- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.001
eşine karşı azcık bir tıkı şimdi birakaç gün sürdür. davranışınla yani öfkenle davranışın tutarlı olsun. demesin esirikli mi ne geçen ortalığı yıktı şimdi hiç bişi yok gibi. sonra indir yelkenleri.
kv bu tutumunu işte devam ettirki o telefonu bir daha kapatamasın dangalak.çok gıcık oldum kv hani boğacak kadar.
sen ona gitme olayınıda uzat isyan. bu olay bari bir işe yarasın.
gunaydın kızlar hayırlı haftalar
yürüüü be isyan kim tutar seniiiiiiii
adam baktı isyan elden gidiyo aklı başına geldi ohh iyi yapmışsıntabı her zaman olmaz arkadaşların dediği gibi...ama eşin ogun haketmişti be canım
pazar sabahı kalktık kayınvalide aradı uykudanuynaıdk doğum günüme gelcekmil kzıım kıyafetin var düşündük battaniyen yok sana battaniye alıyımmı dedi bende siz bilrisiniz dedimmm sölemek ayıp ama soruyum dedim kzıım dedi şaşırdım yılbaşı bendeler yani benm doğum günümde bakalım ne yapsamkş o güne kızlar borç bitti derken telim bozduldu tel aldık dün kendime 320tl sonra gezdik eşime ayakkabı aldık 50 tlyede bu ay battık yişne kredi kartına 500tl yatıcak habire bişey çıkıyo ya
isyanım cnm iyi olmuş kaynannana bidaha yapamaz inş.
aynen öle isyan gidiodu yaniii
eğer bıraksaydı anneme falanda gitmicektim..arkadaşım var boşanmış yalnız yaşıyor ona gitcektim..kimsede numarasda yok..evinide bilmezler..anneme haber vercektim...sakın eşime sölemeyin dicektim..kudurtcaktım iyice
pazar sabahı kalktık kayınvalide aradı uykudanuynaıdk doğum günüme gelcekmil kzıım kıyafetin var düşündük battaniyen yok sana battaniye alıyımmı dedi bende siz bilrisiniz dedimmm sölemek ayıp ama soruyum dedim kzıım dedi şaşırdım yılbaşı bendeler yani benm doğum günümde bakalım ne yapsamkş o güne kızlar borç bitti derken telim bozduldu tel aldık dün kendime 320tl sonra gezdik eşime ayakkabı aldık 50 tlyede bu ay battık yişne kredi kartına 500tl yatıcak habire bişey çıkıyo ya
isyanım cnm iyi olmuş kaynannana bidaha yapamaz inş.
sorma benımde telefon bozuldu bende 320 ye aldım yenıokadar borca bıde bu eklendı
ama telefonun bozulması benım salaklığım. ben telefonu müsait olmayan biyere düşürdümde
nasıl becerdin kısdüşürmeyiivalla benm telimde bozudlu bir haftadır telim yoktu yaniiii eşim doğum günüme süpriz yapacakmıştı ama erken bozulduuu olsun ha bi hafta önce ha sonraaaaaa
isyan delüsün yaaaaa arakadaşına gtcekmil boşver kavga etsende evinde durrr o gitsin evdennnn gidiyosadaaa o ev senin evinn
deli kızneler de planlamış
nasıl becerdin kısdüşürmeyiivalla benm telimde bozudlu bir haftadır telim yoktu yaniiii eşim doğum günüme süpriz yapacakmıştı ama erken bozulduuu olsun ha bi hafta önce ha sonraaaaaa
isyan delüsün yaaaaa arakadaşına gtcekmil boşver kavga etsende evinde durrr o gitsin evdennnn gidiyosadaaa o ev senin evinn
aynen kuzum masraflar bitmiyor..her ay muhakkak bişiler çıkıyor..nese siz en azından borçları halletiniz..bu masraflarda ödenir gider bir şekile kuzumm
senin doğum günündemi sana gelcekler..o zaman senin ailende gelsin yanii..tam olsun bariiben severim aslında öle bir ortamı..bizim aileler birbirine soğuk olmasa böle bir kutlama güzel olurdu isterdim
Bilgisayarımda sık kullanılanları temizliyordum.
