Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ısyan sızın demırler acılıp kapanabılıyormu
sen tv ızlerken ısıklar kapalımıydı dun aksam?

ben sürahiyi kırmasını falan atlamışım
bunlar tabi ki hoş değil
ama kendimi düşünerek yazıyorum
gece kim olursa olsun öz kuzenim dahi olsa gecenin bir saatinde arasa eşim çıldırır
yani doğru değil bencede ama ne yapayım adamında huyu bu
arayan adam düşüncesizlik etmiş gecenin bi saatinde evli kadını aramak ne demek yaa
valla doğru bir tarafı yok bence
benim kız arkadaşlarım bile akşamları aramaz beni eşim evdedir rahat konuşamam diye
bilemiyorum yanlış anlamayın ama bana ters

kızlar yarın günümüz bende olacak inşaallah liseden kızlarla her ay gün yapiyoruz aylık 150 tl olarak 10 bayanız işte hepimiz
menüm şöyle olacak inşaallah;
1)kıymalı pide
2)prynirli çıtır börek
3)elmalı cevizli tarçınlı milföy havuzu
4)tavuklıu,arpa şehriyeli salata
5)patatesli,salatalık rendeli salata
6)aşure
tabiki bunlaırn hepsini anacağızım yapacak bende temizlik yapacağım akşam gidince hiçte yapasım yok ama neyseee
sizce menüm nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

üüzldüm yenidoğdum gecenin 11 de eşimi bi bayan arasa bende kıyameti kopartırdım eşin baya fevri davranmış benm eşimde kızardı şahsennn ama kötü olmuşş yaaa

bence kıymalı pideyi çıkar
zaten peynirli börek yapıyormuşsun

aşure uymamıs gıbı
tavuklu salatayı gunlerde agır buluyorum
bıraz daha kek veya daha tatlı bısey olamazmı
mesela muzlu rulo pasta yapabılırsın yada su hatunlar cok sevdı sultan lokumunu yap

ownercım haklı olabılırsın evet bende esım evdeyken ısı vs yokken telefonu elıme alan bırı deıglım

toplam ne kdr borcunuz var kuzum yinemi kredi çektiniz siz

tavuklu salata yerine kısır da olabilir.

kızlar gunaydın
eflnam onları sende yap bak sonra elıne yapışır benden soylemesi
yenıdendoğdumcum eşin haksızlık etmış sana ama aynısını yaşasaydın emınım sert bı tepkı verirsin sende- bende- bızde. kuzenınde bı hoş yanı" aa kımle buluştu o zaman " ne demek ya. eşin doğal olarak sınırlenmış tabı. akşamkı olayda tuz bıber olmuş işte. adamın gec saatte araması bıryana ısrarla eşini isteyınce sende panık yapmıssın buda eşini dahada çok germiş
boşver olur oyle. uzatmayın. eşin fazla tepkı göstermış ama sonuçta erkek kıskançlık damarı kabarmıştır

Hayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz?

Ben suan cok heyecanliyim.

Bi aksilik cimazsa insaAllah bugun diplomamin denkligini yaptiricam ve ygs icin kaydimi yaptiricam insaAllah.

Aof'den en az 2 senelik bi bolum okumayi denemek istiyorum.

Belki basaramiycam ve ygs de baraji bule gecemiycem. Ama en azindan ilerde denemedim diye pisman olmam.

Aramizda aof'de okuyan arkadaslar var mi?

bende teli elime almam aklıma bile gelmez yaaaa yenidendoğdum en azından kira derdin yok bi şekilde ödeneirrr

toplam ne kdr borcunuz var kuzum yinemi kredi çektiniz siz

ya ıste altık 700 kusur sımdı tam bılmıyorum 24 ay kredı borcumuz var(15 bın kredı tadılat ıcın cekmıstık) ama o tadılat bıze 22 bıne fılan maal oldu son kalan ceyrekler gıttı ıkı aydır maas gıdıyor

