- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.101
isyan benim kv den ümidim yok bebeğim olursa yine herkese rezzil olucam
evlenirken 1 bohça bile hazırlamadı bana kv
herkes söyledi durdu
bebekte olursa aynısı olacak düşündükçe sinirleniyorum..
annem herşeyi yapar ama
üst baş beşik,puset vs..
bizde adet kız annesi alır epeyce
ama babaannede yapar
canım bende sıkıldım çalışmaktan
burda ki herkeste biliyor
hatta ailem çalışmada sende kurtul bizde diyorlar..
ne yapayım yaa
evimin evliliğimin tadına varamadım hiç sabahın köründe gelip akşam karanlığında evde olyorum
bi pazarım var oda temizlikle geçiyor
bende evimde olup temizlik yapıp adam akıllı yemekler yapmak istiyorum..
EV HANIMI olmak istiyorum..
tabi bi süreliğine hamile kalıp bebeğim doğduktan sonratekrar çalışmak istiyorum tabi memure hanım olarak
sibel sen ne dersin canım test yapsam mı ki acep
canımmm bence bir doktore görün..tedavinide aksatma derim..kistler bazen yumurtalığa yapışabiliyormuş..eğer tedavi altına alınmazda Allah korusun...sakın aksatma bu durumu lütfenn
yaaa masatakvimimm gel senle yer değiştirelim bizzvalla şöe bir dinlenesim varr yaaa..çalışmasam bilmiyorum bende o durumdan kaç zamanda sıkılırım...ama kesin sıkılır ve iş aramaya başlarımm hak veriyorum sana şekerimm
masatakvimi canım yengenin durumu nasıl hep aklımda inan ?
ikinizde adam akıllı doktore görünün kızlarrrbu kistler basit bişey değil yani..tamamen hormon bozukluğundan kaynaklı oluyor...gidinb tedavinizi görün..bende de 7 cm'di...en son 2 ay önce baktırdım 1,5 cm..doktor sorun yok dedi.. ama ben yinede 2-3 ayda bir gidiyorum ne olur ne olmaz diye
bence test yap cnm. hiç olmazsa adet oldum olucam gıbı belırsızlıkten kurtulursun. hem ucuz bışey... ben pahalı sanmıştım eyvah dedim her ay adetım gecıktığınde alırsam batarım dedim hıç duzenlı gelmezkı benım adet
bu ayda olmazsa soğan kuru yap gene bebek olmazsa ondan sonra doktora gıt cnm. dınle bizi biraz
kızlar benim aksattığım bişey yok ki zatenbenım kıst artık yok cnm.şukurler olsun. ben genede kontrole gıtmıştım nolur nolmaz dıye
Kızlar çalışmamak sandığınız kadar güzel birşey değil
bunca yıl okuyup o kurs senin bu seminer benim diye dolaşmış biri olarak söylüyorum
ne iş yapıyorsun diye sorulduğunda ev hanımıyım demek yerine yeni işten ayrıldım diyorum
evet başlarda cazip geliyor ama hayat bu şekilde devam etmez
bu işin yaşlılığı da var
ne güzel ki çalışıyorsunuz
evet kpss hazırlanıyorum ama ne olcağım belli değil bu daha da kötü bir psikoloji
herkes diyor evin var araban var otur ne çalışcaksın cocuğunu yap diyor ama bu hayat bana göre değil
dışardan görüldüğü kadar zevkli değil
masatakvimi canım aslında haklısın çalışmak insana yada kısacası bana iyi geliyor
en azından paranı kazanıyorsun şimdi evde olsa idim elimde kumanda miskinlk yapardım kesin
yada komşuya kahveye yada çaya gider insan
oda bir yere kadar dediğin gibi yaşlılığı var ilersi var
en güzeli sağlam ve rahat bir iş bulursak çalışmak ilersi için
evde otyrmak bir yere kadar sıkıcı bencede
haaa elindeki imkanların çoook iyidir
kurslar,gezmeler,toplantılar,aktiviteler,spor,ektinlikler çevrende çok falzadır maddiyatta çook iyidir
para sıkıntın olmaz karışan olmaz bak işte o zaman tadından yinmiz be takvimimmm:119::119:ahhhhhhh yazarken ble keyif aldım valla
Canım sende haklsıın ayyy
ama çalışmak kadar güzel birşey yok
kendi paranı kazanıp harcamak kadar zevkli bir duurm yok
ben şahsen çok bunun yokluğunu çekiyorum
cumartesi bi çizme beğendim 579 Tl pahalı ama bittim çalışsaydım kesin alırdım şüphem yok acımazdım
eşimde yanımda alalım dedi hayır dedim ne gerek var filan ama içimdende diyorum keşke benim olsa diye
dün annemlerdeyken arabayı temizletmeye gidiyorum dedi ve gitmiş o çizmeyi almış
şimdi çalışıyor olsam koymaz ama diyorum gitti o kadar para kredi kartıyla aldı eminim
ben kredi kartını kapatmaya çalışırken yine çıktı
evet belli bi süre ara vermek evet güzeldi ama bi süre sonra çok can sıkıcı
canım bir gelişme yok ne yazık ki
şuan hast çıktı evde bekliyoruz
Allah beni işsizlikle sınamasın yaa bende hayatta evde oturamam.
