Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yemeğimi yedim geldim bugün hiç çalışasım yok yaa bi dünya iş var beni bekleyen..

mousee gibi kalplerasimde kırılmış kızlar haklısın tabide
ama şunu da bilin lütfen herkesin her yazdığına yorum yapılmıyor bazen
yani kasıtlı değil tabi ama ne bilim arada kaynıyor,gözden kaçıyor falan
yoksa burda çoook güzel bir arkadaşlığımız oluştu
bunu sarsmayalım lütfen
ben bu topikte yazmaya başladığımıdan beridir sadece bir arkadaşla zıt düştüm
ama sonradan düşündüm de sert tepki vermişim
herkesin her zaman morali yüksek olmuyor
envai çeşit sıkıntılartımız oluyor
burda onları paylaştıkça hem sıkıntımızı azaltıyoruz hemde birbirimizden fikir alışverişinde bulunuyoruz..

hanımlar kırılmaca darılmaca yok benimde yazdığım bi çok yorum havada kaldı ama önemsemedim...
kalplerasi ve mmousee sizi seviyoruz vede önemsiyoruz tabi ki kuzum

masatakvimi inan yengenin durumunu çok üzüldüm. dua dan başka elimden bişi gelmiyor. ALLAH ım mucize yapsın inş da sevdiklerine evlatlarına bağışlasın inş.
ben gördüm yoğun bakımdan çıkanları, inş yengende onlardan biri olur inş.
doktor hatası evet malesef sağlık sistemsizliğimiz bunu sebebiyet veriyor. adamlar iyice yetiştirilmeden hemen eline hasta teslim ediliyor.
annem de yalnış tedaviden kanser oldu, benimde başıma doktor hatasından bir sürü iş geldi hala çekiyorum. ne diyim Allah koymasın yanlarına, uğraşmayıp biran evvel bitsin diye de ameliyat edenleri biliyorum.

kuzum valla fiyatlar 200 kişi kokteyl menüde 6000 - 7000 tl bıuluyor gibi
yemeklide 10.000-12.000 tl arası ama oda bize çoook geliyor işte
aslında şimndi 3-4 şşubesi ilede görüştüm fiyatlar hemen hemen aynı
kokteylde karar kılarız gibi yemeklişde insanları doyurmak için o kadarpara israf gibi yavvv

vayyyy süpermiş arkadaşlara bak sen yaaa ne güzellmişşş xbox u biz balayında oynamıştık ps daha eğlenceli gelmişti ama xbox ı ben daha çok sevdim hem harekette ediyosun keyifli oluyo. güle güle kullanın kuzum
doğru söylüyosun canım muhakkak atladığımız görmediğimiz cvp veremediğimz kişiler oluyo. ama biri hatırlanıp biri hatrlanmaması ayrı bişey. ben zaten samimiyetinize inanmasam sizi sevmesem sitem dahi etmezdim yani. kırıldım ama yine burdayım çünkü sizleri sizlerle konuşmayı seviyorum. ben burda kimseyle ters düşmedim istememde. ben unuttum geçti bitti kaldığım yerden devam ediyorum. müsade edinde azıcık naz yapmaya hakkım olsun dimi

Bizde üzgünüz.. inş rabbim evlatlarına bağışlar amin canım

doktorların vicdanları rahat mı bilmiyorum..Onların hatası yüzünden bir yuvaya ateş düşecek

ayy evet yaaa ben ilk defa oynadımmm ve çok sevdimmmm

oooo canım 200 kişi 7000 valla bence çok pahalı canım...biraz daha araştır istersen...biz 500 kişiye konya yemeği verdik hemde ıynamalı düğün oldu 7500 tuttu...biraz araştır kuzum bana tuzlu geldi

kişi başı 35 tl....çookkk pahalıııı

Son düzenleme:
Bizde üzgünüz.. inş rabbim evlatlarına bağışlar amin canım

doktorların vicdanları rahat mı bilmiyorum..Onların hatası yüzünden bir yuvaya ateş düşecek

valla doktorlar hakkında yorim yapmiyim. hepsi değil ama %90 için pek iyi şeyler düşünmiyorum.
yani çok içlerinden bulundum, çok muhattap oldum, prof vs vs, ama onlar insan canı gibi bakmıyor. para gibi görüyor hastayı.

