Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar size birşey sorucam ama içinizden geldiği gibi cevap verin lütfen
yemekli düğün mü kokteyl düğün mü sizce?

[sıze=2]biz karasız kaldık yaa yemekliler çok pahalı arada baya bir fark var kokteyl ile
bu gönül davet var istanbulda çoğu yerde şubeleri var
c.tesi günü bakırköydeki 3 şubesinide gördüm konuştum ve fiyat aldım mekanlar gayet güzel
düğün salonu gibi değiller zaten .böyle davet mekanları olur ya süslemesi,dekoru,girişi falan..mekanlar gayet şık ben beğendim
ama yemekli menüler baya tuzlu
nişanlımda yemekli olmasın kokteyl li olsun diuyor
aradaki farkta ilerde bize çok lazım olacak diyor
bende kararsız kaldım şimdi
diğer şubelerdende fiyat alıcam kokteyl ve yemekli için
hangisi bize en uygun ise onda karar kılıcaz inşaallah

o aradaki fark ile istediğimiz yerde balayı yaparız
yada bir ihtiyacımızı gideririz diyor

siz olsanız ne yaparsınız?turkuazzzzzzzzz senden yorum istiyorum balımmmm müsaitsen[/sıze]

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Bu akşam yemege [/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]tas kebabıı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]pilavv[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]muzlu rulo pasta :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]salata ve ayran var[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yogurdumu kendım mayalıyorum

ohhh ne güzelll..bende patlıcan yemeği, makarna ve yoğurt varr

[/FONT]

canımmm hoşgeldin...yengenin durumunda bir gelişme varmı...

kuzum ben kokteyl düğün düşünememiştim kendimde..ayakta durmayı hiç sevmem misafirlerde ayakta duruyor..öle havada bişi oluo sankii..
yemekli düğün pahalı ise pasta ikramlı ama misafirlerin oturabileceği düzende olan bir organizasyon yapsanız

hoşbuldum isyancım

yengemin durumu ne yazıkki aynı
yengeme port takılmıştı
o port akciğere fazla batmış doktorun ihmali yüzünden ve aslında yengem iyileşmesi gerken yerde dahada kötü olmasına neden olmuş
hast çıkardılar ümidi kestikleri için artık evde bekliyoruz..

masatakvımı çok gemış olsun ALLAH bu doktorları bıldığı gıbı yapsın
yemeklı düğünlerin tamamen boşa verilen para olduğunu düşünüyorum. zaten insnalar yemek yemekten düğüne konstare olamıyor. ben olsam pasta meyva suyu ıkramlı yapardım. tabıkı ayakta olmaz oyle.normal yemeksız bır düğün yapın canım yemeklı düğün ınankı boşa israf

Doktorlarada güven kalmadı inan canım

ohooo tas kebabımı muzlu pastamı dur artık yahu hıç okadar kebap mebap işine girmedim salata ve ayran tamam onu becerebılıyorum patlıcan yemeğide bılıyorum hıh

hadi yaa...Allah basşımızdan iyi doktıorları eksik etmesin ama bölelerinde elinden o diploma alınsın yani...bu normal bir meslek değil..insan canı yaa
çok üzüldüm kuzum..Rabbim çok çektirmesin..2 iyilikten birini versin inşş :26::26::26:

kızlar bır konu açtım. burda bılen olmaz dıye duşundum genede sorayım "yenli" kelimesinin anlamını bilen var mı... iç anadolu şivesı sanırım

canımmm bu konuyu eşinle biran önce konuş çünkü başka bir olay oluyor ve biriktirdiğin şeyler sonra üst üst biniyor biranda patlıyor daha fena oluyor..tecrübe ile sabit bende..cuma akşamından

canım kokteyl derken mekan zaten salon yani çokm şık dekore edilmiş masaları var bildiğin düğün salonu ama daha farklı konsepti masaları güzel süslenmiş ve şık.kokteylide öyle klasik değil mesela şunlar var ;dip sos eşiliğinde cip,çerez,su,sınırsız içecek,ordöv tabağı,limon sosu içinde havuç ve salatalık dilimleri ve kalpli özel dondurmalı pastası bu kokteyl menüsü ayrıca çıkarkende misafirlere diç kirası diye bilinen bir osmanlı hatırası veriyorlar.ayrıca girişte karşılamada kokolnya ve badem şekeri ikramıda var.oynamalı olacak zaten düğün salonundan farklı bir konseptte yani..

