Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aynen bize dün böle diyerek bana çizme çanta aldık...ama zaten hafta sonları falan dışarı çıkıyoruz biz..10 günde bir falan dışarda yemek yiyoruz..zamanı kaçırmıyoruz yani fazlada..sadee harcamalarımızı kontrol altında tutuoruz

kuzum ben kaçırdım sözden mi ayrıldınız nişandan mı ?

demekki Allah sana nasip etmiş eşini kaderinmiş geri dönmüş. Bizim öyle bir şey olma ihtimailimiz olmaz, gelsede geri iade ederim onu geldiği yere (büyük konuuşmayayımda)

bu arada evet nişandı cnm düğüne 1 ay kala bitirdi

ben geldimmmm
geçmişi okudum gözlerim ağrıdı:26:
amma konuşmuşsunuz
yeniden doğdum kayınpederim yardım ediyomuş hadi bakalımm
sevindim açıkcası

sehkerimmmm nasılsın şekerimmmm

başım çok ağrıdı benim kızlarrrr

şimdi akşama patlıcanlı köfte yapıcam..fırına koyucam yaa ondan önce patlıcanları kızartayımmı yoksa direkmi fırına köfte ile koyayayım..patlıcanlar geçmi pişer...yardımm

evet canım dozunda olması en güzeli ama oda olacak hepimizin üstündeki şu yükler bir kalkar ise inşaallah oda olur bakarsın bizde istediğimiz gibi dilediğimiz şeyleri yapabiliyoruz nasip hepsi

hg kuzu.yoğunsun sanırım bugün sende.
Ben bugün nedense elim hiç bir işe gitmedi yapmadım adet oldum karnım ağrıyor dayanamıyorum acısına
evlenince geçer diyorlar ama bilmiyorum ki:26::26:
Ne kerametli şey imiş bu anacım her derde deva mübarek

akşama patlıcan yemeği yerine patlıcan kebab yapıcam..köfteli olandan..inş güzel olur..

offf bayılırım patlıcanın her çeşidine valla canım çekti
bu soğukta nede iyi gider
yav birşey sorucam sen kaçta eve gidiyorusn kuzum kebap yapacaksın
şimdi annem herşeyimizi hazırlıyoruz hopp bir gidiyorum sıcacık yemek önümde
sırf sofrayı kaldırıyorum oda mutfakta yeriz biz tvde vardır
masadan alırım makineye onda bile azen kaçarım
evli iken ben ne yapçam bilmiyorum yandım valla
benim kebap yapmam 3 saaitimi alsa 7 de vde olsam 10 da yemeğe otursak
Aman allahım gelsin kilolar yok sevmedim ben bu işi yav

offf bayılırım patlıcanın her çeşidine valla canım çekti
bu soğukta nede iyi gider
yav birşey sorucam sen kaçta eve gidiyorusn kuzum kebap yapacaksın
şimdi annem herşeyimizi hazırlıyoruz hopp bir gidiyorum sıcacık yemek önümde
sırf sofrayı kaldırıyorum oda mutfakta yeriz biz tvde vardır
masadan alırım makineye onda bile azen kaçarım
evli iken ben ne yapçam bilmiyorum yandım valla
benim kebap yapmam 3 saaitimi alsa 7 de vde olsam 10 da yemeğe otursak
Aman allahım gelsin kilolar yok sevmedim ben bu işi yav
[/QUOTE]
ben vala yetiştiremiyom hergun aynı iş kuzum yaaa ben resim ekleyemiyom dosaya ekle diyom seciyom ama 900 kb yazıyo yanında ünlem var sinir oldum haa bilg fotoyu yükleyem dedim olanı ama olmuyo

yok kuzum yaa bende sen gibi napıcam diyordum ama olup gidiyor merak etme..
ben 5 buçukta eve varıyorum...bu kebap denen şey çok kolay...bildiğin köfte yapıosun..patlıcanları yuvarlak doğruosun...kürdana bir yane köfte bir tane patlıcan üstüne domates dilimi yapıp fırına veriyorsun bu kadar...ama kızartsammı patlıcanları diye düşündüm..tariflerin bazılarında kızartılmış yazıyor basılarınza kızartılmamış..
ben genelde 5 buçukta evde oluyorum..6 buçuğa yemek hazır..7'de yemek brmiş oluyor tatlım

şimdi akşama patlıcanlı köfte yapıcam..fırına koyucam yaa ondan önce patlıcanları kızartayımmı yoksa direkmi fırına köfte ile koyayayım..patlıcanlar geçmi pişer...yardımm
canım patlıcanlarıda kızart hafif öyle yap

hiç heveslenme şekerimm geçmiyor geçmiyoo
hatta benim daha çok şiddetlendii
kuuzm yoğundum pazartesi böyle yoğun oluyorum
bide canım çok sıkkındı şimdide başım çok ağrıyoo
oruçum
şükür az kaldı

bencede kuzum en iyisi kızartayım ben..pişecek pişmeyecek korkusu olmasın içimde
kuzum oruçta başına vurmuştır..yemek yeyince hafifler biraz inş..Allah kabul etsinn :26::26:

hatunlarr hepinize iyi akşamlarrr...mmousemm konuşamadım bugün fazla seninle..kocanla konuşmaya çalış daha fazla uzatmadan..
öpüldünüzz