kıs küsme, gel ben seni kollarımda teselli ederim canım, gel sen bana gel

owner regl oldunmuuuu :44::44::44:

hayır canım henüz olmadım 1 hafta gecikmiş oldu işte..

eşim hafta sonu işten çık kpss ye çalış evde dedi
bende önce sıcak baktım ama sonradan bi süre daha çalışmam gerektiğini düşündüm
sabah bile babanla konuş çıkışını al dedi.
ben seni derslere çalıştırırım diyor

siz olsanız ne yaparsınız?turkuazzzzzzzzz senden yorum istiyorum balımmmm müsaitsen[/sıze]

canım şimdi düğün senin önceliklerin ve gelirinizle alakalı. oyüzden ben sana şöyle tercih ederdim diyim.

öşimdi öncelik evinin eşyası gelinliğin takıların (anladığım kadarı ile sen altın seviyorsun yanılıyosam kusra bakma cnm), altın setin vs bunlara ver. kabaca hesap yapabilirsin.
sonra elinizdeki paraya göre yemekli olsun diyorsan, sayıyı minumum tutabilirsin, çok yakınlarını amca hala teyze vs gibi onları tutarsın.
ama karşı tarafın tutumuda önemli tabii. gündüz nikah yaparsınız 15:00 gibi, nikaha herkesi çağırırsın, yemeğide akşama en yakınlarınız ile yaparsın.
kokteyl olayına gelince şimdi canım nişanından bahsettiklerinden yola çıkarak, kokteyl uymaz canım. bizim toplumumuz kokteyle çok alışkında değil. ben şirkete eğlenceleri düzenlediğimde inan onu bile şikayet ediyorlardı, yani işyeri eğlencelerinde bile sevmezler genelde düşün akrabalar 3-4 saat düğünde kalmak isteseler bile kalmazlar. şahsen ben bile kalamam topuklu ayakkabı ile nasıl dikileyim o kadar.

ama şöyle bir çözüm geldi aklıma, bunu yapan şık düğün salonları var ben evlenirken araştırmıştım. şimdi düğün salonu şık süslenmiş vs, kokteyl de sunulanları düğün kalabalığı toplanmaya başlayınca masalara yapılıyor. sonra siz geliyorunuzu pasta filan kesiliyor, ardınca pastalı kurabiyeli içecekli servis oluyor. illa ikramı bol olsun istiyorsan bunu yapabilirsin.

ayrıca çok borca girip düğünü yapmayın sakın. inan insan evlenince beraber gezmek, tatile gitmek haftasonları yakın yerlere kaçamak yapmak istiyor. borç çok oldumu da kukuma kuşu gibi sen ona o sana bakıyor. ben gezmeyi çok sevdiğimden çok param olsa yemekli yapardım evet, olmazsa ilk önceliğim, evim gelinliğim takımlarım veeeee balayım olurdu.
nacizane fikirlerim. anadolu yakaısnda olsan önerirdim sana mekanlar ama bildiğim mekanlar sana uzak canım.[/QUOTE]

SANA KATILIYORUM CANIM BENİMM ÇOK HAKLISIN NİŞANLIMIN KELİMELERİ İLE KONUŞTUN AYNI
ODA İŞTE İLERDE GEZMEK,EĞELNEMK İSTİCEZ AMA BORÇ VS YÜZÜNDEN YAPAMICAZ SENDE BENDE MUTSUZ OLUCAZ DİYOR
YEMEKLİ İSTEMİYOR İŞTE ODA KOKTEYLLİ BİR SALONDA HERKES OTURARAK EĞLENCELİ OLSUN DİYOR
VALLA DAHA ORTADA HİÇBİŞİ YOKKEN BİR DÜNYE MASRAF OLDU NİŞANDA BİLE EN BASİTİNDEN İKİMİZİN YAPTIĞI MASRAF 15.000 TL BULDU HESAP YAPTIK GEÇEN GÜN EV DÜZERKEN DEMEKKİ NE KADAR LAZIM ALLAH BİLİR.
ONUN İÇİN AYAĞIMIZI YORGANA GÖRE UZATMAKTA FAYDA VAR EN AKILLICASI
BAKALIM BEN ŞİMDLİK BAKIYORUM FİKİR EDİNİYORUM

