- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.601
CANIM sana daha öncede dedim. hiç önemi yok gerçekten. her zaman dinlerim elimden geldikçe aklım erdikçe yardımcı olmaya çalışabilirim.
telim var zaten sende istediğin zaman arayabilirsin. (mesai saatleri hariç) bazen insan anlatmak dökmek anlattıklarınında önüne çıkma endişenizi yaşamadan anlatmak ister. işte o yüzden arayabilirsin her daim. ne konuştuysak aramızda
takip et takıl bana hayatını yaşa. belli olmaz insanın yarın nerde olacağı. ben adana yı merak ederim hep, böyle bir kaç yer daha var. nasipse bu yazdan başlayarak tek tek gezmeyi planlıyorum bakalım. özgür kız oldum ben ya.ayy çok mutluyum eve geçiktim derdi olmadan fırça yemeden gezicem hayatımda ilk defa..
Canlar ben şimdi çıkıyorum kuyumcuya gitcem malum
Görüşürüzz
malatya güzel memleket 1 kere gtmiştm merkezine ama, ailen merkezdemi canım ?
eminöninde fln sandım kendimi çarşısı baya gelişmiş,
evet canım merkezde yerlisiyiz cok özledim ya memleketimi dhada gelişti görsen kendi halinde bi şehirdir sempatik bi şehir sen neredesin gofrettoo
ben İstanbuldayım canımcım
ohh hayat senin kzum
özendirme kıs bizi :)
CANIM sana daha öncede dedim. hiç önemi yok gerçekten. her zaman dinlerim elimden geldikçe aklım erdikçe yardımcı olmaya çalışabilirim.
telim var zaten sende istediğin zaman arayabilirsin. (mesai saatleri hariç) bazen insan anlatmak dökmek anlattıklarınında önüne çıkma endişenizi yaşamadan anlatmak ister. işte o yüzden arayabilirsin her daim. ne konuştuysak aramızda
takip et takıl bana hayatını yaşa. belli olmaz insanın yarın nerde olacağı. ben adana yı merak ederim hep, böyle bir kaç yer daha var. nasipse bu yazdan başlayarak tek tek gezmeyi planlıyorum bakalım. özgür kız oldum ben ya.ayy çok mutluyum eve geçiktim derdi olmadan fırça yemeden gezicem hayatımda ilk defa..
takip et takıl bana hayatını yaşa. yahu sana takıldığımdandır hayatım şaştı beee kanmayın onagezmede ilk sıra hanki il canım gez beeee wallaaaa şimdi bakınıyorumda iyiki evlenmeden gezmişim ohh sefam olsun.
hiç görmedim kzuum bize cocukluktan beri cok güzel bi şehir fakat buyuk olduğunu zor olduğunu ögrettiler ama tvden güzel bi şehir özellikle o kız kulesi ya sevdiğimle yemek yemek isterdim filmlerdeki gbi
evlenmeden evvel bir yere giderdim korka korka yalan söyleye söyleye, ay geciktim vs baskılardan yalana başvurdum ki ben yalandan nefret ederim. ama yalan söyledim valla utanarak yazıyom bunları
evlendim koca da tam manyak çıktı. elinden gelse işede göndemeyip eve kitlicek. perdeler vs hep kapalı, her yer kapalı ruh hastası gibi tamneyse sonra birgün daraldım bunladım, evde olmaktan kafayı sıyırmış durumdayım, herşey batar sıkar olmuş, para yok vs borç çok ama ben öyle böyle borç altına girmedim yani. abartmıyom size kahvaltıda çay ekmek yedim evlendikten sonra. o yüzden bugünlere binlerce kez şükür olsun. Rabbim aratmasın bugünlerimi.
birgün çıktım evden dışarı hafta sonu, o salakda evde yok, aldım kafamı estiği yere gittim. bu eve gelir beni arar, ben açmıyorum tabii, telinde sesini kıstım. bayağı bir gezim artık ayaklarım ağrıyor zor yürüyom. en son kendimi ortaköy de buldum.
neyse sonra akşam hava kararmıştı herhalde 9 vardı saat eve gittim. bide nasıl arsız sanki hiçbişi olmamış gibi. tabii sonuç malum kavga ettik, ben bide gülüyom o bağırdıkça.
neyse tabii bu olayın sarsıntıları çok sürdü ama beni bir daha eskisi gibi perde açık vs diye bunaltmadı. arada gerek herhalde
o bugündür ahtım var gezecem diye. Allah ım nasip edese gezicem, hatta geziyorum bazı günler sabah bi çıkıyom akşam 10-11 de gidiyom
ankara ilk sıra dedim ya sana. babayı akrabaya vercem ben gezcem
takip et takıl bana hayatını yaşa. yahu sana takıldığımdandır hayatım şaştı beee kanmayın onagezmede ilk sıra hanki il canım gez beeee wallaaaa şimdi bakınıyorumda iyiki evlenmeden gezmişim ohh sefam olsun.
bende diorum iiki gezmişim evlenmeden, hoş şimide iş çıkış fln avm mağaza fln bakıyorum alışveriş yapmasamda iyi geliyor helede stresli günlerimde kafam dağılıyor :)
En az 1 kere dışarı çıkıp nefes almak lazım yoksa depresyona girer insan.
kokoreç yemem ankamalda bekle beni. ben ordan ne yiceğimi bulurum sen merak etmeeywallah bekliom canım sen bana ortaköyde kumpir ısmarlarsın bende sana aoç de kokoreç( seviyorsan ama) yada bi kaç alternatif sunarım sana artıkın
kıısssss gel sen eminönüne haber verim sana. ayakta bir yerlerin yani ellerinbende diorum iiki gezmişim evlenmeden, hoş şimide iş çıkış fln avm mağaza fln bakıyorum alışveriş yapmasamda iyi geliyor helede stresli günlerimde kafam dağılıyor :)
En az 1 kere dışarı çıkıp nefes almak lazım yoksa depresyona girer insan.
gez yavrummm gezzzz...hergünde buraya foto ekle bizde çatlayalım orta yerimizdenn
kokoreç yemem ankamalda bekle beni. ben ordan ne yiceğimi bulurum sen merak etme
kıısssss gel sen eminönüne haber verim sana. ayakta bir yerlerin yani ellerinüşüyerek balık ekmek ısmarlıyim sana.
walla ben avm lerden bıkmışım ya içimden hiç gitmekte gelmiyo bişi almakta gelmiyo şükür bu işimede gelmiyo değil hanizaten evlendikten sonra aşırııııııııııııııııı kilo aldım giydiğim herşeyden yağlarım fırlıyo sinirlerim bozuluyo bu psikolojiyle zaten alışverişe küserim ben kimse bişey denetemez bana... ama yılda bir defa kesn istanbula giden ben bu 2. yıl gidemedim içimde kaldı özledim oraları 3-4 günlüğünede olsa geldimmi yerimde durmak fır dönerdim her yere giderdim ah bekarlık ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?