Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

benimki 82 parça ama normal grilerden güzel beğenerek aldımda , böyle kare gibi oluyorya tabaklar onlar çok şık.
sen hızlandır canım yaza ne kaldı :)
liste yap aldıklarını çizersin ben öyle yapmıstım mesela :)

SIBELCIMM suan sınema soyle dursun dvd cıkınca alır ızlerız hep beraber evdee

canım perde borcunun boyle oalcagı bellı ımıs
aılesının durumumu yok
esın kendısımı ustlenmıs

dunku mevzuyude enteresan olmus cnaım sız gırıs kattamıo oturuyorsunuz nasıl tırmanmıss? sasırdımmm dogrusuuuu

kızlar çizelgeme bakınnnnnnnnnnnn zaman ne çabuk geçiyooo:48

77777777777777:77

benımde bugunnn 4
sıgara ıcmıyom habıre yıyom bakalım nolcak

elıfnam buarada ben evde oturma yaptıgınızı okumustumm bende dıyom eve cagırcam zatend ısarı cıkamayız su ara
o senın altınlar gıttı dımı :S

kendi kaplten gidecekmiş yavv adamcağızın
biz şu bayanlar ne fenayız heee hemen işi lehimize çeviriyoruzzzzzzz
kuzum art niyetli bişey yokki. alışverişe çıkıcaktık hemen kahvaltı hazırlıyım saçlarımda krusun diye o gelene kadar duşa giriyim dedim.

canım 1. katta oturuyoruz ama zemin değil yarım kat yukarıdayız. işte diyorum ya o korkusuna sevindim beni ne kadar çok sevdiğini açık açık gördüm yüzündeki korkuyu gördüm telaşını paniğini. korktum o halinden başta ama sakinleşip konuşunca bana sımsıkı sarılınca oda bende kendimize geldik
evet perde olayıda belliydi aslında ama kocamla kötü olmama değmez napimm onlarda öyle insanlar kocamın ailesi yapıcak bişeyim yok

zaman ne çabuk geçiyo yaşlanmdıkkkkkkkkkkk isyan nerelerde biizm kız yaaaaaaaa

benım gunluk yemek takımım 1 6 lı bernardo yuvarlak
1 6 lı bernardo kare
mısafır takımım yuvarlak
hepsınden ehevesımı alıyorum :)
cumartesı aksamı
arnavut cıgerı
patates kızartması
pilav
bol salata

duna ksam
etli fasulye
etli pilav
tursu
salgam ve gene bol salata yedık yemekler duruyor ama bu aksam anneme gıdıcez

mmoussecim haklısn eşinin ailesi yapcak bieşy yok ne yazık ki, maşallah eşin sana hak veriyor, boş ver gerisini, eşin yanında oldukça 1 adım öndesin her zaman.

bernardo ürünleri süper ya bayılıyorum onlara, bende bazı şeylerimi ordan aldım.
Karnımı acıktırdın kız menünlerin güzelmiş :)

bugün bende patateslibörek yapıcm yemeğim yok yarında yeşil fauslye yaprımmmmm

mmoussecim haklısn eşinin ailesi yapcak bieşy yok ne yazık ki, maşallah eşin sana hak veriyor, boş ver gerisini, eşin yanında oldukça 1 adım öndesin her zaman.

aynen öyle yine böyle bir durumda eşim dedi ki benim senden başka hiçkimsem yok benim ailemde sensin hayatımda sensin. kendi ailesinde oda huzurllu değil biliyorum. onlara gittikmi yemek yeyip kalkarız bize gittikmi kalk derim kalkmaz aradaki farkı görebiliyorum. o yüzden doğru diyo onun bir suçu yok yanımda olsun yeter

Bak işte canım seninde görebildiğin fark var, tarafsız adaletli davranmak doğru olanı. Eşin yanında olmasa çekilmez ki hiç bir olumsuzluk.
Bide ailesinin yaptıklarına çanak tutsa napardın

valla aslında haklısın ama nerden başlacağımı bilmiyorum ki
çalışınca insan zamanıda pek olmuyor
şu kışı inşaallah bir atlatalımda başlamayı düşünüyorum artık yavaş yavaş
ama ben sandık çeyizi götürmicem
patik,havlu,seccade 50-60 tane alırlar ya ben istemiyırum o kadar

canım paralar gittiiii gittti gittti adile naşit rahmetilinin filmi vardı o aklıma geldi töbe yarabbim
ev oturmasınıda severim ben evet anlaşabildiğin misafir ise severim hemde çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…