- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.161
aynen bize dün böle diyerek bana çizme çanta aldık...ama zaten hafta sonları falan dışarı çıkıyoruz biz..10 günde bir falan dışarda yemek yiyoruz..zamanı kaçırmıyoruz yani fazlada..sadee harcamalarımızı kontrol altında tutuoruzya bende çok kasmama yandaşıyım masatakvimi kadar uç noktada olmasamda çook kasmanın anlamı yok. şu anda aman genciz şimdi yaparız derken gençlik gidiyo. daha evlendiğimden beri bayramda kendime çanta ayakkabı pantolon bide üst aldım o kadar daha bişey alamıyorum eşiminde benimde ihtiyacımız var.
idareli olmalı evet ama bunalmadan geçen eşimde dedi benim bu sıkı rejime çok sıkıldık aşkım bu kdar olmaz dedi monta ihtiyacın var onudamı almıcaz yaniii...
evet idareli olmalı ama oda dozunda yani
kuzum ben kaçırdım sözden mi ayrıldınız nişandan mı ?
eğer öle ise ben eşimle önce nişanlıydık ne şartlarda ayrıldık sonra tekrar barıştık onu öle bekledim ki nişanlıyken askere gitti bekledim 9 ay nişanlı kaldık ben kpss atamasını yazmıydum adana ve çevresi olsun die 3 atama yazmadım sonra ne oldu tartışıyoz ailesi hiç ilgilenmiyo uzak şehirlerdeyiz dedim bak senin için yazmıyom kpss dedi kimi kandırıyn nie inanmıyon dedi tamam yazmıyosan o senin temizliğin demez mi cok agır konutu sonra ayrıldık ama cok zor bi durum katlanacak bişe değil annemler hattımı değiştirdi ben istedim cunku artık dayanamıyodum 49 klioya düşmüstüm 172 boyundayım sacım kel kalmıstı her dk gizlice facesini takip ediyodum hattımı kırmamıstık cunku kardeşimle o hatla konusuruz diyoduk ne zamn acsam özelden bi tel arıyodu bigun baktım hatta sesli mesaj var bi ağlıyo bi aglıyo anlatamam cok etkilendim sonra atamda akdeniz hariç heryeri yazdım atandım ailem cok mutluydu hayatımdan cıktığına onaylamıyolardı sonra atandığım sehire geldicok cabaldı barıstık evlendik unutunmu desen unutamadım yaptıklarını unutamam da bazen keske velnmeyip ona ömür boyu o vicdan azabını versemiydim diyorum karsıma baska insanlar cıktı fakat o aglayıp cabalayınca basakasına bakamadım
ya bende çok kasmama yandaşıyım masatakvimi kadar uç noktada olmasamda çook kasmanın anlamı yok. şu anda aman genciz şimdi yaparız derken gençlik gidiyo. Daha evlendiğimden beri bayramda kendime çanta ayakkabı pantolon bide üst aldım o kadar daha bişey alamıyorum eşiminde benimde ihtiyacımız var.
Idareli olmalı evet ama bunalmadan geçen eşimde dedi benim bu sıkı rejime çok sıkıldık aşkım bu kdar olmaz dedi monta ihtiyacın var onudamı almıcaz yaniii...
Evet idareli olmalı ama oda dozunda yani
ben geldimmmm
geçmişi okudum gözlerim ağrıdı:26:
Amma konuşmuşsunuz
yeniden doğdum kayınpederim yardım ediyomuş hadi bakalımm
sevindim açıkcası
sehkerimmmm nasılsın şekerimmmm
Başım çok ağrıdı benim kızlarrrr
akşama patlıcan yemeği yerine patlıcan kebab yapıcam..köfteli olandan..inş güzel olur..
yok kuzum yaa bende sen gibi napıcam diyordum ama olup gidiyor merak etme..evet canım dozunda olması en güzeli ama oda olacak hepimizin üstündeki şu yükler bir kalkar ise inşaallah oda olur bakarsın bizde istediğimiz gibi dilediğimiz şeyleri yapabiliyoruz nasip hepsi
hg kuzu.yoğunsun sanırım bugün sende.
