- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.441
yok canımmm :)
tesekkurler mevlut yapacagız ama canım kurban kesmemız gerektıgı ıcın suanda bıraz yaza dogru oluryanı kıs bı atlatmamız lazım
esımle dun konustuk
fayanscıya 2 bın borclu kalmısız
3500 lıra acıl odemmız g ereken
sanırımda altın cok dusukmus benım 1700 bılezgıım suadan 1300 yapıyormus :S
saka gıbı bakalım halledecegız ınsallahh
eksıklere cokfazla kafa yormayacagım zaten yormamam gerek
ınsallah halledecegız hepsını
ay ne çayı bende istiyorum. gerçi 2 gndür herkes bana zayıfladın diyor pantolonlarım bol geliyormuş. sabah baktım gerçekten 1 haftada 2 kile vermişim. ama çayın adını söylermisin canm yada özelden msj atarmısın ben henüz atamıyorumda. bende alayım kilom 76 falan
neresi peki orası? ben şişlideyim ve kar çok fena rüzgarla birleşince tipi oluyorrr.
merhaba kızlaar ben yeni geldim aranızaaaa
canlar herkese bembeyaz bir istanbul sabahından hayırlı günler diliyorum.....ve yarışmaya başlıyorum
işe 5 dk oldu geleli heryer felç durumda kar mübarek baya etkili istanbulda tuzlama yapıyorlar ama yetmiyor sanırım
yenidendoğdum sana katılıyorum bu havada işe gelinmez uyunulur ama neyseeeeeeeeeee patronun kulacukları çınlasın
mause canım rüyanı rabbim hayırlara çıkarsın neye yorarsan öle çıkar iyiye yor iyi çıksın inşaallah
isyan dün yokulğun belli idi kuzum ama ohh iyi dinlenmişsin
piyanist canım dün biz yine 6 da çıktık değişiklik olmadı şükür et 5 te bırakmışlar birde sen nerde çalışıyorsun?
canım evet ben buna şükür diyorum zaten şişlide bankada çalışıyorum. sen nerdesin nerde çalışıyorsun? ayrıca yaptıklarıda çok büyük insafıszlık ve var şurda 2 saat erken bıraksalarda evimize gitsek. dün erken gittimya yarım saatte olsa Esra Erola bakabildim. hastasıyım :)
ben ikitellideyim canım sanayi sitesinde..özel bir firmda çalışıyorum ve deli bir patronum var
sorma dün diyoki herkes aynı saatte çıkacak kendi arabası var klimayı açacak sıcacık gidecek evine bizim gibi elemanlarda kı.çımız dna dona gidicez
birgün patron olursam ben böle olmucam
sen buyuk bınalarda ısen levenette olduguna gore daha harıkadır manzara ben
maya centerde calısıtm 8 ay bır projede 16 katta ıyı ıdı ama 4.leventte bınanın adını unuttum orada en ust katta yıne bı prıje ıcın gıtmıstım kar kıs kıyamet manzarası harıka ıdııı
ben yesılkoy serbest bolgede calısıyorum suanda yolu goruyoruz yol vızır vızır ama cok yogun bı yagıs var tel ceksem bıle gosteremem sıze manzarayı
ooo sizinde maşallahınız varmıi canım yaaa bende 7 kilo falan aldım işte vermeye çalışıyorumohh iyimiş...ben 7 kilo aldım..eşim 10 kilo almış :18::18::18: vermemiz lazımm
bız ztaen 5te cıkıyozda
yurt dısından msıafır var bugun nromalde
oglen cıkacak kıvamda buralar cunku cok yagıyor ve yollar kapanıyor
ama bakalım ne olacak
evı begenmenıze sevındım kızlar cok tesekkur ederım ben 57 kıloyum esımde baya almıstı ama dıyet yapıyor cok az yıyor 10 kılo verdı bırde cay ıctı
baya bı faydasını gordu
hatat bana gore bıraz fazla bıle zayıfladı
konyadan katılıyorumm kuzumm
kuzum benim çok fenaydım dün ama annecim sağolsun baktı bana iyi etti..ama bugün yine hasta olabilirim..yerden ısıtma böle havalarda etkili olmuyor..iş yeri sopuk..klimada donmuş sanırım çalışmıyor :18::18:
esra erol mu ? :) Delı kızsın ya:)
anneeemm çok uzakmışsın sen yahuu. çokta geçmişler olsun ayrıca. bizimde yerden ısıtmalı. yani güya ısıtıyor!!!
kız ben onun hayranıyım sormaaa. çok seviyorum. kocamdan bi boşanayımda hayırlısıyla çıkarım. dermişim. tabii büyük konuşmamak lazımda çıkmam ama izlerim. çoks eviyorum yaaaa. hem esranın samimiyetini hem programın formatını. herbişeyini.
bak döverim seni ne işin var oralarda :)
oyle dedık canım
esımde 2 sene sıkıntıdayız dıyor 1100 kredı odeyecegız 2 sene 2 sene sonra bıtecek o aradada bebek olmaması gerekıyor degılmı ? bence evet yanı yoksa hep boyle gelmıs boyole gıdecek bu ıs toparlıyamayacagız
2550 alıyoruz gerı kalandada faturalar yol parası vs yeter yanııı
suanda eve 200 lıra para kalıyor fayanscı buradan market pazar
3-4 tane bılezıgımıb ozmak zorundayız
ya çıkmıyorum beee. düşünmüyorum bileee. şaka yapıyorummm.
oyle dedık canım
esımde 2 sene sıkıntıdayız dıyor 1100 kredı odeyecegız 2 sene 2 sene sonra bıtecek o aradada bebek olmaması gerekıyor degılmı ? bence evet yanı yoksa hep boyle gelmıs boyole gıdecek bu ıs toparlıyamayacagız
2550 alıyoruz gerı kalandada faturalar yol parası vs yeter yanııı
suanda eve 200 lıra para kalıyor fayanscı buradan market pazar
3-4 tane bılezıgımıb ozmak zorundayız
yeni evlisiniz 2 sene sonrası için bebiş ideal ..
Altın biraz yükselince boz canım, sıkıntı stres çekmektense.
Ama hesaplı ilerleyin ipin ucu kaçınca tutulmuyor, işsizlik fln olur Allah korusun.
esra erolu sevmem su gıbıyı severım
hafta ıcı tatıl oldugunda sabahtan ama en sevındıgım sey muge anlı ızleyıp aglamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?