Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bı kac resım var albumde

kıs evin olmuş ya senin. daha ne olsun. ne istiyon sen Allah dan başka. huzurla oturun yeter bu size.
sen sabancı torunu değilsin ki canım herşeyin tam takır bir anda olsun. bence fazlasıyla iyi bile olmuş. şükür de deki daha iyisini nasip etsin Rabbim.
kızma ama burda en çok yakınan sensindir herhalde. sen yakınırsan diğer kızlar ne yapsın???

DAHA ONCE yazmıstım ya ben severken ayrılmıstı esım o sebebten belkıde cok acı cektım yanı o tum o kotuluklerı bana yaparken ben hala onu ozluyordum sımdı bır yerlerde nasıl nefes alır kımın elını tutuyordur dıye her an aglıyordum
keske dıyorum olseydıde arada ıyıyı hatırlasaydım mezarına gıtseydım ben 2.5 sene sonra evlenerke ona ıhanet yapmıs olsaydım
o bu kdar suclu olmasaydı ınanamıyorum :S
souyleyebılecek bıseyım yok
ben senın yerınde olsaydım herseyden herkezden uzaklasır oyle devam ederdım
sevdıgım ınsanla benı ayırabılecek tek sey onun benı sevmemesı olur
ıhanet olur
dayak olur
kumar olur

tabı o zaman bana sadece senı sevmıyorum hatta senı sevdıgımı hıssetmnıyorum demesı bıle yeterlı olurdu belkıde onu kafamdan atmak ıcın ama cocuk olunca ıyıce yapamadım paranoyak oldum sureklı acaba hıcmı sevmıyor bı sıvılce kadardamı sevmıyor dıye hep akrabalarıma soruyordum

ınsanlarda duyduysa evet bıraz toparlamak guc ama
bıde ınsan herkezı herzaman sevemıyor
bunları unutma
bende suanda yenı bosna ıle yesılkoy arasında calısıyorum
yakına gelmıssın :)

para dıyemı eksık dıyemııı dıyosunnn
guzelım yakınıyoruma ma dogruları soyluyorumm ama neuyse soylemem artıkk ya bende acaba fazlamı anlatıyorum dıye dusunuyorudm kendı kendımeee

evı begenmenede sevındım canım daha guzlelerı daha yenılerı senın olsun ınsallah

kızlar bizim burda kar baya yoğunlaştı hemde nasıl
ama çook güzel bir manzara var şu an
ayaklarımın ucunu hissetmiyorum o derece yani

canım sev evmi değiştirdin? hayırlı olsun evine bayıldım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. bende taşınayım bende ekleyeyim o zaman. piyonist'in yalnız evi diye :)

inşallah bu psikolojiye girmem canım. çünkü her akşam ağlıyorum bende. şu anda nerde napıyor diye. ona atlatırız geçer unuturuz diyorum ama içim kan ağlıyor resmen. sevgilisinin olma ihtimali bile canımı çok yakıyor. inşallah hemen unuturum hatırlamam diyorum hep. ama nasıl olacak bilmiyorum. yeni ev yeni hayat arkadaşlarım beni bir süre oyalar gibi geliyor. sonrasında da rahatça unuturum inşallah.
canım evet yakın olmuşuz. sende egeni alır gelirsin artık birgün bana bir çayımı içersiniz. bende egeye pasta yaparım :))

eevt canım kendı evımıze gectık kıradaydık
pekı yenı esyamı alacaksın kendıne nasıl oalcak??

kalplerarası tesekkur ederım canımm

ıs yerınle eıvn uzak olmus ama olsun
sımdı nerede oturuyordun ?

bak ben açıkcası şimdi böyle bir evv hiç düşünmedim anlattıklarından yola çıkarak. zaten uzun zamandır son durumlarını bilmiyom. eski durumlarını biliyorum.
evin misler gibi olmuş bak gerçek bu. beğenmiyorsa birisi bilki art niyet. gayet iyi olmuş.
doğru söylemiyosun demedim zaten. asla demem kimseye bunu burda yazdıklarındna yola çıkarak.
ama fazla yakınıyorsun bence her anlamda. yani aç mısın, açıkda mısın, hasta mısın, işin mi yok, yoksa oturacak eşyan mı yok dersem, şükür hepsi var.
inan türkiye ortalamasında kalburun üstünde kalırsınız.
o yüzden bence çok fazla yakınıyorsun. senin sahip olduklarının yarısına sahip olamayan tonla insan var.

