Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzum ödeme konusunda inş sıkıntı çekmez ve rahat rahat oturabilirsiniz evinizde...
biz 550'ye bile çok diyoruz valla..ama işte semt,il bunlar durumu değiştiriyor tabii..

bana konya için 550 çok geldi mesela canım.
cilt ankara için 375 iyi geldi.
owner senin kiranda yüksek geldi.
keşke oaralarda evlerim olsaydı da size kira verseydim. zamanında ödemezsenizde sizi kocanıza burda yazdıklarınızdan dolayı şikayett ederdimmm

sana önerim. özür dileyerek yazıyom herkesde kocan korunsun.
kürü uygularken mümkün olduğunca ilaç almaki vucüdun çabuk dengelesin hormanları. korunmak için ilaçların hepsi ekstra hormon demek.
yani d.k.h kullanma diyosun
ama geri çekilme yöntemiyle korunmakta çok riskliymiş öle duydum
o zaman adetten sonra yazarsın buraya nasıl yapacağımı dimi
hee bu arada geçen gün alacaktım paçanı aşağıyada işim çıktı paçoooozz

dur yaa hemen öle deme kuzu..belkide yoğundur...belkide sen soğuk davrancaksın diye aramamıştır...biraz bekle...akşamda eve gidince duruma bak..bakalım ne yapıcakk
mecbur beklicem canım aramıcamda içim soğudu biliyomusun çok acı
BU ARADA İSYAN HARİCİNDE BANA DESTEK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ZOR GÜNÜMDE VERDİĞİNİZ DESTEKLE DAHA DOĞRU HAREKET EDECEĞİM İNŞŞ

kuzum bizede pahalı geldi..kiralar inanırmısın 2 yılda fahiş şekilde uçtu yani...2 yıl önde benim evi 400'e tutabilirdik...o kadar gezdikki 600'den aşağı yok onyada ev..olanda semt olarak çok ücre köşede...o da bize yol parasından çıkardı zaten..birnevi mecbur kaldık yani..düğün zamanımızda kiralık ev bile yoktu...4 semti gezdik sadece 2 ev bulabildik koca 4 semtte yeni binalar zaten 700'den aşağı değiller

canım benim kiram oturduğum semte göre çok uygum hatta duyan şaşırıyor o derece yani
sebebide hem binanın eski olması 12 senelik hemde küçük olması 140 m2 yani

owner özele yazarım... geliyom oraya sen hakettin bunu. akşam seni kocan görünce kaçarsa karışmam ama.
saçı başı yolunmuş, ayağında tek ayakbısı yok, üstü başı yırtılmış. gururuna yediremezsen kapkaççılar çarptı dersin muahhahah

evet canım çok acı..ama sabırla beklememiz gerekiyor..ve sabırla bu zorlukların bitmesi için kötü şeylerin başımızdan gitmesi için dua etmemiz gerekiyor :26::26::26:

turkuaza bak amanın tehdıt buyuk
ben zaten kıst ve adet duzensızlığı sebebıyle doğum kontrol hapı kullandıyodum tedavı amaçlı evlenıncede devam ettım. ama bılmıyorum açıkcası bende hep bır ısteksızlık ve kuruluk var afedersınız. doktora sordum evet ılaç yapabılır dedi zaten bebek ıstediğimizden dolayı bıraktık
ama ilerde nasıl koruncam bende bılmıyorum. malum eşler diğer yonteme pek yanaşmıyolar ee ben ilaçta almak ıstemıycem bılmıyom artık

kızlar sizi böyle gördükçe yanlış anlamayın sakın sorguluyorum tüm erkrkler böyle diye
ben nişanlıyım daha ama korkmuyor değilim
herkesten şunu duyuyorum daha birbirinizi tanımıyotrsunuz
evlenin bir aynı eve girin o zaman işin rengiçıkar diyorlar
bende korkuyorum :18::18:
biz değişmiyoruz değişen erkkler biz aman az alalım,aman masraf olmasın diye onları düşünüyoruz
ama onlar en ufak birşeyde hemen tepkiyi şak diye koyuyorlar
erkeklerin genetiğinde nankörlük var gerçekten kolayca silebiliyorlar
evlilik bu herşey 4 4 lük olmuyacak tabiki ama işte
bunlarda inasnı üzüyor,yıpratıyor

canım çok üzüyorsun kendini yapma böyle biraz zamana bırak
hepimiz sıkıntılar çekiyoruz sonuçta buda bizim sınavımızmış
benim neler çektiğimi az çok biliyorsunuz
zamanla herşey daha düzene girer inşallah

AHH AHH evlenmeden önce derdim ki ben eşimle hiiiç kavga etmem hem bu adamla nasıl kavga edilir ki
bu bir melek derdim o kadar kibardı yani
seni korkutmayayımda

hayır ya korkma evlılık çok guzel bırşey. bak benımde 4 ay oldu nedense şükürler olsun hıçbır sorun yaşamadık. ufak tefek tartışmalar tabıkı oluyo olmaması mumkun değil. yenı yenı bır suru huyunu oğrenıyosun. eskısı kadar alttan almıyolar .
ben hergun şukredıyorum maddı sorunlar harıcınde ne eşimden ne ailesinden yana hiç sorunum yok umarım hıçde olmaz. hepiımızın olmaz inş
hımm sadece evlenınce daha kıskanç olmaya başladı ... gerçi bu benı kızdırmıyor aksıne hoşuma gidiyor kaşınıyor muyum ne

130 140 m2 evde istanbulda 3 aile yaşar
evim 60m2 en fazla 65 olsun. aynı evde 4 kişilik aile yaşıyor benim binamda
130 140 m2 evin ben bir yerini bahçe yaparım. kıvırcık ekerim, domates salata ekerim. bir yerinede civcivler alır onları beslerim. bir yerine misafir için ayrı oda yaparım tv filan. bir yerinde yatar. bir yerinde de at koştururum

dogum kontrol hapını ben ewlenmden once adetımın 4.gunu 3gun ıctım ve korkuyla brakltım sonra ıkı ay hc ıcmedım .. snra esımın ısrarı ıle gene basladım ve busefr adetmn 5.gunu basladım hc ılkgun denk getremıorum ztn oda korunuo blıosun yazmstm dha once cnm.. bu haplrdan b ende korkuorum aslnda kılo almktan snra cocugumun olmamasndan vs.. ama bıray dha ıcıcem 2ay ıcerım demstm bı kutunun btmesıne 3tane fln kaldı kutu btnce hemen regl olunuor dımı..ben ılk kullanp braktım ıkıgun nsra olmstm kı adetmn yenı btmesıne ragmen.... bıde bende sureklı kabızlk sıkayetı wardı ylllrdr bı duzelır bı basalr ozelleıkle kısın zamnnda cok ılaclr kullandm ozmnlr duyardm kısırlk yapablr kabızlk dye ama ne alaka dıorum ıcımden korkuyuda atamıorm hele suan ılac kullanrken.. hee suankı durumda cocuk olmasını ıstıormuyum tabıkı ıstemıorum ama kısır olmktanda korkuorum allah korusun bu ılactan dolayı.. sen nezmndr kullanıosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…