Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne biçim rüyaymış o yaa tırstım hee
allah hayra çıkarsın kuzu

gülaycım evin çok güzel ferah ben beğendim,
huzurla oturun inşallah

günaydın kızlarrr
ıse gelelı 20 dakıka olduu
baya fena ortlaık erken cıkarız bugund ıye dusunuyorum

günaydın herkeseee. inşallah diyelim. gerçi bizi hayatta 5 ten önce bırakmazlar bnce. şubeler 5 te kapanıyorya genel mdüürlüğüde bekletirler gibime geliyyor. thy yi dün 1 de bırakmışlar ne güzel. şişli çevresindekileride 3-3:30 gibib ıraktılar biz yine 5 püffffffff. gerçi buna şükür :)

burada kar mar yok...çok şideetli bir rüzgar ve deli gibi soğuk varr

mutfagımıda koydummmmmmm

mutfağına bayıldım yaaa süper olmuş, canım evin eksiklerini düşünme bi daha bak herşey harika olmuş,
en kısa zamanda mevlut yap canım.
Bu kadar kısa sürede hallettiniz ya sefasını sürme zamanı :)

bu arada tvlerinizde çok cici olmuş yataodasında da varmı ?

canlar herkese bembeyaz bir istanbul sabahından hayırlı günler diliyorum.....ve yarışmaya başlıyorum

işe 5 dk oldu geleli heryer felç durumda kar mübarek baya etkili istanbulda tuzlama yapıyorlar ama yetmiyor sanırım

yenidendoğdum sana katılıyorum bu havada işe gelinmez uyunulur ama neyseeeeeeeeeee patronun kulacukları çınlasın
mause canım rüyanı rabbim hayırlara çıkarsın neye yorarsan öle çıkar iyiye yor iyi çıksın inşaallah
isyan dün yokulğun belli idi kuzum ama ohh iyi dinlenmişsin
piyanist canım dün biz yine 6 da çıktık değişiklik olmadı şükür et 5 te bırakmışlar birde sen nerde çalışıyorsun?

bız ztaen 5te cıkıyozda
yurt dısından msıafır var bugun nromalde
oglen cıkacak kıvamda buralar cunku cok yagıyor ve yollar kapanıyor

ama bakalım ne olacak

evı begenmenıze sevındım kızlar cok tesekkur ederım ben 57 kıloyum esımde baya almıstı ama dıyet yapıyor cok az yıyor 10 kılo verdı bırde cay ıctı
baya bı faydasını gordu
hatat bana gore bıraz fazla bıle zayıfladı

canım evet ben buna şükür diyorum zaten şişlide bankada çalışıyorum. sen nerdesin nerde çalışıyorsun? ayrıca yaptıklarıda çok büyük insafıszlık ve var şurda 2 saat erken bıraksalarda evimize gitsek. dün erken gittimya yarım saatte olsa Esra Erola bakabildim. hastasıyım :)

bizde 6 da çıktık erken bırakmadılar, şuan muhteşem bir görüntü ile kar fırtınası başladı levent tarafında,
ara sokaklar buz tutmuştu akşama nasıl gideriz Allah yardımcımız olsun.

Evde oturmalık hava ama patron olmak lazım haklısın kuzucum:)

gülaycım mutfak ve wc çok şık olmuş
güle güle oturun
eksiklerinde kafana takma olur o kadar canımmmm sen bir yerleş tam ara ara alırsın herşeyini

ay ne çayı bende istiyorum. gerçi 2 gndür herkes bana zayıfladın diyor pantolonlarım bol geliyormuş. sabah baktım gerçekten 1 haftada 2 kile vermişim. ama çayın adını söylermisin canm yada özelden msj atarmısın ben henüz atamıyorumda. bende alayım kilom 76 falan

yok canımmm :)
tesekkurler mevlut yapacagız ama canım kurban kesmemız gerektıgı ıcın suanda bıraz yaza dogru oluryanı kıs bı atlatmamız lazım
esımle dun konustuk
fayanscıya 2 bın borclu kalmısız
3500 lıra acıl odemmız g ereken
sanırımda altın cok dusukmus benım 1700 bılezgıım suadan 1300 yapıyormus :S
saka gıbı bakalım halledecegız ınsallahh
eksıklere cokfazla kafa yormayacagım zaten yormamam gerek
ınsallah halledecegız hepsını

sınamekı cayı ıctı canım
sabah ac karnına ve aksam
tuvalete cıakrtıyormus cok saglıklı degılmıs ama 1 hafta kullandı
bya bı etkılendı
baya kılo verdı 10 kılo verdı gıttı
ama dun 80 dustumn dıyor kı kendısı senelerce spor yapmıs vucut calısmıs bana zayıflayınca cok kotu geldı :S
vucut genıs ama kemık

ya valla bazen bu patron milleti ne kadar acımasız olabiliyor
bugün banka işi vardı gidemem bu havada kendi gitsin
kızı yok ya anlamıyor hiç birgün elimde kalacak ama bakalım ne zaman sabır ediyorum
evet evde tv karşısında,battaniye altında,elinde sıcacık kahve ohhhh allahım sana geliyorummmmmmmmmm

ben ikitellideyim canım sanayi sitesinde..özel bir firmda çalışıyorum ve deli bir patronum var
sorma dün diyoki herkes aynı saatte çıkacak kendi arabası var klimayı açacak sıcacık gidecek evine bizim gibi elemanlarda kı.çımız dna dona gidicez
birgün patron olursam ben böle olmucam

bu kadar yol aldınız ya gerisi gelir canım, sen şu anın güzel yuvanın tadını çıkar
herşey harika olmuş rabbim nazarlardan korusun, ev alırsam senden fikir çalcam mutlaka :)

Yaza doğru okutursun evde büyük bir sürü insan gelir ne güzel bereket huzur dua dolsun yuvan.

Altın çok düştü canım ya bozmak için beklemek lazım.. parası olanda altın alsın tam zamanı

sen buyuk bınalarda ısen levenette olduguna gore daha harıkadır manzara ben
maya centerde calısıtm 8 ay bır projede 16 katta ıyı ıdı ama 4.leventte bınanın adını unuttum orada en ust katta yıne bı prıje ıcın gıtmıstım kar kıs kıyamet manzarası harıka ıdııı

ben yesılkoy serbest bolgede calısıyorum suanda yolu goruyoruz yol vızır vızır ama cok yogun bı yagıs var tel ceksem bıle gosteremem sıze manzarayı

gülaycım mutfak ve wc çok şık olmuş
güle güle oturun
eksiklerinde kafana takma olur o kadar canımmmm sen bir yerleş tam ara ara alırsın herşeyini

eflinam sanada örnek olur he modeller :) kendi evinizde oturcaktınız dimi ? tadilat fln yapılcakmı,

ay heves ettim şimdi badana kokulu yeni evi görünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…