- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.061
yemeğimi yedim geldim bugün hiç çalışasım yok yaa bi dünya iş var beni bekleyen..burda bir sürü şey konuşuyoruz dert anlatıyoruz ben kimin sıkıntısı olsa hep yorum yapıp destek olmaya çalıştım. ama cuma günüde dahil pek benimle konuşan olmadı. cuma isyanla aynı durumda olmamıza rağmen herkes bitek onu merak etmiş. kıskandım ve üzüldüm açıkçası bundan sonra hayatta derdimi anlatmamburda belirli kişiler merak ediliyo demekki canınız sağolsun arkadaşlar..
o zaman süper kuzum..peki fiyat ne dediler merak ettim...kişi başımı fiyat :44::44::44:
Kuzum ben alıntı yaptım zannettim ama yapmamışım..sonrada unuttum cvp yazmayı...cuma akşamo fena kavga ettik ama şimdi şükür iyi gibiyiz
vayyyy süpermiş arkadaşlara bak sen yaaa ne güzellmişşşbu arada ben sölemeyi unuttum...c.tesi akşam hatta gece diyeyeyim saat 10:30 gib eşimin arkadaşları aradılar müsatiseniz geleceğiz diye..3 çift..bunlar bize düğün hediyesi almamışlardı...eşiminde doğum gününü birleştirmişler bize ps3'ün diğer versiyonu xbox almışlar...eşim uçtu sevinçten..çok eğlenceliymiş yahu...oyunda kendini tanıtıosun..sonra o kişi senmişin gibi hareket ederek oynuyosun...eşim hep istemişti ama alamazdık..faturasını vermek zorunda kaldılar..bir baktık 750'tl e almışlarrrnormalde 1000 tlmış indirim varmışş
doğru söylüyosun canım muhakkak atladığımız görmediğimiz cvp veremediğimz kişiler oluyo. ama biri hatırlanıp biri hatrlanmaması ayrı bişey. ben zaten samimiyetinize inanmasam sizi sevmesem sitem dahi etmezdim yani. kırıldım ama yine burdayım çünkü sizleri sizlerle konuşmayı seviyorum. ben burda kimseyle ters düşmedim istememde. ben unuttum geçti bitti kaldığım yerden devam ediyorum. müsade edinde azıcık naz yapmaya hakkım olsun dimiyemeğimi yedim geldim bugün hiç çalışasım yok yaa bi dünya iş var beni bekleyen..
mousee gibi kalplerasimde kırılmış kızlar haklısın tabide
ama şunu da bilin lütfen herkesin her yazdığına yorum yapılmıyor bazen
yani kasıtlı değil tabi ama ne bilim arada kaynıyor,gözden kaçıyor falan
yoksa burda çoook güzel bir arkadaşlığımız oluştu
bunu sarsmayalım lütfen
ben bu topikte yazmaya başladığımıdan beridir sadece bir arkadaşla zıt düştüm
ama sonradan düşündüm de sert tepki vermişim
herkesin her zaman morali yüksek olmuyor
envai çeşit sıkıntılartımız oluyor
burda onları paylaştıkça hem sıkıntımızı azaltıyoruz hemde birbirimizden fikir alışverişinde bulunuyoruz..
hanımlar kırılmaca darılmaca yok benimde yazdığım bi çok yorum havada kaldı ama önemsemedim...
kalplerasi ve mmousee sizi seviyoruz vede önemsiyoruz tabi ki kuzum
masatakvimi inan yengenin durumunu çok üzüldüm. dua dan başka elimden bişi gelmiyor. ALLAH ım mucize yapsın inş da sevdiklerine evlatlarına bağışlasın inş.
ben gördüm yoğun bakımdan çıkanları, inş yengende onlardan biri olur inş.
doktor hatası evet malesef sağlık sistemsizliğimiz bunu sebebiyet veriyor. adamlar iyice yetiştirilmeden hemen eline hasta teslim ediliyor.
annem de yalnış tedaviden kanser oldu, benimde başıma doktor hatasından bir sürü iş geldi hala çekiyorum. ne diyim Allah koymasın yanlarına, uğraşmayıp biran evvel bitsin diye de ameliyat edenleri biliyorum.
