- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.141
o yapı bence ya değişemez ama biraz kısabilirsin benim kardeşimde öle çorapta bile marka takıntısı var değişemiyoo ssz
çorap takıntısı mıo ne kuzum yaaa ilk defa duydum valla
erkek mi kız mı kardeşin?
Valla bana göre çorap çoraptır en fazla 5 tl cik veirirm
dokunayım azıcık yarana...sen bu halinle kuzum o hayal ettiğin evi rüyanda görürsün şekerim..benden sölemesi..topla kendini...sen toplanki kocanda görsün o da toplansın...kasın ne kadar rahat erkek o kadar rahat olur bu görev senin...hayaline ulaşmak istiyorsan biraz sık kendiniWhatsupp'dan yazdım yenidendoğduma ben :)))
Sibelim diş macunları ucuz değil ama pek
yani bizde o fiyata laıyoruz 8,5-9 filan
isyan ev konusunda dertliyim dokunma yarama
bu evden taşınmak istiyorummm
buarada bende lacivert bı dıs macunu kullanıyorum colgate mı sıgnalmı ne oda 9 tlsıagra aıctıgımız ıcın ıyısını ısterım
dokunayım azıcık yarana...sen bu halinle kuzum o hayal ettiğin evi rüyanda görürsün şekerim..benden sölemesi..topla kendini...sen toplanki kocanda görsün o da toplansın...kasın ne kadar rahat erkek o kadar rahat olur bu görev senin...hayaline ulaşmak istiyorsan biraz sık kendini
Allah beni işsizlikle sınamasın yaa bende hayatta evde oturamam.
çorap takıntısı mıo ne kuzum yaaa ilk defa duydum valla
erkek mi kız mı kardeşin?
Valla bana göre çorap çoraptır en fazla 5 tl cik veirirm
[FONT=comic sans ms, sans-serif]masatakvimine Allah askına ne evııı yaa[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]ne tasınmasııı ya adamı bunaltma ya sızınde aylık borcunuz vardı 1000 lıra adamda 3 bınlıra alıyor 10 bın degıl otur oturdugun yere[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bıraz kendını frenlemen lazım evlendıkten sonra bır magaza acacak kadar kıyafet aldın kendıne ben sahsen bızzat ayakkabı dolabını gormus bırı olarak tabıkıı ozenıyorum sımdı Allah da cok versın ben gene hıc alamıyorum [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yokmu bu ısın ortası yaw :)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]borcla bısey almaktan keyıf alamıyorumm[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ısyancımm bakıcam bır ıkı gun sonra sipariş erıcem ay sonuna akdar almam gerek cunkuu[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sıbelcımm evı temızlemıssınız hayırlı olsun bakalım bız bu hafatay yetısebılecekmıyızzzzzzzz[/FONT]
sibelll evimi temizlediniz..ben yine okudum unuttumu yada gözümdenmi kaçtııbir rapor yazıp bir buraya bakınc ahatlar karışıyor..
kuzum hadi bakalım güle güle otur inş..yerleşince bize resim eklemeyide unutma oki doki
aynı takıntı benim kardeşimde de var
çorapta ben aramam marka ama o bilek çorapsa adidas alır
ince çorapta penti
incede bende pierre cardin alırım
ama adidas falan almam normalde
vardır bazı markalarım ama çook uçuk olmamak kaydı ile
bende pentiden vazgeçmemmmm
dokunayım azıcık yarana...sen bu halinle kuzum o hayal ettiğin evi rüyanda görürsün şekerim..benden sölemesi..topla kendini...sen toplanki kocanda görsün o da toplansın...kasın ne kadar rahat erkek o kadar rahat olur bu görev senin...hayaline ulaşmak istiyorsan biraz sık kendini
canım albüm yapıosun...özel diyorsun albüm seçeneğine sadece arkadaş listen görebiliyor..sonrada albümü kaldırıyorsun..temızledık cnm nasıp olursa hafta sonu taşınmayı duşunuyoruz.
ben nette resım paylaşmayı sevmıyorum ama sızlerden saklamam. mesela sadece burda göruştuğum arkadaşlarıma gösterebıleceğim bi sistem var mı....bıkaç kişi görsün okadar yanı
canım albüm yapıosun...özel diyorsun albüm seçeneğine sadece arkadaş listen görebiliyor..sonrada albümü kaldırıyorsun..
başkada bilmiyorumki şekerimm :44::44:ama arkadaş listemde sadece sizler yoksunuz ki... ama bırtek sızlerle sureklı göruştuğum için sadece sizler gorun ıstıyorum ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?