekrar kredı cektık arabaya paramız çıkışmayınca
hem eşimin hem benım kredım var şimdi tekrar cekcez hiç istemıyorum ama başedemıcez galıba açıldıkça acıldık. bide çoçuk olsa napcaz hiç bilmiyorum ama genede çok ıstıyorum:26: salak mıyım ne
yenıdendoğdum cvp beklıyoruz cnm

cuma mübarek günü rabbim hepimize eşlerimize ailelerine ve bizim ailelerimize hidayet versin
akıl fikir versin anlayış en önemlisi birde merhamet
merhametsiz insan herşeyi yapar allahtan korkmayan da öyle
rabbim allahtan korkmayanlarla karşılaştırmasın cuma mübaerk günü hürmeytine aminn...

yedindendoğdum kuzumm valla yazdıklarını içim burkula burkula okudum
sen neler yaşamışsın ama maaşallah topiğin deli kızı olmayı başarabiliyorsun
ben snei bu kadar güçlü bilmesdim ama topiğin en güçlü bayanı sensin sanırım yaşadıklarına göre
rabim seni eşini ve oğlunu korusun güzel günler yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…