vayyyy süpermiş arkadaşlara bak sen yaaa ne güzellmişşşxbox u biz balayında oynamıştık ps daha eğlenceli gelmişti ama xbox ı ben daha çok sevdim hem harekette ediyosun keyifli oluyo. güle güle kullanın kuzum
doğru söylüyosun canım muhakkak atladığımız görmediğimiz cvp veremediğimz kişiler oluyo. ama biri hatırlanıp biri hatrlanmaması ayrı bişey. ben zaten samimiyetinize inanmasam sizi sevmesem sitem dahi etmezdim yani. kırıldım ama yine burdayım çünkü sizleri sizlerle konuşmayı seviyorum. ben burda kimseyle ters düşmedim istememde. ben unuttum geçti bitti kaldığım yerden devam ediyorum. müsade edinde azıcık naz yapmaya hakkım olsun dimi
kuzum valla fiyatlar 200 kişi kokteyl menüde 6000 - 7000 tl bıuluyor gibi
yemeklide 10.000-12.000 tl arası ama oda bize çoook geliyor işte
aslında şimndi 3-4 şşubesi ilede görüştüm fiyatlar hemen hemen aynı
kokteylde karar kılarız gibi yemeklişde insanları doyurmak için o kadarpara israf gibi yavvv
Bizde üzgünüz.. inş rabbim evlatlarına bağışlar amin canım
doktorların vicdanları rahat mı bilmiyorum..Onların hatası yüzünden bir yuvaya ateş düşecek
merhaba arkadaşlar bende eskisi gibi giremiyorum foruma konulardan uzak kalıyorum artık iş yoğunluğumda artıyor geçmişede şuan bakamıyacağım pek duramıyacam mousem senin sıkıntıların ne oldu naptınız kocanla konuştunmu ?? isyan siz naptınız kocan akşamı annesi tarafından dolduruşa gelmişmiydi durumlar ne ikinizide merak ettim ama hiç foruma giremediğimden soramadım???
owner regl oldunmuuuu :44::44::44:
siz olsanız ne yaparsınız?turkuazzzzzzzzz senden yorum istiyorum balımmmm müsaitsen[/sıze]
ayy evet yaaa ben ilk defa oynadımmm ve çok sevdimmmm
oooo canım 200 kişi 7000 valla bence çok pahalı canım...biraz daha araştır istersen...biz 500 kişiye konya yemeği verdik hemde ıynamalı düğün oldu 7500 tuttu...biraz araştır kuzum bana tuzlu geldi
kişi başı 35 tl....çookkk pahalıııı
ayy evet yaaa ben ilk defa oynadımmm ve çok sevdimmmm
oooo canım 200 kişi 7000 valla bence çok pahalı canım...biraz daha araştır istersen...biz 500 kişiye konya yemeği verdik hemde ıynamalı düğün oldu 7500 tuttu...biraz araştır kuzum bana tuzlu geldi
kişi başı 35 tl....çookkk pahalıııı
isyan eski konularını bilmediğimdem soruyorum, 7500 tl düğün masrafını kaynantör karşıladımı nasıl yaptınız kuzum?
YAV İSYANIM İSTANBULDA BÖYLE MAALESEFF CANIM
KİRALAR,EŞYALAR HERŞEY DAHA FARKLI SANKİ BİZ PARA BASIYORUZ VALLAHİ
BİZİM MEMLEKETTE YEMEKLİ KIR DÜĞÜNÜ 5000 TL DÜŞÜN YNAİ 500 KİŞİ ALABİLİYOR HEMDE HAVUZ BAŞINDA
AMA İSTANBULDA OLSA EN AZ 25.000 TL
NEDEN İSTANBULUN TAŞI TOPRAĞI ALTIN YA GÜYA BİZ GÖREMEDİK AMA NEYSE
ARTIK KOKTEYLİLER ÇOK TERCİH EDİLDİĞİ RAĞBET OLDUĞU İÇİN ADAMLARDA FİYATLARA ASILMIŞLAR EESMEN
ALLAHIM YARDIMCMIZ OLSUN SEN ÇOOK İYİ YAPMIŞSIN 7500 TL YEMEKLŞİ VALLA
DARISI BİZE NE DİYİM KUZUM
hayır canım henüz olmadım 1 hafta gecikmiş oldu işte..
eşim hafta sonu işten çık kpss ye çalış evde dedi
bende önce sıcak baktım ama sonradan bi süre daha çalışmam gerektiğini düşündüm
sabah bile babanla konuş çıkışını al dedi.
ben seni derslere çalıştırırım diyor
sibel yenli kelimesini ben zayıf gibi değilde, eli çabuk manasında biliyorum.
hani böyle bişi istersin hemen kapar getirir ya o tarz tiplere derler. (tokat yöresinden)
emın mısın cnm. ben çok alındım dün. zaten kıloma takmış vazıyetteyım bide bu laf cuk oturdu ıçıme
eflinam tarih kafanızda netse mekanı geçiktirmeyin. Ramazan yaza geliyor ya salonlar hemen tutuluyor erkenden.
Birde ev eşyalarını vs kabaca hesaplarken , ıvır zıvır parası diye bir kaleminiz olsun muhakkak. En yüksek para ona gidiyor. Işin kötü tarafı aldığında görünmüyor
ower test yapsana yeterınce gecıkmış
7000 çok pahalı... Ne gerek var yahu....pasta meyve suyu yeterde artar bıle... Millet yemeğemi gelecek.... Bukadar para vermeyın cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?