Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kıs küsme, gel ben seni kollarımda teselli ederim canım, gel sen bana gel

ondan şüphem yok canım onuda foruma girmeden yapabiliyoruz zaten o yüsden no problemo şekerciğim senin için girdim zaten biliyorsun...ben kasti yapılıyor demiyorum ama siz her zaman ama her zaman aynı şeyi yaşayın bakalım ne düşünüyorsunuz hergün ihmal etmeden girip birşeyler yazıp tek cevap almayın bakalım kötü niyet değilde her zaman unutulmakta kötü bir hissiyat ve her zaman aynı şeylerden yakınmakta benim açımdan güzel değil mızmız çocuklar gibi hissetmeye başladım kendimi ne gerek var yani...

Zaten öyle yapıcam canım yıl sonu hesapları bitmeden bi yere gidemem
hem köşede 3,5 kuruş birikimim olsun dimi elbet lazım olur

ower test yapsana yeterınce gecıkmış
7000 çok pahalı... ne gerek var yahu....pasta meyve suyu yeterde artar bıle... millet yemeğemi gelecek.... bukadar para vermeyın cnm ya
sibel test yapmayı düşünmüyorum çünkü ben bu durumu daha önce bi kaç kez yaşadım
düzensizlik olduğundan dolayı gecikebiliyor
hem bi kaç sivilcede çıktı yanağımda bugün yarın olurum bence
içimde hiç heyecan yok

kalplerarası bazen oluyor oyle cnm
cuma gunu mousenın ne sorunu var dıye defalarca yazdım ama atlandı bugunde oyle. gecmışı okumuştum bulamamaıştım kımsede cevap vermedı:26: oluyo yanı arkadaşlar bende dahıl arada atlayabılıyoruz malesef.

haklısın owner benımde hep gecıkmelı gelıyodu. 20 gun gelmesın oyle yapcam dıyodum eşimin ısrarıyla 7. gunde yaptım. olumsuz sonucu tahmın etmeme rağmen ne kadar uzuldum Rabbım dedim aylarca yıllarca bunu yapıp sonu husran olanlar nasıl dayanıyorlar. sen kımselere aratma ALLAHım dedim. gerçekten çok üzücü

aynen kuzum...hamile kalırsan lazım olur...hoş anneanne, babaanne herşeyi alıyor bize bişi kalmazda yinede işte doktor masrafı yada ekstra bişiler olur onun masrafı lazım olabilir
anneme dedim bugün 5. günüm adetim gelmedi diye..aman diye olsun torunum bez, maam parası babandan diyor..şimdiden onu ayarlamışlar...ama az önce adet oldum bile

kuzu kıyamam sana benn genelde cvp vermeye çalışıyorum ben herkezee :13::13:

bende atlıyorum herkes göremez zaten çalışıyoruz işlerimizle ilgileniyoruz ama 10 defa hatta daha fazla yazdığın görülmüş beğenilmiş ama tek yorum yok bozulmazmısın hadi hiç beğeni bu şu olmasa dersinki görmediler bu defalarca oldu bi defadada şikayet etmiyorumki burda amaç birbirimize destek olmak mutluluğumuzu hüznümüzü paylaşmak ama ben o nu yakalayamıyorum hele artık hiç...

Kızlar çalışmamak sandığınız kadar güzel birşey değil
bunca yıl okuyup o kurs senin bu seminer benim diye dolaşmış biri olarak söylüyorum
ne iş yapıyorsun diye sorulduğunda ev hanımıyım demek yerine yeni işten ayrıldım diyorum
evet başlarda cazip geliyor ama hayat bu şekilde devam etmez
bu işin yaşlılığı da var
ne güzel ki çalışıyorsunuz
evet kpss hazırlanıyorum ama ne olcağım belli değil bu daha da kötü bir psikoloji
herkes diyor evin var araban var otur ne çalışcaksın cocuğunu yap diyor ama bu hayat bana göre değil
dışardan görüldüğü kadar zevkli değil

sibel dün çokça sancı girdi yumurtalıklarıma sence kistten olabilir mi?
dikkat ediyorum ama üşütmüşte olabilirim belki
genelde sol tarafta oluyor o sancı zaten kistte sol yumurtalıktaydı..
moralim bozuk bugün yine bebek yok anlaşılan
artık ciddi ciddi moralim bozuluyor
kızlar yaa 8 ay olacak neredeyse evleneli
ve ben 7 ay hiç korunmadım buna rağmen TIRT yani:18::118:

vadesi geldiğinde olacak inş. canım sabret daha EVLİLİĞİNİ tam anlamıyla oturtamadın....bu gergin ortamları hamile atlatmanda sıkıntı herşey bebeğe yansıyor kafanız rahatlasın rabbim inşallah nasip eder bunun için üzme kendini acelede etme...

