- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.641
ohh ne güzel yaaa...bizde hiç video açılmıyor..herşey engelliburdayım ben
dün patron gelınce kapattığım "kayıp şehir"e bakıyodum
başımda ağryo
aynen yaa rüya gibiydi dün akşam fotolara bakarken eşimde öyle dedi 3 ay geçti bileaynenn yaaa..geçen gün şöle bir düşündümde rüya gibi geldi...yaaa tekrar yaşamak istiyorum...koşturmacadan, heyecandan bişi anlayamadım bennn
canımmm çok beğendimmmmmmmm
maşallahhh
ohh ne güzel yaaa...bizde hiç video açılmıyor..herşey engelli
kismsecikler yokkk :44::44:
kızlar bugün çok yoğunum pek giremicem
aynen yaa rüya gibiydi dün akşam fotolara bakarken eşimde öyle dedi 3 ay geçti bile
sağol kuzucummmmm
isyancım sen nerede çalışıyon
ohh ne güzel yaaa...bizde hiç video açılmıyor..herşey engelli
aynenn yaaa..nasıl geçti ne oldu anlayamadımmkiii :44::44:
üniv. hastanesinde çalışıyorum kuzumm
geldim biraz yoğundum kızlar mangoda indirim var %50 %70 bi kaç şey seçtim ben ama çantalar indirimde markaya göre cok ii ben kaçırmak istemiyom sizede hemn kızlara söyleyim dedim
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - TİMSAH EFEKTLİ BOWLİNG ÇANTA
ben geldim ama gideceğim size allahısmarladık demeye geldim..
16.05de uçağım var adana'ya herifimin yanına gidiyorum yılbaşındada muhtemelen orada olacağım...
hepinize iyi seneler,yeni yılda herşey gönlünüzce olsun...
bu arada nişanlım yılbaşı hediyesi i phone almış banainşallah dalga geçmiyordur...ben ona hiç bir şey almadım
evet canım mangoda aşırı indirim var bende gördüm bir kaç çanta almadım salak gibiama anneme hediye almayı düşünüyorum bir tane o çok beğendi çünkü adana'dan bakıcam artık...
MANGO - ÇANTALAR - Bowling Çantaları - RUGAN ÇANTA buda çok güzel burda tam cıkmamıs rugan iş ark almış oyuzden ben alamıyom
aynenn yaaa..nasıl geçti ne oldu anlayamadımmkiii :44::44:
üniv. hastanesinde çalışıyorum kuzumm
dumduz cnm ya ben beğenmedim. hiç şık durmuyo.
evet kuzum yoğunuz ama hasta görmediğimiz için hastane içinde en rahat birimlerden biriyiz..şükür hasta görmüyoruz insanlarla uğraşmak çok zor..birde hasta ve psikolojileri bozuk ise aman tanrımsiz çok yoğun olursunuz kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?