- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.941
kimse haklı haksız aramıyo ki ortada eşi sakinse zaten sakince konuşurlar ama posta koyar gibi konuşursa orda durucak arkadaş haddini bilicek ailesi isyanı ona emanet etti böylemi sahip çıkıcak emanete.
ortada bir sorun var ve duvar giibi durmanın buna çözüm olacağını düşünmüyorum. kavga yoluyla yada sakince ama herkes üstüne düşen görevi almalı
ewt turkuvaz yüzde yüz haklı aynı şeyleri ben yaşadım bağırdım çağırdım haklı olduğum şeyde suclu oldum çıktım dediğini yap derimm yoksa o kadın devam eder
akşam konuşcakmışızz..bu konu hal olcakmış...sanki ben bişi yaptımda ben halledicemmm
aynı sey benim başımada geldi cnm tayin cıkmamıştı evliydik ama k.v kardeşinin oğlıu evleniyomuş çagırdı gel die gelmen lazım die bende abr toar 7 saatlik yoldan 3 günde rapor aldım müdrlerle papaz oldum geldim düğününe misafirleri gelmiş kzıyla kadın kızda açık seçik bi kız görseniz gögüsler oratada süper mini ayy ona övgüler yagdırıyo beni hiç sallamıyo herkesin resmni cekiyo benim cekmiyo eşimle dans ediyoz aglıyacak nerseyse kızda demez mi eşimin yiyeğni var kücük aynı dayına benziyon diyo benimle evnirmisin diyo eşim hemn bana baktı ama varya yanlıs anlamayım die hayatımda öle sıkılmamıştım hiç bozuntuya vermedim geldim eve bi arkdasım dediki sakın kıskandığını belli etme k.v deme gitmedim çagırmıyo eşim gidiyo beni hiç çagırmıyo kıskancımdan geberdim ama eşime gitme demedim gtti kıyafetini giydi geldi snra aradım k.v hep diyoki napalım bizde dısarı cıkacaz misafirlrle ne zamn arasam dasırı cıkacaz dio sonra görümcem aaradı dedki esmersırıne annem cok kızmış söleniyo herkese bi gelinim var gelmiyo diyo dedimki ben arıyorum diyoki napıyosunuz diyorum diyoki dısarı cıkıyoruz siz olsaydnız gidermiydniz sakin diyorum ama kavga aglamk yok sonra k.v aradım dedim ki dağ daga küsmüs dagın haberi yok ben sırf siz sölediniz die herkesle apapaz oldum rapaor aldım geldim siz bir kere beni cagırmadınız vearadığımda biz cıkıyoruz diyosunuzbeni davet etmiyorsunuz nasıl geleyim sen yabancımız felan filan dedi ama eşimede böle antacağımdan korktu dediki misafirleride eşimden için o bıracak dedi bıraksın dedim havalanına tabi bırakacak dedim eşimde kavgasız o aramadan ben aradım sakin anlattım haklısın dedi eşim bırakmak istmiyo diyoki banane kendiler gitsin kıskansam kavga cıkarsam kaynanmı kötülesem eminnim benim aleyhime olurdu
akşam konuşcakmışızz..bu konu hal olcakmış...sanki ben bişi yaptımda ben halledicemmm
bu topikte pek farklı kimse yok sanırım canım ama rabbim görüyo sıkıntımızı bize yaşattıklarını ALlah biliyo işte elbet karşılığını bir şekilde görücezSelam kizlar sabahtan beri seminerdeydim yazdiklarinizi okudum ancak cevap veremedim telden cok zor oluyo guya bu ay bilgisayar alacaktik o da yatti onca borcumuz yetmiyo gibi kaynim istanbulda okuyo ya kayinpederimin odemeleri yogunmusmus kaynanam olacak kocama kardesine 1000 lira ver ddi hayret bisey ya valla eve giren 5000 lira para var ama ben hala mutfagima bir hali alamadim borc odemekten kadin dort tane bilezigimi aldi kucuk altinlarin paralarin hepsini aldi kaynanam olacak kadin guya borc odeyecem diye ama butun borclari biz oduyoruz anlamadim ben bu isten bisey bu kadar kazancla bu kadar borc odemesek altinlarimizi almasaydi biz krallar gibi para biriktirir seneye ev alirdik hakkimi kesinlikle helal etmiyorum
isyanin kaynanasina da gun dogmus kadin nasil oyunlar oynasam diye sasiriyo bazen benim kaynanamla kardes mi bunlar die dusunuyorum benimki de ayni davraniyo hep benden habersiz ogluyla konusup ortaligi karistiriyo allah yardimcimiz olsun kuzucum hidayet versin bunlara insallah biz de bir gun bu kadinlardan uzak sorunsuz gunler yasayabiliriz...
Mousecim senin de sikintilarin yine karsi tarafin ailesinden kaynaklaniyo cok iyi anliyorum hiv kolay degil ben de ayni durumdayim yukarda yazdim tum borclari odedigimiz halde bir de kaynimin okul masraflari cikti basimiza okul bitti aslinda guya yuksek lisans yapiyo beyefendi memlekete gdesi yok gununu gun ediyo burda derse girme zorunlulugu yok calismiyo da bi abisi var nasil olsa yani beterin beteri var borclari ben oduyosam altinlarim nereye gitti madem borclari oduyorum niye kaynima ayda bin lira para veriyorum ustelik bebegim olacak alah bana cok buyuk bir sabir vermis anlasilan
bugün çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın ne olur..hakkınız helal edinnn kızlar..zamanınızı aldım :26::26:
hepinize çok tşk ederimm..ilginizden, desteğinizden dolayıı
kıskançlık olayı bendede oldu neymiş ben teyzesin kızını kıskanıyomusum bende dedim o 30 yaşında ben 22 yaşımdayım nesini kıskanıcmmmmmm dedim
isyan senbin yanındayız cnm sende bize aynı şeyleri yapıyosun konus bakalım dişe dişşş göze gözzcnmmm konus hallet aynı şeykerş kadın sürekli yapıyo fırsat kolluyo habire
ben çıkıyorum canlarr...hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorummm
Ben geliyorum herkes gitmeye basliyo ayy yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
canım mide bulantısına, çevremde gördüklerimden yeşil elma iyi gelebilir.
bir ark midesi onla yatıştı 3 ay. sana faydası olu mu bilmem.
bana mesela normalde kaşar ekmek iyi gelir mideme.
Yok canim yaa denemedigimiz sey kalmadi ben cok kotu bir hamilelik geciriyorum bisey fayda etmiyo doktor ilac verdi serum takti hayir yine olmadi ne yapacagimi sasirdim hani safra derler ya onu bile cikariyorum nasil biseydir bu anlamadim gecmiyo ne yapsam birileri yemek isimleri verse belki canim ister mi diye umit ediyorum iste ac kaliyo bebegim hep((
o aç kalmaz annesi korkma sen besliyosun zaten onuçubuk kraker falan ye canım iyi gelir.
ama şimdi şöyle misss gibi fırında tavuk olsa yanında bezelyeli yada nohutlu pilav yanında bir tavukgöğsü offf diyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?