Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynenn..

ewt turkuvaz yüzde yüz haklı aynı şeyleri ben yaşadım bağırdım çağırdım haklı olduğum şeyde suclu oldum çıktım dediğini yap derimm yoksa o kadın devam eder

aynı sey benim başımada geldi cnm tayin cıkmamıştı evliydik ama k.v kardeşinin oğlıu evleniyomuş çagırdı gel die gelmen lazım die bende abr toar 7 saatlik yoldan 3 günde rapor aldım müdrlerle papaz oldum geldim düğününe misafirleri gelmiş kzıyla kadın kızda açık seçik bi kız görseniz gögüsler oratada süper mini ayy ona övgüler yagdırıyo beni hiç sallamıyo herkesin resmni cekiyo benim cekmiyo eşimle dans ediyoz aglıyacak nerseyse kızda demez mi eşimin yiyeğni var kücük aynı dayına benziyon diyo benimle evnirmisin diyo eşim hemn bana baktı ama varya yanlıs anlamayım die hayatımda öle sıkılmamıştım hiç bozuntuya vermedim geldim eve bi arkdasım dediki sakın kıskandığını belli etme k.v deme gitmedim çagırmıyo eşim gidiyo beni hiç çagırmıyo kıskancımdan geberdim ama eşime gitme demedim gtti kıyafetini giydi geldi snra aradım k.v hep diyoki napalım bizde dısarı cıkacaz misafirlrle ne zamn arasam dasırı cıkacaz dio sonra görümcem aaradı dedki esmersırıne annem cok kızmış söleniyo herkese bi gelinim var gelmiyo diyo dedimki ben arıyorum diyoki napıyosunuz diyorum diyoki dısarı cıkıyoruz siz olsaydnız gidermiydniz sakin diyorum ama kavga aglamk yok sonra k.v aradım dedim ki dağ daga küsmüs dagın haberi yok ben sırf siz sölediniz die herkesle apapaz oldum rapaor aldım geldim siz bir kere beni cagırmadınız vearadığımda biz cıkıyoruz diyosunuzbeni davet etmiyorsunuz nasıl geleyim sen yabancımız felan filan dedi ama eşimede böle antacağımdan korktu dediki misafirleride eşimden için o bıracak dedi bıraksın dedim havalanına tabi bırakacak dedim eşimde kavgasız o aramadan ben aradım sakin anlattım haklısın dedi eşim bırakmak istmiyo diyoki banane kendiler gitsin kıskansam kavga cıkarsam kaynanmı kötülesem eminnim benim aleyhime olurdu

bugün çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın ne olur..hakkınız helal edinnn kızlar..zamanınızı aldım :26::26:

hepinize çok tşk ederimm..ilginizden, desteğinizden dolayıı

kıskançlık olayı bendede oldu neymiş ben teyzesin kızını kıskanıyomusum bende dedim o 30 yaşında ben 22 yaşımdayım nesini kıskanıcmmmmmm dedim

isyan senbin yanındayız cnm sende bize aynı şeyleri yapıyosun konus bakalım dişe dişşş göze gözzcnmmm konus hallet aynı şeykerş kadın sürekli yapıyo fırsat kolluyo habire

akşam konuşcakmışızz..bu konu hal olcakmış...sanki ben bişi yaptımda ben halledicemmm

canım bak bir insana söylemen gerekeni doğru ortamda doğru şekilde söyle. bazen de kişiye tepkisiz kalıp, onu yok saymak daha acıdır.
mesela sen kocana akşam demişinki annen tel kapattı, o bişi dememiş bak nasıl bugün üzüldüm vs dedin.
işte oda böyle üzülsün. kocana ses yükselteceksen bilki ona sesini yükseltmesi için fırsat vermiş olursun.
yani sınırı çizmek için yüz göz olmamak gerekli.
sorunlar tartışarak çözülmez bazen konuşarak bazen susarak ve sakin bir şekilde olayın harareti geçince konuşulmalı.
sen bugün onla kavga edersen çok, şu lafı duyma ihtimalin yüksek.
bir dıoğum günü hazırladın onuda burnumdan getirdiniz. (erkek ve düz mantık)
bak konuşacakmış, konuş ama gerektiği kadar. bazen biri ile uzlaşmaya çalışır insan ama karşısındaki çok konuşursa insan ona duyarsızlaşır bir süre sonra, evliliğinde bunu yapma canım. erkek zaten yapı olarak buna dünden hazır sen o fırsatı kocana verme. bağırısa bağırma de elbette, saygısızlık yaparsa abiki sustur. yani kocanda olsa asla yüz göz olma canım. saygı zamanla biter gider, ortada kuru sevgi kalır. kalan sevgininde bence saygı yoksa orda önemi yoktur.
sakin olmak tabikide kolay değil. ama sen zoru başar kuzum. kolayı herkes yapar.
sen otur düşün ne yapmalıyım. kocanı en iyi sen tanırsın. beni doğru bulmak zorunda kimse değil. bulmuyorsa dediklerimi kayde alma.
diğer ucu kv zaten senin sabrını taşırmak için yapıyor bunu. sen taşma bırak o taşsın ki hatalarıda ardı ardına yapsın.

