Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

evet kızlar bu olay tekrarlanacak..benim kv aynı kayınvalide değişmeyecek...ama ben yapacağım şeyi öğrendim...bundan sonra alttan almak falan yok..ve artık umursamayacağım...kayınvalidem çatlasın patlasın..o eşimle aramızda problem varmı diye bakmaya gelmiş o akşam resmen..eşimle aram bozuk olmasına rağmen onun yanında eşime çok sıcak davrandım...eşimde bana..ama kayınvalideme buz gibi durdum..eşimde herzamankinden biraz daha resmi durdu..anladı iyi oldu aslına..demekki ona bu gerekiyormuş..ben eşimle aramı bozmıuş görünsem mutlu olacaktı...

canım çok üzüldüm snein adına cuma gecesi için ama sende yapabileceğini yapmışsın
rabbim kv hidayet versin inşaallah

Ay parça parça yazdım ama haftasonu ne yaptıgımıda yazıcamm.

Cuma kayınvalidemdeydim bütün gün. Ben ne seviyosam onları hazırlamış. Görümcem falanda vardı baya eglendik.
Cts eşim erken geldi iş yapıyodum yarım kaldı birazda uykusuzdum, uyuduk birlikte. Telefonum diğer odada kalmış 20 kez falan aranmışım. Annem-teyzem-kuzen vs herkes aramış ama ben rüyalar alemindeydim tabi
Anneannemdelermiş sen de gel diye ama ben eşime hiç söylemicektim gidelim diye. Geçen haftasonuda bişey yapamadık diye bu hafa dolu geçsin dedim. Sonra eşim hadi götürüyim seni özlemişler baksana dedi gittik gece 2 de eve geldik. Eşimi yatırdım gittim mutfaga. hamur mayaladım, masayı falan hazırladım pazar kahvaltısı için sanırım 4 buçuktu yattıgımda.

Sabah 8de uyandım açma yaptım, salatalar, kahvaltılıklar falan güzel bi sofra hazırladım. Eşimi görmeniz lazım şok oldu. Genelde her sabah eşimle uyandıgım için pazar günü benimde uyumamı istiyo o yüzden pazar kahvaltılarımız tostla geçiyodu.:26:
Uykuyu çok seviyorum ama eşimi daha çok.
Sanırım her pazar iş başı yapıcam saat 8de.

canım çok üzüldüm snein adına cuma gecesi için ama sende yapabileceğini yapmışsın
rabbim kv hidayet versin inşaallah

amin canımmm :26::26:

ohh baya güzel bir hafta sonu olmuş kuzum...hamarat hatunn seni...valla pazar günğ 8'de falan kalkamam...zaten hafta içi uykusuzluktan ölüorumm kalkıoruz eşimle beraber hazırlıyoruz kahvaltıyı

canım eski yazdıklarımı yada açtığım konuları okudun mu bilmiyorum ama eşimin kötü bir alışkanlığı var
ondan dolayı şikayet ettim
oda yanımızdayken söyledim zaten

Evlendik evleneli 3tür böyle hazırladıgım yaa. Bazende o kalkar hazırlar. Bende anlamadım hamaratlıgım tuttu birden hiç huyum degildir.

haaa bu arada kızlarrr dün eşim beni çarşıya götürdü...bir tane bot ve çanta aldı bana takım...ayaklarım üşüodu çizmede..su giriyordu bu bot olsun ayakların üşümesin dedi.. şimdi diyorum kayınvalide sağolsunnn...kavga sonrası biraz daha kıymetr bindimm

günaydın,
isyan çok üzüldüm valla kavganıza. neyse hadi atlatmışsınız olarak gördüm.
şahsi fikrim annesini sevmesende söylemeseydin, bu ilerde sana senin .... sevmiyorum olarak geri dönmez inş. ya bide insanın çok ağırına gider ne olursa olsun.
kavga etmenize gerçekten çok üzüldüm. sana tavsiyem öfekni kontrol et her zaman eşin böyle alttan almaz. kv cadısı yüzüne ondaki primlerini doldurma. kavga ettikçe saygı biter Allah korusun. çok şükür toparlamışsınız.

