- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.461
günaydın kızlarrr yenidendoğdum evi bayıldım bayıldımmmm mükemmmellllllll olmuş allah banada öle ev nasip etsin çokkkkkkkkk begendimmmmmmmmmmmmmmm güle güle oturrr
isyan nasıl oldun cnmmmmmmmmmmmmm
dün su böreği yaptımmmm güzel olmuşşşşşşşş
bız dun annemdeydıkkk hazır yemek hatat bu aksamda annemde kalıcam egeyle
hafta ıcı tatıl oldugunda sabahtan ama en sevındıgım sey muge anlı ızleyıp aglamak
hafta ıcı tatıl oldugunda sabahtan ama en sevındıgım sey muge anlı ızleyıp aglamak
psikoromusun kızım sen yaaa
teee 3 yıl önce bir kız kaybolmuştu...adı sinem..lan hala haber yokmuş...hergün izliyordumm
telleselımm kuzuummmbugün daha iyiyim kuzumm
ohh su böreği falan..ne hamarat hatunsun sen yaaa
ohh ne rahat senin hayat...akşam telleşelim o zaman..eşim çalışıyor akşamları..ek iş yapıyor sölemiştim
ızledımm canımm ama aglamamıstım :)))müge Zanlı ya tam kadın :)
yenidendoğdum ıssız adam filmini izlemişmiydin bak ağladın mı doru söle ? :)
ogretmen cocukları nasıl dovutyor cocuklar gelmıyor korkuyor kagıt uzatıyor cocuga al dıyor cocukta elını uzatıyor almak ıcın kolundan yakalaıyoryaaa bizde çaılmıyor. ne diyor ne var görüntülerde?
telleselımm kuzuummm
evet esın ek ıs yapıyor bende ek ıs yapmayı dusunuyorum ama netlesmeden soylemıyeyım
ızledımm canımm ama aglamamıstım :)))
ogretmen cocukları nasıl dovutyor cocuklar gelmıyor korkuyor kagıt uzatıyor cocuga al dıyor cocukta elını uzatıyor almak ıcın kolundan yakalaıyor
adam zahmet edıp yerınden bıle kalkmıyor :S
ualn bırı benım egemı boyle doverse
ahh ulan
onun bogazını dograrım kollarını koparırımmmmmmmmmmmmmmm
aaa ne güzell, bilmiyordum canımben orda okudum kuzucum 3sene yaşadım orda ve çok sevdim keşke orda yaşayabilseydim çok isterdim
günaydın gülaycım, evin şahanegünaydın kızlarrr
ıse gelelı 20 dakıka olduu
baya fena ortlaık erken cıkarız bugund ıye dusunuyorum
isyancım çok geçmiş olsungünaydınn kızlar...buz gibi bir konyadan sesleniyorum sizlere...hava resmen buzzzz...rüzgar fırtınası var ama kar falan yok ortada...dehlşet soğuk yaa :18::18::18::18:
mmousemm eşinle perde meselesini ne şekilde olursa olsun halletmenize sevindim...eşin yanında ya herşeyi görüyor biliyor ya gerisi boş kuzumm
piyonist hoşgeldin canım aramıza...biz seni kaynaştırırız merak etme
bugün biraz daha iyiyimm :2::2::2:
dün öğle arasında çıktım anneme gittim..yattın uyudum annem çorba yaptı onu içtim..bitki çayları içtim..akşama eşim geldi yemek yedik..çay içtik eve geldik..saat 21:30'da tekrar uyudumm..yeni uyandım ama hala uykum varr
hayır olsun canım rüyan:26:günaydın kızlarrrr
kilo aldım diye yakınan arkadaşları benim gibi diyete davet ediyorum
bizim buralar bembeyaz yaa çoook güzellll
bu arada rüyamda ölü bebek gördüm mosmordu ama gömmemişler arada o yüzden huysuzlanıyo kucağıma alıp yatıştırıyorum sonra yine yerine yatırıyorum. anneme diyorum ki anne çok huzursuz artık tabut alıp gömelim diyorum annemle tabut almaya çıkıyoruz gerisini hatırlamıyorum ama hala etkisindeyim
ya ne romantik duygusal filmdi nasıl ağlamazsın :)
ege ye dokunulurmu annesi ya paşa tosuncuk :) sen nasıl bi kv olcan bakalım bide o var :)
evet sinem yurdakul. kayıplar bulunduğunda annesi hala arar bağlanır. çok züüldüm akdına bir mezarı bile yok kıznın. Allah o kıa ne ettilerse bildiği gibi yapsın onları. Yaptıkalrını cezasız bırakmasın Allahımmm. bende çok üzülüyorum hep aklıma geliyr yemin ederim. okuldan kaybolmuştu. kızlarına güvenip başka şehre gönderemiyceklermi ya. sonrada kızları okutmuyorlar başlarına ne gelecek diye. asıl erkekleri okutmamak lazım kızların başına ne işler açacaklar diye. burası teşbih tabiiki ama erkekleri kısıtlamak lazım kızları değil.
Buzzz gibi soğuk ve karlı bir Bursa sabahından merhaba kızlarrrr
aaa ne güzell, bilmiyordum canım
günaydın gülaycım, evin şahanegüle güle ağız tadıyla oturun
dün biz erken çıktık işten, ama bugün daha fena hava, tam gün tatil yapmaları gerekiyordu ama belki yine erken çıkarız, çünkü çok fena buralar
isyancım çok geçmiş olsun
hayır olsun canım rüyan:26:
günaydın kızlar muhabbet koyu maşallah :) ankarasın bir kısmı karlı bir kısmı ayaz iş yerinden erken çıktım dün kar kış kıyamet trafik tıkalı eve giderken bi baktım kardane ser yok evin oralara kar düşmemiş :) ama feci soğuk sabah yüz felci geçircem sandım soğuktan...
telleselımm kuzuummm
evet esın ek ıs yapıyor bende ek ıs yapmayı dusunuyorum ama netlesmeden soylemıyeyım
ızledımm canımm ama aglamamıstım :)))
ogretmen cocukları nasıl dovutyor cocuklar gelmıyor korkuyor kagıt uzatıyor cocuga al dıyor cocukta elını uzatıyor almak ıcın kolundan yakalaıyor
adam zahmet edıp yerınden bıle kalkmıyor :S
ualn bırı benım egemı boyle doverse
ahh ulan
onun bogazını dograrım kollarını koparırımmmmmmmmmmmmmmm
bugün daha iyiyim kuzumm
ohh su böreği falan..ne hamarat hatunsun sen yaaa
ohh ne rahat senin hayat...akşam telleşelim o zaman..eşim çalışıyor akşamları..ek iş yapıyor sölemiştim
ben oglumla aynı evde oturmak ıstıyorum veya altlı ustlu
ben oglumla aynı evde oturmak ıstıyorum veya altlı ustlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?