Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bugün daha iyiyim kuzumm

ohh su böreği falan..ne hamarat hatunsun sen yaaa

bız dun annemdeydıkkk hazır yemek hatat bu aksamda annemde kalıcam egeyle

ohh ne rahat senin hayat...akşam telleşelim o zaman..eşim çalışıyor akşamları..ek iş yapıyor sölemiştim

psikoromusun kızım sen yaaa
teee 3 yıl önce bir kız kaybolmuştu...adı sinem..lan hala haber yokmuş...hergün izliyordumm

evet sinem yurdakul. kayıplar bulunduğunda annesi hala arar bağlanır. çok züüldüm akdına bir mezarı bile yok kıznın. Allah o kıa ne ettilerse bildiği gibi yapsın onları. Yaptıkalrını cezasız bırakmasın Allahımmm. bende çok üzülüyorum hep aklıma geliyr yemin ederim. okuldan kaybolmuştu. kızlarına güvenip başka şehre gönderemiyceklermi ya. sonrada kızları okutmuyorlar başlarına ne gelecek diye. asıl erkekleri okutmamak lazım kızların başına ne işler açacaklar diye. burası teşbih tabiiki ama erkekleri kısıtlamak lazım kızları değil.

bugün daha iyiyim kuzumm

ohh su böreği falan..ne hamarat hatunsun sen yaaa

ohh ne rahat senin hayat...akşam telleşelim o zaman..eşim çalışıyor akşamları..ek iş yapıyor sölemiştim
telleselımm kuzuummm
evet esın ek ıs yapıyor bende ek ıs yapmayı dusunuyorum ama netlesmeden soylemıyeyım
müge Zanlı ya tam kadın :)

yenidendoğdum ıssız adam filmini izlemişmiydin bak ağladın mı doru söle ? :)
ızledımm canımm ama aglamamıstım :)))
yaaa bizde çaılmıyor. ne diyor ne var görüntülerde?
ogretmen cocukları nasıl dovutyor cocuklar gelmıyor korkuyor kagıt uzatıyor cocuga al dıyor cocukta elını uzatıyor almak ıcın kolundan yakalaıyor
adam zahmet edıp yerınden bıle kalkmıyor :S
ualn bırı benım egemı boyle doverse
ahh ulan
onun bogazını dograrım kollarını koparırımmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar muhabbet koyu maşallah :) ankarasın bir kısmı karlı bir kısmı ayaz iş yerinden erken çıktım dün kar kış kıyamet trafik tıkalı eve giderken bi baktım kardane ser yok evin oralara kar düşmemiş :) ama feci soğuk sabah yüz felci geçircem sandım soğuktan...

ya ne romantik duygusal filmdi nasıl ağlamazsın :)

ege ye dokunulurmu annesi ya paşa tosuncuk :) sen nasıl bi kv olcan bakalım bide o var :)

Buzzz gibi soğuk ve karlı bir Bursa sabahından merhaba kızlarrrr

ben orda okudum kuzucum 3sene yaşadım orda ve çok sevdim keşke orda yaşayabilseydim çok isterdim
aaa ne güzell, bilmiyordum canım

günaydın kızlarrr
ıse gelelı 20 dakıka olduu
baya fena ortlaık erken cıkarız bugund ıye dusunuyorum
günaydın gülaycım, evin şahane güle güle ağız tadıyla oturun
dün biz erken çıktık işten, ama bugün daha fena hava, tam gün tatil yapmaları gerekiyordu ama belki yine erken çıkarız, çünkü çok fena buralar

isyancım çok geçmiş olsun

hayır olsun canım rüyan:26:

kalplerrarası ama ıllakı oralarada ulasır dun evden cıktıgımda karlıydı anam bı semt degıstık kar mar yok
sonradan yagmaya basladı
sımdı epey kar var ama tık yok

aynen yaaa..çok üzüldüm bende hala çıt yok ama..bence o kız yurt dışında fuhuş için çalıştırılıyor...Rabbim korusun :26::26:

saoll canımmm benimmm

ankara-konya aynı işte...burasıda öle kuzum..bıçak gibi kesiyor ayaz :18::18:

bende döverim hatta keserim valla asla dokunamaz benim çocğuma
ben daha 6. sınıfta iken kardeşim 1.sınıftaydı...öğretmeni kardeşimi son sıraya atmış..neymiş okuma öğrenememiş...çalışkan tembel diye ayırmış sınavı..annelmle veli toplantısına gittik..onda kadın susmuş tamam hocam diyor..ben bir hışımla kalktım..sen nasıl bir öğretmensin..öğrenen çocuk zaten öğrenmiş..senin işin bilene değil bilmeyene öğretmek..böle devam edersen seni nere olursa şikayet ederim dedim..annem kardeşim ben sınıfı terk ettik..sonra gittik müdürlü konuşuk o sınıftan aldık...bir çıkınca diğer velilerde ayaklanmış...bbam aferin kızım sana hep böle ol demişti..asla ezdirmem

isyan123 cım bence o kıza bişey yaptılar. yaşasa mutlaka bi şekilde ulaşırdı ailesine yada polise. kesin onu öldürüp bulunamayacak bi yere attılar yada gömdüler yada başka bişey. azmı gördük tv lerde betonlardan çıkan cesetler. hele biri mutfak tezgahının altına gömmüştü. biri zemine. Allah korusun inşaşşah yaşıyordur tabii. o işi yapsa bile yaşasın yeterki illeki bir gün kurtulur (

ısyancımm afferımmm kardesını daha o yasta sovunabılmıssın
valal ben ppotansıyel katıl ruhu tasıyorum ya
boyle cocuk gorunce ege gozumde canlanıyor
hatta abımın cocuklarıyla kavga edıyolarmıs mesela benım yanımda egeye vurduklarında yanagına veya kafasına bısey yapamıyorum
ama abımın cocuklarından soguyorum :S
ama mesela annem anlatıyor bugun kavga ettıler esıal kafasına egede yuzune vurdu dıyor bunu ovunmek ıcın anlatmıyor ama ıyı yapmıs dıyorum
:S:S
cok huysuz bır anne olacagım bellı okukla gıdınce ayvayı yedık yanııı

buarada yengem ve yengemın annesı
annemlerın alt katında oturuyolar
ıkı dunur
cocuklarda bı orada bı orada karısıp kalıyolar halıyle

DeryaW kullanıcısından alıntı
Buzzz gibi soğuk ve karlı bir Bursa sabahından merhaba kızlarrrr

aaa ne güzell, bilmiyordum canım

günaydın gülaycım, evin şahane güle güle ağız tadıyla oturun
dün biz erken çıktık işten, ama bugün daha fena hava, tam gün tatil yapmaları gerekiyordu ama belki yine erken çıkarız, çünkü çok fena buralar

isyancım çok geçmiş olsun

hayır olsun canım rüyan

deryacımm teyzemde bursaya gelin gitti yenii ona iyi bakıın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…