sakın büyük konuşma sakın kuzum ben neler demiştim allahım böle atandığım sehirde karsımda görünce dondum oda titriyodu ama sorsan o hayllerim gercek oldu bi nebze ama hiç bi tad alamadım seni cok ii anlıyorum hayatım nişandan ayrılmak aslında buyuk bi sans ama göremiyon cunku tüm hevesin gidiyo bide ben memur olduktan sonra bidaha kbul ettim allah pişman ettirmesin ama bazen düşünüyom keske hayatı boyunca bi ceza verseydim die eminim bundan sana tekrar döncek eminim yani ama bişeyi degiştirirmi bilmiyorum ben tam olayları bilmiyorum ama öle olcak biliyorum

kuzum sen 5,5 evde iyi oluyorsun ben 19:15 ten önce eve giremiyorum vallahi
üstünü değiştir elini yüzünü yıka hazırlan derken 19:30
yemek ye 20:00 oluyor kaldır derken 20:30
sonra pertim çıkıyor annemle odamıza geçeriz tv izleriz kitap okuruz tavla oynarız kart oynarız kuran okuruz
evlenince inşaallah bende yapabilirim

maaşallah ya sen baya tuttun oruç
kaza mı tutuyorsun goodcum y
benimde 12 gün var 2 gününü tuttum 10 gün kaldı ama şimdi hastayım
tutmak lazım hep öteliyorum birikti allah affetsin

hoşgeldin goodcum
bende anca gelebildim akşama misafirim var
yemek yaptım bir sürü iş çok yorgunummmmmm....

Son düzenleme:

bende senin gibi düşünüyorum çok haklısın canım

günadın herkese
Dün eve gider gitmez test yaptım yine negatif
moralim çok bozuldu çok
Allahtan eşim moral verdi yoksa ağlardım bütün gece
beklemiyordum zaten ama yinede üzüldüm yani,
doktora gidecektim bugün aslında ama eşim sonra git dedi..
grip olmuşum burnum tıkalı,sabahları uyanamıyorum yaa çok zor geliyor uyanmak..
kb kv hala bendeler hergün misafir var
dün akşamda büyük görümce eşi çoluk çocuk herkes vardı.
zaten yoruluyorum hasayım bide misafir((((((
akşam poaça yaptım sabah yesin kv kp diye çok kötü oldu
lastik gibi yaa çiğneyemiyor insan(
kendimden bunu beklemezdim(((((
nedense bugün pek keyfim yok bi sebebi yok ama neyse Allah hayra çıkarsın inşallah AMİN

Günaydın kızlar.
Nasılsınızz?
Dn kafa dağıtmak için sabahtan akşama kadar evi temizledim. Eşim geldi zor bıraktırdı. Sonra uyumuş kalmışım zaten.
Gece rüyama giriyo, eşime anlatamıyorum psikolojim altst oldu.
Yıkıldım resmen, rabbim bana yaşattıklarını, bana karşı yaptıgı iyiliğide kötülüğüde karşısına misliyle çıkarsın diyorum.
Sizden dualarınıza benide katmanızı istiyorum.
Herneysee.

Dün pirinçli kabak yemegi yapmıştım ama suyunu çekmiş bide ona ayrıca sinir oldum.

Masatakvimi gibi ben de çok alışveriş yapıyorum malesef. Evlenmeden önce böyleydim sanırım eşim onu saglamaya çalışıyo, gerçi kendiside benden farklı degil. Geçen arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik bişeyler bakıyolar ben de sıkıldım başka şeylere bakıyorum neye baksam onu alalım bunu alalım diyo halbuki ihtiyacım yok. Ben biraz dikkat etmeye çalışsam o böyle yapınca kendimi engelleyemiyorum. Her haftasonu dışarı çıkmak istiyo dışarı çıkıncada az para harcamıyoruz malesef. Benzin, yemek, çay-kahve ohooo. Geçen çıkmayalım dedim sıkılıyoruz sen de bunalıyosun, tartışıyoruz dedi. Sen git dedim gitti 1 saat sonra geldi hemen güya sıkılıyodu.

15 günde 1 çıkıcaz artık. O haftada 1 akşam zaten arkadaşlarıyla toplanıyor, ben de öyle.
Çok fazla borcumuz olmasa bile sürekli bişeyler çıkıyo bir an önce borçlardan kurtulup birikime geçmek istiyorum.
Bazen ben ödüyorum faturaları, gerçi çok bişeyde gelmiyo ama rahatlıyo bi nebze.
Eşim genelde bütün parasını evde bırakır. Sanırım bu yüzden kendimi evin maliye bakanı gibi hissedip tasarrufa girişiyorum (giden parayı ben görüyorum tabii. :18:) Banada günde 30-40 lira arası bişey bırakır yoksa ben hayatta para isteyemem.

Çalışmanın güzelliği burda.
Birdeeee sanırım artık ben de bebek istiyorum. Çok erken ama görünce içim gidiyo, kendimi engellemeye çalışıyorum ama içten içe istiyorum.

İlk defa size itiraf ediyorum.
Tek kalınca çok konuştum gelin artıkk.

gunaydın kızlar
ower uzulme cnm ALLAH buyuk
adetın yedıncı gunu soğan kurune başla. bu ay olmazsa bende başlayacağım. laf dınle bıraz ondan sonra olmazsa doktora gıt. bak benım 6 cmlık kıstı erıttı bu soğan suyu
kaynanlar nıye sende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…