Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bakalım canım inş işe yarar...hiç umudum yok ama

aynen öle isyan gidiodu yaniii
eğer bıraksaydı anneme falanda gitmicektim..arkadaşım var boşanmış yalnız yaşıyor ona gitcektim..kimsede numarasda yok..evinide bilmezler..anneme haber vercektim...sakın eşime sölemeyin dicektim..kudurtcaktım iyice

pazar sabahı kalktık kayınvalide aradı uykudanuynaıdk doğum günüme gelcekmil kzıım kıyafetin var düşündük battaniyen yok sana battaniye alıyımmı dedi bende siz bilrisiniz dedimmm sölemek ayıp ama soruyum dedim kzıım dedi şaşırdım yılbaşı bendeler yani benm doğum günümde bakalım ne yapsamkş o güne kızlar borç bitti derken telim bozduldu tel aldık dün kendime 320tl sonra gezdik eşime ayakkabı aldık 50 tlyede bu ay battık yişne kredi kartına 500tl yatıcak habire bişey çıkıyo ya

isyanım cnm iyi olmuş kaynannana bidaha yapamaz inş.

sorma benımde telefon bozuldu bende 320 ye aldım yenı okadar borca bıde bu eklendı
ama telefonun bozulması benım salaklığım. ben telefonu müsait olmayan biyere düşürdümde

aynen kuzum masraflar bitmiyor..her ay muhakkak bişiler çıkıyor..nese siz en azından borçları halletiniz..bu masraflarda ödenir gider bir şekile kuzumm
senin doğum günündemi sana gelcekler..o zaman senin ailende gelsin yanii..tam olsun barii ben severim aslında öle bir ortamı..bizim aileler birbirine soğuk olmasa böle bir kutlama güzel olurdu isterdim

sorma benımde telefon bozuldu bende 320 ye aldım yenı okadar borca bıde bu eklendı
ama telefonun bozulması benım salaklığım. ben telefonu müsait olmayan biyere düşürdümde

nasıl becerdin kısdüşürmeyii valla benm telimde bozudlu bir haftadır telim yoktu yaniiii eşim doğum günüme süpriz yapacakmıştı ama erken bozulduuu olsun ha bi hafta önce ha sonraaaaaa

isyan delüsün yaaaaa arakadaşına gtcekmil boşver kavga etsende evinde durrr o gitsin evdennnn gidiyosadaaa o ev senin evinn

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Selamunaleykum kızlarrr [/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]Cuma aksamı esım yoktu oyle havaya gecıyordu esımın evde olmadıgı zamanlar o kadar kotukı o evde benı basıyorlar sankı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cmartesı erkenden doktora gıttık esımle [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]vajınal muayne oldum öyle korktumkı bacaklarım tıtredı ama kadın benı cok rahatlattı ılıskıden daha kolay dedı ve hakketten de hıc canım acımadı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]baktı hersey cok guzel dedı , hormon thalıllerı yapıldı onlarda normal cıktı ertesı gun hapı ıcme asla ama asla dedı [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]6a y duzensızlık yapıyormus cunku[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]neyse sonra perdecıye gıttık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]2 cam perdemız olmuyor 1 hedıye olacak perdecıden cunkus uanda salonuma kullandıgım perdeyı yanlıs yapmıslardı onun yerıne dıge r1 tanesıde kayınpederım odeyecek[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cok guzel perdeler sectım ancak kalın perde yaptırmadım cunku orgu degıl sakallı ıpten perde sectım gene [/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mutfak ıcınde mutfak perdem oluyor onu begenmeıdm keske zebra olsaydı ama esıme bısey dıyemedım[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kayınpederım arka balkonu kapatacak ama hepsını ona odetmeyız 1700 yarısını bız oderız[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]annemde mutfak halını ver bana ben sana yenısını alayım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yatak odanın eskı tulunu ver(bana olmuyor yenı eve) ben sana balkonlarına kesme yolluk kestıreyım dedı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cok ıyı olduyanı[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]badanamız kurumuyor sabhatan geceye kadar evde ufo ve klıma yakıyor ustalar[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bugun havalar guzel ınsallah bugun badana bıteek[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bır ıkı gu ne mutfak dolabı gelecek [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ve laımnatlar cumaya yetısse harıka olacak[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]subat 17 veya 16 egenın dogumg ununu yapıcaz esım soyledı :))) yapmıcaz derken benı yoklamıs yanı [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ona bısıklet alırız 3 tekerleklı fılan dedı bakarız deıdm[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dun sabah ege ben onur yatakta oynarken telefon caldı 20 dk sonra sızdeyız dıye esımın arkadasları aradı yataktan bır fırlamam vardıkı sormayın[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mutfakta agzına kadar bulasık[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]onur evı supurdu ben mutfagı topladım kı kapı caldıgında benım uzerımde pıjemalarım yatak odasına kapandım hem orayı topladım hemde gıyındım bu kadar anlayıssızlık olmazdı kahvaltıyı anca 1 gıbı hazır edebıldım 11.30da geldıler[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]egeyı yedırıdm vs bır surude tıye aldılar benı esımına rkadasının bırı gercı dıkkate almıyorumda[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yeter ulen dememek ıcın zor durdum esım cok yardım ettı ve korudu benı gercı ama neye ugradıgımı sasırdım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]2 gıbıde gıtıtler ya nıye geldıler nıye gıttıler oldum :)[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sonrada esım egeyı anneme kendısıde eve cop atmaya gıttıler[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ebnde o arada evı supurudm sıldım adam ettım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dus aldım esım egeyı gelırken almamıs cunku ege cok sıkılıyoruma rdalarda kalıcam demıs[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] abımlerde kaldı yanı gece[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]:)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bızde esımle baya sohbet ettık bazen aklımın kosesınde olan seylerı ona sordum oda cevapladı cok sukurkı bı sorun yok[/FONT]