canım benım haklısınn
acıkcası begenmeyen olmadı ama anlattımı bılmıyorum her gelen bı kulp taktı gıttı bırı mutfaga taktı bırı yok ytak odan mınıcık bırı salonun asırı bos magaza dukkanı gıbı bırı egenın pdası bombos hasta olacak dıyor
ve ınan cocukta hasta
:S
olumlu dusunmem lazım

o kulp takanların evine git yarsısı yoktur bak. ben boş seviyom ferah seviyom diceksin. ben inan 1 kere bile evime olumsuz elleştiri getirmedim. herkese evimi ben beğenerek aldım dedim beğenmesem bile. fesatı tanırım zaten, iyi olan çevremde varsın eleştirsin. kalbini bildiğim insanın lafı da ağır gelmez.
art niyet işte. hayat o bu dedi ile yaşanmaz. ev senin yaşayacak olan sensin. millete diceksin ki biz beğendik içimize de sindi.bak bakalım bişi diyorlar mı.
egenin ayağına sürekli panduf giydir. sıkı giydir üstünü de yer oturtma vs dikkat et elinden geldikçe. en kötü ballı zencefil tozu karıştır yedir. bünyesini korur emin ol.
ayrıca zamnla yapki herşeyi ne yorul ne stres ol, hayatının tadını çıkar ve içine sinerek yap herşeyi. acele ile yapılan şeyden hayır gelmez.
kocanıda bu stresden kurtarcak olan sensin. sürekli telkin et, çok şükür iyi haldeyiz vs diye. o stres yaptıkça sana da yansır.
stres iyidir erkekde ama fazlası değil. bunalırlar hemen
iyi düşün şükret sabret bak nasıl herşey iyi olcak hayatında.
evinde gayet güzel bence mis gibi ohhhhhhhhhhhhhhh ayağını uzat oğlunla kocanla tv izle ye iç otur yaaaa
bırak onu bunu azcık eksik kalsın. 40 yıllık evin olsun gene eksik bitmez. çünkü evin eksiği bitmez.

yenıdendoğdum evın pek guzel cnm ağız tadıyla oturun ınş
bu arada dün senın yazdıkların aklıma geldı ve hemen salon perdeme baktım vallahı senınkıyle aynı belkı dahada kısa kalmış yanı hiç takılmamışım ben bu konuya sen demesen dunyada aklıma gelmez. hoş hala aynı kanıdayım
bu arada sınema dedim yahuuu.... gidin cem yılmaza gülün dedimmmmmm....stres atın dedimmmmmmmmm..niye dınlemıyonuz benı

kızgınlıklarının sonucu böyle bir karar aldınız gibi, neden dönüşü olmasın ki duyan duysun, ortada ahlaksızlık yok ya, kötü düşünenler kendine baksın canım.
belki birbirinizin kıymetini anlarsınız bu kötü olay sonucunda barışırsınız, gönlüm hep barışmanızdan yana, ortada çözülemeycek sorun yok, sadece karakterleriniz sorun yanlış anlama ama. ikiniz içinde hayırlısını nasip etsin rabbim.

bu arada evindemi kalıyorsun hala ?

turkuaz annemde hep bu lafı kullanır fazla bişey istesek, sabancı tohumu değilsiniz der :)

saray gibi olmuş maşallahh kötü söyleyen art niyetlidir bencede.
aksesuar v.s. az olduğundan ev büyük ya ondan öyle geliyordur. ay sonunda kira derdi yok bundan güzeli varmı canım yaa
eksikleri yıla yayarak alırsın yavaş yavaş alırsın, laf söyleyenede ben dar kadınım evim ferah olsyun de yapıştır lafı canını sıkmalarına izin verme.!!!
Her oda ayrı güzel ve ben mutfağını görmek istiyorum.!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…