- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.121
eşin babamın biraz daha iyi hali sanki dicem ama ne biliyim. babamda evden çıkarken balkon kapılarını kitlermiş balkona çıkmasın kimse görmesin diye. eşinde bu hesap ne yaparsan yap önüne geçemezsin bunun seneler geçtikçe biraz daha ehlileşir sadece. bu sana duyduğu güvensizlik falan değil canım. babam bizi bile kıskanırdı biyere göndermek istemezdi düşüntakma kafanı o yüzden bu durumlara ben yanlış davrandığını düşünmüyorum eşinin kızacağı bişey yok belki biraz ama bu kadar değil bu eşinin huyuyla alakalı bence kendinde suç arama canım
evet bıde ısın o boyutu var ben cocukla arkadas olabılırım dımı
hayır hayır erkekten arkadas olmaz
guvenmuıyorsa kırarım onun kafasını ben onu nguvenını sarsacak bısey yapmıs yapacak bırı degılım ondan cok ben onem verırım boyle seylere ve cok ıyı bılır
cok sınırlendı
mesela bu aksamda ızınlı suanda eve gıdıp vakıt gecırmenın benım ıcın bı manası yok
kırgında degılım
sınırlıyım galıba
ben sürahiyi kırmasını falan atlamışımbelkide bişieye sinirlenmiştir kuzum yada kaç zamandır yorgunluk durumu böle sinir yapmış ve bunda patlamıştır...oturun konuşusun..böle şeyleri yalnış anlamasın..yıpratır sizi..öle elinden teli sertçe almak, çikolatayı alıp atmak, sürehi kırmak bana pek normal gelmesi yani..eşin hatalı ve böle davranmaması gerekir..bir daha tekrarlamaması gerekir..sonuçta egede korkabilir yanii
nedense bu kez bende kendımde suc aramıyor
olaylar oyle bı gelıstıkı kendı acısından olayları planlımı zannettı ne yaptı bılemıyorum :S
esım balkom kapısı falan kıtlemıyor ama bı yere ne zaman g ıtsem benım burnumdan getırıyor
gıtmıyeyım da ıyı oluyorum
sonra dıyro sen bunaldın ark gıt
arkadaslar uzak ıllakı bı uyuzluk buluyo o gun :S
bence kıymalı pideyi çıkarkızlar yarın günümüz bende olacak inşaallah liseden kızlarla her ay gün yapiyoruz aylık 150 tl olarak 10 bayanız işte hepimiz
menüm şöyle olacak inşaallah;
1)kıymalı pide
2)prynirli çıtır börek
3)elmalı cevizli tarçınlı milföy havuzu
4)tavuklıu,arpa şehriyeli salata
5)patatesli,salatalık rendeli salata
6)aşure
tabiki bunlaırn hepsini anacağızım yapacak bende temizlik yapacağım akşam gidince hiçte yapasım yok ama neyseee
sizce menüm nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızlar yarın günümüz bende olacak inşaallah liseden kızlarla her ay gün yapiyoruz aylık 150 tl olarak 10 bayanız işte hepimiz
1)kıymalı pide
2)prynirli çıtır börek
6)aşure
tabiki bunlaırn hepsini anacağızım yapacak bende temizlik yapacağım akşam gidince hiçte yapasım yok ama neyseee
ıs yerıde soguk
evde soguktu neresı guneslı yarın kar yagcak dıyorlar :)))))))))))
buarada sanada yorumun ıcın tesekkur ederım esımı gece o saatte bı kadın arasa
dunyayı dar etmıstım o aryı
kombımız dun hıc calısmadıgı ıcın egeyı alamadık
su evın eksıklerı ıle ılgılı 5 bılezık bozsam anca yeter :S
neden calısıyoruz ya
ıstedıgımızı gıyıp gıyemedıkten sonra anlamıyorum ben
ben cok bunalmıs durumdayım cok para kactı :S
bende daldan dala atladım tanıı
kızlar yarın günümüz bende olacak inşaallah liseden kızlarla her ay gün yapiyoruz aylık 150 tl olarak 10 bayanız işte hepimiz
1)kıymalı pide
2)prynirli çıtır börek
6)aşure
aşure uymamıs gıbı
tavuklu salatayı gunlerde agır buluyorum
bıraz daha kek veya daha tatlı bısey olamazmı
mesela muzlu rulo pasta yapabılırsın yada su hatunlar cok sevdı sultan lokumunu yap
ownercım haklı olabılırsın evet bende esım evdeyken ısı vs yokken telefonu elıme alan bırı deıglım
toplam ne kdr borcunuz var kuzum yinemi kredi çektiniz siz
ısyan sızın demırler acılıp kapanabılıyormu
sen tv ızlerken ısıklar kapalımıydı dun aksam?
1)kıymalı pide
2)prynirli çıtır börek
6)aşure
ya ıste altık 700 kusur sımdı tam bılmıyorum 24 ay kredı borcumuz var(15 bın kredı tadılat ıcın cekmıstık) ama o tadılat bıze 22 bıne fılan maal oldu son kalan ceyrekler gıttı ıkı aydır maas gıdıyor
700 kredi 300 benim kredim 85 dıger kredı yanı toplam 1100 lıra ve hepsıde 2 sene asagı yukarı yanı o 300 lıranın 18 ayı fılan vardır neyse
1100
bu ay son 350 lıra dogalgaz 2.abonman taksıdı var
100 lıra elektrık su gelse
200 dogalgaz gelse
200 lıra her ay kreıd kartı var arka balkon camı oradan cekıldı
ee ne ettı
1100+100+200+200+350+ esımın yol parası 50+100 lira cep faturaları 200 lırada gun param 2300 tutuyor
2550 maasımız zaten ortak
yanı 200 lıraylada harclık market pazar
yanı tamam bu ay son abonman parası ama
yanı ustumuze basımıza alamıyoruz 2 cızme gıyıyordum gecen yıldan ıkısıde yırıtldı
ha harley botlarım var ama kıslık havada gıyıyorum aghırlar
yanı bılezık bozmak ıstıyorum ben
yarın kayınvalidemin arkadaşları gelin görmeye geliyorlarmış...dün aradı beni c.tesi gelirmisin diye..ama hiç gidesim yok...annemde diyor gideceksin...bizim yarın gelinlerimiz gelmese bizde güceniriz kırılırız diyor
bence kıymalı pideyi çıkar
zaten peynirli börek yapıyormuşsun
tavuklu salata yerine kısır da olabilir.
açıktı kuzum ışıklar...açıp kapanmıyor canım sabit..
canımmm çok kalablık bir menü olmış..bence tavuklı salata ve aşureyi çıkar..onun yerine sütlü bir tatlı yap tamamdır
yarın kayınvalidemin arkadaşları gelin görmeye geliyorlarmış...dün aradı beni c.tesi gelirmisin diye..ama hiç gidesim yok...annemde diyor gideceksin...bizim yarın gelinlerimiz gelmese bizde güceniriz kırılırız diyor
kayınvalidenden istesen cnm borcumuz çok anne yardım et desen valla cnm çok sıkıştıysan bozdurrr yapck bişey yok ama bileizkte bozunca bidaha geri gelmez ama napacaksın elin mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?