Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hayırlısı cnm ınş bebeklerımıze kavuşuruz bu sene
masatakvımı 579 tl çizme ha vay anasını
canım sen armatörlemi evliydin unuttum ben

Canım eşim belki de bu yüzden alıyor
çünkü ben babamın evindede öyleydim almadım mı kahrolurum o benim olana kadar
aslında annem babam bu yüzden biraz hatalı
yani sonradan 579 tl çizme beğenmedim
ayakkabı,çanta.mont-ceket verilen paraya acımam o da bunu biliyor
kredi kartıyla aldığı için rahat yoksa nakit 579 tl vermez biliyyorum

,

bende polaristen aldım isyancım 80 tl iki tane pantolon 50 tl ewt idareli olmak lazım gücüm neye yetiyosa bide yakışıyosa marka anlamam ben masatakvimim batırcaksın bizim oğlanıı

canımm 579 tl mi
Bende acırım ya çalıştığım halde almam yavv bir çizmeye o kadar vermem sanırım
hiç almadığuım için yorum yapamıyorum ama nişanlımda almaz sanırım o kdara düğün üstü ama eli bol olsa ben beğensem alır onu biliyorummmm

ama sende güle güle kullan iyi günlerde

masatakvımı yanlış anlama canım ama erkeği biraz kadının yönlendırmesı lazım
mesela evlendiğimizin ilk ayı eşimi diş macunu almaya gönderdim. almış 9 tl verip
gecen gun salatalık almaya gönderdim almış 5 tl verip neymış manav demişki bundan al bu daha ıyısı
yahu bı daha yollar mıyım ben onu alışverişe.... yollarsam gecınemeyız bız
anlamıyo erkekler..tamam senı uzmemek için yapmış ne guzel ama çok pahalı çok
bılet aldı eşim... bana seçtırmekle hata yaptı. gecen sene 8 tane cektırdı bana sadece bır amortı tutturdum

masatkvimim nişanlım aldı bana piyango biletinşi
dedimki çıkar ise seni tanımam ona göre
diyoki sanki çıkacakta
o pek sevmiyor bu tür şeyleri
bende almazdım ama içimden bir ses al eflinam al eflinam dedi
belki bir işaretttir didim ve çektim anasını satayım
Haa çıkar ise eğer sizide görürüm ballar merak etmeyin
ne istersebniz alırım hepcinize o para ile

Bilmem ben veriyorum..
tarz meselesi aslında tamamen
muhakkak ucuz var güzelde olanlar vardır ama şimdi ben ne desem tuhaf gelcek herkese geliyor
ben belli başlı markara girer bakarım zaten
her mağazaya girmem bu yüzden çok para ödüyorum bu huyumu sevmiyorum ama inan diğer mağazalarda da bişi beğenemiyorum

senin elinden paranı alıcaz...birde güzel her aldığında eline iğne batırcaz bak bakalım alabiliomusunn bebek yetiştirir gibi seni yetirştircezz

Zamanla belki alışırım ama bu da benim yaşam ve hayat tarzım
diş macunu için ise aslında 9 tl olan normal ne alcaktı 1 tl olanlardan mı
Diş önemlidir balım diyip seni bi gıcık edeyim dedim
Kuzum işte bir sürü seçenek var ama kaliteolsun diyorsan daha pahalı
salatalık konusunda da 5 tl lik ne salatası yahu

bizde aldık bilet birini ben birini eşim çekti bakalım hayırlısı

Çıkarsa eminim kimseyi tanımazsın

senin elinden paranı alıcaz...birde güzel her aldığında eline iğne batırcaz bak bakalım alabiliomusunn bebek yetiştirir gibi seni yetirştircezz

hahha bu iyi fikir eminim yakınımda olsan yaparsın
en yakın arkadaşımda benim gibi bu yüzden onla hep para harcıyoruz
birşey aldığımızda birbirimizi arıyoruz hep ohh keyif sürüyoruz

ben tek mağazaya gıdıp almayı sevmem. butun mağazaları dolaşırım belkı daha guzelını bulurum dıye
ama genelde ılk beğendığımı alırım eşimde sınır olur şimdi boşuna bıkaç saat gezcez gene bunu alcaksın der ve geneldede oyle olur

