Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
iyiyim ben de canım, kar tatili bekliyorum
bugün kar nedeniyle erken çıkacakmışız da, heveslendim belki yarın da tatil yaparlar diye..
bursada fena bastırdı kar, orada nasıl?
bu arada evlilik nasıl gidiyor?

bizdede ist gönderdiler canım biz kaldık valla evlilik çok şükür iyi gidiyo herşey yolunda eşimle sağolsun alıştım gibi o tempoya.
bursayı çok özledim yaa poff gidemedim bir türlü
senin nasıl gidiyo evlilk

çok şükür yaa sevindim adına, bizimde iyi gidiyor, epey alıştım artık evime eşime tempoya
Bursa ile bağlantın mı var, bilmiyordum canım? yoksa gezmeye fln mı geliyordun?

çok şükür yaa sevindim adına, bizimde iyi gidiyor, epey alıştım artık evime eşime tempoya
Bursa ile bağlantın mı var, bilmiyordum canım? yoksa gezmeye fln mı geliyordun?

ben orda okudum kuzucum 3sene yaşadım orda ve çok sevdim keşke orda yaşayabilseydim çok isterdim

günaydın kızlarrr
ıse gelelı 20 dakıka olduu
baya fena ortlaık erken cıkarız bugund ıye dusunuyorum

günaydınn kızlar...buz gibi bir konyadan sesleniyorum sizlere...hava resmen buzzzz...rüzgar fırtınası var ama kar falan yok ortada...dehlşet soğuk yaa :18::18::18::18:

mmousemm eşinle perde meselesini ne şekilde olursa olsun halletmenize sevindim...eşin yanında ya herşeyi görüyor biliyor ya gerisi boş kuzumm

piyonist hoşgeldin canım aramıza...biz seni kaynaştırırız merak etme

bugün biraz daha iyiyimm :2::2::2:
dün öğle arasında çıktım anneme gittim..yattın uyudum annem çorba yaptı onu içtim..bitki çayları içtim..akşama eşim geldi yemek yedik..çay içtik eve geldik..saat 21:30'da tekrar uyudumm..yeni uyandım ama hala uykum varr

dun aksam ıstedıgın ıcın bu sabah mutfagın resımlerını cvektımm canımmb ırazdan eklıcem mutfak ve wc yı :)))

buarada ıkı tayt
bır badı bır kazak bır kalın hırka ve hala kabanla oturuyorum
bugun ıse gelıncek bı hava yok aslında ama :S
ısteeeeee

aynenn bende..biri kışlık kalın tayt diğerise ise normal tayt olmak üzere 2 yat var üstümde..üzerinde örgüden tunik var..onun üzerinde hırka...donuyorum hala

günaydınlar herkese
kızlar dün adetimin 3. günüydü d.k.h.na başladım ama bişey sormak istiyorum..
bu ilacı kullanırken soğan suyunuda içebilir miyim?

günaydınlar herkese
kızlar dün adetimin 3. günüydü d.k.h.na başladım ama bişey sormak istiyorum..
bu ilacı kullanırken soğan suyunuda içebilir miyim?

annem kullanmıştı kuzum ama tam bilemiyorum...annemde baya büyük kist vardı ikisini bir arada kullandı bişi olmadı..ama yinede araştır sen

annem kullanmıştı kuzum ama tam bilemiyorum...annemde baya büyük kist vardı ikisini bir arada kullandı bişi olmadı..ama yinede araştır sen
anladım canım turkuaz gelince ona sorarım o bilir..
ben çok kilo aldım kızlar yaa moralim çok bozuk koşu bandı almak istiyorum bana şöyle uygun sağlam bir koşu bandı lazım kullananlar varsa tavsiye istiyorum..
hee bide isyancım masatakvimi nasıl hiç görüştün mü?
dün akşam arayacaktım eşi yanındadır diye vazgeçtim..

dün beni aramış masatakvimi ama ben hastalıktan uyuduğum için görmedim...gördüğümde de akşam olmuştu..eşi yanındadır diye aramadım
bende çok kilo aldımmm yaaa kızlarr...delirecemm evlendiğimde 52 kiloydum şimdi 58

masatakvımı kıdemlı ev hanımı oldu heee :)))

ownercım sonunda reglı gormussun gozun aydın olsun bende bu arada gorecegım bır ıkı gune

masatakvımı kıdemlı ev hanımı oldu heee :)))

ownercım sonunda reglı gormussun gozun aydın olsun bende bu arada gorecegım bır ıkı gune
sağol canım yaa evet şükür sonunda 20 gün gecikmeylede olsa regl oldum
ilaca başladım işte dün akşam hakkımda hayırlısı olsun..
şimdilik plana göre 2 ay daha bebek yok
ne yapayım hayırlısı böyleymiş
bakalım bana ne zaman nasip olacak anne olmak

günaydın kızlarrrr
kilo aldım diye yakınan arkadaşları benim gibi diyete davet ediyorum
bizim buralar bembeyaz yaa çoook güzellll
bu arada rüyamda ölü bebek gördüm mosmordu ama gömmemişler arada o yüzden huysuzlanıyo kucağıma alıp yatıştırıyorum sonra yine yerine yatırıyorum. anneme diyorum ki anne çok huzursuz artık tabut alıp gömelim diyorum annemle tabut almaya çıkıyoruz gerisini hatırlamıyorum ama hala etkisindeyim

başlayalım diyete kuzum ben varımmm
çok kötü bir rüyaymış kuzum..hayırlara gelsin inşş :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…