hayırdır canım biraz dua oku erkek bebk dünyalık murat hayırdır inşallah
erkek bebek bereket demekmiş canım hayırlara vesile olsun inşş

benim canım aslında ondanda sıkılmıyo canım

içim çok buruk

kuzum dediklerini hep uyguladım ama fayda etmedi..bu sefer böle olması şarttı bende istemezdim...ilk defa böle bişi oldu ama son raddeye gelmişti artık dayanamadım..sıktım dişimi ama yetmişti artık ve ağzımdan çıkan çıktı...bir dahada olmaz inşş :26::26::26:

iyi, olmuş eşine

neyse bir daha tekrarlanmasın inş. bu sadece senin değil eşin içinde geçerli.
aradan biraz zaman geçsinde konuş bence bu konuyu. böyle kavgalar saygıyı bititirir filan de. oda sinirine hakim olsun. bağırıp çağırmasın. sen arkadaşı değilsin onun, karısısın onun.bu ayrımı iyi yapsın. senin içinde geçerli canım. dilini tutmazsan ağzından çıkan sözün esiri olursun. inan senin iyiliğin için yazıyorum bunları. yoksaaa hiç okur geçerdim. evliliğiniz salak insanların yüzüne yıpranmasın.
Allah bozmasın inş yuvanızı huzurunuzu, kötüyede fırsat vermesin ,inş. Başta kv cadısına.
ama evine geldiğinde ona soğuk davranmak ile iyi yapmışsın. bu tutumunu bir süre daha devam ettir. fazla gelmesinde senle muhattap da olmasın. yani kendi yaptıkları ile onun ayağını kes. buda ona en büyük ceza olsun. oğlunun evine çekine çekine gelsin. sana sokulamazsın fazla. bu olayı onun alehine çevir kuzum

turkuazım balım sen ne mantıklı bir hatunsun yaaa
bazen diyorum ben neden düşünemiyorum bunları
imreniyorum sana açıkçası vallahi

biliyorum canım benim...desteğin için, desteklerini için hepinize binlerce kes tşk ederim

elimde değil kuzum artık soğuk davranırım zaten...kendisi zaten evime çok gelit gitmez..ayda bir belki..bizde ona 10-15 günde bir anca giderdik..bu tutumuma devam ederim..ama artık sıcak davramam..ortaya bir duvar ördüm onu bu tarafa geçirmem..

eşimlede dün biraz konuştum..anlamış gibi hatasını..banda dedi sende çok sert çıktın..çok ağır sözler söledin dedim..bende evet o konuda hatalıyım ama sende beni anla artık dolmuştum patladım sanırım sinirle söledim dedim..konuyu kapattık..bir dahada açma lütfen dedi eşim..şimdil aramız iyi ama ben yinede 1 tık ötede duruyorumm

ulenn stresten adetim gelmedi..hapı bırakalı bugün 5. gün olduu normalde 3.günde gelirdi..1 kez 4.günde geldi.. off

turkuazım balım sen ne mantıklı bir hatunsun yaaa
bazen diyorum ben neden düşünemiyorum bunları
imreniyorum sana açıkçası vallahi

kuzucum tecrübe tecrübe.ben yaşadığım her kavgadan sonra hep düşünürdüm nerde yalnış yapıyorum diye. kendimide eleştirriim kendime yani.
bana bağırdığında mesela ben ona dedimki sen bana bağıramazsın. ben sana nasıl bağırmıyorsam dedim. ben senin ark değil eşinim. ona göre davran.sonra baktım tartışsakda sesi yükselmiyor. baştan tavrını koydun koydun koymadın ipleri eline almak için tırmala dur sonra.

eşine karşı azcık bir tıkı şimdi birakaç gün sürdür. davranışınla yani öfkenle davranışın tutarlı olsun. demesin esirikli mi ne geçen ortalığı yıktı şimdi hiç bişi yok gibi. sonra indir yelkenleri.
kv bu tutumunu işte devam ettirki o telefonu bir daha kapatamasın dangalak. çok gıcık oldum kv hani boğacak kadar.
sen ona gitme olayınıda uzat isyan. bu olay bari bir işe yarasın.

gunaydın kızlar hayırlı haftalar
yürüüü be isyan kim tutar seniiiiiiii
adam baktı isyan elden gidiyo aklı başına geldi ohh iyi yapmışsın tabı her zaman olmaz arkadaşların dediği gibi...ama eşin ogun haketmişti be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…