YAV İSYANIM İSTANBULDA BÖYLE MAALESEFF CANIM
KİRALAR,EŞYALAR HERŞEY DAHA FARKLI SANKİ BİZ PARA BASIYORUZ VALLAHİ
BİZİM MEMLEKETTE YEMEKLİ KIR DÜĞÜNÜ 5000 TL DÜŞÜN YNAİ 500 KİŞİ ALABİLİYOR HEMDE HAVUZ BAŞINDA
AMA İSTANBULDA OLSA EN AZ 25.000 TL
NEDEN İSTANBULUN TAŞI TOPRAĞI ALTIN YA GÜYA BİZ GÖREMEDİK AMA NEYSE
ARTIK KOKTEYLİLER ÇOK TERCİH EDİLDİĞİ RAĞBET OLDUĞU İÇİN ADAMLARDA FİYATLARA ASILMIŞLAR EESMEN
ALLAHIM YARDIMCMIZ OLSUN SEN ÇOOK İYİ YAPMIŞSIN 7500 TL YEMEKLŞİ VALLA
DARISI BİZE NE DİYİM KUZUM

isyan eski konularını bilmediğimdem soruyorum, 7500 tl düğün masrafını kaynantör karşıladımı nasıl yaptınız kuzum?

eflinam tarih kafanızda netse mekanı geçiktirmeyin. ramazan yaza geliyor ya salonlar hemen tutuluyor erkenden.
birde ev eşyalarını vs kabaca hesaplarken , ıvır zıvır parası diye bir kaleminiz olsun muhakkak. en yüksek para ona gidiyor. işin kötü tarafı aldığında görünmüyor

isyan eski konularını bilmediğimdem soruyorum, 7500 tl düğün masrafını kaynantör karşıladımı nasıl yaptınız kuzum?

hayır tabikide kuzum...6000'ini biz verdik 1500'ünü babam verdi..4500 önceden verdik..1500 düğünde takılanlardan gitti..geri kalanıda babam karşıladı..normalde 500 kişi diye anlaşılmıştı...babam dedi benim davetlimde 600 olur 100 kişiyi ben karşılşarım dedi..bölelikle bize yardım etti

allah kolaylık versin kuzum..inş hesaplı güzel bir yer bulursunuzz :26::26:

ohh ne güzelll..ama acızık para biriktir..bebiş falan gelirse lazım olur

sibel yenli kelimesini ben zayıf gibi değilde, eli çabuk manasında biliyorum.
hani böyle bişi istersin hemen kapar getirir ya o tarz tiplere derler. (tokat yöresinden)

ower test yapsana yeterınce gecıkmış
7000 çok pahalı... ne gerek var yahu....pasta meyve suyu yeterde artar bıle... millet yemeğemi gelecek.... bukadar para vermeyın cnm ya

emın mısın cnm. ben çok alındım dün. zaten kıloma takmış vazıyetteyım bide bu laf cuk oturdu ıçıme

kol kırılır yen içinde kalır diye bir söz varya temeli oraya dayanır diye biliyorum. ben iç anadolu lu değilim tokatlı ark var o öyle enterasan şeyşer söylerdi ondan biliyom.
üvez derler mesala, zayıf çirkin karakuru demek

valla öyle canım ıvır zıvır parası bak bu çook hoşuma gitti benim
Nişanlıma dicemki ıvır zıvır parası hazırla oda dicekki başlarım senin ıvır zıvırına
Valla ben şimdiden deli dana gibiyim hee nasıl olçak diye bişlmiyorum valla
rabbim yardım etsin hepimize

ower test yapsana yeterınce gecıkmış
7000 çok pahalı... Ne gerek var yahu....pasta meyve suyu yeterde artar bıle... Millet yemeğemi gelecek.... Bukadar para vermeyın cnm ya

valla sibelim bencede çok az değil ki neler almassın o paraya valla bende kıyamıyorum açıkçası
heee durumlar çok iyi olsa hiç umrumda olmaz ama şimdi sıkmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…