bizde öyle düşünüyoruz işte daha doğrusu nişanlım öyle düşünüyor
yemekli düğün tamamen masraf şşu an bize göre.
Kokteylli olması daha mantıklı
bakalım bizde nasıl yaparız artık nasip

ama kokteyl düğünde ayakta bekleniyor kuzum..o kadar insan 2-3 saat ayakta kalabilirlermi..herkez düğünü erken terk eder..sonuçta herkez oynamaz..eee ayakta beklemekte kimse istemez..bu ikramlara oturarak normal düğün konseptinde ise mükemmel olur

canım evet oturarark salonda olacak işte
ikramlar bunlar olacak masalarda herkes oturacak
ayakta olmaz zaten bende sevmem öle minnacık masalarda 5-6 kişi davet gibi
bu şık döşenmiş masalarda herkes oturrak ikramlarıyapılacak
düğün gibi işte klasik

o zaman süper kuzum..peki fiyat ne dediler merak ettim...kişi başımı fiyat :44::44::44:
isyancığım ve mouseciğim neyse bana cevap vermesenizde olurdu zaten hadi iyi muhabbetler sizlere.....

kuzum ben alıntı yaptım zannettim ama yapmamışım..sonrada unuttum cvp yazmayı...cuma akşamo fena kavga ettik ama şimdi şükür iyi gibiyiz

canımmm bu konuyu eşinle biran önce konuş çünkü başka bir olay oluyor ve biriktirdiğin şeyler sonra üst üst biniyor biranda patlıyor daha fena oluyor..tecrübe ile sabit bende..cuma akşamından
aynen öyle canım hafta sonu ful misafir ağırladığım için konuşamadık bu akşam bir aksilik olmazsa konuşucam. aslında o konuşmayalım tartışmayalım dedi bende dedim ki evlendiğimizden beri hep sustuk zaten ben artık konuşmaya ihtiyac duyuyorum dedim tamam o zaman istediğin zaman dedi o zaman bu akşam bakalım ne olucak
isyancığım ve mouseciğim neyse bana cevap vermesenizde olurdu zaten hadi iyi muhabbetler sizlere.....

canım işin özeti isyanda bende hala ailelerden huzursuzluklarından kurtulabilmiş değiliz. geçmişi biraz okursan anlarsın durum biraz uzun

bu arada ben sölemeyi unuttum...c.tesi akşam hatta gece diyeyeyim saat 10:30 gib eşimin arkadaşları aradılar müsatiseniz geleceğiz diye..3 çift..bunlar bize düğün hediyesi almamışlardı...eşiminde doğum gününü birleştirmişler bize ps3'ün diğer versiyonu xbox almışlar...eşim uçtu sevinçten..çok eğlenceliymiş yahu...oyunda kendini tanıtıosun..sonra o kişi senmişin gibi hareket ederek oynuyosun...eşim hep istemişti ama alamazdık..faturasını vermek zorunda kaldılar..bir baktık 750'tl e almışlarrr normalde 1000 tlmış indirim varmışş

siz olsanız ne yaparsınız?turkuazzzzzzzzz senden yorum istiyorum balımmmm müsaitsen[/sıze][/QUOTE]

canım şimdi düğün senin önceliklerin ve gelirinizle alakalı. oyüzden ben sana şöyle tercih ederdim diyim.

öşimdi öncelik evinin eşyası gelinliğin takıların (anladığım kadarı ile sen altın seviyorsun yanılıyosam kusra bakma cnm), altın setin vs bunlara ver. kabaca hesap yapabilirsin.
sonra elinizdeki paraya göre yemekli olsun diyorsan, sayıyı minumum tutabilirsin, çok yakınlarını amca hala teyze vs gibi onları tutarsın.
ama karşı tarafın tutumuda önemli tabii. gündüz nikah yaparsınız 15:00 gibi, nikaha herkesi çağırırsın, yemeğide akşama en yakınlarınız ile yaparsın.
kokteyl olayına gelince şimdi canım nişanından bahsettiklerinden yola çıkarak, kokteyl uymaz canım. bizim toplumumuz kokteyle çok alışkında değil. ben şirkete eğlenceleri düzenlediğimde inan onu bile şikayet ediyorlardı, yani işyeri eğlencelerinde bile sevmezler genelde düşün akrabalar 3-4 saat düğünde kalmak isteseler bile kalmazlar. şahsen ben bile kalamam topuklu ayakkabı ile nasıl dikileyim o kadar.

ama şöyle bir çözüm geldi aklıma, bunu yapan şık düğün salonları var ben evlenirken araştırmıştım. şimdi düğün salonu şık süslenmiş vs, kokteyl de sunulanları düğün kalabalığı toplanmaya başlayınca masalara yapılıyor. sonra siz geliyorunuzu pasta filan kesiliyor, ardınca pastalı kurabiyeli içecekli servis oluyor. illa ikramı bol olsun istiyorsan bunu yapabilirsin.

ayrıca çok borca girip düğünü yapmayın sakın. inan insan evlenince beraber gezmek, tatile gitmek haftasonları yakın yerlere kaçamak yapmak istiyor. borç çok oldumu da kukuma kuşu gibi sen ona o sana bakıyor. ben gezmeyi çok sevdiğimden çok param olsa yemekli yapardım evet, olmazsa ilk önceliğim, evim gelinliğim takımlarım veeeee balayım olurdu.
nacizane fikirlerim. anadolu yakaısnda olsan önerirdim sana mekanlar ama bildiğim mekanlar sana uzak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…