Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Aşk ve Zaman

Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve diğerleri… Aşk da dahil.

Bir gün, adanın batmakta olduğu, bütün duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi, adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar. Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş. Çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek İstemiş. Ada tam batmak üzereyken, Aşk yardım istemeye karar vermiş.

Zenginlik, çok büyük bir teknenin İçinde geçmekteymiş.

Aşk:

” Zenginlik, beni de yanına alır mısın? ” diye sormuş. Zenginlik:

“Hayır, alamam. Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok” demiş.

Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir’den yardım istemiş:

” Kibir, lütfen bana yardım et” diye buğulu gözlerle Kibir’e seslenmiş.

Kibir:

“Sana yardım edemem Aşk. Sırılsıklamsın, yelkenlimi mahvedebilirsin”diye cevap vermiş

Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk, bu defa O’ndan yardım İslemiş:

” Üzüntü, n’olur seninle geleyim… ”

” Off, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var, demiş Üzüntü de…

Mutluluk da Aşk’ın yanından geçmiş, ama o kadar mutluymuş ki, Aşkın çağrısını duymamış bile. Aşk, birden bir ses duymuş:

” Gel Aşk! Seni yanıma alacağım… ”

Bu Aşk’tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendini, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk’a yardım eden, yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi’ye sormuş:

“Bana yardım eden kimdi? ”

“O, Zaman’dı” diye cevap vermiş Bilgi.

” Zaman mı? Neden bana yardım etti ki” diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş:

“Çünkü sadece Zaman, Aşk’ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir… ”

yenıdendoğdum vajınal muayene olmuşsun. ben çok korkuyorum:26: ınş hıç gerek kalmaz
bu arada benım perdeler yenı eve tam geldı yoksa bıde o masraf çıkcaktı başımıza

eğer öle ise ben eşimle önce nişanlıydık ne şartlarda ayrıldık sonra tekrar barıştık onu öle bekledim ki nişanlıyken askere gitti bekledim 9 ay nişanlı kaldık ben kpss atamasını yazmıydum adana ve çevresi olsun die 3 atama yazmadım sonra ne oldu tartışıyoz ailesi hiç ilgilenmiyo uzak şehirlerdeyiz dedim bak senin için yazmıyom kpss dedi kimi kandırıyn nie inanmıyon dedi tamam yazmıyosan o senin temizliğin demez mi cok agır konutu sonra ayrıldık ama cok zor bi durum katlanacak bişe değil annemler hattımı değiştirdi ben istedim cunku artık dayanamıyodum 49 klioya düşmüstüm 172 boyundayım sacım kel kalmıstı her dk gizlice facesini takip ediyodum hattımı kırmamıstık cunku kardeşimle o hatla konusuruz diyoduk ne zamn acsam özelden bi tel arıyodu bigun baktım hatta sesli mesaj var bi ağlıyo bi aglıyo anlatamam cok etkilendim sonra atamda akdeniz hariç heryeri yazdım atandım ailem cok mutluydu hayatımdan cıktığına onaylamıyolardı sonra atandığım sehire geldicok cabaldı barıstık evlendik unutunmu desen unutamadım yaptıklarını unutamam da bazen keske velnmeyip ona ömür boyu o vicdan azabını versemiydim diyorum karsıma baska insanlar cıktı fakat o aglayıp cabalayınca basakasına bakamadım

burda bir sürü şey konuşuyoruz dert anlatıyoruz ben kimin sıkıntısı olsa hep yorum yapıp destek olmaya çalıştım. ama cuma günüde dahil pek benimle konuşan olmadı. cuma isyanla aynı durumda olmamıza rağmen herkes bitek onu merak etmiş. kıskandım ve üzüldüm açıkçası bundan sonra hayatta derdimi anlatmam burda belirli kişiler merak ediliyo demekki canınız sağolsun arkadaşlar..

canım bişey sorucam gerçi bende seninle aynı durumdayım ama
bildiğim kadarıyla borcunuz var ama sen ve eşin bebek düşünüyorsunuz
kiranızda çok yüksek hamile kalırsan çalışamazsın nasıl yapacaksınız peki
bizimde borcumuz var bende bebek istiyorum ve hiç plan yapmadık
borcun üzerine bebek olursa afallarız aslında ama bilemiyorum yinede

ben dün eşimin ailesiyle konuştum bir miktar yardım edecekler..
bu miktar ne kadar olur hiç bilmiyorum gerçi..

