Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

inşallah oluruz ben evlendiğimdendir gerçekten aşırı değiştim o sinirimi asabiyetimi fazlasıyla attım atmam lazım islam ahlakıyla bir yuvayı ayakta tutmamız daha kolay evet eşimin ailesine kırgınım kalbim çok acıyor hala bunları kendimce haketmedim belki fakat şu var rabbim bunları yaşamamı uygun görmüş yaşadım bizim göremediğimiz bir hayır vardır elbet bunda kimsenin hayatında herşey dört dörtlük değilki şükür sağlığım yerinde eşimin sağlığı yerinde ailem başımda eşimin yanımda olmamasıda bir sınav(ve bazen bu sınavda sınıfta kalabiliyorum işte öyle aciz bir irademiz var cüzi irade işte) ....bilmiyoruz birazda buraya baktığımda bi iktidar savaşı görüyorum bizler ve kv. ler arasında ama bir eşiz onlar anne aynı kulvarda değiliz o şekilde bakmak sadece eşimizi yaralar yazık onada ...benim abim ve yengem daha evlenmeden bana örnek oldu evlilik hayatında gelin olmadan önce görümce oldum ve yengemin bize yaşattığını allahın izniyle asla eşimin ailesine yaşatmak istemiyorum annemin çektiği acıyı( ki annem bir kayınvalide olarak elinden gelenin en iyisini yapmıştır) ben eşimin annesine yaşatmayacağım inş.( ki o da üzerine düşen hiç birşeyyapmamıştır bi iğne desen faydası olmamıştır) çünkü allah sabredenle beraberdir...
bu arada cumanız hayırlı olsun...

Allah eşlerimize hidayet versin ailelerine de aynı zamanda. şu mübarek cuma gününde dileğim o beni savunsun asla demem ama haklı kimse onu görsün

bılmem cunku herkez bana bebek yapma dedıhemen dedı
bende ıstemedım Allah varya o tetsı ı kı cızgı grodugum an dunyalar basıma yıkıldı benım :S
4 gun ıcınde aldırdık bebegı
cıktıgımız anda cok pısman oldukımızde ıstemedık
neden onura gore borc ama bana gore korktum yanı baska bı sebebı yok
sımdı cok pısmanım reglım oynak bı halde
Allah benı cezalandıracak dıye korkuyorum sımdı

yı dıleklerın hepsıne tesekkur edıyorummmısyana cok yuklendım kız nereye yetıssın banamı sızzemı yazsın :)

sıbelede ev hayırlı olsun dıyorum cok pahalı evler tutuyorlar kıbarından cus dıyorum :)

bende yaşadıklarım karşısında iyi bir görümce olacağım rabbimin izniyle.
Allah helal süt emmiş ahlakı düzgün insanlarla karşılaştırsın.

yenidendoğdumcummmm biliyorum çok zor şeyler yaşamşınnn çok üzüldmm okurken resmen içim parçalandı ama ne yazıkki o bebeği aldırmakla çok büyük hata yapmışın...ne olursa olsun o bir candı yaa kuzumm..ailelerinizin haberi varmıı

yeniden doğdum yazdıklarına inanamadım bi an..
neyse ki kurtulmuşsun
yeniden yuvanı kurmuşsun
inş. çok mutlu olursun
ama kızdım da şimdi sana bebek aldırman doğru bir davranış olmamış valla açıkçası
sonuçta bir can yani oda
neyse Allah affetsin bi daha yaşamazsın umarım bu durumu..
ben o kadar çok bebek istiyorum ki
dünde yazdım ne eşimle yaşadığım sorunlar
ne eşimin ailesinden hiç haz etmeyişim
ne borçlarımız umrumda değil
benim çocukken bile hayalim anne olmak
şimdi böyle bebek aldıranları yada ne bileyim çocuklarına kötü davranıp dövenleri duyunca üzülüyorum..
eşimle salı gününden beri küsüz dün bi ara düzeldi aramız ama sonra bi baktım ben konuşsam bile o konuşmuyo
soru soruyorum cevap vermiyo falan
umrumda değil isterse konuşur
Erkekler gerçekten çok doyumsuz
onlar için yaptığımız fedakarlıkları görmezden geliyorlar..

yenıdendoğdum çok uzuldum cnm ama sende haklısın. evlılıklerın nasıl gıdeceğini bilemeyız kı.... mutlu başlayan nıce guzel şeyın sonu husran olabılıyorken yolun başında korkmakta çok haklısın. üstelık kötu bır deneyım yaşamışken .... olsun cnm hayırlısı Rabbım bi daha verir inş
evet bende kendımıze çüşşş diyorum. sankı saraydamı oturuyoz anasını satim bi muhit bide termallı olduğundan bu kadar pahalı neredeyse benım maaşım... ama eşim işi dolayısıyla başka yere taşınmak ıstemıyo ne yazıkkı ıkna edemedım

800 tl kira ne demek yaa burda dubleks kiraları o kadar ..
arabanız yok mu eşin arabasıyla gidip gelsin işine
daha uygun bie sempte oturursanız borçlarıda daha çabuk ödersiniz..

huuu eqlenceli nedir yaa gebelik belirtileri
bende hiç bir belirti yok
ne adet nede gebelik adına
bi tek bi kaç gün önce sivilce çıktı yüzümde geri kayboldu
adet olacağım zamanlarda çıkar zaten

huuu eqlenceli nedir yaa gebelik belirtileri
bende hiç bir belirti yok
ne adet nede gebelik adına
bi tek bi kaç gün önce sivilce çıktı yüzümde geri kayboldu
adet olacağım zamanlarda çıkar zaten

canım valla hiç hamile kalmadım bılmıyorum hamılleık belırtılerını ama valla 5 gun gecıktıyse test yap varsa cıkar zatenn ama yoksada adetın 2. yada 3gunu doktora gıtttt hormon testlerını yaptır ınsanın içi rahatlıyo benn bu ay gııttım doktora hep korkudan ertlıyodum şükürr temiz çıktı herseyyy en azından insanın içi rahat edıyoo veee dokotrr belırtılere pek takılmayınn onlarr hamılleliğin 5ve 6 haftasında orttya cıkmaya baslarrrrr pıskolojık bı cogu dıoo takılma yanı belırtılereee bıdee cok fazl aklına takmamk gerkıomussss

800 tl kira ne demek yaa burda dubleks kiraları o kadar ..
arabanız yok mu eşin arabasıyla gidip gelsin işine
daha uygun bie sempte oturursanız borçlarıda daha çabuk ödersiniz..

sorma sırf muhıt yuzunden. kaç kere söyledım eşime dınletemedım yok işim yakın yok 30 senedır burdayım olmadı cok dırettım
arabamız var ama onunda masrafı çok oldu bılıyosun anlatmıştım daha once
velhasıl kredı cekecek gene çok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…