Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eşim hala aramadı
niye böle yaptı eşin anlamadımki.neden büyüttü bu kadar...bişide dememişinnn :44::44::44:
sıkma canını kuzummm..akşam sende tribini attt.
benimkide sabah aradı bir daha aramadı..normalden bu saate kadar bir daha arardı...annesi ile konuştu ise aramaz akşama kadar

kuzum yaaa kötü olmuş tekrar kredi çekmek..ev kirasıda fena pahaloymışş :44::44::44: bizim burada en iyi semtte en iyi eve 850-1000 arası diyorlar...ev sıfır ve çokmu güzel..mevkide ii olsa kuzum ev güzel değilse 850 yazık yaaa

huuu eqlenceli nedir yaa gebelik belirtileri
bende hiç bir belirti yok
ne adet nede gebelik adına
bi tek bi kaç gün önce sivilce çıktı yüzümde geri kayboldu
adet olacağım zamanlarda çıkar zaten

hiç bilmiyorumkiii ilk günlerde belli edermiki kendiniii

OWNERE YAZABIOLIRMISIN yenidendoğdumdan cevap onvercikkk sana diyoo yenidendoğdumm
kasık agrısı belırtı
vebenım yasadıgım kasıklarımda ıgne batmaları yanı bu hamılelıgımde bu sekılde anladım
ve dogru cıktı

owner sorularıma cevap verrrr...... oraya gelmiyim.

isyan sen de arama kocanı sakın bekle sadece sakince. içinde de kendi kendinide doldurma

evet canım ev guzel 3+1 mutfak sıfır. ama bına yenı değil 20-30 senelık belkı. biz salağız çok paramız var sankı bukadar kıra verıyoz
şimdi toplamda oducek kredımız 650 tl yı bulcak bıde kıra 825 1475 ohhhh
mouse konunu bılmıyorum o yuzden yorum yapmadım gecmışe baktım bi perde muhabbetı olmuş ama gerısını göremedım
benımde gecen ay reglım gecıktığınde umut etmıştım ama ilk defa test yaptım ve umudum yoktu ılk aydan ama acayıp uzuldum hatırlarsanız inş sen çift çizgiyi görürsün

adetim gecikeli 4 gün oldu hatta bugün 5.gün

ayy hadi hayırlısı inşaallah hayırlı ise tez zmanda güzel haberle olsun

eşim hala aramadı

anamm bu erkek milleti ne nazlı sanki kendisi bayan biz erkeğiz hee
biz naz yapmamız gerekirken herifler yapiyorda ruhumuz duymuyor
bizde saf saf arkasından gidiyoruz ama işte bizim yaratılışımz böyle onlarınkide böyle
ama arar ya sen hemen farklıbir şeye yorma kuzum bekle biraz daha
,normalde arar mı idi hemen?

isyan sen de arama kocanı sakın bekle sadece sakince. içinde de kendi kendinide doldurma

aramıyorum kuzum...nasılsa arar, yada akşama kokusu çıkar ne oldu ise yada olmadı ise

masatakvimi ile konuştum öğleden önce..yengesi hala yoğunbakımdaymış..her yerinde iltihap varmışş..çpk ağır antibiytik tedavisi uygulamışlar..bugün bir kür daha kemoterapi verilcekmiş. eğer yengesinin vücudu kabul etmezse taburcu ediceklermiş..yani ölümünü evde beklesin demişlerr öğleden sonra gelecek kendisi şimdi dersteydi..hepinize slmı varr

o benim kadar sevip fedakarlık edebileecek bir adam değil demekki ailesi için bizi hiçe sayıp benim üzülmemi göze alıyo demekki yazık diyorum yazık

normal şartlarda 2 kere aramış olurdu bu saate kadar

o benim kadar sevip fedakarlık edebileecek bir adam değil demekki ailesi için bizi hiçe sayıp benim üzülmemi göze alıyo demekki yazık diyorum yazık

