- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.621
kokoreç yemem ankamalda bekle beni. ben ordan ne yiceğimi bulurum sen merak etme
kıısssss gel sen eminönüne haber verim sana. ayakta bir yerlerin yani ellerinüşüyerek balık ekmek ısmarlıyim sana.
eee kzlar sevgililer gününede az kaldı saylr ne almayı düşünyosunuz kocışlere
eminönünde balık ekmek cevahirde sıcak çikolatapier lotide çay yada türk kahvesi aslında çengelköyün kahvaltısı varya offf
olur, uskumru isterim ama bol soğanlı :)
pier loti yi sevmiyom ya mezarlıkların üstünde yemek yemek bana göre değil :18:
sıcak çikolata için cevahire niye gidiyoruz anlamadım eminönünde var balım orta içirim sana çikolata
bostancıya gidelim kahvaltıya yaaa çimenlerde yapalım çaylarımız dökülsünçimenlere eve gelene kadar bir kahvaltı için kirlensin her yerimiz
uskumru ayrımı yok bacım. ayak üstü dedik. restoran mı sandın kıs. bildiğin palaut yicen.
balık tutanlar varya onlardan çalarım sana ben uskumru. herkesin bidonunu kontrol ederim çaktırmadan
bencede gezmen para değildir...bizde hava iyi olduğunda eşime yürürüz elimize bir çekirdek alıp..ohh ne güzellgezme günüm cmt günü. mesela bu hafta cmt sabah 9 da çıkacağım kahvaltıya gitcem arkdaşa artık ordan gerisini Allah ne verdiyse.
gezip para harcamak gibi yapmıyorum ama bazı arkadaşlar bilir bir kaç hafta kapalı çarşıdan dolandım mesela. hevesimi aldım bakarak
eee kzlar sevgililer gününede az kaldı saylr ne almayı düşünyosunuz kocışlere
gel canım İstanbulda seni özledi :)
Ya kışın AVM den başka nerde gezilirki heryer soğuk, hem yemek yiosun kaweni içersin market alışverşini yaparsın,
sadece kıyafet için gidilmioki kuzucum :)
bebkim uskumruda oluyo orda ekmek aralarının çoğu uskumru palamut pahalı hem :)
Bende ihtyacı olan bisyler alym dyrum ama hersyde var sızlerdn fikır alrm ddım ama kzlar bnm yazdklarma pek cvp yazmylar bı sen yazdn iştehım bak o da var essah eşimin pantolona ihtiyacı varda onu onsuz alamamerkek bedenlerini bilmiyom boyunun alınması lazım boş bişeyede para veremem bari ihtiyaç olsun
pier loti yi sevmiyom ya mezarlıkların üstünde yemek yemek bana göre değil :18:
sıcak çikolata için cevahire niye gidiyoruz anlamadım eminönünde var balım orta içirim sana çikolata
bostancıya gidelim kahvaltıya yaaa çimenlerde yapalım çaylarımız dökülsünçimenlere eve gelene kadar bir kahvaltı için kirlensin her yerimiz
Ne cezasıymş bu al al garbm sevnsn ks :)bencede gezmen para değildir...bizde hava iyi olduğunda eşime yürürüz elimize bir çekirdek alıp..ohh ne güzell
ben bişi almıcam...doğum gününde kazana düştü o..cezalı
doğum gününde annesi ile kutlamadık diye annesine uydu bana cephe aldı..şimdide hediye yok ona..birazda zor bulurNe cezasıymş bu al al garbm sevnsn ks :)
Bende ihtyacı olan bisyler alym dyrum ama hersyde var sızlerdn fikır alrm ddım ama kzlar bnm yazdklarma pek cvp yazmylar bı sen yazdn işte
Haketmş ozaman alma kz sevnmsn :)doğum gününde annesi ile kutlamadık diye annesine uydu bana cephe aldı..şimdide hediye yok ona..birazda zor bulur
o zaman sen gel bana uskumru ısmarla madem biliyon
doğum gününde annesi ile kutlamadık diye annesine uydu bana cephe aldı..şimdide hediye yok ona..birazda zor bulur
heheh aynen seninki kazana düştübende bişey almam herhalde sanırım oda alamaz gibime geliyo. amannn sevgilimi kaldı karı kocayız artık oda bunu bahane eder kesin
kesin...benim gociştirim söledi bile biz sevgilimiyizz..artık evliyiz karı koca olduk dedibende hediyeden kurtulmak için değişik yollara başvurma dedimm ama emimin kutlamayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?