Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hakkaten ya borç harç öderken gençlık gıdecek:26:
17 yşından bu yana ödüyorum 23 yaşındayım
çok yoruldum kızlar 3 gündürmakine g,b, çalışıyorum mayıstımmmmmmmmmmmmm iki gün gelemişycem işlerim var bir sürü işyerindeeeeee az konusun emiiii

yıl sonu işleri heralde canımm dimii:18::18:
allah yardımcın olsun cancazımmm
az konuşun kızlarrr cilt yok

şömide için bu kadar tepki verdim ya başka birşeye karışmıycam dedi tepkim çok ağırdı sanırım...badanada bittiiiiiiiiiiii eve gelen çok beğeniyormuş ben yarın adana'ya gidiyorum allahın izniyle alt kattaki wc laminant ve merdiven modelleri bakacağız sonraaaaaaa inşallah mobilya ve aksesuarlar kalıyor geriye en zevkli kısmı telimde resim yolladı nişanlım ama bilgisayara atamıyorum nedense yaaa

günaydınnnnnnnnn

ev toplamak zor ıs
buyuk cogunluk bıttı
bugun esım ben gelene kadar kolılerı ve posetlerı orada bır odaya yıgacak odayı sılıp tabıkı
yarın sabahta artık kalan esyaları posetlere doldurup tasınacagız
dehset yorgunum
oyun bolumune gecıyorum
kafamı dagıtmam lazım

Günaydın hanımlarr..dün oda düzenimiz değiştir..sonra elektirikler gitti..ardından işler yığıldı derken giremedimm

gunaydın taze gelınler ve gelın adayları
ısyan şukur kavuşturana..
yenıdendoğdum benımde işler bıttı
owner vardır bı sebebı cnm ..yada adet dönemı zamanlarındasınya duygusallık tavan yapmıştır simdi

evet kuzum yaa çok özledimm sizleriii

günaydın dün gece hiç rahat uyuyamadım..
bugünde canım çok sıkkın
moralim bozuk oysa ki ortada hiç bir neden yok!
hatta ağlamak istiyorum

kuzum sürekli dua oku...şeytan vesvese yatarıp içini daraltıyor..

mmouse tüm resimlere yorum yapmadım ama hepsi çok güzel yaaa bayıldım...hele arabadaki poza bittim benn
çok güzelsiniz maşallah size..nazar değmesimm

mouse bışıy dıyım mı. ben düğün saçı olarak topuz saçları sevmem. dağınık kalsın severım.ama bugune kadar gördüğüm en guzel toplanmış saçlar senınkıler. nefıs olmuş yuzunede çok gıtmış bayıldım resmen
resımler çok guzel. ben 3 sayfadakı sağdakı resımle arka sayfaka onunuzde gerılı bır ıp varya o resmı çok beendım cnm

teşekkür ederim canım düğün saçımı bende çok beğendimmm

günaydın hanımlarrrrrrr
yoğunum ama size yazmadanda geçemicemm

günaydın dün gece hiç rahat uyuyamadım..
bugünde canım çok sıkkın
moralim bozuk oysa ki ortada hiç bir neden yok!
hatta ağlamak istiyorum
canım bazen banada öyle oluyoo dua oku bol bol
günaydın canlarımmmm stüdyo fotolarını aldık onları yüklücemmm

canımmm çok beğendimmmmmmmm
maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…