Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Ozel mesaj kutunu bosaltabilir misin?
Dolmuş , mesaj gönderilmiyor...

Gelinciklerimm ve gelincik adaylarım
Sizleri çok özledim
Kv gelmişti..2-3 gün gelsem görsem sizi diyordu ama nedense gelince o dediklerini unuttu ve gitme zamanını hiç çaktırmadı
Ta ki dün eşimin anneannesi hastalanıncaya kadar...
Dün apar topar gitti..
Hastalık sebebiyle gitmesine üzüldüm ama gitti ,, başka türlü duracaktı daha ..
Ama benim kardeşlerim sen eşinle başbaşa vakit geçir diye anlayışla evime gelmiyorsa,, eşimin tarafı da o anlayışı göstermeli
Yeni evlinin evinde 10 gün kalınmaz yani ben olsam kalmam
Çok sinirleniyordum ama neyse artık gitti ve sorun kalmadı
Kızkardeşimdeyim bugün ondan yazıyorum evde modem bozuk malesef giremiyorumm
İnternet gelsin anlatacağım çok şey var size
Kv ye söylemek istediğim herşeyi söyledim Allahıma binlerce şükür...
Görüşürüz canlarım benim

Son düzenleme:
kızlar bugün kimse yokkk isyan naptı merak ettim

isyancım nasılsın kuzum yaramaz bi durum yoktur inşlah.

Günaydın hatunlarrr
merak etmişiniz kızlarrr..,
çok ama çok kötü bir cuma akşamı geçirdim...akşam eve gittim...eşim varmıştı eve çoktan sinirinden erken çıkmış..sonra ben girdim hoşgeldin dedi ben cvp vermedim...bir 10 dk falan sessizlik oldu..sonra ne konuşcaksan konuş dedim..ilk başta gayet normal konuşuodum ama o böle ghiddetlendikçe bende alttan alamadım..en son sesimi yükseltmeye başladım..baya kötü kavga ettik..tartışma değil kavga yanii
neymiş efendim doğum günü mahvolmuş...bıkmış ikimiz arasında kalmamızdan...ikimizde olayları farklı anlatıomuş..bende dedim ben sana yalan sölemem..Allah şahittir..bunu üzerinde lafım yok dedim..eşimde o zaman yarın annemede sorsan Kurana el bassın dedi..umrumda değil dedim...
annesinden artık nefret etttiğimi söledim...daha bir sürü şey söledim..
olayın en sonunda artık patladım..süreki annesini korudu...bende dedim..o kadar anneni istiyorsal alt getir bu eve onunla yaşa çünkü ben gidiyorum dedim...
gittim yatak odasına üzerimi giyindim..kabanımı falan aldım..birkaç parçada eşya aldım..çıkıcam..
eşim önce gidersen dönemezsin demişti daha ben odaya gitmeden..bende ona dönmem zaten...ana kuzuları ile işim yok benim demiştim..
nese kapıya vardım bir baktım kapı kapalı kitlenmiş..hemen anahtarımı çıkardım..arkamdaymış...elimden erkek gücü ile anahtarı aldı..hiçbiryere gitmiyorsun dedi..bende oturdum vestiere sabaha kadar beklerim umrumda değil dedim...kolumdan tuttu sertçe oturma odasına götürdü beni ama ben gitmemek için inat ettim...yaklaşık yarım saat kaban ile oturdum içerde
sonra işte eşim biranda alttan almaya başladı falan felan...anlatmaya başladı yok sinirlenmiş..ikimiz arasında kalmak çok zormuş..benim böle birşey yaşamadığım için ben anlayamazmışım falan felan.. ben bu olaydan sonra hastalandım...adet olacaktım beni bir kasık ağırısı tuttu..aman yarabbi ben böle bir ağrı görmedim resmen çığlık attım...eşim fena korktu kalk gidiyoruz acile dedi..bende ölürümde gitmem..ne halim varsa görürüm dedim.. ohh canıma değsinn
sonra işte gece 1 falan oldu...yatıcaz...ben gittim yatak odasına yattım yatağa..baktım 4 dk sonra o geldi..yatabilirmiyim dedi...
bende sinirle yat dedim ve arkamı döndümm...sabaha kadar hiç uyumadım ama
c.tesi sabahta uyandık onu işe gönderdim..bulaşık makinasını çalıştırcam..bir baktım balkon kapısının anahtarı yok..ben balkondana atlar kaçarım diye kapıyı kitlemişş anahtarıda almış.. o an ağlasımmı gülsemmi bilemedim..anahtarı bakatım yok aradım bunu..böle böle anahtar nerede niye aldın dedim..akşam gidiodun napayım şimdi sen balkondan atlarsın diye düşündüm dedi..bende iyi düşünmüşün aklıma gelse yapardım dedi..bundan 2 dk ses yok
sonra işte ben yengemde ggün vardı oraya gittim..haber falan vermedim..bu 13'e doğru beni aradı napıyorum diye..gezmedeyim ben akşam ge gelirim dedim..pat kapattım telii
sonra akşam 6'ya doğru eve vardım..kayınvalidem geri dönmüş lafından..eşime haber vermiş akşam bize gelceklermiş...Allahım napsam dedim o an
sonra boşver isyan gelsinler..şimdi yine sen suçlu olursun dedim..nese kardeşi ile geldiler..ben kayınvalidem ile bir laf etmedim..fena bozuldu ama...eşimde annesine pek sıcak davranmadı... 1 saat içinde gittiler
sonra eşim özür diledi..bende çok uzatmadım ama tamda barışmadım..biraz hala soğuk davranıyorum..o çok laf atmadığı sürece laf atmıyorum...anlasın hatasınııı durum bu kızlarrr

