Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eminönünde balık ekmek cevahirde sıcak çikolata pier lotide çay yada türk kahvesi aslında çengelköyün kahvaltısı varya offf

pier loti yi sevmiyom ya mezarlıkların üstünde yemek yemek bana göre değil :18:

sıcak çikolata için cevahire niye gidiyoruz anlamadım eminönünde var balım orta içirim sana çikolata
bostancıya gidelim kahvaltıya yaaa çimenlerde yapalım çaylarımız dökülsün çimenlere eve gelene kadar bir kahvaltı için kirlensin her yerimiz

ay bende sevmiyorum 1 kere gittim daha da gitmem, ruhum kararıyor orda tamam çıkınca manzara iide, o manzara Galata kulesinde de var:)

uskumru ayrımı yok bacım. ayak üstü dedik. restoran mı sandın kıs. bildiğin palaut yicen.
balık tutanlar varya onlardan çalarım sana ben uskumru. herkesin bidonunu kontrol ederim çaktırmadan

bebkim uskumruda oluyo orda ekmek aralarının çoğu uskumru palamut pahalı hem :)

bencede gezmen para değildir...bizde hava iyi olduğunda eşime yürürüz elimize bir çekirdek alıp..ohh ne güzell

eee kzlar sevgililer gününede az kaldı saylr ne almayı düşünyosunuz kocışlere

ben bişi almıcam...doğum gününde kazana düştü o..cezalı

gel canım İstanbulda seni özledi :)
Ya kışın AVM den başka nerde gezilirki heryer soğuk, hem yemek yiosun kaweni içersin market alışverşini yaparsın,
sadece kıyafet için gidilmioki kuzucum :)

ibet haklısın kışın gidilcek bi yerde yok ben son 4-5 hafta sürekli misafir aldığımdan bu hafta evde tembellik yapmak istedim bi yere çıkmadım özlemişim....bahar gelsin istiyorum :) ben hala pek evli gibi değilim nede olsa gezerim kendime eskisi gibi kızılayda çay simitimi yerim kış ayında tam bunalımım nedense

hım bak o da var essah eşimin pantolona ihtiyacı varda onu onsuz alamam erkek bedenlerini bilmiyom boyunun alınması lazım boş bişeyede para veremem bari ihtiyaç olsun
Bende ihtyacı olan bisyler alym dyrum ama hersyde var sızlerdn fikır alrm ddım ama kzlar bnm yazdklarma pek cvp yazmylar bı sen yazdn işte

seni taksimden ortaköye yürütücem ama ona göre taksimden beşiktaşa ordan ortaköye walla içim gitti gelmek istiyorum ya kocam olmasa gelirdim ama o da gelmek isterken sen dur ben gidiyorumda diyemem

Bende ihtyacı olan bisyler alym dyrum ama hersyde var sızlerdn fikır alrm ddım ama kzlar bnm yazdklarma pek cvp yazmylar bı sen yazdn işte

ben geçen yıl parfüm aldım doğum gününde cüzdan aldım bu yıl doğum günnüde eşofman takımı aldım kazak aldım :) gömlek giyiyor olsa gömlek alırdımda pk sevmiyor pantolon ihtiyacı var :)

doğum gününde annesi ile kutlamadık diye annesine uydu bana cephe aldı..şimdide hediye yok ona..birazda zor bulur

heheh aynen seninki kazana düştü bende bişey almam herhalde sanırım oda alamaz gibime geliyo. amannn sevgilimi kaldı karı kocayız artık oda bunu bahane eder kesin

heheh aynen seninki kazana düştü bende bişey almam herhalde sanırım oda alamaz gibime geliyo. amannn sevgilimi kaldı karı kocayız artık oda bunu bahane eder kesin

kesin...benim gociştirim söledi bile biz sevgilimiyizz..artık evliyiz karı koca olduk dedi bende hediyeden kurtulmak için değişik yollara başvurma dedimm ama emimin kutlamayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…