Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hoşbuldum canım
yengemin durumda iyileşme yok bekliyoruz hala yoğun bakımda
inş Allah ım mucize yaparda iyileşir inş. Allah dan ümit kesilmez.
illaki oluyorsunuzdur ama çocuklarına destek olun çok. çok zor çünki.
insanın başına yıkılmış gibi oluyor dünya. nerdeyim ne oluyor diyor, neden diyor anlam veremiyor kısaca şok oluyor. uzun zamanda duygular hisler kendine gelemiyor.
bir karmaşaya düşüyor insan içi yanıyor ama hiçbişi soğutmuyor. bu süre de tek moral insan sizin sevenlerinizin sizle beraber olup dua etmesi çok destek geliyor insana

AHH AHH evlenmeden önce derdim ki ben eşimle hiiiç kavga etmem hem bu adamla nasıl kavga edilir ki
bu bir melek derdim o kadar kibardı yani
seni korkutmayayımda

vayy ownerimm korktum ki ben şimdi
benim nişanlımda yerine göre fevridir hani pek alttan alacak gibi değil
hep iyi olursan oda iyidir ama azcık dişini göster senden falza gösterir
kibar mı dersem pek sayılmaz aslında klasik yönde yontulmuş bir türk oduncuk erkeği
düşünceli mi dersen ehhh işte yerine göre :2
bilerek evlenmek en mantıklısı herşey toz pembe olmayacak çünkü
kimse üzülmek için evlenmşyor ama maalesef onsuzda olmuyor

masatakvimi cnaım rabbim acil şifalar versin yengene
evlatlarına bağışlasın tez zamanda

ben eskdıende ara ara ıçmıştım cnm adet duzenszılığı ıçın
açıkcası kısırlıktan korkmuyorum bu hapı yıllarca kullanıp hamıle kalan arkadaşlar var. benım arkadaşım 1,5 yıl ıçtı bıraktığı ay hamıle kaldı
ben gecen sene ocaktan berı ıçmeye başladım kıst ıçın. sonra evlendım 4 ay oldu devam ettım ıçmeye geçen ay bıraktım ama bebek tuttmadı daha

canım bende toz pembe olacağını düşünmüyordum...hatta nişanlılık dönemim bile zor geçti...ama evlilik sanki daha zor..yani bu zor zamanlar sanki daha ağır geçiyorr

eflinam nişanlın az çok göstermiş kendini.
bu nişanlılık sürecin de aileler ve siz görüşün evlerinize gidip gelme olayını yapın.
iyice gözden geçir herşeyi. yani katlanabileceklerin ve katlanamayacakların diye.
beklentini yüksek tutma.

yenidendoğduma kızın kızlarrr...gitmiş 5 parça çamaşır seti almış kendine...130 tl'ye para yok diyor..ben kızdım sizde kızınn

yenidendoğduma kızın kızlarrr...gitmiş 5 parça çamaşır seti almış kendine...130 tl'ye para yok diyor..ben kızdım sizde kızınn

amannnn vur dibine gitsin yaaa hep borçmu ödücek arada insanın kendini ödüllendirmesi lazım iyi yapmışş ohh sefası olsun keşke bende alabilsem bana da kızma isyan

amannnn vur dibine gitsin yaaa hep borçmu ödücek arada insanın kendini ödüllendirmesi lazım iyi yapmışş ohh sefası olsun keşke bende alabilsem bana da kızma isyan

buda iyiymişşşşş

hımm sanada kızmıştık dimi yenıdendoğdum yuh dıyorum canım
bende alayım banada kızın

şimdi iade etmeye çalışcakkk

azcık dır dır et dişini göster hepsi fevri oluyor canım,
Ataerkil ailesi yapısı hakim yani genelde.
beklentini yükseltme ama katlanamayacağın şeyleri iyi gözlemle tartış düşüncelerini paylaş mutlaka
üstünü kapatmak huzuru sağlıyor belki ama mutluluk vermiyor

aslında bizim kocalara mustahak...biz onların ailelerinin yapmaları gereken şeylerin borcunu ödeyeceğiz diye kıvranıyoruz...adamların yine kıymetlisi aileleir oluyor...biz gözlerinde bir hiççç ulennn benimde alışveriş yapasımmmm geldi

eşim aradı az önce her zamanki gibi bişey yokmuş gibi konuştu ama bu sefer ben farklıydım hiç yüz vermedim nasılsın dedi iyiyim dedim sen nasılsın demedim aşkım canım demedim morardı kapadı teli bu sefer inat ettim ya yola gelicek ya bizi bitirecek

ne güzel senin adına içim rahatladı...şimdi koz sende oyna bakalımmm
benimki aramadı...bu saate kadar kesin 2-3 kez arardı..kesin anası ile konuştuu...akşama bizim evde boks maçı var...

canım şimdi şöyle birşey var
illa herşeyin çok iyi olmayacağını biliyorum az çok
şimdi çok iyi olur ilerde kötü olabilir
şimdi normal olup ilerde evlenince iyi olabilir o şans nasip tamamen
tabiki münazara yapiyoruz,yeri gleince tartışıyouz,sesler yükseliyor
ama kimsede işte bilemiyor nasıl olacağını
kavun değil ki dibini koklayıp anlayasın onun için herşeyi zaamn gösteriyor
adam evli iken çok iyi oluyor 1-2 sene sonra sapıtıyor neler var

aynen öyle canım dır dır etmekte bizim işimiz
beklentimi işte elimden geldiği kadar törpülüyorum bende
ilersi için hani biz kız çocujlarını hep prenses gözü ile görürler ya ailelerimşz bizde sanarız ki prensimiz gelecek ve bizim ayaklrımız yerden kesecek hiçte öyle olmuyor
attan düşüp eşeğe biniyorsun resmen
onun için ne kadar az beklenti o kadar huzur

canım sus ya bitirmek falan sende hemen dur bir
sular bulanmadan durulmazmış
akşam olsun eve gidin bişicikler kalmaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…