bu topikte pek farklı kimse yok sanırım canım ama rabbim görüyo sıkıntımızı bize yaşattıklarını ALlah biliyo işte elbet karşılığını bir şekilde görücez
bugün çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın ne olur..hakkınız helal edinnn kızlar..zamanınızı aldım :26::26:

hepinize çok tşk ederimm..ilginizden, desteğinizden dolayıı

canım benim saçmalama. bencede akşam konuş halledin. bu akşam ikimizinde evde kıyamet olucak sanırım

sakin ve sevimli olacaz öfkeyle oturan zararla kalkar kıskanmayı gectim cilt ben arıyom k.v diyoki bizde cıkcaz diyo çocukarınada diyoki gelmiyo eşime neler demiştir allah bilir

Midem bulaniyo kizlar yaa sabahtan beri bisey yiyemedim kendimi toparlayip biseyler yapmam lazim ne yemek yapsam acaba bi fikir verin bebis ac kaldii(

canlarım oyunu kuralına göre oynamak gerek. başka türlü hain pazarlıkçı fesatlar ile başa çıkamazsınız.
özetlen
keser döner sap döner gün gelir hesap döner ; yapmak için kuralına göre oynamak gerekir.

İsyancim ne desem bilemiyorum ki kuzum yaa besle kargayi oysun gozunu ama su da var kavga ederseniz bu kaynanani amacina ulastirir ona gun dogar sakin olsan yuttun her seyi sanir iki tarafi da sorun yani canim benim cok uzuldum ama sakin konusmaya calis yine desakin ve etkili kocanla kavga ettigini duyarsa gobek atar o kadin ona o firsati vermek de kotu allah yardimcin olsun canim

canım mide bulantısına, çevremde gördüklerimden yeşil elma iyi gelebilir.
bir ark midesi onla yatıştı 3 ay. sana faydası olu mu bilmem.
bana mesela normalde kaşar ekmek iyi gelir mideme.

Yok canim yaa denemedigimiz sey kalmadi ben cok kotu bir hamilelik geciriyorum bisey fayda etmiyo doktor ilac verdi serum takti hayir yine olmadi ne yapacagimi sasirdim hani safra derler ya onu bile cikariyorum nasil biseydir bu anlamadim gecmiyo ne yapsam birileri yemek isimleri verse belki canim ister mi diye umit ediyorum iste ac kaliyo bebegim hep ((

semıks bebeği aç bırakma bırşeyler yemeğe çalış en kötu ıhtımalle lımonlu bır çorba iç
isyancım çok uzuldum bılemıyorum ne desem eşine çok kızdım bu neya..bukadar anacı erkek olur mu...
uslubuna dıkkat et ama alttan alma bence... bız kadınlar alttan aldıkça eziliyoruz hep bunu göruyorum çevremde
ben genelde alttan almam hep karşımdakı alır. ama diceksinizki boylelerının değerini biliyolar:26: hakkatende oyle galiba...ezdirmem kendimi...sizde ezdırmeyın... kocalar bıraz kaybetme korkusu yaşamalı..evlilik çoçuk oyuncağı değil

o aç kalmaz annesi korkma sen besliyosun zaten onu çubuk kraker falan ye canım iyi gelir.
ama şimdi şöyle misss gibi fırında tavuk olsa yanında bezelyeli yada nohutlu pilav yanında bir tavukgöğsü offf diyorum sana

Tesekkur ederim canim fikrin icin bak bunu deneyeyim belki yerim
hoscakalin kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…