- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.341
bı kac resım var albumde
gerçekten severek ayrılıyoruz. çok saçma değilmi severek ayrılmak.. amin hayır duaların için. Allah kimsenin yuvasını bozmasın.
yok canım ben bakıyorum. babamda bakıyordu ama şimdi tuttum b.evlerden. bu hiçi kar böyle devam etmezse taşınıcam inşallah. biz zaten şimdiden pişman olduk ama barışsakta aynı şeyler yaşanacak ben biliyorum bu yüzden barışmak istemiyorum. eşiminde akrabaları öğrenmiş artık dönüşü olmaz dedi. zaten ben olsun demedim ama kendisi öyle dedi. ne diyeyim artık biten bitti, önümüze bakalım. biliyorum canım senin evliliğini inşallah bizde 2.si olursa tabii senin kadar mutlu olabiliriz. sen şanslı biriymişsinki şimdiki eşin çıkmış karşına.
kıs evin olmuş ya senin. daha ne olsun. ne istiyon sen Allah dan başka. huzurla oturun yeter bu size.
sen sabancı torunu değilsin ki canım herşeyin tam takır bir anda olsun. bence fazlasıyla iyi bile olmuş. şükür de deki daha iyisini nasip etsin Rabbim.
kızma ama burda en çok yakınan sensindir herhalde. sen yakınırsan diğer kızlar ne yapsın???
bı kac resım var albumde
DAHA ONCE yazmıstım ya ben severken ayrılmıstı esım o sebebten belkıde cok acı cektım yanı o tum o kotuluklerı bana yaparken ben hala onu ozluyordum sımdı bır yerlerde nasıl nefes alır kımın elını tutuyordur dıye her an aglıyordum
keske dıyorum olseydıde arada ıyıyı hatırlasaydım mezarına gıtseydım ben 2.5 sene sonra evlenerke ona ıhanet yapmıs olsaydım
o bu kdar suclu olmasaydı ınanamıyorum :S
souyleyebılecek bıseyım yok
ben senın yerınde olsaydım herseyden herkezden uzaklasır oyle devam ederdım
sevdıgım ınsanla benı ayırabılecek tek sey onun benı sevmemesı olur
ıhanet olur
dayak olur
kumar olur
tabı o zaman bana sadece senı sevmıyorum hatta senı sevdıgımı hıssetmnıyorum demesı bıle yeterlı olurdu belkıde onu kafamdan atmak ıcın ama cocuk olunca ıyıce yapamadım paranoyak oldum sureklı acaba hıcmı sevmıyor bı sıvılce kadardamı sevmıyor dıye hep akrabalarıma soruyordum
ınsanlarda duyduysa evet bıraz toparlamak guc ama
bıde ınsan herkezı herzaman sevemıyor
bunları unutma
bende suanda yenı bosna ıle yesılkoy arasında calısıyorum
yakına gelmıssın :)
para dıyemı eksık dıyemııı dıyosunnn
guzelım yakınıyoruma ma dogruları soyluyorumm ama neuyse soylemem artıkk ya bende acaba fazlamı anlatıyorum dıye dusunuyorudm kendı kendımeee
evı begenmenede sevındım canım daha guzlelerı daha yenılerı senın olsun ınsallah
canım benım haklısınnbak ben açıkcası şimdi böyle bir evv hiç düşünmedim anlattıklarından yola çıkarak. zaten uzun zamandır son durumlarını bilmiyom. eski durumlarını biliyorum.
evin misler gibi olmuş bak gerçek bu. beğenmiyorsa birisi bilki art niyet. gayet iyi olmuş.
doğru söylemiyosun demedim zaten. asla demem kimseye bunu burda yazdıklarındna yola çıkarak.
ama fazla yakınıyorsun bence her anlamda. yani aç mısın, açıkda mısın, hasta mısın, işin mi yok, yoksa oturacak eşyan mı yok dersem, şükür hepsi var.
inan türkiye ortalamasında kalburun üstünde kalırsınız.
o yüzden bence çok fazla yakınıyorsun. senin sahip olduklarının yarısına sahip olamayan tonla insan var.
eevt canım kendı evımıze gectık kıradaydık
pekı yenı esyamı alacaksın kendıne nasıl oalcak??QUOTE]
ıs yerınle eıvn uzak olmus ama olsun
sımdı nerede oturuyordun ?
evet canım sadece yatak odası alıp çıkıyorum evden geri kalan herşeyi yeni alıcam canım. onu seç bu ihtiyaç falan diye oyalanırım hemde bir süre iyi böyle. bağcılarda oturuyordum canım hatta esenelrde daha uzaktı yani. şimdi daha iyi oldu en geç 45 dk da evde olurum. yani bilmiyorum ama umarım :))
canım benım haklısınn
acıkcası begenmeyen olmadı ama anlattımı bılmıyorum her gelen bı kulp taktı gıttı bırı mutfaga taktı bırı yok ytak odan mınıcık bırı salonun asırı bos magaza dukkanı gıbı bırı egenın pdası bombos hasta olacak dıyor
ve ınan cocukta hasta
:S
olumlu dusunmem lazım
gerçekten severek ayrılıyoruz. çok saçma değilmi severek ayrılmak.. amin hayır duaların için. Allah kimsenin yuvasını bozmasın.
yok canım ben bakıyorum. babamda bakıyordu ama şimdi tuttum b.evlerden. bu hiçi kar böyle devam etmezse taşınıcam inşallah. biz zaten şimdiden pişman olduk ama barışsakta aynı şeyler yaşanacak ben biliyorum bu yüzden barışmak istemiyorum. eşiminde akrabaları öğrenmiş artık dönüşü olmaz dedi. zaten ben olsun demedim ama kendisi öyle dedi. ne diyeyim artık biten bitti, önümüze bakalım. biliyorum canım senin evliliğini inşallah bizde 2.si olursa tabii senin kadar mutlu olabiliriz. sen şanslı biriymişsinki şimdiki eşin çıkmış karşına.
kıs evin olmuş ya senin. daha ne olsun. ne istiyon sen Allah dan başka. huzurla oturun yeter bu size.
sen sabancı torunu değilsin ki canım herşeyin tam takır bir anda olsun. bence fazlasıyla iyi bile olmuş. şükür de deki daha iyisini nasip etsin Rabbim.
kızma ama burda en çok yakınan sensindir herhalde. sen yakınırsan diğer kızlar ne yapsın???
canım benım haklısınn
acıkcası begenmeyen olmadı ama anlattımı bılmıyorum her gelen bı kulp taktı gıttı bırı mutfaga taktı bırı yok ytak odan mınıcık bırı salonun asırı bos magaza dukkanı gıbı bırı egenın pdası bombos hasta olacak dıyor
ve ınan cocukta hasta
:S
olumlu dusunmem lazım
turkuaz annemde hep bu lafı kullanır fazla bişey istesek, sabancı tohumu değilsiniz der :)
ayağını yorgana göre uzatmak vardır ya
annem derdiki, özal ın kızı zeynep misino zaman çünkü özal meşhurdu,
o vefat edince sabancı ya geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?