ne bileyım sınırım bozuldu
neeee 579 tl çizmemi...ben asla alamazdım o fiyata içime cuk oturur kalırdı valla..müzeye kaldırıdımm
çok merak ettim kuzum çizmeyi..resmini eklesene...eminim müthiştir yaaa
güle güle giy şekerimmm...kocan valla ne güzel almış..maşallahh
güle güle giy şekerim.. bende dün bot aldım birde çanta...ikisi 130 tuttuEklerim canım hatta netten bakayım sitesinde varsa koyayım hemen
baldır kısmını sıktı çizme dün geri açtırmaya götürdük çarşamba günü alıcam
o zaman ayağımdayken eklerim
o para deri ve marka oluşundan kaynaklı canım
yoksa çok şıkır şıkır bi çizme değil
şimdi bir tokatlı geldi yanıma sordum bilmiyormuş mesela,
ama yen giyisi koludur, kolda da kilolu çıkmaz ama böyle aktif hızla çıkabilir.
illa takmak istiyorsan kafana ona eli hızlı demiş sana yavaş demiş diye düşün balımmmm
güle güle giy şekerim.. bende dün bot aldım birde çanta...ikisi 130 tuttupolariste indirim varmış..bota ihytiyacım vardı..karda çizmelerim olmuyor çok üşüyor ayağımm
benim olsa benimde düşerd, suratımmzaten okadar sınır oldum kı evımden hemen kalkıp gıtsın ıstedım:26: tabı dıyemedım ama suratım düştü
kuzum bende şükür hiç marka takıntısı yok..hoşumamı gitti bana yakıştımı tamamdır..zaten markalara verecek paramda yokgüle güle kullan canım..güzel günlerde kullan
ben hoşlanmıyorum bu huyumdan ama bende çok marka takıntısı var bu yüzden çok para ödüyorum herşeye
özellikle çanta ayakkabı konusuna takığım
CANIM DR a söyledim zaten bebek istiyorum diye ama tahlil falan yapmadıcanım soğan kuru dıye arat çıkar zaten. çok kesın hatırlamadığımdan yazmıyorum
ower bu 7 ay içerisinde hiç doktora gıttın mı çoçuk olmuyor diye... tahlıl vs ne yaptılar?
benım için çalışmanın tek zorluğu erken kalkmak
kızz sizinde borcunuz var yazık değil mi o paraya çok vermişsiniz vallagüle güle kullan canım..güzel günlerde kullan
ben hoşlanmıyorum bu huyumdan ama bende çok marka takıntısı var bu yüzden çok para ödüyorum herşeye
özellikle çanta ayakkabı konusuna takığım
benim olsa benimde düşerd, suratımm
kuzum bende şükür hiç marka takıntısı yok..hoşumamı gitti bana yakıştımı tamamdır..zaten markalara verecek paramda yok
Bende de olmamasını ne çok isterdim senin bazı huylarını çok beğeniyorum idarelisin maşallah
benden varya ev hatunu filan olmaz
böyle giderse zaten hiç bişi sahibi olamıcam
benim olsa benimde düşerd, suratımm
kuzum bende şükür hiç marka takıntısı yok..hoşumamı gitti bana yakıştımı tamamdır..zaten markalara verecek paramda yok
CANIM DR a söyledim zaten bebek istiyorum diye ama tahlil falan yapmadı
başka doktora gidicem
kisti olup hamile kalan çok kişi varmış inşallah hayırlısıyla olur benimde
kızz sizinde borcunuz var yazık değil mi o paraya çok vermişsiniz valla
ben alamazdım o kadar pahalı yani sonuçta acırdım o paraya
neyse hayırlı olsun güle güle giy
valla kuzum idareli olmak zorundayım çünkü durumum yok...sende onun rahatlığı var...elinizdeki para yetiyor öle yada böle ve sen o yüzden daha rahat hareket ediyorsun..biraz sıkışmış olsan emin ol anında idareli olmayı öğrenirsin...aslına kocanın sana öğretmesi lazım ama o da senden yanii
Kendim çalışıyor olsam bende alırıdm
ama aldıktan sonrada o mağazaya gidip geri paramı ver diyemem ki
zaten eşim almış hayatta değiştirtmez
Eşimle benziyoruz evet yanlış anlama ama bi Konyalı olarak eşimin eli çok bol
Konyalılar genelde tutumlu olurlar ya ona dayanarak söylüyorum
eşim huyumu biliyor şimdi ben o çizmeyi almasaydım aklımda hep olurdu
o yüzden kafama takcağımı bildiği için almıştır
almasaydın keşke dediğimde biliri içten demediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?