700 kredi 300 benim kredim 85 dıger kredı yanı toplam 1100 lıra ve hepsıde 2 sene asagı yukarı yanı o 300 lıranın 18 ayı fılan vardır neyse
1100
bu ay son 350 lıra dogalgaz 2.abonman taksıdı var
100 lıra elektrık su gelse
200 dogalgaz gelse

200 lıra her ay kreıd kartı var arka balkon camı oradan cekıldı
ee ne ettı
1100+100+200+200+350+ esımın yol parası 50+100 lira cep faturaları 200 lırada gun param 2300 tutuyor
2550 maasımız zaten ortak
yanı 200 lıraylada harclık market pazar
yanı tamam bu ay son abonman parası ama
yanı ustumuze basımıza alamıyoruz 2 cızme gıyıyordum gecen yıldan ıkısıde yırıtldı
ha harley botlarım var ama kıslık havada gıyıyorum aghırlar

yanı bılezık bozmak ıstıyorum ben

ısyan sızın demırler acılıp kapanabılıyormu
sen tv ızlerken ısıklar kapalımıydı dun aksam?

açıktı kuzum ışıklar...açıp kapanmıyor canım sabit..

canımmm çok kalablık bir menü olmış..bence tavuklı salata ve aşureyi çıkar..onun yerine sütlü bir tatlı yap tamamdır

yarın kayınvalidemin arkadaşları gelin görmeye geliyorlarmış...dün aradı beni c.tesi gelirmisin diye..ama hiç gidesim yok...annemde diyor gideceksin...bizim yarın gelinlerimiz gelmese bizde güceniriz kırılırız diyor

kayınvalidenden istesen cnm borcumuz çok anne yardım et desen valla cnm çok sıkıştıysan bozdurrr yapck bişey yok ama bileizkte bozunca bidaha geri gelmez ama napacaksın elin mahkum

bence kıymalı pideyi çıkar
zaten peynirli börek yapıyormuşsun

kalabalık olduğumuz için yeniyor diye düşündüm
belki akşam değiştirebilirim

tavuklu salata yerine kısır da olabilir.

kısırı diğer günde yaptık ama annem mercimek köfteside yapabiliriz dedi

açıktı kuzum ışıklar...açıp kapanmıyor canım sabit..

canımmm çok kalablık bir menü olmış..bence tavuklı salata ve aşureyi çıkar..onun yerine sütlü bir tatlı yap tamamdır

elmalı cevizli tarçınlı milföy tatlı olacak
aşureyi annem yaptı bile
tavuklu salatada çok güzel oluyor bakalım akşam beşki bira xeğişiklijk yaparız

canım bence bileziklerle borcunuz bitiyosa bozdur aman onlar bozulmasın deyipte sıkıntı çekme. bizde bunalmıştık eşimle geçen hafta sonu alışveriş yaptık kartların dibini bulduk ama hiç sorun değil. çok şükür çalışıyoruz herşeyi ödüyoruz bi ayda aldıklarımız için borçlandık belirli zaman sonra bunalırsınız bizde öyle oldu valla

kayınvalidenden istesen cnm borcumuz çok anne yardım et desen valla cnm çok sıkıştıysan bozdurrr yapck bişey yok ama bileizkte bozunca bidaha geri gelmez ama napacaksın elin mahkum

kp bıze olan borcuna karsılık perde yaptıracaktı ama perdecı bıze bır perde hedıye ettı dıgerını kp odedı 250 lıra
gerı kalan hıc bıseye para harcamadı yanı ılla gecmıstır uc bes
ama cogunuda onur ıade ettı onlara benzın parası usta yemek parasını kılıt parası vs gıbı
benım babam tesaısat ıslerını karsıladı ve halı alıyor bana yanı 1000 lıralık bı harca yaptı babamlar
kayınvalıdemden ısteyemem kendısıne koltuk alıyor mutfagına
yoktur onlardada suanda zaten ısteyemem
bılezık bozulunca bır daha gerı gelemeyecek bende cok ıyıb ılıyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…