Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

sakin ol, orda ağlama sakın. eeee zaten bunu eşinden bekliyordun isyan. en azından ben beklediğinden emindim.
bir daha kocan akıllanana kadar supriz yapma bu kural 1
sakin olacaksın bu kural 2
akşam gene sofra vs gibi görevlerini yerine getir kural 3
o konuyu açarsa konuş söyleyeceğini söyle sus kural 4
sonra duvar ol, tavrını koy annesini uyarsın kural 5
tutarlı davranır ve dirençli olursan kazanırsın.

ben sinirlenmekten çok üzüldüm kızlarrr yaaaa... eşime akşam anlattım diyemedi annesine isyan davet etmiş diyeee annene beni koruyamadınmı dedim...sana kızdıysam onada kızdım..o da bundan sonra seninle anlaşmaya bakacak dedi ama ben inanmıyorumm
şimdi akşam eve falan gitmek istemiyorum ben...bu kadar haksızlık olurmu yaaa birde dün neden aradın davet ettin diyenleriniz olmuştu...bu size cvp olmuştuırrr

akşam evine git ymegini hazırla konbusma koy sofraya hazırla yediktensonra kaldır otur konusrssa cevap ver çaya çağıurdıym gelmedi dersin sende tam bi şeytannnnn böle kaıdnlradna korusunn

isyan bence sen kadına arıyarak prim verdin.
akşam dicektinki ben annene gelin dedim ben evde hazırlık yaptığımı söyledim ama annen tepki gösterdi diyecektin.
sen kadını arayarak, sanki hatalıydım annen alındı ondan ben anladım aradım gibi bir imaj yarattın. kadında bunu bir güzel çevirdi önüne koydu bence.
artık üzülme olan oldu sakin ol.

akşam evine git ymegini hazırla konbusma koy sofraya hazırla yediktensonra kaldır otur konusrssa cevap ver çaya çağıurdıym gelmedi dersin sende tam bi şeytannnnn böle kaıdnlradna korusunn

yemek falan hazırlamamm...gitsinnn çok kıymet verdiği asıl inandığı annesi doyursun...bu akşam susmayacağım...yeetr artık..asla alttan almıcam...bu haksızlık yeterrr

sakin falan olamıyorummm...

yemek falan hazırlamamm...gitsinnn çok kıymet verdiği asıl inandığı annesi doyursun...bu akşam susmayacağım...yeetr artık..asla alttan almıcam...bu haksızlık yeterrr

sakın kadına prim verme eşine hakkını savun alındığını haketmediğini dile getir ama cok kavga etme onun da amacı bu sakın aynı benim k.v

o zaman öfke ile kalktığında olacak sonuçlara hazırlayacaksın kendini.
en üzücü olabilecek şey de öfkeyle kalkıp yapar ve söylersin. ama sonra haksıza düşüp tükürdüğünü yalamk zorunda kaldımı buda içine oturur. bunu da bil.
o yüzden şimdi sinirli ol ama evde sakin ol. eve kadana kadar istediğin kadar sinirli ol.

cnm konus güzelce
tmmm hazırlama bişeyde yapma ama güzelce konus taammyemek hazırladım aradı napacağımızı söledi özel masa hazırladım sonra ailende gelsin die çaya davet ettim dersin ben sana naptım özel bişey yapğmak hatamı oldu annen aldı çevirdi kendine uyarladı seni üstüme saldı dersinnn

sölemesi çok kolau turkuazcım ama sakin olamıyorummm

bilmiyorum akşam neler çıkar ağzımdan bilmiyorum...bu haksızlığı ben haketmedim...bunu biliyorummm

tamamen katılıyorum sonra sen haksız olursun cazgı rolursun erkekler bundan hoslanmaz o gün bi bayan yazmıstı o taktik süper ben anneleri çok seviyorum neden böle yapılar anlamıyorum deee çekil hakkkını savun savunma demiyom ama kavga etmeden

isyan tamamen kadınsal duygularınla olamıyorsun.
mantığını önüne koy anlarsın demek istediğimi. şimdi haklısın bağrın çağrın haklı iken haksız olursun. birde üstüne kocan küser mi sana küser.
işte sonra kadınsal olarak aman huzurm bozulmasın diye ayağına gidersen, sonrasında içine oturan o kırgınlığı sen bile söküp atamazsın.bende sen bu duruma düşme diye istemiyorum.
öfke kaybettirir ama sakinlik kazanıdırır.
deki hazırlık yaptım sana özel bişi yaptım. bu dogüm günün evliyken ilk doğum günün diye özel olsun unutma istedim.
saolun siz bana unutulmaz bir doğum günü yaşattınız. benim şimdi sana içimden özel bişi yapmak geçermi geçmez.
iyiliğimin insanlığım karşılığı bu olmamalıydı. annene neden kasıtlı bişi yapim, çağırdım yemekten sonraya gelmedi suç benim mi.hem gelmedi de hemde sen gelip bana laf söylüyorsun de. bunlarıda kitap okuyomuş gibi sakinlikle söyle.
sonra o konuşşun sen duvar ol. boş boş bak yüzüne. sonra git yat.

