Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kızlar sabah yazdığımla ilgili yorumlar yapmışsınız..şunu söylemek istiyorum;
cumartesi akşamı eşimi aradım annemlerde kalabilir miyim dedim.oda'' gelmeni isterim,seni özlüyorum ama kalmak istiyorsan kal yinede'' dedi..
benim için yapılmaması gereken bişey değil
herşeyin mecburiyet yüzünden olması gerekmez istediğim zaman gidip annemlerde kalmalıyım nede olsa komşu sayılırız..
hem arkadaş yada akraba değil ki eşim izin vermesin..
herkesi benimle aynı düşünecek diye bişey yok tabi..

sana katılıyorum canım, herhangi bir yer değil ailenin evi, arada eşin olmadan kalabilirsin ölçüsünü ayarlamak yeterli.
Bende kalıyorum bazen çokda mutlu oluyorum, evlendim diye baba evinde yatmaya hasret kalacak değilim ya :)

canım ilk anda evet ama ben kararımdan eminim. kalbim ayrılma diyor, mantığım ise barışma. inan her ikiside bana çok lazım:) şu anda ayrılmak en iyisi gibi. barışma olmaz çünkü ben kesinlikle alttan almam. saygı, sevgi hakgetire. belli birşey yok ama fikir uyuşmazlığı en büyük ayrılık nedeni. ama sizlere yine duacıyım Allah mutluluğunuzu daim etsin sizlerin. hemde her zaman teşekkür ederim fikirleriniz, sohbetiniz, yardımlarınız için.

sağol canım bizde size duacıydık ama hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok.
Evlilik ciddi anlamda kolay değil, iyisi olmuyor yenisi oluyor.

Aşk sevgi dışında yönetilmesi gereken bi kurum sanki şirket gibi, kurallar sorumluluklar, çalışma arkadaşlarında aileler gibi, iyisi var kötüsü var çıkarcısı var :)

saolasın canım dediğin gibi her türlüsü var evlilikte. neyseki evlilik bitince bunların gibilerinde ömrü olmuyorr yavaş yavaş dökülmeye başlıyorlar paçalardan. neyseki sıyırabileceğim kendimi. bu arada biri sormuştu ben şu anda evde kalıyorum, eşim annesinde ama ben bu hafta içinde taşınacağım Allah kısmet ederse.

bu aralar tek kalma ailen yanında dimi
Onun ailesi barışmanız için ısrarcı olmadımı seviyorlardı seni

bu aralar tek kalma ailen yanında dimi
Onun ailesi barışmanız için ısrarcı olmadımı seviyorlardı seni

yanımda ama başkasına gönderdim çok konuşuyorlar. kafamda kazan gibi kimseyi kaldıramıyorum şu aralar. tek kalmam en iyisi gibi. olmadılar zaten biz bitirdik diye söyledik. aleside o kadar çirkefleştiki demekki hiç tanıyamamışım dedim. iyiki bitmişte hepsinin gerçek yüzünü görmüşüm, boşuboşuna saygı sevgi duymamışım. sadece kayıp olurdu benim için.. anlatsam neler yaşadığımı gazeteelrde manşetlere çıkar. terbiyesizler. iyi kurtulmuşum.

Hadi ya o kadarmı bide seviyorlardı, vallahi arkadaşım yaşadıkça neler göreceğiz. Görümcende sevinir meydan ona kaldı.
Keşke eşin ailesinden boşanma diye de bi kanun çıksa :)

Hadi ya o kadarmı bide seviyorlardı, vallahi arkadaşım yaşadıkça neler göreceğiz. Görümcende sevinir meydan ona kaldı.
Keşke eşin ailesinden boşanma diye de bi kanun çıksa :)

aah keşkem keşkem keşkeeemmmm sülalesini boşar kocamı alır kaçardım :)

canım sana çok katılıyorum
yenidendoğdum senin için demiyorum yanlış anlama
halimize ne kadar şükür etsek azdır vallahi

ayağını yorgana göre uzatmak vardır ya
annem derdiki, özal ın kızı zeynep misin o zaman çünkü özal meşhurdu,
o vefat edince sabancı ya geçtik