Nler neler eklemiş ...
* Nişan,düğün , kına gecesi vs için bileklikler falan filan sitsini
* Gelinlik sitelerini,
* Kiralık ev bakıyordum o evleri eklemişim.
* Davetiye magnetleri
vs vs vs....
demekki baya araştırmışım ozamanlar
ha birde bazamın altını kaldırdım resimelri buldum ağlamaktan içim dışıma geçti kestim onları istemeye geldiklerindeki çiçek kuruştu onları çıkardım, askere giderken tşörtü bendyedi onuda aldım kestim makasla hepsini sobada yaktımbirgün bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi hayat işte..... öldüm der durursun ama yaşarsın....
hayat çok acımasız hemde çok ama Rabbimin adaleti büyükkk hemde çok büyükk... keser döner sap döner birgün gelir hesap döner... döndüğü vakitte Rabbim bana göstersin onun da yaşadıklarını çektiği acıları inş. amin amin amin...
Nler neler eklemiş ...
* Gelinlik sitelerini,
* Davetiye magnetleri
vs vs vs....
ha birde bazamın altını kaldırdım resimelri buldum ağlamaktan içim dışıma geçti kestim onları istemeye geldiklerindeki çiçek kurumuştu onları çıkardım, askere giderken tşörtü bendeydi onuda aldım kestim makasla hepsini sobada yaktımbirgün bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi hayat işte..... öldüm der durursun ama yaşarsın....
hayat çok acımasız hemde çok ama Rabbimin adaleti büyükkk hemde çok büyükk... keser döner sap döner birgün gelir hesap döner... döndüğü vakitte Rabbim bana göstersin onun da yaşadıklarını çektiği acıları inş. amin amin amin...
ewt ailemide çağırcm çok şükür gecinirler iki ailedesölemiştim gecen bizimde battaniye yok alcam bitane güzellerinden die arıyo kızım hangi renk alıyım diee valla herya bişeyçıkıyo bu ay bitti demiştimmm yine çıktı ulenn
kuzummm çok üzüldüm...şimdi benimde içime hançer saplandı yaniiAllah o insanada elbet bir acı yaşatacaktır...kimsenin ahı kimsede kalmaz bu dünyada..Rabbim büyük..
sen ne olur üzme kendini...
nese kuzum aman büyük dert olmasında bu masraflar ödenir gider inşşş
ne güzel 2 ailenin geçinmesi kadar güzel bişey yok..kıymetini bill :13:
kuzummm çok üzüldüm...şimdi benimde içime hançer saplandı yaniiAllah o insanada elbet bir acı yaşatacaktır...kimsenin ahı kimsede kalmaz bu dünyada..Rabbim büyük..
sen ne olur üzme kendini...
canım benım....yaşadıkların hıç kolay değil.....o hatıraları yakmanın,yırtmanın ne zor olduğunu insana ne kadar koyduğunu bılırım. eğer ogunlerı yaşamasaydım gecmişimde hayatıma adi bir şerefsızı almasaydım belkı bugun eşimin kıymetını anlamayacaktım. ıyıkıde hayatımdan onu çıkarmışım zorda olsa o hatıraları yakıp yırtmışım...
umarım sende benım gıbı hıç ummadığın bır zamanda mutluluğu tadarsın
Nler neler eklemiş ...
* Gelinlik sitelerini,
* Davetiye magnetleri
vs vs vs....
ha birde bazamın altını kaldırdım resimelri buldum ağlamaktan içim dışıma geçti kestim onları istemeye geldiklerindeki çiçek kurumuştu onları çıkardım, askere giderken tşörtü bendeydi onuda aldım kestim makasla hepsini sobada yaktımbirgün bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi hayat işte..... öldüm der durursun ama yaşarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?