- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.381
canım hiç bir hazırlık yok bende arkadaşlarda soruyorlar ama başlamadım daha
yemek takımı dediğin 102 parça olan mı?onu ablam aldı çeyizime çok güzel gri simli bir takım allahtan ondan kurtuldum
ama başka sorarsan hiçbişi almadım
bakalım nasıl yapacağımmm yemek takımında köşeli nasıl oluyor ki ben görmedim sanırım hiç
kızlar ben geldimmm.
perde olayını sonuçlandırdık sonunda ve ne oldu tahmin edin borç bizim üstümüze kaldı. eşim bana bunu söyledi ya cinlerim tepeme çıktı. gittim mutfağa sigara yaktım yanıma geldi bana kızma benim suçum yok dedi.
bende kime annenemi kızıyıym yeter dedim ve içimdekilerin birkısmınıda olsa kustum. ilk defa sesini çıkarmadı haklısın dedi ve ben senden çok daha fazla üzülüyorum yapma böyle sen hissetmeden ben o borcu kapatıcam dedi o konuyu o şekilde kapadık ama çoook sinirliyim onlara belki 3 4 haftadır gitmiyoruz zaten.
dünde çok acip bişey oldu. kpedere araba lazım olmuş eşim onu bırakmaya gitti bende bu arada duşa giriyim dedim. duştan çıktım telim çalıyo. yetişemedim eşim 5 kere aramış aradım bende nasıl bağırıyo bna telefonda anlatamam aç kapıyı dedi ben şoktayım ne oldu diye.
evden içeri bi girdi alev parçası nefes nefese nasıl sinirli bağırıyo bana korktum. gittim içeri bornoz vardı üstümde üstümü giyindim ordan mutfağa geçtim. aradann 5 dk geçti geldi bana sımsıkı sarıldı bırak herşeyi gel dedi.
işin aslı şuymuş... anahtarını evde unutmuş. bende kapıyı açmayınca çok korkmuş bütün camları tıklamış kapıyı kaç kere çalmış balkona tırmanmış kapıyı kırmaya çalışmış. öldüm zannetmiş
benim kalbimde rahatsızlık var kapıyı açmayınca da kalpten gittim zannetmiş şapşal kendi kalpten gidiyomus ömrümden 5 sene götürdün dedi yarım saat kendine gelemedi
bana çok bağırdığından hem çok kızdım hemde o yüzündeki korkuyu görünce sevindim deli gibieşimin korkusunu öğrendim kalpten gidicem diye korkuyomus canım benimmm
kızlar çizelgeme bakınnnnnnnnnnnn zaman ne çabuk geçiyooo:48
77 77 77 77 77 77 77:77
kuzum art niyetli bişey yokki. alışverişe çıkıcaktık hemen kahvaltı hazırlıyım saçlarımda krusun diye o gelene kadar duşa giriyim dedim.kendi kaplten gidecekmiş yavv adamcağızın
biz şu bayanlar ne fenayız heee hemen işi lehimize çeviriyoruzzzzzzz
SIBELCIMM suan sınema soyle dursun dvd cıkınca alır ızlerız hep beraber evdee
canım perde borcunun boyle oalcagı bellı ımıs
aılesının durumumu yok
esın kendısımı ustlenmıs
dunku mevzuyude enteresan olmus cnaım sız gırıs kattamıo oturuyorsunuz nasıl tırmanmıss? sasırdımmm dogrusuuuu
benımde bugunnn 4
sıgara ıcmıyom habıre yıyom bakalım nolcak
elıfnam buarada ben evde oturma yaptıgınızı okumustumm bende dıyom eve cagırcam zatend ısarı cıkamayız su ara
o senın altınlar gıttı dımı :S
kuzum art niyetli bişey yokki. alışverişe çıkıcaktık hemen kahvaltı hazırlıyım saçlarımda krusun diye o gelene kadar duşa giriyim dedim.
canım 1. katta oturuyoruz ama zemin değil yarım kat yukarıdayız. işte diyorum ya o korkusuna sevindim beni ne kadar çok sevdiğini açık açık gördüm yüzündeki korkuyu gördüm telaşını paniğini. korktum o halinden başta ama sakinleşip konuşunca bana sımsıkı sarılınca oda bende kendimize geldik
evet perde olayıda belliydi aslında ama kocamla kötü olmama değmez napimm onlarda öyle insanlar kocamın ailesi yapıcak bişeyim yok
benım gunluk yemek takımım 1 6 lı bernardo yuvarlak
1 6 lı bernardo kare
mısafır takımım yuvarlak
hepsınden ehevesımı alıyorum :)
cumartesı aksamı
arnavut cıgerı
patates kızartması
pilav
bol salata
duna ksam
etli fasulye
etli pilav
tursu
salgam ve gene bol salata yedıkyemekler duruyor ama bu aksam anneme gıdıcez
benım gunluk yemek takımım 1 6 lı bernardo yuvarlak
1 6 lı bernardo kare
mısafır takımım yuvarlak
hepsınden ehevesımı alıyorum :)
cumartesı aksamı
arnavut cıgerı
patates kızartması
pilav
bol salata
duna ksam
etli fasulye
etli pilav
tursu
salgam ve gene bol salata yedıkyemekler duruyor ama bu aksam anneme gıdıcez
mmoussecim haklısn eşinin ailesi yapcak bieşy yok ne yazık ki, maşallah eşin sana hak veriyor, boş ver gerisini, eşin yanında oldukça 1 adım öndesin her zaman.
aynen öyle yine böyle bir durumda eşim dedi ki benim senden başka hiçkimsem yok benim ailemde sensin hayatımda sensin. kendi ailesinde oda huzurllu değil biliyorum. onlara gittikmi yemek yeyip kalkarız bize gittikmi kalk derim kalkmaz aradaki farkı görebiliyorum. o yüzden doğru diyo onun bir suçu yok yanımda olsun yeter
pofff börekler falan havalarda uçuşuyo yaaa rejimde insan var burrdaaaaaa
kısadan kolay ya napım börek yapıcm kusra bakma mousem ya aklıma gelmedi
canım nasılsınnn?afiyet şeker olsun kuzummm şaka yapıyorum
selam kızlarrr
canım nasılsınnn?
benimki 82 parça ama normal grilerden güzel beğenerek aldımda , böyle kare gibi oluyorya tabaklar onlar çok şık.
Sen hızlandır canım yaza ne kaldı :)
liste yap aldıklarını çizersin ben öyle yapmıstım mesela :)
benımde bugunnn 4
Sıgara ıcmıyom habıre yıyom bakalım nolcak
elıfnam buarada ben evde oturma yaptıgınızı okumustumm bende dıyom eve cagırcam zatend ısarı cıkamayız su ara
o senın altınlar gıttı dımı :s
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?