Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada gecen hafta 133 lıralık vıp dukkandan yaptıgım alısverıs tutarını yanlıslıkla ıade degılde gene magazadan alısverıs yapacam dıye onayladım ya ıcım ona yandı[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]sımdı ne alsam dıye dusunuyorum trendyol veya markafonı olsaydı degerlendırmesı daha kolay olurdu ama :S

kuzum sürekli bak..hoşuna giden bişi olursa alırsın..eşine falan bak bari..orada erkek için daha iyi şeyler oluyor sanki
[/FONT]

Whatsupp'dan yazdım yenidendoğduma ben :)))

Sibelim diş macunları ucuz değil ama pek
yani bizde o fiyata laıyoruz 8,5-9 filan

isyan ev konusunda dertliyim dokunma yarama
bu evden taşınmak istiyorummm

buarada bende lacivert bı dıs macunu kullanıyorum colgate mı sıgnalmı ne oda 9 tl sıagra aıctıgımız ıcın ıyısını ısterım

Whatsupp'dan yazdım yenidendoğduma ben :)))

Sibelim diş macunları ucuz değil ama pek
yani bizde o fiyata laıyoruz 8,5-9 filan

isyan ev konusunda dertliyim dokunma yarama
bu evden taşınmak istiyorummm
dokunayım azıcık yarana...sen bu halinle kuzum o hayal ettiğin evi rüyanda görürsün şekerim..benden sölemesi..topla kendini...sen toplanki kocanda görsün o da toplansın...kasın ne kadar rahat erkek o kadar rahat olur bu görev senin...hayaline ulaşmak istiyorsan biraz sık kendini

Belkide olmayacağını bildiğim için salıyorum aman diyorum ne zaman yaşayacağız bu hayatı bir daha
şu kredi borcu bitsinde öyle 1 yıl birikim yapıp kredi çekip ev alabiliriz
bu evi de kiraya versem aylık yine 1000-1500 ödesek şuan oturduğum ev 500 tl kira versem eşimin maaşından 1000 tl gitse alabiliriz anca
2015 yılına kadar beklemedeyim

[FONT=comic sans ms, sans-serif]masatakvimine Allah askına ne evııı yaa[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]ne tasınmasııı ya adamı bunaltma ya sızınde aylık borcunuz vardı 1000 lıra adamda 3 bınlıra alıyor 10 bın degıl otur oturdugun yere[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bıraz kendını frenlemen lazım evlendıkten sonra bır magaza acacak kadar kıyafet aldın kendıne ben sahsen bızzat ayakkabı dolabını gormus bırı olarak tabıkıı ozenıyorum sımdı Allah da cok versın ben gene hıc alamıyorum [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yokmu bu ısın ortası yaw :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]borcla bısey almaktan keyıf alamıyorumm[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ısyancımm bakıcam bır ıkı gun sonra sipariş erıcem ay sonuna akdar almam gerek cunkuu[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sıbelcımm evı temızlemıssınız hayırlı olsun bakalım bız bu hafatay yetısebılecekmıyızzzzzzzz[/FONT]

hımm benımkıde sıgnal ama 3,5 tl ama ben sıgara ıçmıyorum gerek yok yanı pahalısına
9 tl macuna verirsem sinirimden ölürüm

sibelll evimi temizlediniz..ben yine okudum unuttumu yada gözümdenmi kaçtıı bir rapor yazıp bir buraya bakınc ahatlar karışıyor..
kuzum hadi bakalım güle güle otur inş..yerleşince bize resim eklemeyide unutma oki doki

bu borç bittikten sonra eminim ki yeni bir ev alabiliriz
herkes yorganına göre ayak uzatıyor yenidendoğdumcum

temızledık cnm nasıp olursa hafta sonu taşınmayı duşunuyoruz.
ben nette resım paylaşmayı sevmıyorum ama sızlerden saklamam. mesela sadece burda göruştuğum arkadaşlarıma gösterebıleceğim bi sistem var mı....bıkaç kişi görsün okadar yanı

bu konuda sana çook katılıyorum sonuna kadar
birşeyler yapmak istiyorsak biraz kısacağız yoksa zor olur

isyanım bende senin gibi düşünüyorum bazı şeyler zamanında akar iken yapılmalı ki ilerde keyfini süresin
mesela nişanlımın maaşı çok şükütr standartların baya üstünde
benimde çok şükür standartalrın üstünde ama biz yinede yeri geliyor 50 tl nin hesabını yapiyoruz
ama amacımız ileride kendimiz ve çocularımız için birşeyler yapabilmek
ben mesela kendim devlet okulunda okudum ama çocuğumu özel okula gönderip eğitim almasını çok isterim ama bu kendiliğinden olmuyor çalışmak ve biriktirmek lazım
ama sende çook azimlisin cnaım tez zamanda kendi evinize geçeceksiniz inşaallah

canım albüm yapıosun...özel diyorsun albüm seçeneğine sadece arkadaş listen görebiliyor..sonrada albümü kaldırıyorsun..

ya bende çok kasmama yandaşıyım masatakvimi kadar uç noktada olmasamda çook kasmanın anlamı yok. şu anda aman genciz şimdi yaparız derken gençlik gidiyo. daha evlendiğimden beri bayramda kendime çanta ayakkabı pantolon bide üst aldım o kadar daha bişey alamıyorum eşiminde benimde ihtiyacımız var.
idareli olmalı evet ama bunalmadan geçen eşimde dedi benim bu sıkı rejime çok sıkıldık aşkım bu kdar olmaz dedi monta ihtiyacın var onudamı almıcaz yaniii...
evet idareli olmalı ama oda dozunda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…