Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar bugün çok yoğunum pek giremicem
aynenn yaaa..geçen gün şöle bir düşündümde rüya gibi geldi...yaaa tekrar yaşamak istiyorum...koşturmacadan, heyecandan bişi anlayamadım bennn
aynen yaa rüya gibiydi dün akşam fotolara bakarken eşimde öyle dedi 3 ay geçti bile
canımmm çok beğendimmmmmmmm
maşallahhh

sağol kuzucummmmm

ben geldim ama gideceğim size allahısmarladık demeye geldim..
16.05de uçağım var adana'ya herifimin yanına gidiyorum yılbaşındada muhtemelen orada olacağım...
hepinize iyi seneler,yeni yılda herşey gönlünüzce olsun...
bu arada nişanlım yılbaşı hediyesi i phone almış bana inşallah dalga geçmiyordur...ben ona hiç bir şey almadım

evet canım mangoda aşırı indirim var bende gördüm bir kaç çanta almadım salak gibiama anneme hediye almayı düşünüyorum bir tane o çok beğendi çünkü adana'dan bakıcam artık...

canım sende al bişiy. nışanlıken alması lazım zaten. ooo benım eşim nişanlıyken annem babam ben kardeşim hepımıze yılbaşı hedıyesı almıştı. ama hakkını yemeyeyım bu senede herkese alcaktı ben dur dedim herkese en ekonomık hedıye bıle alsak en az 150-200 kağıt yaparkı olmaz ev taşıyoz bı suru borç var almayalım dedim ikna ettım
bugunlerın kıymetını bil mutlu seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…