- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.401
iyiyim ben de canım, kar tatili bekliyorum
bugün kar nedeniyle erken çıkacakmışız da, heveslendim belki yarın da tatil yaparlar diye..
bursada fena bastırdı kar, orada nasıl?
bu arada evlilik nasıl gidiyor?
çok şükür yaa sevindim adına, bizimde iyi gidiyor, epey alıştım artık evime eşime tempoyabizdede ist gönderdiler canım biz kaldık vallaevlilik çok şükür iyi gidiyo herşey yolunda eşimle sağolsun alıştım gibi o tempoya.
bursayı çok özledim yaa poff gidemedim bir türlü
senin nasıl gidiyo evlilk
çok şükür yaa sevindim adına, bizimde iyi gidiyor, epey alıştım artık evime eşime tempoya
Bursa ile bağlantın mı var, bilmiyordum canım? yoksa gezmeye fln mı geliyordun?
kızlar net buldum size merhaba diyeyim dedim
bugün topik baya sessizdi kar çarptı bizi demekki
dun aksam ıstedıgın ıcın bu sabah mutfagın resımlerını cvektımm canımmb ırazdan eklıcem mutfak ve wc yı :)))
buarada ıkı tayt
bır badı bır kazak bır kalın hırka ve hala kabanla oturuyorum
bugun ıse gelıncek bı hava yok aslında ama :S
ısteeeeee
günaydınlar herkese
kızlar dün adetimin 3. günüydü d.k.h.na başladım ama bişey sormak istiyorum..
bu ilacı kullanırken soğan suyunuda içebilir miyim?
anladım canım turkuaz gelince ona sorarım o bilir..annem kullanmıştı kuzum ama tam bilemiyorum...annemde baya büyük kist vardı ikisini bir arada kullandı bişi olmadı..ama yinede araştır sen
anladım canım turkuaz gelince ona sorarım o bilir..
ben çok kilo aldım kızlar yaa moralim çok bozuk koşu bandı almak istiyorum bana şöyle uygun sağlam bir koşu bandı lazım kullananlar varsa tavsiye istiyorum..
hee bide isyancım masatakvimi nasıl hiç görüştün mü?
dün akşam arayacaktım eşi yanındadır diye vazgeçtim..
sağol canım yaa evet şükür sonunda 20 gün gecikmeylede olsa regl oldummasatakvımı kıdemlı ev hanımı oldu heee :)))
ownercım sonunda reglı gormussun gozun aydın olsun bende bu arada gorecegım bır ıkı gune
başlayalım diyete kuzum ben varımmmgünaydın kızlarrrr
kilo aldım diye yakınan arkadaşları benim gibi diyete davet ediyorum
bizim buralar bembeyaz yaa çoook güzellll
bu arada rüyamda ölü bebek gördüm mosmordu ama gömmemişler arada o yüzden huysuzlanıyo kucağıma alıp yatıştırıyorum sonra yine yerine yatırıyorum. anneme diyorum ki anne çok huzursuz artık tabut alıp gömelim diyorum annemle tabut almaya çıkıyoruz gerisini hatırlamıyorum ama hala etkisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?