- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.901
ne güzel senin adına içim rahatladı...şimdi koz sende oyna bakalımmm
benimki aramadı...bu saate kadar kesin 2-3 kez arardı..kesin anası ile konuştuu...akşama bizim evde boks maçı var...
eflinam bir kavuna bakıp dışı sağlıklımı vs diyip gördüğün kadarı ile karar vermek var.
bide kavunu sepete atıp hop gitmek var.
illaki nasip ve şans ama bile bile lades deme demek istiyorum.
Allah bazen gösterir insan kendisi görmez. gözüne aç işte bunu diyorum yane.
soğukkanlı ol. tavrına göre tavır takın. o soğuksa istifini bozma. ne oldu deme. bu defa o gelsin konuşşun. kibarca söyle lafını köşene geç otur. duvar ol duvar. o ne oldu isyana desinki, anlasın limitini tüketmeye başladığını.
ama tel yüzüne kapatma olayını burda bırakma bir daha söyle ona. bırakırsan anası bunu sana, gene yapacaktır. önünü kes.
çamaşır setimi yazmışımmkızlar elektirk gitti işim baya birikti ondan acele yazıyom benim bi derdim var adetim iki gün gecikti sölemesi ayıp biz dogal yöntemle korunuyoduk hiç sanmıyom belim kırılcak gbi agrıyo mevsimsel olabilirmiÇamaşır seti ne burada kızlar
canım eve gideceğim..normal yemeğimi falan hazırlıcam..baktım soğuk davranıyor bende soğruk davranıcam..hiçbişi demicem..yatmama yakında söleyeceğim işte söleyeceğimi..
eğer normal davranırsada yemekten sonra oturup düzgün düzgün konuşçamm
çamaşır setimi yazmışımmçamaşır takımı yazıcaktımm
bu topice nerden düştüm kızlar hepimiz dertli hepimiz yaralı :)
eflinam bir kavuna bakıp dışı sağlıklımı vs diyip gördüğün kadarı ile karar vermek var.
bide kavunu sepete atıp hop gitmek var.
illaki nasip ve şans ama bile bile lades deme demek istiyorum.
Allah bazen gösterir insan kendisi görmez. gözüne aç işte bunu diyorum yane.
çoook doğrusun ne diyim ki
aynen öyle bazen görmek istemiyoruz maalesef gözümüzün önnünde olsa bile basiretimiz bağlanıyor resmen
işte ben söz dinlemedim babam bunlar uygun değil bize dedi. nişanı taktım baba kaç kere le at dedi atmadım.
hatta nikah yapıldı babamın gene umudu varmış her an vazgeçerim diye. şimdi öyle söylüyor. ilk kez dinlemedim baba sözü, gördüm günümü. ben hakettim yani.çünkü babam bana 3 kere söyledi. heee babam onun hareketlerinden değil ailesinden istemedi daha çok. ama ben ailesinden farklı dedim. değilmiş gördüm.
şimdi kendime şu arkıyı söylüyom.
kendim ettim kendim buldum.........
Allah kimseye dedirtmesin inş[/QUOTE
babalar anneler demekki görüyorlar işte biz o kadar mantıklı düşünemiyoruz
ama sende kendine şarkı falan söleme sende bilemesdin ki sonuçta kim ister hiçkimse
yav birde kendine şarkı yazmış
sen çok akıllı ve olgun bir kadınsın turkuazım
bundan sorna kendini ezdirmessin hiçbirş erkeğe
ben öyle düşünyorum
herşey daha güzel ve olumlu olacak sabır et ve gör...
çok kötüyüm ben...eşim aradı şimdi...annesi öğle arasında oarayı boylamış...ben onu çaya bile davet etmemişim...doldurmuş eşimi iyice..eşim diyorki bundan sonra annem seninle sende annemle gecineksin...bıktık ikiniz aranızdaki problemden...yeter artık dedi..
bende asıl size yeetr...sustum sustum alttan aldım tepeme çıktınız ddim..anneni durdur yoksa ben çok fena durdurcam yeter artık dedim..
esşim hala diyor bana onlarla bir plan yapsaydın ya diye...ben düşünmüşüm hazırlanmışım son günümü bulmuş dedimm...bundan sonra özel birşeyide sürprizide rüranda görürsün sen..lanet olsun hepinize dedim kapattım teli
çok kötüyüm ben...eşim aradı şimdi...annesi öğle arasında oarayı boylamış...ben onu çaya bile davet etmemişim...doldurmuş eşimi iyice..eşim diyorki bundan sonra annem seninle sende annemle gecineksin...bıktık ikiniz aranızdaki problemden...yeter artık dedi..
bende asıl size yeetr...sustum sustum alttan aldım tepeme çıktınız ddim..anneni durdur yoksa ben çok fena durdurcam yeter artık dedim..
esşim hala diyor bana onlarla bir plan yapsaydın ya diye...ben düşünmüşüm hazırlanmışım son günümü bulmuş dedimm...bundan sonra özel birşeyide sürprizide rüranda görürsün sen..lanet olsun hepinize dedim kapattım teli
işte ben söz dinlemedim babam bunlar uygun değil bize dedi. nişanı taktım baba kaç kere le at dedi atmadım.
hatta nikah yapıldı babamın gene umudu varmış her an vazgeçerim diye. şimdi öyle söylüyor. ilk kez dinlemedim baba sözü, gördüm günümü. ben hakettim yani.çünkü babam bana 3 kere söyledi. heee babam onun hareketlerinden değil ailesinden istemedi daha çok. ama ben ailesinden farklı dedim. değilmiş gördüm.
şimdi kendime şu arkıyı söylüyom.
kendim ettim kendim buldum.........
Allah kimseye dedirtmesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?