canımmm yaa arada oluyor şunu bilki kasti birşey değil
ben geçenlerde yazdım kalplrsi gelmiyor birdahada kolay gelmem yazmış dedim
atlamalar oluyor arada ama bu ilgisizlikten değil emin ol
sen eskisi kadar giremiyorusn yazamıyorsun
konular üst üste geliyor onun içindir
yoksa bende herkese elimden geldiği kadar cevp vermeye çalışıyorum tabiki bilgim yada fikrim var ise o konuda
seni seviyoruz kuzummm

isyan benim kv den ümidim yok bebeğim olursa yine herkese rezzil olucam
evlenirken 1 bohça bile hazırlamadı bana kv
herkes söyledi durdu
bebekte olursa aynısı olacak düşündükçe sinirleniyorum..
annem herşeyi yapar ama
üst baş beşik,puset vs..
bizde adet kız annesi alır epeyce
ama babaannede yapar

canım bende sıkıldım çalışmaktan
burda ki herkeste biliyor
hatta ailem çalışmada sende kurtul bizde diyorlar..
ne yapayım yaa
evimin evliliğimin tadına varamadım hiç sabahın köründe gelip akşam karanlığında evde olyorum
bi pazarım var oda temizlikle geçiyor
bende evimde olup temizlik yapıp adam akıllı yemekler yapmak istiyorum..
EV HANIMI olmak istiyorum..
tabi bi süreliğine hamile kalıp bebeğim doğduktan sonra tekrar çalışmak istiyorum tabi memure hanım olarak

sibel sen ne dersin canım test yapsam mı ki acep

benımde kıst olduğunda çok sancımıştı canım bı gıttım doktora 6 cm amelıyat sınırı dedi.
ama sen bızı hıç dinlemıyorsun soğan kuru uygulamıyorsun. yap şunu cnm ya. ben kı soğandan nefret eden bırı bıle yaptıysa artık......
doktora gıttın mı bebek için..... ne dediler.... bana şak klomen verdi. hatta konu açtım belkı okumuşsundur. bend e içmedim doktorumu değiştircem bıraz daha bekleyeyımde....

canımmm bence bir doktore görün..tedavinide aksatma derim..kistler bazen yumurtalığa yapışabiliyormuş..eğer tedavi altına alınmazda Allah korusun...sakın aksatma bu durumu lütfenn

yaaa masatakvimimm gel senle yer değiştirelim bizz valla şöe bir dinlenesim varr yaaa..çalışmasam bilmiyorum bende o durumdan kaç zamanda sıkılırım...ama kesin sıkılır ve iş aramaya başlarımm hak veriyorum sana şekerimm

inşallah tatlım dua et benim için
inşallah ben,good ve sibel ocakta pozitif görürüz testleri

ben gittim kist 4 cm dedi işte
ilaç falan bu ay korunmadım tabi
ama dediğim gibi ümidimde yok adetimi bekliyorum
adet olunca 3.gün gidip hormon testi yaptırıcam:26::26::26::26::26:

ikinizde adam akıllı doktore görünün kızlarrr bu kistler basit bişey değil yani..tamamen hormon bozukluğundan kaynaklı oluyor...gidinb tedavinizi görün..bende de 7 cm'di...en son 2 ay önce baktırdım 1,5 cm..doktor sorun yok dedi.. ama ben yinede 2-3 ayda bir gidiyorum ne olur ne olmaz diye

bence test yap cnm. hiç olmazsa adet oldum olucam gıbı belırsızlıkten kurtulursun. hem ucuz bışey... ben pahalı sanmıştım eyvah dedim her ay adetım gecıktığınde alırsam batarım dedim hıç duzenlı gelmezkı benım adet
bu ayda olmazsa soğan kuru yap gene bebek olmazsa ondan sonra doktora gıt cnm. dınle bizi biraz

benım kıst artık yok cnm.şukurler olsun. ben genede kontrole gıtmıştım nolur nolmaz dıye

masatakvimi canım aslında haklısın çalışmak insana yada kısacası bana iyi geliyor
en azından paranı kazanıyorsun şimdi evde olsa idim elimde kumanda miskinlk yapardım kesin
yada komşuya kahveye yada çaya gider insan
oda bir yere kadar dediğin gibi yaşlılığı var ilersi var
en güzeli sağlam ve rahat bir iş bulursak çalışmak ilersi için
evde otyrmak bir yere kadar sıkıcı bencede
haaa elindeki imkanların çoook iyidir
kurslar,gezmeler,toplantılar,aktiviteler,spor,ektinlikler çevrende çok falzadır maddiyatta çook iyidir
para sıkıntın olmaz karışan olmaz bak işte o zaman tadından yinmiz be takvimimmm:119::119:ahhhhhhh yazarken ble keyif aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…