- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.921
çok kötüyüm ben...eşim aradı şimdi...annesi öğle arasında oarayı boylamış...ben onu çaya bile davet etmemişim...doldurmuş eşimi iyice..eşim diyorki bundan sonra annem seninle sende annemle gecineksin...bıktık ikiniz aranızdaki problemden...yeter artık dedi..
bende asıl size yeetr...sustum sustum alttan aldım tepeme çıktınız ddim..anneni durdur yoksa ben çok fena durdurcam yeter artık dedim..
esşim hala diyor bana onlarla bir plan yapsaydın ya diye...ben düşünmüşüm hazırlanmışım son günümü bulmuş dedimm...bundan sonra özel birşeyide sürprizide rüranda görürsün sen..lanet olsun hepinize dedim kapattım teli
nasıl bi kadın bu ya şeytanın önde gideni oğlunu doldurmak için elinden geleni yapıyor ben olsam susman kaynanasölerim aferim ne güzel dolduruyosun kocamu nasıldabeceriyosunderim eşinde maşallah karım bana süpr,z yaptı dmeiyo dahada anasının körüklemisene gidiyor isyanım çok sinirlendiömöööö
isyanım ne olur sakin ol balım
sabır et bekle akşamı
eşin dolduruşa gelmiş baksana
kv tabiki her kötü kv gibi yapmış yapcağını
yalancı olması daha bir zor kv nin dediğini demedim,demediğini dedim der bu tipler
ama seden ricam azcık sakin olll haklısın sen ama işte erkekler
ben sinirlenmekten çok üzüldüm kızlarrr yaaaa...eşime akşam anlattım diyemedi annesine isyan davet etmiş diyeee annene beni koruyamadınmı dedim...sana kızdıysam onada kızdım..o da bundan sonra seninle anlaşmaya bakacak dedi ama ben inanmıyorumm
şimdi akşam eve falan gitmek istemiyorum ben...bu kadar haksızlık olurmu yaaabirde dün neden aradın davet ettin diyenleriniz olmuştu...bu size cvp olmuştuırrr
akşam evine git ymegini hazırla konbusma koy sofraya hazırla yediktensonra kaldır otur konusrssa cevap ver çaya çağıurdıym gelmedi dersin sende tam bi şeytannnnn böle kaıdnlradna korusunn
isyan bence sen kadına arıyarak prim verdin.
akşam dicektinki ben annene gelin dedim ben evde hazırlık yaptığımı söyledim ama annen tepki gösterdi diyecektin.
sen kadını arayarak, sanki hatalıydım annen alındı ondan ben anladım aradım gibi bir imaj yarattın. kadında bunu bir güzel çevirdi önüne koydu bence.
artık üzülme olan oldu sakin ol.
yemek falan hazırlamamm...gitsinnn çok kıymet verdiği asıl inandığı annesi doyursun...bu akşam susmayacağım...yeetr artık..asla alttan almıcam...bu haksızlık yeterrr
sakin falan olamıyorummm...
sakin falan olamıyorummm...
o zaman öfke ile kalktığında olacak sonuçlara hazırlayacaksın kendini.
en üzücü olabilecek şey de öfkeyle kalkıp yapar ve söylersin. ama sonra haksıza düşüp tükürdüğünü yalamk zorunda kaldımı buda içine oturur. bunu da bil.
o yüzden şimdi sinirli ol ama evde sakin ol. eve kadana kadar istediğin kadar sinirli ol.
cnm konus güzelce
tmmm hazırlama bişeyde yapma ama güzelce konus taammyemek hazırladım aradı napacağımızı söledi özel masa hazırladım sonra ailende gelsin die çaya davet ettim dersin ben sana naptım özel bişey yapğmak hatamı oldu annen aldı çevirdi kendine uyarladı seni üstüme saldı dersinnn
o zaman öfke ile kalktığında olacak sonuçlara hazırlayacaksın kendini.
en üzücü olabilecek şey de öfkeyle kalkıp yapar ve söylersin. ama sonra haksıza düşüp tükürdüğünü yalamk zorunda kaldımı buda içine oturur. bunu da bil.
o yüzden şimdi sinirli ol ama evde sakin ol. eve kadana kadar istediğin kadar sinirli ol.
dok içini rahatla kölesi mmoussecim :) iyiki varsınız ama :)
çok kötüyüm ben...eşim aradı şimdi...annesi öğle arasında oarayı boylamış...ben onu çaya bile davet etmemişim...doldurmuş eşimi iyice..eşim diyorki bundan sonra annem seninle sende annemle gecineksin...bıktık ikiniz aranızdaki problemden...yeter artık dedi..
bende asıl size yeetr...sustum sustum alttan aldım tepeme çıktınız ddim..anneni durdur yoksa ben çok fena durdurcam yeter artık dedim..
esşim hala diyor bana onlarla bir plan yapsaydın ya diye...ben düşünmüşüm hazırlanmışım son günümü bulmuş dedimm...bundan sonra özel birşeyide sürprizide rüranda görürsün sen..lanet olsun hepinize dedim kapattım teli
isyan tamamen kadınsal duygularınla olamıyorsun.
mantığını önüne koy anlarsın demek istediğimi. şimdi haklısın bağrın çağrın haklı iken haksız olursun. birde üstüne kocan küser mi sana küser.
işte sonra kadınsal olarak aman huzurm bozulmasın diye ayağına gidersen, sonrasında içine oturan o kırgınlığı sen bile söküp atamazsın.bende sen bu duruma düşme diye istemiyorum.
