- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.821
canım yazdıkların gerçekten farklı bir pencere sunuyor ama şu var ki sen ne kadar iyi niyetli olursan karşı taratfta bu niyeti çok güzel kullanmaya çalışabiliyor sırf evlilikte değil.iş,arkadaşıık hayatındada maaalesef böyle olmuş.
Senin dediğini olgunlaşmış,ileriyi görebilen bayanlar daha iyi yapabilirler ama bizim gibi toy,cahil,maddi sıkıntı çeken belli ölçüde bayanlarda zor gibi biraz
ama dediklerine katılıyorum inşaallah böyle davranabilecek bir karakterimiz olru zaman ile...
inşallah oluruz ben evlendiğimdendir gerçekten aşırı değiştim o sinirimi asabiyetimi fazlasıyla attım atmam lazım islam ahlakıyla bir yuvayı ayakta tutmamız daha kolay evet eşimin ailesine kırgınım kalbim çok acıyor hala bunları kendimce haketmedim belki fakat şu var rabbim bunları yaşamamı uygun görmüş yaşadım bizim göremediğimiz bir hayır vardır elbet bunda kimsenin hayatında herşey dört dörtlük değilki şükür sağlığım yerinde eşimin sağlığı yerinde ailem başımda eşimin yanımda olmamasıda bir sınav(ve bazen bu sınavda sınıfta kalabiliyorum işte öyle aciz bir irademiz var cüzi irade işte) ....bilmiyoruz birazda buraya baktığımda bi iktidar savaşı görüyorum bizler ve kv. ler arasında ama bir eşiz onlar anne aynı kulvarda değiliz o şekilde bakmak sadece eşimizi yaralar yazık onada ...benim abim ve yengem daha evlenmeden bana örnek oldu evlilik hayatında gelin olmadan önce görümce oldum ve yengemin bize yaşattığını allahın izniyle asla eşimin ailesine yaşatmak istemiyorum annemin çektiği acıyı( ki annem bir kayınvalide olarak elinden gelenin en iyisini yapmıştır) ben eşimin annesine yaşatmayacağım inş.( ki o da üzerine düşen hiç birşeyyapmamıştır bi iğne desen faydası olmamıştır) çünkü allah sabredenle beraberdir...
bu arada cumanız hayırlı olsun...
yenıdendoğdum çok uzuldum cnm ama sende haklısın. evlılıklerın nasıl gıdeceğini bilemeyız kı.... mutlu başlayan nıce guzel şeyın sonu husran olabılıyorken yolun başında korkmakta çok haklısın. üstelık kötu bır deneyım yaşamışken .... olsun cnm hayırlısı Rabbım bi daha verir inş
evet bende kendımıze çüşşş diyorum. sankı saraydamı oturuyoz anasını satim bi muhit bide termallı olduğundan bu kadar pahalıneredeyse benım maaşım... ama eşim işi dolayısıyla başka yere taşınmak ıstemıyo ne yazıkkı ıkna edemedım
adetim gecikeli 4 gün oldu hatta bugün 5.gün
hiç umudum yok canım aslında kendimle eğleniyorum iştehadi hayırlsı inşşş
hiç umudum yok canım aslında kendimle eğleniyorum işte
üstelik yeni bir şüphe belirdi bende
sanırım bende iltihap var
eğer öyleyse bebek hayal olur
adetimi bekliyorum doktora gitmek için oda gelmedi bi türlü
huuu eqlenceli nedir yaa gebelik belirtileri
bende hiç bir belirti yok
ne adet nede gebelik adına
bi tek bi kaç gün önce sivilce çıktı yüzümde geri kayboldu
adet olacağım zamanlarda çıkar zaten
800 tl kira ne demek yaa burda dubleks kiraları o kadar ..
arabanız yok mu eşin arabasıyla gidip gelsin işine
daha uygun bie sempte oturursanız borçlarıda daha çabuk ödersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?