- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.861
kuzum ödeme konusunda inş sıkıntı çekmez ve rahat rahat oturabilirsiniz evinizde...
biz 550'ye bile çok diyoruz valla..ama işte semt,il bunlar durumu değiştiriyor tabii..
yani d.k.h kullanma diyosunsana önerim. özür dileyerek yazıyom herkesde kocan korunsun.
kürü uygularken mümkün olduğunca ilaç almaki vucüdun çabuk dengelesin hormanları. korunmak için ilaçların hepsi ekstra hormon demek.
mecbur beklicem canım aramıcamda içim soğudu biliyomusun çok acıdur yaa hemen öle deme kuzu..belkide yoğundur...belkide sen soğuk davrancaksın diye aramamıştır...biraz bekle...akşamda eve gidince duruma bak..bakalım ne yapıcakk
bana konya için 550 çok geldi mesela canım.
cilt ankara için 375 iyi geldi.
owner senin kiranda yüksek geldi.
keşke oaralarda evlerim olsaydı da size kira verseydim. zamanında ödemezsenizde sizi kocanıza burda yazdıklarınızdan dolayı şikayett ederdimmm
canım benim kiram oturduğum semte göre çok uygum hatta duyan şaşırıyor o derece yanibana konya için 550 çok geldi mesela canım.
cilt ankara için 375 iyi geldi.
owner senin kiranda yüksek geldi.
keşke oaralarda evlerim olsaydı da size kira verseydim. zamanında ödemezsenizde sizi kocanıza burda yazdıklarınızdan dolayı şikayett ederdimmm
yani d.k.h kullanma diyosun
ama geri çekilme yöntemiyle korunmakta çok riskliymiş öle duydum
o zaman adetten sonra yazarsın buraya nasıl yapacağımı dimi
hee bu arada geçen gün alacaktım paçanı aşağıyada işim çıktı paçoooozz
mecbur beklicem canım aramıcamda içim soğudu biliyomusun çok acı
BU ARADA İSYAN HARİCİNDE BANA DESTEK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ZOR GÜNÜMDE VERDİĞİNİZ DESTEKLE DAHA DOĞRU HAREKET EDECEĞİM İNŞŞ
canım çok üzüyorsun kendini yapma böyle biraz zamana bırakmecbur beklicem canım aramıcamda içim soğudu biliyomusun çok acı
Bu arada isyan haricinde bana destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim zor günümde verdiğiniz destekle daha doğru hareket edeceğim inşş
kızlar sizi böyle gördükçe yanlış anlamayın sakın sorguluyorum tüm erkrkler böyle diye
ben nişanlıyım daha ama korkmuyor değilim
herkesten şunu duyuyorum daha birbirinizi tanımıyotrsunuz
evlenin bir aynı eve girin o zaman işin rengiçıkar diyorlar
bende korkuyorum :18::18:
biz değişmiyoruz değişen erkkler biz aman az alalım,aman masraf olmasın diye onları düşünüyoruz
ama onlar en ufak birşeyde hemen tepkiyi şak diye koyuyorlar
erkeklerin genetiğinde nankörlük var gerçekten kolayca silebiliyorlar
evlilik bu herşey 4 4 lük olmuyacak tabiki ama işte
bunlarda inasnı üzüyor,yıpratıyor
kızlar sizi böyle gördükçe yanlış anlamayın sakın sorguluyorum tüm erkrkler böyle diye
ben nişanlıyım daha ama korkmuyor değilim
herkesten şunu duyuyorum daha birbirinizi tanımıyotrsunuz
evlenin bir aynı eve girin o zaman işin rengiçıkar diyorlar
bende korkuyorum :18::18:
biz değişmiyoruz değişen erkkler biz aman az alalım,aman masraf olmasın diye onları düşünüyoruz
ama onlar en ufak birşeyde hemen tepkiyi şak diye koyuyorlar
erkeklerin genetiğinde nankörlük var gerçekten kolayca silebiliyorlar
evlilik bu herşey 4 4 lük olmuyacak tabiki ama işte
bunlarda inasnı üzüyor,yıpratıyor
canım benim kiram oturduğum semte göre çok uygum hatta duyan şaşırıyor o derece yani
sebebide hem binanın eski olması 12 senelik hemde küçük olması 140 m2 yani
masatakvimi hoşgeldin. yengen aklımdaydı kaç gündür nasıl son durumu? inş hayırlı haber vardır
masatkvımı ALLAH şifa versin cnm
turkuaza bak amanın tehdıt buyuk
ben zaten kıst ve adet duzensızlığı sebebıyle doğum kontrol hapı kullandıyodum tedavı amaçlı evlenıncede devam ettım. ama bılmıyorum açıkcası bende hep bır ısteksızlık ve kuruluk var afedersınız. doktora sordum evet ılaç yapabılır dedi zaten bebek ıstediğimizden dolayı bıraktık
ama ilerde nasıl koruncam bende bılmıyorum. malum eşler diğer yonteme pek yanaşmıyolar ee ben ilaçta almak ıstemıycem bılmıyom artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?