inan ki tam sana yorum yazıyordum müdür geldi kdv beyannamesi hazırla dedi öylece kaldı
yoksa aklımdaydın isyan kadar senide merak ettim ben vallahi
canım öyle düşünme
bazen bizim yazdıklarımızda havada kalıyor...
seni seviyorum kendi adıma söyleyeyim vede durumunu ne konuştuğunu eşinle çok merak ediyorum

kuzummm yaa yapma bölee..inan ben o kadar kafam doluyduki o gün unutmuşum canım..biliosun benim için değerini...senin kırılmana gücenmene dayanamam benn

ama mouse ben 3 kere sordum mousenın konusunu bılmıyorum ne oldu okuyamadım bulamadım yazdım kimse cevap vermedı sende dahıl:26:

mmouse kafam dolu olmasa biliosun ben c.tesi hemen arardım seniii..ama inan kendimde değildim canımın içi...affet yaaa..vicdan azabı çekerim şimdi benn

mmouseee bir kereliğine hoş gör kuzu biziii...benim kv'nin herkez ne kadar kötü olduğunu biliyor ondan merak etmişlerdir..sende biliosun canım...sadece eşimle aramda bişi olsa böle merak edilmezdii

valla canım saldık çayıra Mevlam kayıra şaka bır yana hamılelığımde ALLAH ızın verirse 7 aya kadar calıscam bu sure zarfında bzım bırıkım yapmamız gerek. yapalımkı bebekten sonra 4-5 ay çalışamayacağım. ama birikim yapmakda çok zor eşime dıyorum yok yaparız hallederız diyo bebekde bebek çok ıstıyo . gerçi bende çok ıstıyorum tabıkı zor olucak bızım için ama borcun bıtmesını beklersek 3 yıl. 3 yıl sonra ben otuzu gececeğim. hem sureklı adet duzensılığı yaşadım zamanında kıst cıktı bılmemne daha fazla uzatmak ıstemıyorum. en kotu ama en kotu ıhtımalle ucuz bı eve taşınırız ve ALLAHım o duruma düşürmesın ama arabayı satarız

ISYANINKONUSUNDAN SONRA YORUM YAZMISSIN ben senınde ısının yogun oldugunu ve yazacagını dusundugum ıcın yazmanı beklıyordum vallahıda bıllahıde aklımsaydın moousem
bana kızma
malum yazamıyorummm

sacmalama mouse mesguldun sanırım gecen hafta derine girmediğin içiin bişe diyemedik

Merhabalar

Artık sizlerle pek vakit geçiremiyorum
Uzak kaldım sohbetinizden
ara ara sayfa atlayarak bakıyorum ama olmuyor
neyse bakalım..

nasılsınız güzel hatunlar??

oyy kıyamam olur mu öyle şey ya
belirli kişiler falan değil sanada yazdık hatta sende baya sinirli idin arada kaynamış demekki
burası ortak alan hepimiz anlatıyoruz

sen ne yaptın bu arada geç oldu ama

mmousecim canm ben konuyu bilmiyorum
hatta isyanı aradım ne oldu diye
çünkü yenidendoğdum sen ve isyanın yazdıkları vardı ama kafamı toplayıp anlayamadım
isyanda müsait değildi anlatamadı

inş problem neyse düzelmiştir kuzum

ya amacım dikkatleri üzerime toplamak değil yanlış anlamayın isyanı bende sizin kadar merak ettim ama o kadar sohbetimiz oldu bende merak edilmek isterdim. isyancım affetmek ne haddime kırıldım sadece.
eşimle aramda şu anda problem yok. konuyu hala konuşmadık askıda çünkü hafta sonu 2 günde misafirim vardı. ctesi sabah barıştık sarıldı bidaha küsme bana dedi bende konuşmak istediğimi söyledim istediğin zaman dedi ama hala fırsatımız olmadı konu askıda anlıcanız.
mühim bişey değil anlattıklarım tabiki ama burda herşeyi paylaşıyoruz ya ne bilyiim üzüldüm sadece kimsye kırgın kızgın değilim sizlerde beni yanlış anlamayın sakın

faceden yazdım sana canım

merhaba arkadaşlar bende eskisi gibi giremiyorum foruma konulardan uzak kalıyorum artık iş yoğunluğumda artıyor geçmişede şuan bakamıyacağım pek duramıyacam mousem senin sıkıntıların ne oldu naptınız kocanla konuştunmu ?? isyan siz naptınız kocan akşamı annesi tarafından dolduruşa gelmişmiydi durumlar ne ikinizide merak ettim ama hiç foruma giremediğimden soramadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…