öfke kaybettirir ama sakinlik kazanıdırır.
deki hazırlık yaptım sana özel bişi yaptım. bu dogüm günün evliyken ilk doğum günün diye özel olsun unutma istedim.
saolun siz bana unutulmaz bir doğum günü yaşattınız. benim şimdi sana içimden özel bişi yapmak geçermi geçmez.
iyiliğimin insanlığım karşılığı bu olmamalıydı. annene neden kasıtlı bişi yapim, çağırdım yemekten sonraya gelmedi suç benim mi.hem gelmedi de hemde sen gelip bana laf söylüyorsun de. bunlarıda kitap okuyomuş gibi sakinlikle söyle.
sonra o konuşşun sen duvar ol. boş boş bak yüzüne. sonra git yat.
isyan tamamen kadınsal duygularınla olamıyorsun.
mantığını önüne koy anlarsın demek istediğimi. şimdi haklısın bağrın çağrın haklı iken haksız olursun. birde üstüne kocan küser mi sana küser.
işte sonra kadınsal olarak aman huzurm bozulmasın diye ayağına gidersen, sonrasında içine oturan o kırgınlığı sen bile söküp atamazsın.bende sen bu duruma düşme diye istemiyorum.
öfke kaybettirir ama sakinlik kazanıdırır.
deki hazırlık yaptım sana özel bişi yaptım. bu dogüm günün evliyken ilk doğum günün diye özel olsun unutma istedim.
saolun siz bana unutulmaz bir doğum günü yaşattınız. benim şimdi sana içimden özel bişi yapmak geçermi geçmez.
iyiliğimin insanlığım karşılığı bu olmamalıydı. annene neden kasıtlı bişi yapim, çağırdım yemekten sonraya gelmedi suç benim mi.hem gelmedi de hemde sen gelip bana laf söylüyorsun de. bunlarıda kitap okuyomuş gibi sakinlikle söyle.
sonra o konuşşun sen duvar ol. boş boş bak yüzüne. sonra git yat.
ben aarkadaşlara katılmıyorum adam resmen posta koymuş siz hala yemeğini koy bilmemne diyosunuz bu basit bişey değil arkadaşlar sanki isyan bu problemlerin kaynaklarından biriymiş gibi davranmış büyük haksızlık aradaki farkı anlaması ayırt etmesi gerekkiyo yaşamayan gerçekten bilemiyo ve ben şu anda seni çok iyi anlıyorum cnaım.
yemek falan hazırlama konuşma yanında oturma çok dolduysan al karşına ve içinde ne varsa anlat ağlamak geliyosa içinden ağla ama eşinin artık gerçekleri görmesi lazım. evi terketti neden çünkü annesi haksızdı şimdi haksız hem annesi hem isyanmı hayır.
herkes haddini bilicek arkadaş sessiz kalarak olmaz bu işler bıraksın ucu nereye dayanıyosa dayansın ben bu kanıdayım neden yükü hep kadınlar çekiyo alttan alıyo yaa.
adam ağzına geleni çekinmeden söylücek isyan susucak susma ve içinde ne varsa anlat ama ağır laflarla değil gerçeklerle ve doğrularla...
üzme kendini dicem ama mümkün değil biliyorum. o yüzden en kısa sürede bu işe çözüm bul canım. bi yer kanıyosa keseceksin yoksa kangren olur
sakin olmaya çalışıcam ama bu eşimin tavrınada bağlı...o sesini yükseltirse ben gazete okur gibi davranbileceğimi zannetmiyorumm
aynen öle canım..ne olacaksa olsunn
şimdi size bir olay algılama ile ilgili,
bir işyerimde iki kişi tartışdı.
adamın biri ses tonu böyle gazete okur gibidir.
karşısındakini tahrik edici davranıyor ama o kadar sakin ki kimse adamdan bunu beklemiyor yani tahrik edici davranmasını.
tahrik edilen arkadaş işte öfkeli davrandı bağprındı çağrındı vs vs. herkes dediki haksız. nasıl bağırdı filan diye, ama kötü söz çıkmadı ağzından. sakin olan adam dediki Allah belanı versin. ama sakin olan kişi bunu o kadar rahat ve sakin söylediki. tartışmayı gören 10 kişiden sadece 2 kişi farkettik bunu.8 kişi algılamadı ve olayı irdelemeden bağıran kişi haksız dedi.
sen bilirsin canım. istemiyorsan sakin olma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?