Günaydın canım herkese slmmm gözümü kırpmadan yazıyı okudum isyan cuma günü okadar zor geçirmene cok üzüldüm canım benim her evlilikte böle zamnlar oluyo sszfakat senden ricam yüz göz olma vede k.v sevmediğini sölemeseydin keske eşin de senin gitme ihtimalini bile düşünmüyo

günaydın kızlar
ben bugün çok keyifsizimm
nedense ağlamak geliyo içimden canım çok sıkkıın
bi sebebi yok ama sıkkın işte
aslında rüyamda bir erkek bebeğim olmuş gördüm
onu seviyodum öpüyodum
belkide onun etkisi var üstümde
hiçç keyfim yokk
isyanım inşş birdaha böyle bir olaya yaşamazsın canımm
inşş düzelir herşey
kayınvalidene çok sinir oldummmm
off konuşmak bile gelmiyo içimdennn

evet gitme ihtimalim olduğunu düşünmüodu ama artık düşünüyor.çünkü o gün çok ciddiydim kendiside sölüo zaten anlamış..
kayınvalidemi sevmediğimi söledim ve pişman değilim çünkü o artık benim taşma anımdı...çok dolmuştumm

hayırdır canım biraz dua oku erkek bebk dünyalık murat hayırdır inşallah

günaydın güzel gelinlerr

isyan valla okurken helal olsun dedim.benim eşim asla öyle alttan almazdı gidiyorum desem çık git derdi herhalde
eşini takdir ettim bu konuda..
neyse ki olaylar büyümeden hallolmuş,eşinde özür dilemiş inşallah bi daha sorun yaşamazsınız..
demek ki böyle davranmaka gerek bazen..

geçen hafta hep misafir ağırladım
p.tesi eltimler geldi
cuma görümcemler
dünde kayınlarım eşleri kv kb falan
bende bol bol eşimi şikayet ettim ve onlara sitem ettim bize yardımcı olmadıkları için ama yinede çok iyi ağırladım.
dün ilk defa en kalabalık misafirlerimi ağırlamış oldum
tek başıma evi temizledim,çamaşır yıkadım ve yemek yaptım.
menümse; soğan kebabı,şehriyeli pirinç pilavı ve et sote yanına turşu ayran vs..
hepside çok beğendi..kb defalarca söyledi çok güzel olmuş eline sağlık falan..
ben bile şaşırdım kendime pilavım tane taneydi hepside çok lezzetli olmuştu..
sonra ortalığı toparladım misafirlerim akşam geç saatte gittiler.
kv kb evde şu an

sendemi kaldılar owner soğan kebabını ilk defa duyuyorum canım ellerine sağlık

bak gördünmü bağırıp çağırmakta iyi geliyomuş insana aslnda arrıcaktım seni ama hafta sonu eşin yanında olur diye aramak istemedim. bir şekilde tatlıya bağlanmış ama bu olay kapandı demek değil bence. kv aynı kv olduğu için bu tarz mevzular yaşaman doğal olacak. ama eşinin safını seçmesi gerekiyor ki annesi geldiğinde konu açılmadığına göre senden taraf oldu sanırım

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Ben biraz şaşkın ve kırgınım.. Kızgın mısın diye soruyolar?! Kızgınlıgın süresi belli ama kırgınlıgım geçiçek gibi değil.
Eşime değil, ailesine değil ama bi kişi var ki samimiyetine güvendiğim.. Amaçsızca, sadece beni kırmak adına yapılmış, samimiyeti bile sırf bunları yaşatmak içinmiş.
Şimdi böyle yazıyorum ama görünüşte çok çok minik olaylar-mış.
Keyifsizim.