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Valla cok uzamıs gecmıse baktım herkez farklı bıseyden bahsetmısss [/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]ownere hersey hayırılısıyla gelsın dıyorum vajınal usg soran olmus doktor bak sımdı jel suruyorum dedı ben sakınce duruyorum skın gerı kacma dedı beklıyorum sımdı dokunuyorum dedı konusurken hemencık oldu hıc acımadı dedım gecmısımden oturude doktor hanım bak olmussun sen artık dedı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] daha sonra tum hormonlara bakıldı hepsı normal dedı herhangı bı sıkıntı yok[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ben reglımden oturu gıttım duzensız oldugum ıcın ama 22-24-26 seklınde kafasıan gore gıdıyordu evlendıkten sonra[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]o sebebten gıttım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]takvımın aldıgı cızmeyede h ıcc bısey dıyemıyorumm o kadar pahalı cızme almam ıcın acıkcası yanlıs anlama ama takvımm benım aylık gelırımın 6-7 lıra rahat olmalı yanı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]suanda benımde sıyah cızmem var uzun ama su alıyor 60 lıraya gordum onu alalımd edı esımde ben ıstemedım kendıne evlendıgımızden berı 1 swwet bır hırka aldı hep bıze alıyor onuda ben aldım yanı hırkayla sweete [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sımdılık alamıyorum ama rahatlıyacagız ınsallah [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bızım apramız yetmıyor malum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]640 lırada dogalgaz abonman parası var 2 ayda odeyecegız bunu falann fılann[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]calısma konusunda gelınce dusuncem sabıt evde olsam cok uretırdım ıllakı kendı ısımı yapmak ıstyerdım kendı ısımı derken bı meslek edınır kendı ıs yerımı calıstırırdım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ancak rısk ıstıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ayrıca ben hep calısmak zorundayım onur cok para kazanmalıkı anca o zaman ama su sartlarda hıc borcumuz olmasa bu maasa anca gecınırız ama ben kısıtlı bı hayat ıstemıyorum sureklı kk borc yapmak degıl bıraz kenara atmak calıstıgımız ıcınde kısa tatıller hayal eıdyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ınsallah oda olacak[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bebek konusuna gelınce allah affetsın gecen gun gene bı kacak oldu artık olursa bızımle[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ama o anda ınsallah olmaz dıye ıcımden gecırdım bazen ıcım kayıyor bazen ıcım soguyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]karısık hallerdeyım

kuzumm hayırlısı olsun bebek olursa bu sefer hayrı ile gelsin inş...sakın içini soğutma gülümm

bende çalışmak zorundayım..ev alabilmemiz için mecburum...belki bebek olunca 2-3 yıl bırakırım ama tekrar başlamak zorundayım...eşim şöle 3000 falan maaş alsa çalışmazdım yani..konya koşullarında bu süper bir para

[/FONT]

valla benım aldığım 3,5 tl sıgnalın. yanı oyle dandırıkte değil yahu 9 tl azmı:26:
masa takvımı sen boyle alışmışsın haklısın herkez alıştığı gıbı... ama borcunuzda var ondan dıyoruz daha dıkkatlı harca

o yapı bence ya değişemez ama biraz kısabilirsin benim kardeşimde öle çorapta bile marka takıntısı var değişemiyoo ssz

:1:tatlım seninki takıntı gibi olmuş yada alışkanlık diyelim
olabilir herkesin tarzı farklıdır dediğin gibi
kimi kıyafete kimisi yemeğe kimisi gezmeye harcar
ben mesela kıyafete çok para vermektense benim yapım tabbiki
o sene 15 günlük iznimde 5 yıldızlı otelde tatil yapmak bana daha cazip gelir

işte tamemen yapı meselesi benim ailemdede olmadığı için demekki bende alışmamışım pek
insan gördüğünden geri kalmak istemiyor
ama bir yandanda en iyisi içinde kalmıyor

şimdi ben yeniden doğduma cevap yazınca isyan msj mı atcan
Çok ağır bi yük yüklenmişsin

valla yanında olsam yapardım kesinn..hatta eşinede derdim..bu kıza çok yüz veriyorsun..azıcık sık bunu diye.. ama hoş o da en gibiydi demi..eşimde onu yola getirirdi..siz bir ev daha alırdınız sayemizde 2-3 yıl içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…