[FONT=comic sans ms, sans-serif]sonra kayınvalıdem aradı esım otekı evdeyken daha pratıkere gıtmıs bana cop kovası alıyormus onunkını begenıyordumda onu sordu vs öyle ıkıs ohbet ettık[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kayınpeder bızım ıslerle cok ılgılenıyor esım dedı su ısler bır bıtısn babama bı rakı sofrası kuracam catıda dedı ama benım kılerı cagırmayacakmıs cunku benım babam ıcmez rahatsız olur , he he dedım gectım[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]tasınsam cok ıyı olacak yaaa ne oraya aıt ne buraya aıt hıssetmıyoruz artık artık oylekı ne kayınvalıdem ne annem o eve gelmek ıstemıyoruz cok terts soguduk dıyolar :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bız olelım oyleyse[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]neyse oylee ıstee[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] [/FONT]

kuzum eşinin arkdaşlarıda neymiş öle..pat diye gelinirmi pazar günüü [/FONT] hem gelmişşer niye 2'de kalkıp gitmişer bende anlam veremedimm :44::44::44:
şimdi herşey yetişiyormu perşembeye..taşınacakmısınız bu hafta :44::44::44:
ayyy çok merak ediyorum evin, perdelerini, mutfak dolabınıı

malum taşınıyoruz haftasonu evı temızlemeye gıttık sormaya telefon arka cebımdeydı tuvalete gırdım hooppp gıttı:44: yenı evımde tek uzulduğum şey bu olsun ınş napalım
ama canım yandı okadar borç varken telefon almak zorunda kaldık:26:

deli kız neler de planlamış

oa arada planda yaptım valla

yok anam ben kalmam o evde anası ile otursun...sarılsın uyusunlarrr

Bilgisayarımda sık kullanılanları temizliyordum.
Nler neler eklemiş ...

* Nişan,düğün , kına gecesi vs için bileklikler falan filan sitsini
* Gelinlik sitelerini,
* Kiralık ev bakıyordum o evleri eklemişim.
* Davetiye magnetleri

vs vs vs....

demekki baya araştırmışım ozamanlar

ha birde bazamın altını kaldırdım resimelri buldum ağlamaktan içim dışıma geçti kestim onları istemeye geldiklerindeki çiçek kurumuştu onları çıkardım, askere giderken tşörtü bendeydi onuda aldım kestim makasla hepsini sobada yaktım birgün bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi hayat işte..... öldüm der durursun ama yaşarsın....

hayat çok acımasız hemde çok ama Rabbimin adaleti büyükkk hemde çok büyükk... keser döner sap döner birgün gelir hesap döner... döndüğü vakitte Rabbim bana göstersin onun da yaşadıklarını çektiği acıları inş. amin amin amin...