eflinam çeyiz almaya başladın mı canım, yemek takımın yoksa köşelilerden al çok şık duruyorlar yaa benim yok içimde kaldı her gördüğümde imreniyorum :)

kızlar ben geldimmm.
perde olayını sonuçlandırdık sonunda ve ne oldu tahmin edin borç bizim üstümüze kaldı. eşim bana bunu söyledi ya cinlerim tepeme çıktı. gittim mutfağa sigara yaktım yanıma geldi bana kızma benim suçum yok dedi.
bende kime annenemi kızıyıym yeter dedim ve içimdekilerin birkısmınıda olsa kustum. ilk defa sesini çıkarmadı haklısın dedi ve ben senden çok daha fazla üzülüyorum yapma böyle sen hissetmeden ben o borcu kapatıcam dedi o konuyu o şekilde kapadık ama çoook sinirliyim onlara belki 3 4 haftadır gitmiyoruz zaten.
dünde çok acip bişey oldu. kpedere araba lazım olmuş eşim onu bırakmaya gitti bende bu arada duşa giriyim dedim. duştan çıktım telim çalıyo. yetişemedim eşim 5 kere aramış aradım bende nasıl bağırıyo bna telefonda anlatamam aç kapıyı dedi ben şoktayım ne oldu diye.
evden içeri bi girdi alev parçası nefes nefese nasıl sinirli bağırıyo bana korktum. gittim içeri bornoz vardı üstümde üstümü giyindim ordan mutfağa geçtim. aradann 5 dk geçti geldi bana sımsıkı sarıldı bırak herşeyi gel dedi.
işin aslı şuymuş... anahtarını evde unutmuş. bende kapıyı açmayınca çok korkmuş bütün camları tıklamış kapıyı kaç kere çalmış balkona tırmanmış kapıyı kırmaya çalışmış. öldüm zannetmiş
benim kalbimde rahatsızlık var kapıyı açmayınca da kalpten gittim zannetmiş şapşal kendi kalpten gidiyomus ömrümden 5 sene götürdün dedi yarım saat kendine gelemedi
bana çok bağırdığından hem çok kızdım hemde o yüzündeki korkuyu görünce sevindim deli gibi eşimin korkusunu öğrendim kalpten gidicem diye korkuyomus canım benimmm

sibelim canım dün bizde gittik sinemeya cem yılmnaza gidicektik sonra başka bir filme gittik oda çok güzeldi
filmin adı pi'nin yaşamı diye değişik çok güzel bir filmdi tavsiye ederim yani

turkuaz özal benzetmesine bayıldımmm kızzzzzzzzz
zeynep özaldan neyimiz eksin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm tey teyyyyyyyyyyyyyy

eflinam çeyiz almaya başladın mı canım, yemek takımın yoksa köşelilerden al çok şık duruyorlar yaa benim yok içimde kaldı her gördüğümde imreniyorum :)

canım hiç bir hazırlık yok bende arkadaşlarda soruyorlar ama başlamadım daha
yemek takımı dediğin 102 parça olan mı?onu ablam aldı çeyizime çok güzel gri simli bir takım allahtan ondan kurtuldum
ama başka sorarsan hiçbişi almadım

bakalım nasıl yapacağımmm yemek takımında köşeli nasıl oluyor ki ben görmedim sanırım hiç

aynen canım bende öyle düşünüyorum
hatta herkesten tepki alıyorum arada gelip annenlerde neden kalmıyorsun diye
eşim çocuk değil ki yıllarca yalnız yaşamış her işini görebilir kendisi gözüm asla arkada kalmaz hatta kendi kıyafetlerini bile ütülemişti ben yokken..
ben şanslı olduğumu düşünüyorum o şansımıda sonuna kadar kullanıyorum..
ablam gurbette yılda 1 kez kelir 20,25 gün kalır ağlaya ağlaya gider 1 gece fazladan kalmanın hesabını yapar
annemle uyumaı özlemişim koyun koyuna yattık cancağızımla...

kendi kaplten gidecekmiş yavv adamcağızın
biz şu bayanlar ne fenayız heee hemen işi lehimize çeviriyoruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…