Ben bugün nedense elim hiç bir işe gitmedi yapmadım adet oldum karnım ağrıyor dayanamıyorum acısına
evlenince geçer diyorlar ama bilmiyorum ki:26::26:
Ne kerametli şey imiş bu anacım her derde deva mübarek
offf bayılırım patlıcanın her çeşidine valla canım çekti
bu soğukta nede iyi gider
yav birşey sorucam sen kaçta eve gidiyorusn kuzum kebap yapacaksın
şimdi annem herşeyimizi hazırlıyoruz hopp bir gidiyorum sıcacık yemek önümde
sırf sofrayı kaldırıyorum oda mutfakta yeriz biz tvde vardır
masadan alırım makineye onda bile azen kaçarım
evli iken ben ne yapçam bilmiyorum yandım valla
benim kebap yapmam 3 saaitimi alsa 7 de vde olsam 10 da yemeğe otursak
Aman allahım gelsin kilolar yok sevmedim ben bu işi yav
canım patlıcanlarıda kızart hafif öyle yapşimdi akşama patlıcanlı köfte yapıcam..fırına koyucam yaa ondan önce patlıcanları kızartayımmı yoksa direkmi fırına köfte ile koyayayım..patlıcanlar geçmi pişer...yardımm
evet canım dozunda olması en güzeli ama oda olacak hepimizin üstündeki şu yükler bir kalkar ise inşaallah oda olur bakarsın bizde istediğimiz gibi dilediğimiz şeyleri yapabiliyoruz nasip hepsi
hg kuzu.yoğunsun sanırım bugün sende.
Ben bugün nedense elim hiç bir işe gitmedi yapmadım adet oldum karnım ağrıyor dayanamıyorum acısına
evlenince geçer diyorlar ama bilmiyorum ki:26::26:
Ne kerametli şey imiş bu anacım her derde deva mübarek
offf bayılırım patlıcanın her çeşidine valla canım çekti
bu soğukta nede iyi gider
yav birşey sorucam sen kaçta eve gidiyorusn kuzum kebap yapacaksın
şimdi annem herşeyimizi hazırlıyoruz hopp bir gidiyorum sıcacık yemek önümde
sırf sofrayı kaldırıyorum oda mutfakta yeriz biz tvde vardır
masadan alırım makineye onda bile azen kaçarım
evli iken ben ne yapçam bilmiyorum yandım valla
benim kebap yapmam 3 saaitimi alsa 7 de vde olsam 10 da yemeğe otursak
Aman allahım gelsin kilolar yok sevmedim ben bu işi yav
canım patlıcanlarıda kızart hafif öyle yap
hiç heveslenme şekerimm geçmiyor geçmiyoo
hatta benim daha çok şiddetlendii
kuuzm yoğundum pazartesi böyle yoğun oluyorum
bide canım çok sıkkındı şimdide başım çok ağrıyoo
oruçum
şükür az kaldı
demekki Allah sana nasip etmiş eşini kaderinmiş geri dönmüş. Bizim öyle bir şey olma ihtimailimiz olmaz, gelsede geri iade ederim onu geldiği yere (büyük konuuşmayayımda)
bu arada evet nişandı cnm düğüne 1 ay kala bitirdi
yok kuzum yaa bende sen gibi napıcam diyordum ama olup gidiyor merak etme..
ben 5 buçukta eve varıyorum...bu kebap denen şey çok kolay...bildiğin köfte yapıosun..patlıcanları yuvarlak doğruosun...kürdana bir yane köfte bir tane patlıcan üstüne domates dilimi yapıp fırına veriyorsun bu kadar...ama kızartsammı patlıcanları diye düşündüm..tariflerin bazılarında kızartılmış yazıyor basılarınza kızartılmamış..
ben genelde 5 buçukta evde oluyorum..6 buçuğa yemek hazır..7'de yemek brmiş oluyor tatlım
canım patlıcanlarıda kızart hafif öyle yap
hiç heveslenme şekerimm geçmiyor geçmiyoo
hatta benim daha çok şiddetlendii
kuuzm yoğundum pazartesi böyle yoğun oluyorum
bide canım çok sıkkındı şimdide başım çok ağrıyoo
oruçum
şükür az kaldı
ben geldimmmm
geçmişi okudum gözlerim ağrıdı:26:
amma konuşmuşsunuz
yeniden doğdum kayınpederim yardım ediyomuş hadi bakalımm
sevindim açıkcası
sehkerimmmm nasılsın şekerimmmm
başım çok ağrıdı benim kızlarrrr
vadesi geldiğinde olacak inş. canım sabret daha EVLİLİĞİNİ tam anlamıyla oturtamadın....bu gergin ortamları hamile atlatmanda sıkıntı herşey bebeğe yansıyor kafanız rahatlasın rabbim inşallah nasip eder bunun için üzme kendini acelede etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?