dok içini rahatla kölesi mmoussecim :) iyiki varsınız ama :)

ben aarkadaşlara katılmıyorum adam resmen posta koymuş siz hala yemeğini koy bilmemne diyosunuz bu basit bişey değil arkadaşlar sanki isyan bu problemlerin kaynaklarından biriymiş gibi davranmış büyük haksızlık aradaki farkı anlaması ayırt etmesi gerekkiyo yaşamayan gerçekten bilemiyo ve ben şu anda seni çok iyi anlıyorum cnaım.
yemek falan hazırlama konuşma yanında oturma çok dolduysan al karşına ve içinde ne varsa anlat ağlamak geliyosa içinden ağla ama eşinin artık gerçekleri görmesi lazım. evi terketti neden çünkü annesi haksızdı şimdi haksız hem annesi hem isyanmı hayır.
herkes haddini bilicek arkadaş sessiz kalarak olmaz bu işler bıraksın ucu nereye dayanıyosa dayansın ben bu kanıdayım neden yükü hep kadınlar çekiyo alttan alıyo yaa.
adam ağzına geleni çekinmeden söylücek isyan susucak susma ve içinde ne varsa anlat ama ağır laflarla değil gerçeklerle ve doğrularla...
üzme kendini dicem ama mümkün değil biliyorum. o yüzden en kısa sürede bu işe çözüm bul canım. bi yer kanıyosa keseceksin yoksa kangren olur

ewt turkuvaz yüzde yüz haklı aynı şeyleri ben yaşadım bağırdım çağırdım haklı olduğum şeyde suclu oldum çıktım dediğini yap derimm yoksa o kadın devam eder

şimdi size bir olay algılama ile ilgili,
bir işyerimde iki kişi tartışdı.
adamın biri ses tonu böyle gazete okur gibidir.
karşısındakini tahrik edici davranıyor ama o kadar sakin ki kimse adamdan bunu beklemiyor yani tahrik edici davranmasını.
tahrik edilen arkadaş işte öfkeli davrandı bağprındı çağrındı vs vs. herkes dediki haksız. nasıl bağırdı filan diye, ama kötü söz çıkmadı ağzından. sakin olan adam dediki Allah belanı versin. ama sakin olan kişi bunu o kadar rahat ve sakin söylediki. tartışmayı gören 10 kişiden sadece 2 kişi farkettik bunu.8 kişi algılamadı ve olayı irdelemeden bağıran kişi haksız dedi.

sakin olmaya çalışıcam ama bu eşimin tavrınada bağlı...o sesini yükseltirse ben gazete okur gibi davranbileceğimi zannetmiyorumm

aynen öle canım..ne olacaksa olsunn

kimse haklı haksız aramıyo ki ortada eşi sakinse zaten sakince konuşurlar ama posta koyar gibi konuşursa orda durucak arkadaş haddini bilicek ailesi isyanı ona emanet etti böylemi sahip çıkıcak emanete.
ortada bir sorun var ve duvar giibi durmanın buna çözüm olacağını düşünmüyorum. kavga yoluyla yada sakince ama herkes üstüne düşen görevi almalı

Selam kizlar sabahtan beri seminerdeydim yazdiklarinizi okudum ancak cevap veremedim telden cok zor oluyo guya bu ay bilgisayar alacaktik o da yatti onca borcumuz yetmiyo gibi kaynim istanbulda okuyo ya kayinpederimin odemeleri yogunmusmus kaynanam olacak kocama kardesine 1000 lira ver ddi hayret bisey ya valla eve giren 5000 lira para var ama ben hala mutfagima bir hali alamadim borc odemekten kadin dort tane bilezigimi aldi kucuk altinlarin paralarin hepsini aldi kaynanam olacak kadin guya borc odeyecem diye ama butun borclari biz oduyoruz anlamadim ben bu isten bisey bu kadar kazancla bu kadar borc odemesek altinlarimizi almasaydi biz krallar gibi para biriktirir seneye ev alirdik hakkimi kesinlikle helal etmiyorum
isyanin kaynanasina da gun dogmus kadin nasil oyunlar oynasam diye sasiriyo bazen benim kaynanamla kardes mi bunlar die dusunuyorum benimki de ayni davraniyo hep benden habersiz ogluyla konusup ortaligi karistiriyo allah yardimcimiz olsun kuzucum hidayet versin bunlara insallah biz de bir gun bu kadinlardan uzak sorunsuz gunler yasayabiliriz...
Mousecim senin de sikintilarin yine karsi tarafin ailesinden kaynaklaniyo cok iyi anliyorum hiv kolay degil ben de ayni durumdayim yukarda yazdim tum borclari odedigimiz halde bir de kaynimin okul masraflari cikti basimiza okul bitti aslinda guya yuksek lisans yapiyo beyefendi memlekete gdesi yok gununu gun ediyo burda derse girme zorunlulugu yok calismiyo da bi abisi var nasil olsa yani beterin beteri var borclari ben oduyosam altinlarim nereye gitti madem borclari oduyorum niye kaynima ayda bin lira para veriyorum ustelik bebegim olacak alah bana cok buyuk bir sabir vermis anlasilan

sen bilirsin canım. istemiyorsan sakin olma canım.

olmak istiyorum ama olmaıyorum...turkuaz anla beni...çok büyük bir haksızlık içindeyim...ben bunun içinmi evlendim bu adamla..bunun içinmi nişanlı iken o hakaretleri yuttum yedim...o zaman böle yapsaydı o zaman bitseydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…