Son düzenleme:

ewt ailemide çağırcm çok şükür gecinirler iki ailedesölemiştim gecen bizimde battaniye yok alcam bitane güzellerinden die arıyo kızım hangi renk alıyım diee valla herya bişeyçıkıyo bu ay bitti demiştimmm yine çıktı ulenn

canım benım....yaşadıkların hıç kolay değil.....o hatıraları yakmanın,yırtmanın ne zor olduğunu insana ne kadar koyduğunu bılırım. eğer ogunlerı yaşamasaydım gecmişimde hayatıma adi bir şerefsızı almasaydım belkı bugun eşimin kıymetını anlamayacaktım. ıyıkıde hayatımdan onu çıkarmışım zorda olsa o hatıraları yakıp yırtmışım...
umarım sende benım gıbı hıç ummadığın bır zamanda mutluluğu tadarsın

kuzummm çok üzüldüm...şimdi benimde içime hançer saplandı yanii Allah o insanada elbet bir acı yaşatacaktır...kimsenin ahı kimsede kalmaz bu dünyada..Rabbim büyük..
sen ne olur üzme kendini...

nese kuzum aman büyük dert olmasında bu masraflar ödenir gider inşşş
ne güzel 2 ailenin geçinmesi kadar güzel bişey yok..kıymetini bill :13:

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Bu sefer olacak ınsallahhhh :)[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ay ısyan aynen nıye geldı bunlar neden gıttıler oldum kı ben daha kahvaltı edememıstım gıttıklerınde :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hepsı gıttı onurla egede gıdınce 1 saat boyuncakahvaltı ettım :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sonrada ıs yaparak erıttım yedıklerımııı :)))[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]perdelerımg uzel oldu ama o senın tullerın orme galıba [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bı turlu cesaret edemedım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]mutfak perdemı begenmıyorum hem katlama hem stor ugrastırıyor zebra olaydı ıyı olacaktı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kravuze fılanda yaptırmadım nedense sevemıyorum o perdelerı sureklı acıkta tutturmaz esım guneslıklede oturamam sureklıı :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]valla bende ock merak edıyorumm mutfak ve banyo cok ferah sıyah fayans olunca dedım olmaz ama guzel olmus[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kayınpederım gercekten cok emek harcıyor sutaların basında neredeyse o duruyor bugunde dusa kabın banyo dolapları vs gelcek onların basında duracak[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]evın her odasında bı guzellık var salon cok buyuk egenın odasında cok eglencelı bı duvar kagıdı var buarada degıstırmıstım soyledımmı bılmem ama arabalıyı verıp sunu aldım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]http://cdn.koctas.com.tr/product/360x360/3dabe_70799_Winnie_The_Pooh_Duvar_Kagidi.jpg için Google Görsel Sonuçları[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]egenın bır duvarı sadece 120 lrıaya cıktı :) veya bayada bır kagıt arttı neyse bakalım oylee ışte

Allah razı olsun kayınpederinden o zmaan kuzum..ne güzel...

egenim duvar kağıdına bayıldımmm
benim tüllerimdeki kenarlıklar tül kuzum biraz kalın tül ama..değiik bişey..arkadaşım ankaradan geldiğinde düğüne bayıldı...ama ankarada bulamamış o da..ölüçünü alıcak burada yaptırcaz onada
inş haurlısı ile taşın evinede bakalımm
[/FONT]

allah bozmasın

kuzummm çok üzüldüm...şimdi benimde içime hançer saplandı yanii Allah o insanada elbet bir acı yaşatacaktır...kimsenin ahı kimsede kalmaz bu dünyada..Rabbim büyük..
sen ne olur üzme kendini...

yok üzmüyorum artık umrumda deil arada bir içim yanıyor o da hak etmediğimi düşündüğüm için sonra geçiyorrr...

Son düzenleme:

amin Sibelcim inş. o günleri görürüm bende

kuzum ben kaçırdım sözden mi ayrıldınız nişandan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…