- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.421
başlayalım diyete kuzum ben varımmm
çok kötü bir rüyaymış kuzum..hayırlara gelsin inşş :26::26:
ne biçim rüyaymış o yaa tırstım heegünaydın kızlarrrr
kilo aldım diye yakınan arkadaşları benim gibi diyete davet ediyorum
bizim buralar bembeyaz yaa çoook güzellll
bu arada rüyamda ölü bebek gördüm mosmordu ama gömmemişler arada o yüzden huysuzlanıyo kucağıma alıp yatıştırıyorum sonra yine yerine yatırıyorum. anneme diyorum ki anne çok huzursuz artık tabut alıp gömelim diyorum annemle tabut almaya çıkıyoruz gerisini hatırlamıyorum ama hala etkisindeyim
evet canım kötüydü :18:
bu arada ben 1 haftadır eşimle birlikte diyetteyim zaten canım
günaydın kızlarrr
ıse gelelı 20 dakıka olduu
baya fena ortlaık erken cıkarız bugund ıye dusunuyorum
günaydın herkeseee. inşallah diyelim. gerçi bizi hayatta 5 ten önce bırakmazlar bnce. şubeler 5 te kapanıyorya genel mdüürlüğüde bekletirler gibime geliyyor. thy yi dün 1 de bırakmışlar ne güzel. şişli çevresindekileride 3-3:30 gibib ıraktılar biz yine 5 püffffffff. gerçi buna şükür :)
burada kar mar yok...çok şideetli bir rüzgar ve deli gibi soğuk varr
mutfagımıda koydummmmmmm
canlar herkese bembeyaz bir istanbul sabahından hayırlı günler diliyorum.....ve yarışmaya başlıyorum
işe 5 dk oldu geleli heryer felç durumda kar mübarek baya etkili istanbulda tuzlama yapıyorlar ama yetmiyor sanırım
yenidendoğdum sana katılıyorum bu havada işe gelinmez uyunulur ama neyseeeeeeeeeee patronun kulacukları çınlasın
mause canım rüyanı rabbim hayırlara çıkarsın neye yorarsan öle çıkar iyiye yor iyi çıksın inşaallah
isyan dün yokulğun belli idi kuzum ama ohh iyi dinlenmişsin
piyanist canım dün biz yine 6 da çıktık değişiklik olmadı şükür et 5 te bırakmışlar birde sen nerde çalışıyorsun?
canlar herkese bembeyaz bir istanbul sabahından hayırlı günler diliyorum.....ve yarışmaya başlıyorum
işe 5 dk oldu geleli heryer felç durumda kar mübarek baya etkili istanbulda tuzlama yapıyorlar ama yetmiyor sanırım
yenidendoğdum sana katılıyorum bu havada işe gelinmez uyunulur ama neyseeeeeeeeeee patronun kulacukları çınlasın
mause canım rüyanı rabbim hayırlara çıkarsın neye yorarsan öle çıkar iyiye yor iyi çıksın inşaallah
isyan dün yokulğun belli idi kuzum ama ohh iyi dinlenmişsin
piyanist canım dün biz yine 6 da çıktık değişiklik olmadı şükür et 5 te bırakmışlar birde sen nerde çalışıyorsun?
bız ztaen 5te cıkıyozda
yurt dısından msıafır var bugun nromalde
oglen cıkacak kıvamda buralar cunku cok yagıyor ve yollar kapanıyor
ama bakalım ne olacak
evı begenmenıze sevındım kızlar cok tesekkur ederım ben 57 kıloyum esımde baya almıstı ama dıyet yapıyor cok az yıyor 10 kılo verdı bırde cay ıctı
baya bı faydasını gordu
hatat bana gore bıraz fazla bıle zayıfladı
mutfağına bayıldım yaaa süper olmuş, canım evin eksiklerini düşünme bi daha bak herşey harika olmuş,
en kısa zamanda mevlut yap canım.
Bu kadar kısa sürede hallettiniz ya sefasını sürme zamanı :)
bu arada tvlerinizde çok cici olmuş yataodasında da varmı ?
ay ne çayı bende istiyorum. gerçi 2 gndür herkes bana zayıfladın diyor pantolonlarım bol geliyormuş. sabah baktım gerçekten 1 haftada 2 kile vermişim. ama çayın adını söylermisin canm yada özelden msj atarmısın ben henüz atamıyorumda. bende alayım kilom 76 falan
bizde 6 da çıktık erken bırakmadılar, şuan muhteşem bir görüntü ile kar fırtınası başladı levent tarafında,
ara sokaklar buz tutmuştu akşama nasıl gideriz Allah yardımcımız olsun.
Evde oturmalık hava ama patron olmak lazım haklısın kuzucum:)
canım evet ben buna şükür diyorum zaten şişlide bankada çalışıyorum. sen nerdesin nerde çalışıyorsun? ayrıca yaptıklarıda çok büyük insafıszlık ve var şurda 2 saat erken bıraksalarda evimize gitsek. dün erken gittimya yarım saatte olsa Esra Erola bakabildim. hastasıyım :)
yok canımmm :)
tesekkurler mevlut yapacagız ama canım kurban kesmemız gerektıgı ıcın suanda bıraz yaza dogru oluryanı kıs bı atlatmamız lazım
esımle dun konustuk
fayanscıya 2 bın borclu kalmısız
3500 lıra acıl odemmız g ereken
sanırımda altın cok dusukmus benım 1700 bılezgıım suadan 1300 yapıyormus :S
saka gıbı bakalım halledecegız ınsallahh
eksıklere cokfazla kafa yormayacagım zaten yormamam gerek
ınsallah halledecegız hepsını
canım evet ben buna şükür diyorum zaten şişlide bankada çalışıyorum. sen nerdesin nerde çalışıyorsun? ayrıca yaptıklarıda çok büyük insafıszlık ve var şurda 2 saat erken bıraksalarda evimize gitsek. dün erken gittimya yarım saatte olsa Esra Erola bakabildim. hastasıyım :)
bizde 6 da çıktık erken bırakmadılar, şuan muhteşem bir görüntü ile kar fırtınası başladı levent tarafında,
ara sokaklar buz tutmuştu akşama nasıl gideriz Allah yardımcımız olsun.
Evde oturmalık hava ama patron olmak lazım haklısın kuzucum:)
gülaycım mutfak ve wc çok şık olmuş
güle güle oturun
eksiklerinde kafana takma olur o kadar canımmmm sen bir yerleş tam ara ara alırsın herşeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?