dur yaa hemen öle deme kuzu..belkide yoğundur...belkide sen soğuk davrancaksın diye aramamıştır...biraz bekle...akşamda eve gidince duruma bak..bakalım ne yapıcakk

hayır canım yapmadım
sana daha öncede demiştim. yumurtalama sorununu en güzel soğan kürü çözer. önce kürü uygula o arada korun. vucüdun dengeye girsin. doktora git hormanlarına baktır. folik asitine başla bu arada ve sonra bebek için çalış.
çok kontrolsüz hamile kalmaya çalışıyorsun kızdım şimdi oraya geliyorum. ayrıca geçen bana ettiğin laflarında hesabını sorcammm

sibelim kocayı madem sözüne getiremedin. üzülme tuttuğun evin tadını çıkar gerek yok yani. mis gibi temizle mis gibi otur. kocacında çalışıp ödesin kirayı. boşver her zaman takan taraf olma. azcık da o taksın

kıs iki gün sonra bi test yap hastalık belirtisi yokmu kaırn ağrısı filannn

owner vucudunun belirtilerinden hamile olup olmadığını çakman lazım kuzzzuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar belirti midir bilmiyorum ama;
özür dileyerek yazıyorum
idrarım çok koyu renk vede dayanamıyorum yani o derece anlayın yani ko..su çok kötü yazarken utandım yaa
sonra bi kaç kes kasıklarımda batma oldu ama hep oluyordu zaten onu belirti olarak görmüyorum bu kadar başkada bişey yok
bi tek idrardan şüphelendim ama su içmiyorum bu aralar ondan da olabilir..

yeniden doğdum acayip akıntım var yaa neden olabilir:18::18:

sibelim akıl var mantık var yaa 2 kira parası veriyosunuz hemde eski bir binaya
bence eşine söz geçirmeye bak
arabanın masrafı olur ama her ay 800 küsür vermekten iyidir yazık günah yaa acıdım o paraya
biz 550 veriyoruz daha çook deyip yırtınıyoruz..

canım evın tadını çıkarcam tamam ama bukadar borç varken ıçım rahat olmuyo
ower ne dıyım haklısın. ama bende şoyle yaptım bızım muhıtte 650--700e de kıralar vardı ama ısınma sorunu var. bende madem bu muhıt dıye tutturuyorsun termallı ısterım yüz daha fazla oderım dedim o yuzden termallı baktık. termallı evler en az 700 burda. onlarda küçük eşyalarım sığmaz.
termal konusu benım ıçın ıyı oldu. kışın çok üşüyorum sobayla uğraşamam klimayla ısınamam

bu ay olmazsa gelecek ay yaparım kızlar soğan suyunu bakıcam artık ama ben hiç korunmadım nasıl korunucam bilmiyorum
beni aydınlatın kızlarrr

kuzum ödeme konusunda inş sıkıntı çekmez ve rahat rahat oturabilirsiniz evinizde...
biz 550'ye bile çok diyoruz valla..ama işte semt,il bunlar durumu değiştiriyor tabii..

valla 800 ödeyene kdr ankarada kredi öder ev alırım ya ev kiramın iki katı 375

bu ay olmazsa gelecek ay yaparım kızlar soğan suyunu bakıcam artık ama ben hiç korunmadım nasıl korunucam bilmiyorum
beni aydınlatın kızlarrr

sana önerim. özür dileyerek yazıyom herkesde kocan korunsun.
kürü uygularken mümkün olduğunca ilaç almaki vucüdun çabuk dengelesin hormanları. korunmak için ilaçların hepsi ekstra hormon demek.

kesınlıkle zaten ev alsak mantıklı olur. ama hep bebek olayını düşünüyorum. eğer bebek olursa Rabbim verirse en az 6-8 ay çalışamamak demektır bu. ee nasıl oducez o kredıyı banka bekler mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…