Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ya şekerim ne eksik allasen ya bi nazarboncuğun eksik kalmış bence. herşeyin tastamam. al kocişini huzurunla adabınla otur

76 mısın ? acil diyet canım bu yaşta olmaz bu kilo

neresi peki orası? ben şişlideyim ve kar çok fena rüzgarla birleşince tipi oluyorrr.

konyadan katılıyorumm kuzumm

merhaba kızlaar ben yeni geldim aranızaaaa

hoşgeldinn

kuzum benim çok fenaydım dün ama annecim sağolsun baktı bana iyi etti..ama bugün yine hasta olabilirim..yerden ısıtma böle havalarda etkili olmuyor..iş yeri sopuk..klimada donmuş sanırım çalışmıyor :18::18:

esra erol mu ? :) Delı kızsın ya:)

ikitellide nerede canım? arkadaşım var ayakkabıcılar sitesinde muhasebeci. birde eski göümce bozuntumda yakınlarında çalışıyor hıhhhh. oralar daha fena canım. patronlarında hepsi deli ayrıca emin ol. bugün neredeyse hiçbir patron gelmemiştir işe ama bizlerrr aaahhh aahhh taa nerelerden geliyoruz. ama onlar şoförle bile işe gelmiyorlar. pisler

aa mayadamıydın sen çok güzel plaza ya lobisi otel gibi :)
bende leventteki plazalardan birindeyim manzara dehşet süper :)

ohh iyimiş...ben 7 kilo aldım..eşim 10 kilo almış :18::18::18: vermemiz lazımm
ooo sizinde maşallahınız varmıi canım yaaa bende 7 kilo falan aldım işte vermeye çalışıyorum

sinameki çayımı bizde bie deneyelim canım 1 haftadan bişey olmaz herhalde

anneeemm çok uzakmışsın sen yahuu. çokta geçmişler olsun ayrıca. bizimde yerden ısıtmalı. yani güya ısıtıyor!!!

esra erol mu ? :) Delı kızsın ya:)

kız ben onun hayranıyım sormaaa. çok seviyorum. kocamdan bi boşanayımda hayırlısıyla çıkarım. dermişim. tabii büyük konuşmamak lazımda çıkmam ama izlerim. çoks eviyorum yaaaa. hem esranın samimiyetini hem programın formatını. herbişeyini.

bak döverim seni ne işin var oralarda :)

oyle dedık canım
esımde 2 sene sıkıntıdayız dıyor 1100 kredı odeyecegız 2 sene 2 sene sonra bıtecek o aradada bebek olmaması gerekıyor degılmı ? bence evet yanı yoksa hep boyle gelmıs boyole gıdecek bu ıs toparlıyamayacagız
2550 alıyoruz gerı kalandada faturalar yol parası vs yeter yanııı
suanda eve 200 lıra para kalıyor fayanscı buradan market pazar
3-4 tane bılezıgımıb ozmak zorundayız

yeni evlisiniz 2 sene sonrası için bebiş ideal ..
Altın biraz yükselince boz canım, sıkıntı stres çekmektense.
Ama hesaplı ilerleyin ipin ucu kaçınca tutulmuyor, işsizlik fln olur Allah korusun.

günaydın kızlarrr yenidendoğdum evi bayıldım bayıldımmmm mükemmmellllllll olmuş allah banada öle ev nasip etsin çokkkkkkkkk begendimmmmmmmmmmmmmmm güle güle oturrr

isyan nasıl oldun cnmmmmmmmmmmmmm

dün su böreği yaptımmmm güzel olmuşşşşşşşş

bız dun annemdeydıkkk hazır yemek hatat bu aksamda annemde kalıcam egeyle

yeni evlisiniz 2 sene sonrası için bebiş ideal ..
Altın biraz yükselince boz canım, sıkıntı stres çekmektense.
Ama hesaplı ilerleyin ipin ucu kaçınca tutulmuyor, işsizlik fln olur Allah korusun.

bencede altın bozma annengilden borç alabilrisinn cnm eğer durumları varsa eğerkiii öle bi durum varsa

hafta ıcı tatıl oldugunda sabahtan ama en sevındıgım sey muge anlı ızleyıp aglamak

hafta ıcı tatıl oldugunda sabahtan ama en sevındıgım sey muge anlı ızleyıp aglamak

aynen müge anlıyada bayılıyorum ya tam tv hatunuyum varyaa :) bizim başkanın odasında var olmadığında izlesem süper olur. asistanı değilmiyim çekiyormu diye merak ettim derim gören duyan olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…