Ben de şimdi geçmişi okuyodum.
Senin kayınvalide felaket kurnaz kuzum ya allah hidayet versin. Şimdi ben o durumda olsam eve alırmıydım onu bilmem ama sen iyi yapmışsın. Çağırmasan bak ben mi yalan söylüyomuşum gör derdi bide ordan bi ton laf çıkarırdı.
Eşin için gerçekten iki kişi arasında kalmak felaket zordur hele iki kadıııın. Biri annesi biri eşi.. Hangisinden geçebilir ki?
Biz gelin olarak bakıyoruz aramızda bi kayınvalide olsa belki başka bi gözle bakıcaktı, farklı yorumlar yapabilecekti bu durumlara bilemiyorum.
Mesela biz annemizle konuşuyoruz bazen dertleştiğimizi düşünüp aile içindekileri anlatıyoruz annemizde bizimle konusurken ona dogru gelenleri, bizim için istediklerini söylüyo ama annemiz bile istemeyerek olsa dahi ailemize karışmış oluyo. Erkek annelerinde bu daha fazla bu bi gerçek..
Hem eşi hem annesi aynı konuyu farklı farklı anlatıyo, kime inanmayı seçebilir?
Biz ta en başınan beri bişeyleri içimizde biriktirdiğimiz için sanırım evlendikten sonra evimizde bu anne mevzuları açılınca bagırıyoruz bazen eşimizi dinlemiyoruz bile ama annesi hep sakin, hep magdur tavırlarında.
Ya bilmiyorum aslında anlayamıyorum şuan bu durumu yanlış anlama o yüzden yazdıklarımı.
İnşallah bi daha bu konuda sorun yaşamazsınız..
:26:

evet canım ilk defa böle oldum..bende kendime şaşırıyorummm...ama iyi oldu arada böle yapmak lazımmış

ohh baya misafirlerinni çok iyi ağırlamışın kuzum aferin sana..kv, kp kaç gün kalcaklar :44::44:

goodummm kuzumm rüyan hayurlara gelsin inş..kendini sıkma...hayırlısı ile olacak bebeğinn

Eşini kimseye şikayet etme bence canım. Bu hayatta herşey oluyo bi sorun olsa direk karşına çıkarırlar arkandan konuşucakları malzeme verme bence. Ben eşinin yerinde olsam sinirlenirdim eşim neden beni başkalarına şikayet etsin herşey konuşulur halledilir, eşimde kızardı bu duruma. :26:
Ben de sitem ediyorumda ne faydaaaaa onlara bakıyorum tınnnnn. Kimseden geliceğe minnet etmiyorum artık ama benden de fayda beklemesinler.

Soğan kebabını çok severim, ellerine saglık.

Tatlı kelimesini okuyunca canım deli gibi tatlı istedi ya. Saçmalıga bak

sendemi kaldılar owner soğan kebabını ilk defa duyuyorum canım ellerine sağlık

ne kadar kalacaklar bilmiyorum belki 2,3 gün daha
sabah eşim uyandırdı defalarca öperek
kalkta çay demle annemle babama gerisini onlar halleder dedi
bende kalktım kahvaltı hazırladım ortalığı toparladım hatta baktım vaktim var onlarla kahvaltı yaptım işe geldim.
şimdi ikiside evde
herşeyi bir bir öğrettim kvye diyafonu,çaycının nasıl çalıştırıldığını falan
ikiside yaşlı acıdım da biraz..
yani burda defalarca onları şikayet ettim ama gördüm ki
aslında tek suçlu eşim
benim haberim yokmuş daha dün öğrendim kb zaten benim bilmediğim bir takım borçları ödüyormuş
bana eşine söyleme dedi ama bunu söylemesinede şaşırdım.
neden öyle dedi ki:44::44::44::44:
belkide ödemiyor ama sırf iyi görünmek için söylüyor olabilir mi?:44:

canım eski yazdıklarımı yada açtığım konuları okudun mu bilmiyorum ama eşimin kötü bir alışkanlığı var
ondan dolayı şikayet ettim
oda yanımızdayken söyledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…