- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.021
canım bişey sorucam gerçi bende seninle aynı durumdayım amamalum taşınıyoruz haftasonu evı temızlemeye gıttık sormaya telefon arka cebımdeydı tuvalete gırdım hooppp gıttı:44: yenı evımde tek uzulduğum şey bu olsun ınş napalım
ama canım yandı okadar borç varken telefon almak zorunda kaldık:26:
inan ki tam sana yorum yazıyordum müdür geldi kdv beyannamesi hazırla dedi öylece kaldıburda bir sürü şey konuşuyoruz dert anlatıyoruz ben kimin sıkıntısı olsa hep yorum yapıp destek olmaya çalıştım. ama cuma günüde dahil pek benimle konuşan olmadı. cuma isyanla aynı durumda olmamıza rağmen herkes bitek onu merak etmiş. kıskandım ve üzüldüm açıkçası bundan sonra hayatta derdimi anlatmamburda belirli kişiler merak ediliyo demekki canınız sağolsun arkadaşlar..
burda bir sürü şey konuşuyoruz dert anlatıyoruz ben kimin sıkıntısı olsa hep yorum yapıp destek olmaya çalıştım. ama cuma günüde dahil pek benimle konuşan olmadı. cuma isyanla aynı durumda olmamıza rağmen herkes bitek onu merak etmiş. kıskandım ve üzüldüm açıkçası bundan sonra hayatta derdimi anlatmamburda belirli kişiler merak ediliyo demekki canınız sağolsun arkadaşlar..
burda bir sürü şey konuşuyoruz dert anlatıyoruz ben kimin sıkıntısı olsa hep yorum yapıp destek olmaya çalıştım. ama cuma günüde dahil pek benimle konuşan olmadı. cuma isyanla aynı durumda olmamıza rağmen herkes bitek onu merak etmiş. kıskandım ve üzüldüm açıkçası bundan sonra hayatta derdimi anlatmamburda belirli kişiler merak ediliyo demekki canınız sağolsun arkadaşlar..
canım bişey sorucam gerçi bende seninle aynı durumdayım ama
bildiğim kadarıyla borcunuz var ama sen ve eşin bebek düşünüyorsunuz
kiranızda çok yüksek hamile kalırsan çalışamazsın nasıl yapacaksınız peki
bizimde borcumuz var bende bebek istiyorum ve hiç plan yapmadık
borcun üzerine bebek olursa afallarız aslında ama bilemiyorum yinede
ben dün eşimin ailesiyle konuştum bir miktar yardım edecekler..
bu miktar ne kadar olur hiç bilmiyorum gerçi..
burda bir sürü şey konuşuyoruz dert anlatıyoruz ben kimin sıkıntısı olsa hep yorum yapıp destek olmaya çalıştım. Ama cuma günüde dahil pek benimle konuşan olmadı. Cuma isyanla aynı durumda olmamıza rağmen herkes bitek onu merak etmiş. Kıskandım ve üzüldüm açıkçası bundan sonra hayatta derdimi anlatmamBurda belirli kişiler merak ediliyo demekki canınız sağolsun arkadaşlar..
ya amacım dikkatleri üzerime toplamak değil yanlış anlamayın isyanı bende sizin kadar merak ettim ama o kadar sohbetimiz oldu bende merak edilmek isterdim. isyancım affetmek ne haddime kırıldım sadece.
eşimle aramda şu anda problem yok. konuyu hala konuşmadık askıda çünkü hafta sonu 2 günde misafirim vardı. ctesi sabah barıştık sarıldı bidaha küsme bana dedi bende konuşmak istediğimi söyledim istediğin zaman dedi ama hala fırsatımız olmadı konu askıda anlıcanız.
mühim bişey değil anlattıklarım tabiki ama burda herşeyi paylaşıyoruz ya ne bilyiim üzüldüm sadece kimsye kırgın kızgın değilim sizlerde beni yanlış anlamayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?